nişanlıyım, her şey çok kötü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
20 yaşınızdan beri saçma sapan seylerle uğraşıp hayatı kacirdiginizin farkındamisiniz?
hemde hiç değmeyecek insanlar için.
nişanliniz iyi bir insan olabilir sizi seviyor olabilir ancak pısırık farkındamisiniz?
şuan size her şey toz pembe gorunuyor nisanlinizla ilgili, yani anlasiyorsunuz evet maddi kaygi yok tamam ama siz nisanlinizla degil ailesiyle evleniyorsunuz resmen.
kendileri konusmak istemedikleri konuyu konusmadiklari icin şuan evlenemiyorsunuz mesela bu önemli bir ayrınti.
nikah yapalim demissiniz yok, e dugun yapmaya kalkanda yok neden cekiyorsunuz bu insanlari?
yaşınız inanin çok genç imkaninizda varmiş gezin tozun eğlenin çalısın vs vs. ama daha 20 li yaslara adim attiginizdan beri evlilikle ugrasmissiniz çok erken alinmis bir karar bana göre.
birde konuda bir sey dikkatimi cekti esinizin ailesi hakkinda hep vasat vasat diyerek konuşmuşsunuz iyi bir aile olamamis olabilirler, belkide kötü insanlar bilemem ama vasat kelimesi beni rahatsiz etti.
bu vasat insanlarla inatla ve si.ik zoruyla akraba olmaya calisiyorsunuz.

“konusmak istemedikleri konuyu konusmadiklari icin evlenemiyorsunuz” cok dogru gercekten, evet vasatlar. ben onlarla aile olmak değil, nişanlımla (sanki onlardan çok bağımsız ve hiçbir bağı yokmuşçasına) aile kurmak istiyordum. yani o aileden bağımsız görüyorum ben onu. kafam çok karışık ya saçma yazmış olabilirim mazur görün lütfen

Ne kadar güzel bir yorum eline sağlık.
Herşey ortada gün gibi ısrarla girmeyecek biz ne desekte anlamayacak.ve sunuda bilin gidip hemen evlenecek.
20 yaşlarda yapılacak o kadar gzuel şeyler varki niye evlilik gibi zor bir kuruma giriliyor büyük sorumluluk.

siz öyle göruyorsunuz ama öyle değil

O işler öyle değil maalesef.

ay ne bileyim 28 yasimdaydim ben evlenirken 10 sene daha bekleseymisim keske, hatta hic evlenmeseymisim mi acaba
istisnalar elbette ki vardir ama iste bizim insanlarimizin bir cogunun potansiyeli belli.
bağimli anasinin babasinin dibinden ayrilamamis erkekler aile olup eşlerinden de kendi ailelerinin verdigi emzigi agizlarina takmalarini istiyorlar.
bir kere "gelin" olayi sanki yanlis anlasilmis gelen bize gelen biz ne istersek onu yapmali bize geldi
kimse de demiyor ki yav tenezzul etmis gelmis burnundan getirmeyelim.
20 li yaslarda hep sey saniliyor evlenecegim ponçik bir ailem daha olacak iste gezerim yer icer yatar sevisirim vs vs. o kademeyi aştin aştin asamadinda o yasta evlendiysen ayvayi yedin

Peki senin hislerin peki karşı tarafın emeği ? Karşı taraf neden bunu bu kadar önemsemiyor ? Bu seni üzmüyor mu

Tek çare istihareye yatmak bende uzun süre nişanlı kaldım evliyim mutluyum bunu Allah’a danış kuluna değil şer sandığındaki hayır hayır sandığında şer olabilir

Tek çare istihareye yatmak bende uzun süre nişanlı kaldım evliyim mutluyum bunu Allah’a danış kuluna değil şer sandığındaki hayır hayır sandığında şer olabilir
Ciddi ciddi şu kadar şeyden sonra rüyada hayırlı çıktı diye böyle biriyle siz olsanız evlenirsiniz yani bu ciddi mi ya ? Şu ailede adamda ne hayır olabilir sırlar dünyası çekmiyoruz farkında mısınız

Aaaahhh ah evladini okutuyorsun yetistiriyorsun ama kaderine engel olamiyorsun. Yani bu kucuck yasinda kendine niye bunlari reva goruyorsun, ne gerek var bunlarla ugrasmana. Dunyanin en iyi kalpli insani olsun, isterse Prince williams olsun DEGMEZ. Sen o insanlari sevmiyorsun ama ilerde cocugun olunca genlerden dolayi ya huyu ya tipi onlara benzeyecek. ne desek bos Allah Anne Babana sabir versin, omur boyu imtihansin onlara

Evlendim çok mutluyum bu kadar olay dediğiniz dugunun ertelenmesi parçalanmış aile bagımlı kişilik sorunu bunlar düzelmicek şeyler değil ama duzelmeyedebilir her ilişkide sorunlar saçmalıklar oluyor ama siz yatmayın istihareye varsa dinini tam yaşayan mahalleden etraftan bir tanıdığınız o yatsın

Istihareye gore karar vermek de zaten dinen onerilmez. istihareden once istisare yapilir, yani sozune guvenilir birine danisilir once. Ruyayla amel edilmez.

