Nişanlıyım Kayınvalidem hakaret etti.. Ne yapacağım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sarp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öncelikle sabrına hayran kaldım ben dayanamazdım
şimdi nişanlın ailesini siliyor ama kesinlikle bu geçici bir süreliğine bence ablanlar konuşsun pişman olması bu saatten sonra bişey ifade edermi senin için bilmem ama bana göre bu iş yıllarca sürer bence iyi düşün sakın ben onunla evleniyorum diye düşünme aileside senin için önemli hayatının bir bölümünü bu şekilde laflarla geçiremezsin o onun hep annesi olucak tabiki silemez ama arada sen ezildiğinle mutsuzluğunla kalırsın biraz karamsar oldum belkide ama bu benim fikrim canım hayırlısı

terbiyesize bak verilen hediyelere bile not yazmak
hakaret etmek
Bence kıskanmış canım seni
Ama şunu söyliyim çok ama çok terbiyesizce davranmış
Ben olsam yüzüne bakmazdım ömürümün sonuna kadar

nası sinirlendim kadına tarif edilemez! ben dayanamaz valla oracıkta parçalar o yazdıı notları da münasip bi yerine sokar gözüm nişanlımın hatrı filan görmezdi. şirrete şirretlikle cevap ver bi kere bak ikinciyi yapamaz.

çok üzücü baştan istenmeyince bir daha istenmiyorsun bunu çok iyi biliyorum.yapabileceğin birşey yok.önemli olan nişanlının tavrı.ama kayınvalidenin bu tutumu evliliğin boyunca hep olcağını unutma

Açıkçası ben olsam o lafları,hakaretleri duysam şöyle okkalı ,altından kalkamayacağı,cevap veremeyeceği bir lafı söyler,kalkıp kapıyı çeker giderdim o evden.... Hiç tahammül edemem böyle şeylere.....

Peki annesi hakaret ederken, o lafları söylerken nişanlın naptı ? Anne sus,kendine gel demedi mi ?

kesinlikle katıllıyorum kızlara

başı nasıl giderse sonuda öyle gder
yani bu kadın ilelebet sizi isetmeyecektir
oğlunun zoruyla iyi gibi görünür içten içe kinlenir
bencede ablanız konuşsun ama kırıcı seviyesiz kelimelele değil
sahipsiz olmadığınızı anlasın

bence bunları yapabilecek kadar ileri gidebilen bir kadın iyi niyet tatlı dil ve seviyeli kelimelerden anlamaz. anlayacağı dilden konuşmalı.

kıyamam arkadaşım kıyamam sana. ne şerefsizler var bu memlekette yetimi öksüzü ezmeye meraklı. Allahım hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın. yerinde olsam nişanı atmıştım ama onu da söliyim.. Allah yardımcın olsun. çok üzüldüm ya.

canım çok geçmiş olsun nişanlı iken ortaya çıkması iyi olmuş. mesafenizi koyun uzak durun kendine gelsin. oğlunun tavrına göre devam edersin. yada siler atarsın.
kimsen olsun olmasın o kadın seni rencide etme hakkına sahip değil.
patavatsız birine çatmışın. işin çok zor.

aman allahım daha neler duyacaz ya ablaların araya girsinler hemen canım

ooooff berbat bır solukta okudum yazılanları,
ne dıycem sen tamam bu aılenın cocugunu alıyorsun sucun yok gıbı gorunuyor ama bır sey dıycem kı böyle bır aılenın cocugu sımdı ıyı gorunse senı koruyo gıbı gorunse bıle ne kadar ıyı olabılır kı ? emın mısın onu ıstedıgınden cunku sonucta aynı aıleden gelıyorlar?!! kendını atese atma derım dur bıraz düşün bence, onun da ılerde oyle onlar gıbı olmayacagı ne malum, korkunc bır aıleymıs acıkcası.!

zaten benim demek istediğimde arasına mesafeyi koyup bir daha olafları duycak duruma ve ortama gelmemmesi tabikide kayınvalidenin yaptığı hakaretler sineye çekilmez hemde daha yolun başındayken oyüzden tavrını orteye koysun baştan nasıl başlarsa sonuda öyle olur yani arları düzelsede yaşananlar unutulmaz

cok ayip hic bir anneye yakismamis laflar gercekten uzuldum bazen insanlarin seviyesi kisiligi boyle durumlarda belli oluyor ablaniz mutlaka araya girsin zaten pisman olucak insan bu laflari edip bu sekilde davranmazdi sizi anne babaniz yok diye yanliz sanmasinlar ablanizda yeterince anne babanizdir iyi tarafi nisanliniz olayi gormus degerlendirmis ama gercekten cok ziyan bir insanmis yazik

