Nişanlıyım Kayınvalidem hakaret etti.. Ne yapacağım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sarp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçmiş olsun canım öncelikle.Artık ablan mı konuşur kim konusursa konussun en azından seni ezmesine müsade etmesinler sonuçta bide bunun düğünü var şimdiden böyle sorun yapıyosa ilerde başına çıkmasın
Terbiyesiz kadın yaa çok sinirimi bozdu klava:

Allah yardımcınız olsun. inş ilerisi için doğru kararlar alır ve mutlu olursunuz
ablanızın arayıp aramama hususunda bana kalırsa sessiz kalınmaması kanısındayım nedenine gelince kayınvalide adayınız malesef hakaret dozunu aşmış vaziyette bi kere alınan hediyelerin ve diğer hususlar için bıraktığı notları kabullenmek olur susmak bu nedenle susmayın ayıp çok ayıp etmiş hiç kimseye bu yapılamaz kaldıki yetim birine hiç yapılamaz.

her durum sınanıyor ve siz ve nişanlınız da aşkınızın sınamasına tabisiniz şu an
sizin yapmanız gereken nişanlınızla konuşmak bu hususda ileriye dönük endişelerinizi dile getirmek sevgiye aşka sonsuz inancım var amma malesef onu yıpratan olgularıda yok farzedemeyiz bunun için başta nişanlınızla açık net biçimde korkularınızı anlatın ki ilerde annesi değiştiremeyeceğine göre yaşanması muhtemel problemleri bertaraf edin.

aleyhinize dönecek davranışlardan katiyetle uzak kalın sabırlar diliyorum olmassa olmazı zorlamayın bazen vazgeçmek kişinin menfaatinedir.

çok terbiyesiz bir kadınmış nişanlınızın annesi.

canım bence biraz da seni sahipsiz bularak bu kadar cüret bulmuş. ablanların kişilikleri nasıl bilmiyorum ama umarım dişli kişilerdir. sen sakin bir yapıdaymışsın belli.
ablanlar ya muhattap olmasınlar, ya da biraz anlayacağı dilden konuşsunlar. yoksa evlenince bu aile seni çok üzer...

olayın tahsil kısmına hiç girmek istemiyorum ama, emin ol ki, nişanlından daha iyi bir tahsilin olsa da, daha vasıflı olsan da bu kadın yine benzer davranışları yapardı. oğlunu paylaşmaya hazır değil çünkü.

sana tavsiyem, nişanlını iyice tanımadan evlenme.
ailesinin hatalarını her zaman görebilecek mi, bu konularda haklıyı haksızı ayırıp ona göre davranabilecek mi? bu soruların cevabına göre hareket et.

ablanların duruşu da çok önemli. seni ezdirmesinler. konuşacakları kişi varsa bu da nişanlındır. ailesini artık muhattap almasınlar bence. nişanlın arada köprü olacak.

Son düzenleme:
Ne yapman gerektiğini söyleyemem ama şunu bil ki sadece nişanlınla değil ailesiyle de evlenecekisn.

bence tek yapman gereken ve yapmadığın şey anne dememiş olman.belkide oradan düşünmeye başladı beni evladımdan ayıracak diye.samimi olmadığınızı düşünüp kendinize çekmeye çalıştığınızı falan sandı galiba.nebileyim yada ona benzer şeyler.kayınvalidenin oğlunu övüp sana hakaret etmesi okul konusunda akıl almaz,insanlık dışı bişey.gerçekten ne mezunu bende merak ettim.

bencede ablaların devreye girsin.sahipsiz sanmasınlar.yada yakın sevdiğiniz bir erkek akrabanız.dayı,amca falan.

çok zor canım ALLAH kolaylık versin.ezme ama ezdirmede.

tahsil konusuna gelirsek ben söylemeden geçemicem.ben ilkokul mezunuyum.okumadım yani...övünmek için değil ALLAH şahidim olsun.

tanıştığım her insan bana 20 li yaşlarımda hep sorardı hangi liseyi bitirdiğimi.okumadım deyincede hadi canım dalga geçme derlerdi.

rabbime bin şükür demekki okumasamda kendimi geliştirmişim.şimdi 30 yaşındayım eşimde keşke okusaydın kesin avukat olurdun yada yüksek mevkilerde olurdun sen diyor.eşim üniv. mezunu.okumak istersen akşam lisesine git diyor ama sağlık problemimden dolayı düşünmüyorum.

diyeceğim şudur.ben okumadım ama kör cahil kesinlikle değilim.onuda boşver insan olabildim çok şükür.

heee kimi cahillerde beter oluyor tabi.ama herşey okumakla bitmiyor.kimse insan olmak için değil,iyi bir kazanç,güzel bir hayat için okuyor.geleceğini sağlama almak için.