Kim yatarsa yatsın bilinçaltını gördüğünüz bir şeye güven olur mu ya bu kadar olay düğünün ertelenmesi değil
Çocuğun hala baba kuzusu olması karakteri duruşu olmaması
Aralarındaki eğitim ve kültürel fark
Çocuğun bu kıza saç baş yolduracak seviyede biri olması
Şöyle şeylere inanıp ateşe yürüyorsunuz başınıza bir şey gelince de kaderim bu benim sınavım bu diyorsunuz vallahi yazı tura atın aynı şey

Sana herkes evlenme diyecek ama en çok diyenlerden biri ben olacağım.
Konularım mevcut benzer başlangıç var.
Tabiri caizse kı evlendirir gibi verdiler oğullarını. Babasına anasına hayır diyemeyen adam vs.
Bak o nişanlın şu an eziliyor ve evlenir evlenmez ailen beni istemedi diyecek, senden aile ve eğitim olarak düşüklüğünü ezerek çıkaracak.

Hele bi de ailene küfrermeye başladığında dumur olacaksın. Ailem bu kadar şey yaptı bi de küfrediyor diye.

4 sene sevgiliyken azar işitmediğim asam evlenince küfür etti şok oldum, dövdüğü ilk günü hala unutamam!

3 ay her gece bana bir kötü söz söylememiş anne babama bu denyo hakaret etti diyeceğim de insanlar kızım biz sana üf demedik derler diye boşanamam diye ağladım.

Evlendiğin gün eve girip beş on saat sonra heves kaçacak evcilik oynamayacaksınız.

Çok pişman olacaksın. Sen ve ailen paranı ona akıtırken o ailesine akıtacak.

Senin ailene kendi ailesinden kötü davranacak.

Babasından korkuyor. Korku saygı ya da kırmamak değildir.

Artı hep görünene benzemez. O bağımlılık kilmbilir hangi tramvadan.

Değmiyor. Sen iyileştirsen, aile esaretinden kurtarsan, evini arabasını alsan da ya düzenimi bozdun diyor ya da ilk seni hayatından atıyor/

Bak ilk duyacağın laf 'ailem o benim' olacak.
Sen hiçbi zaman ailesi olmayacaksın.

Hadi babadan korkuyor sana hakaret eden üvey anaya konuşmuyor adam.

Senin o vasat dediğin aile onun sevilmek için yalvardığı aile yani artık takıntısı gibi
Ne verirsen ver asla yetmeyecek.

Uzunca yazıyorum iyi anla.

Benim kv küfür eder, temiz bi gömlek ütülemez, bi ortamda rezil eder, maddiyatçı bir tipti.

Eşim önce yalan söyleme dedi bana bir olay olduğunda, kv ağzıyla itiraf etti, zaman geçti ded ki bana zaman ver ailemden uzaklaşayım en son da benim annem iyilik için yalan söyler oldu.

Evlenirken ailesinin cebinden çıkan para 20.000 idi, kadın başıma 200.000 çıkardım
Sen paragözsün annem asla değil dedi, üstelik kv benden kaç kere para istemişti.

Sevgiliyken ailemi sevmiyorum, biz aile olalım demişti.

Evlendik, eve girdik ertesi gün ben aslında yalnızdım.

İyi irdele olayları. Sen asla ailesinden daha iyi olamayacaksan.

Üzgünüm.

Terapi vs. Her şeyi denedim.

Baslik parasi bekliyor damat tarafi herhlde?
Bukadar iyise nisanliniz neden ailesinin keyfi bekleniyor?
Alin nikah gunu olsun bitsin.
Ki bence nisanli iyi biri degl ya neyse.Pasif bi kere.
Kocamin babasinin 2.karisinin gonlunu edicem oldu,evlencem diye bi karsi caminin imamiini pofpoflamadigin kalmis ablacim ne gerek var?
Cok mu onemliler gelmesinler dugune?
Ozunde iyi olan ozunde kaliyor valla,nisanliykeb sunlari yasatan,evlenince geciverir ailem anam babam diye karsina.Kalirsin oyle

Yoo asıl o zaman yaşayacaksın. Yok kahvaltıya gel yok yemeğe gelin. Yok onu dedi yok baban düğünde böyle baktı. Sorun hickimse değil sorun senin arkanda durup gel evlenelim diyemeyen nişanlın. Ve bunu hiçbir zaman yapamayacak. Ailesi onların dedikleri hep aranızda olacak.

Bir damla gözümden yaş akarsa ben bitiririm dediğiniz ilişkinin geldiği hale bakın. Siz hayır denk değil olmaz diyen babanizi ezip ilişkiye başlıyorsunuz da nisanliniz olacak adam(!) Babasına ben evlenicem önüme düş baba diyemiyor. Ayrıca benim babam daire verip döşemeye kalksa ben önüne geçerim asla diye. Evlenmeye niyet eden ev açmaya da edecek.

Benzer işler, benim de başıma aynıları geldi. Sığırın biri kendi boklu ailesine bağımlı haldeyken benim aileme hakaret ediyordu. Kıçında don olmazdı halbuki biz olmasak. Eziklik işte, neyse ki boşadım gitti. Darısı başınıza, boşamadıysanız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…