bence ablanlar hemen devreye girsin..
evlenince daha bu kadinin elinden cok cekecegin var ayni cevriye hanim gibi

cnm benim nisanlini seviyorsan eger ve uzakta yasayacaksan onlardan hic birisini duyma,bak ben o kadar cok sey yasadimki nisanliyken ama hic aileme duyurmadim,ablamlara anlattim bi kac kez onlarlada kotu olundu,bide biz akrabaydik bisey olsa butun sulalae duyuyordu,dua ettim sabrettim sansim vardiki yurdisinda yasiyoruz,buradayken bile ne laflar oldu telefonda hic konusmadim hic kotu bir soz soylemedim karsilarina cikip kendileri konsuup kendileri sustular,hatta ben kina gecemde ayrilmayi bile duusndum,senin suanki korkularini ben cok iyi anliyorum san atvsiyem su olur,et tirnaktan ayrilmaz bi evlat anneden ayrilsa bile annesine her soyledigin lafi kayit ysapar,diyecegim suki nisanlinin yaninda ailen olsun sen ol annesini kotuleme asla ve asla,ben onlarin karsi cikip konusmadim ama devamli esime konustum durdum, oda bunaldi bi zaman sonra sonra baktim olmuyor,sustum artik,ablanlar neden arasinki sende hata suc varmi hayir yok bekleyin onlar eninde sonunda arayacaklardir sevgiler

all bi tane daha benm kayınvalidenimin türünden bi kadın daha..:çok üzgünüm:
aynı şeyler yaşamışız seninle.ben de senin gibi annemi babamı kaybettim ve eşimin ailesini ailem bildim.görücü usulü olmasına rağmen sevdim eşimi.nişanlılık süresi boyunca resmen kullandılar beni de...ben de aman bi saygısızlık olmasın,nasılsa gurbette yaşıcam,oğluyla değil annesiyle olcam diyerek hep atmamak için bir sürü neden buldum... ama daha 15 günlük gelinken seninki gibi benim üzerime yürüyüp dövmeye kalktı kayınvalidem.henüz 19yaşındaydm üstelik.ve hiç bi tecrübem yoktusenağlama ama allah var eşim müdagale etti düzeltti ortalığı...
hep sineye çektim.aman huzurum kaçmasın diye hep dedikleri oldu.ki biz uzağız onlardan.gerçi uzak bile olsak da telle yetiştiler ya o ayrı bi meselee...
ilk zamanlar annnesine beni savunan adam zaman geldi beni suçlu bile çıkardı bu da bi gerçek...senağlama
neden mi yazdım bu kadar detayı..
ben sen giibi ilk nişanlıyken olan bu durumlarda hiç ailemi karıştırmadım zamanı gelir de yine bu kırgınlıklar gündeme gelir diye...ama hata etmişim.bizi annesi babası yok diye sahipsiz sanıyorlar.kimsesi yok al sana bi günah keçisi görevi görüyoruz çünkü...
sakınn ablam arar da tatsızlık olur falan deme.bırak arasınlar.arkan olduğunu kendislerinin hatalı olduğunu anlasınlar.koskoca kadın üniversiteli bi ewlat yetiştirmiiş hatta kendi de çok yüksek tahsilli olabilir ama önce insan olmayı bilsin...
eş de çok önemli ewet ama aile her zaman desteğidir insana bu ewli bile olsan böyle oluyo.o yüzden arasın ablan.hatasını anlasın o cahil kadın da
allah yardımcın olsun canım.inan bi tepki verip,mesafeyi de kurarsan ii bi yuvan olur.yoksa ben gibi 4sene sonunda mesafeyi anca kurarsın.ben kurdum mesafeyi ama sonunda sinir hastası oldum...sen ben gibi olma canım...
herşey gönlünce olsun...a.s.

Canım allah yardımcın olsun sahipsiz değilsin sen ablanlar yanında onlardan destek al yalnız sanmasınlar seni canım güclü ol dik dur aşıcaksın bu olayları allahın izniyle
Allah yar we yardımcın olsun

yazık ya insanlara ne oluyor böğle ölümlü dünyada neyi paylaşamıyorlar..
bu kızcazı kendi kızları gibi göreceklerine bağırlarına basıcaklarına çirkeflif yapmışlar..
yetimin ahı tutar canım sen hiç üzülme ..sana anne baba olacaklarına düşmanın olmuşlar..

açık dılle haddını bıldır....sonuç olarak o kayınvalıden ve öyle davranması gerektığinı bılmıyosa öğret...hakaret ne demektır ezdırmeyın kendınızı...kımseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…