çok okuyupta insan sıfatına girmeyen kişiler var.insanlık okumakla değil kişilikle alakalı.ikisini birbirinden ayırmak lazım.bin düşünüp bir söylemek lazım.her dersi geçip,insanlıkta okuldan atılmamak lazım.

peygamberimiz (s.a.v) e gelen ilk emirdir ''OKU'' okumak lazım tabi.bilmem anlatabiliyormuyum?

mevlam yar ve yardımcınız olsun.

Karinin kafasinda var belliki yediremiyor oglunun buydugunu, ve yuva kurcak olmasini, en iyisi bi konusun, normal degilse doktor iyi olur !!!!

Ne yapman gerektiğini söyleyemem ama şunu bil ki sadece nişanlınla değil ailesiyle de evlenecekisn.

aynısını yazacaktım. nişanlının tavrı şimdi senden yana ama evlendikten sonra durum değişiyor maalesef. belki duygusuz diyebilirsin ama kimse vazgeçilmez değildir. bütün ömrün boyunca bu çileyi çekmeye razımısın?

Kadın başından beri seni sevmemiş, üzüldüm kadının haline kendini öyle zor bir duruma sokmuşki, içinde kin büyüte büyüte hayatı kendine zehir etmiş...

slm sarp ın ablasıyım onuyu açan kişinin

bu rezillik başına geldi ya işte o kişi nin ablasıyım kardeşim çalıştığı için şu anda ben yazıyorum teşekkür ederiz ço güzel yorumlar yazmışsınız

biz hiç birimiz annem dedahil öyle dişli falan değiliz kendi halinde hoşgörülü olmaya çalışırız
bu durumda zaten geliyorum dedi giib kadın bana telefondada söyledi bi kzın yuvasını kurması daha mühim erkek çocuk bi şekilde hallediyo biz anne baba olrak görevimizi yaptık okuttuk gibi anlam veremdiğim sözler daha ilşk kez görüşüyoruz telefonda ne lüzum varsa bu saçamlıklara

kendi sanıyorum ilk okul mezunu ben notları görmedim diğer kız kardeşim görmüş yazsı bile düzgün değil bir sürü hata var dedi

ben arayıp sahipsiz değil bu kzı bu sözler nasıl sözler ayrıca ablanlarla oğlumu tepe tepe kullan ne demek diyiim dedim

beim kendi evim var iyi model bi arabamız da var maaşımız da iyi sayılır yani onun oğlunu tepelicek bi durumumuz yok

ben haddini bildirme taraftarıyım diğer kız kardeşim baş edemezsin sen onunla baksana edepsiz diyor en fazla telefou kapatır dedim bende ama söylemek istediklerini söyletmez sana bekleyelim diyor kiseye söyleyemedik ne yapıcaz alla bilemedim

ayrıca arkadaşlar yazmış kendi söyledikleri unutulur sizinkiler hatırlanınır diye bu durumdada kalmak stemiyorum

offf bakın sabah bu saat oldu uyku yok hala kha
zmedemedim duyduklarımı bu nasıl bişiya ilk kez böyle bi durumla karşılaşıyorum ne yapılır bilmiyorum ki
ya bu kız bu öszler karşısında kendine bişi yapsa ya oğlu çok sinirlenip kardeşimle kavga etse kendine hakim olamazsa ona bişi yapsa manyak mıdır nedir ne rezillik ya

çocuk annesine veumak için elini kaldırmış kayınpeder arya girmişl oda annen çok hazsızlık etti oğlumdedmiş ama nayapalım oldu demiş ama daha sonrtra haklı yönler bulmuşlar tabi sizimle siz diye konuşuyordu mesafe koymaya çalışıyordu faflan diye damatta onunlada kapışmış kimseyle konuşmuyormuş şimdi tabi şimdi.....

ayrıca o nişan hediyesini teyzemler alımıştı çok özenmişlerd ibiz çok beyendik siz de beyeniceksiniz falan demişlerid bunlar yutulacak şeyler deği
l kırk kere senbişi dedinmi bu kadını kudurducak dedim yok abla baba oğul anne tartıştılar arada bana da bunları söyledi diyor inanıyorum kardeşime
gözleride çok güzeldir öyle cin gibi fala ndeğildir yani

ya arkadasim valla durup dururken bu kadar lafi sayicak noldu ben anlamadim yani viyo izlerken bu kadin birden sana hakaretlermi etmeye basladiki?enteresan bi kadinmis dogrusu kücükte olsa bi sebebi olsaydi bari..

bilmem takı fazla oldu bizim taraftan e tabi anne bab yok çalışıpp kendi yapıcak kız çeyizini diye herkes taktı nişan masrafı hafifesin diye onumu çekemedi acaba onlardan kise yoktu çok az kişiydiler kimse araya girmiyo harhalde ama biz bulaşmayalım falanmı dediler nedir

Bence sizli mizli konusma sebebi bahane oglunu seninle evlenmek istemesini kendine yediremiyor belki onunda aklinda baska bi gelin adayi vardi?
Bence aile büyükleriniz arayip bi konuszun simdiden böyle baslarsa evlenince neler yapmazki?
Seni sahipsiz kimsesiz zannediyor herhalde.

:vay vay vay. Allah sizin yardımcınız olsun. bence kayınvalidenizin,çokçabuk bir akıl hastanesine kaldırılması gerekir.
çünkü şu yazdıklarınız normal bir ruh halinin yapacağı şeyler değil.

sarp iş yerinden yazamıyor arada okuyup bana söylüyor ben yazıyorum ablası olarak ona kalsa araya girmeyin diyor dayanamıcambişi yapıcam diyorum ama ya araları düzelirse sonradan
ben asla affetmem am a kardeşim farklı tabi nişanlısını seviyr şimdide dahada bağlandım diyoırmuş onu kolladığı için onu n hatırına görmezden gelebilinirmı acaba

yangına körükle gitmek istemem. ama benim kardeşime kimse böyle hakaretler edemezdi. edersede ,alırdı ağzının payını... ben bu lafları kabul edemem.. kardeşim sahipsiz değil..deyip,
o terbiyesiz kadına o lafları yedirirdim... tabii kardeşim belki kızardı nede olsa sevdiği insanın annesi ama ben abla olarak o lafları yutamazdımklava:.
kimmiş o kadın. ne sanıyor kendini. majeste falanmı. kim.............

sabırlıymışın canım....
ama şimdi bakma nişanının ben onları sildim lafına
annesi ne de olsa
1-2 yıl sonra sen de samimi davranmadın kadına yok onun hayali böyle değildi... yoksa benim annem iyi kadındır laflarına.....
sahipsiz olmadığını bilsinler

kendim adıma ben en fazla oğlumu tepe tepe kullanın yağlı kapı dimi demesi beni üzdü bizim ne alakamız var hadi kardeşim kendine söylelenleri örtebilir ama ya bizim için düşündükleri için ne yapmalı bomba gibi oldum valla patlamak üzereyim gece uyanıp aklıma geliyor uykumda bile aklımda ya kendine bişi yaparasa bu kız diye düşünüyorumama nişanlısı onu sakinleştiriyor bende süreklki aynı konuyu açmak istemiyorum onlar düşünmek istiyor sanırım ne yapackalrını
ama bana doğrusu söylmek düşer diyorum ama doğruyu bulamıyorum ki muhatap olmamak mı cevabını vermek mi doğru

ne yazsam bilemedim valla...
nasıl ya insan oğlunun mutluluğunu istemezmi...
neden böyle yaparlar hiç aklım almıyor...
bu saatten sonra senden hiçbirşey beklemesinler
nasıl yüzyüze bakacaksınız hiçbirşey olmamış gibi nasıl davranacaksınız...
canım nişanlına özellikle belirt...
ben şahsen bu olaydan sonra kesinlikle ne bayramda ne seyranda kayınvalidemle bir arada bulunmak istemezdim.. kendi istediği zaman gitsin görüşsün.. ama sen onlarla bu saatten sonra muhatap olma....

işte annen bana yokken sana anne baba olacaklarına yaptıkları şeylere bak..
rezil insanala düşmüşsün canım...
aileni devreye sok.
seni sahipsiz sanmasınlar...
arasın ablan siz benim kardeşime laf edemezsiniz gibi tarzdan konuşsun..
ayy ben olcamki diyim ağzıma geleni..
sen nişanlınla iyi ol..
eger oda yapılanların farkındaysa sorun yok.. sadece bir kızları olacaktı kaybettiler bu sanlarını.. boşver sen mutlu ol..
bu olanların nedeni sen değilsin onların rezil insanlar olması....

valla yuh diyorum kaynanana başkada bişey demiyorum
kız evliyken neler yapar bu sana
bence ablanlara anlat durumu
yoksa seni sahipsiz sanıp üstüne daha çok gelir
ama destek olan birilerini görünce belki geri çekilir biraz

Terbiyesiz kadın! okurken bile sinirlerim bozuldu,gerildim bilgisayarın başında..
sanırsın ki kocası elinden alınmış aldatılan kadın ,tedavi olsun bence..
bu nasıl mantık bu nasıl bir konuşma tarzı bu nasıl bir insan anlamadım ben..
yağlı kapıymış annen*baban sağ değil diye yapıyor bu ahlaksızlıkları..
Allah'ın dan bulsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…