nişanlıyım, her şey çok kötü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim ailem artık bu iş uzamasın diye, ev verdi. dayadı döşedi. her şeyimi aldılar. artık kimse kimseden bir şey de beklemiyor.
Aileniz size iyilik yapmıyor asla, elleriyle hazırlıyorlar mutsuzluğunuzu. Çocuklarının her isteğini yerine getirerek nasıl kötülük yaptıklarının farkında değil bazı ebeveynler.

Bence sizin kimseden bir arama almanız gerekmiyor. Ben evlenirken nişandan sonra ne ailemden bir tarih geldi ne de eşimin tarafından geldi. eşimle biz bize uyan bir tarih için gidip hemen nikah günü aldık ve ailelere şu gün için gün aldık diye kağıdın resmini mesaj atıp aradık. Siz düğün yapmak istiyorsanız kim karşılayacak bilmiyorum ama siz kendi içinizde karşılayacaksanız kendiniz gidip düğün yeri seçmeniz gerekiyor ailelere bırakırsanız çok beklersiniz ve nişanlınızın ailesi çok kopuk kimse sorumluluk almıyor burada sizin ipleri ele almanız lazım. Gönlünce git salon beğen tarihleri öğren zaten eviniz hazırmış. Uygun bir tarihe ayırt deki şu gün evleniyoruz o kadar. Eğer ki çok erken derlerse yada uygun değil diye eşimle plan yaptık iş durumları balayı ve tatil işimize en uygun tarih buydu bitti herkes size uymak zorunda...

Ne yazık ki evlenince kapımı kapatırım mevzusu tamamen bir safsata..
Nişanlının ailesi hep hayatınızda olacak bu acı ama gerçek bir durum.
O yüzden iyi düşünüp taşının nişanlılık dönemi evlilik döneminin bir fragmanıdır.
İyi düşünün, iyi tahlil edin konuyu.
Nişanlınızla da oturup ciddi bir şekilde görüşün niyetin evlilikse gereğini yerine getir değilse de bir birimize yol verelim de.
Siz hep kolay taraf olmuşsunuz nişanlınız için bu çok çok yanlış bu yüzden hiç kıymetiniz yok ciddi meselelerde kale alınmıyorsunuz çünkü eldesiniz.
Ne yazık ki siz merhametinizden sevginizden dolayı kendinizden taviz verdikçe karşı taraf için değersizleşiyorsunuz.

Yaşınız çok küçük bu dediklerimizi ileride anlayacaksınız ama umarım geç olmaz.

Eş adayınız sıkıntılı.
Biz evlenirken babası ve babam ufak bir gerginlik yaşadılar. Babası biraz zor bir insandır. Genel anlamda geçimsiz. Eşim nikahı düğünden önce hızlı bir şekilde yapalım mı dedi. Biz günü aldık on gün içinde evlendik. Ailesi de mesajı aldı babası bir daha öyle bir densizlik yapamadı. Yapacağı şey baba şu tarihe kadar evleneceğim. Bitti.

en büyük problemlerden biri nişanlınızın baba sözünden çıkmayışı çıkamayışı
yani evliliğinize en engel olacak şey

anlıyorum onu olağanüstü baskı ile büyümüş çocuklar kaç yaşına gelirse gelsin çıkamıyor o psikolojiden
yalnız haberiniz olsun evlenmeniz babası paşanın onayına bağlı
nişanlınız da siz de gayet farkındasınız aslında
bu durumda ne yapmayı düşünüyorsunuz

20li yaslarin basinda her sey je kadar da romantik.
Askimiz yeter,cok seviyorum,bir yuvamiz olsun istiyorum...
Boyle basiretsiz adamlarla o yuva basil kurulacak acaba?

Ya ben bu çok iyi çok efendi diye övülen adamlarin nedense pasif tavırlarını örtmek için böyle nitelendirildiklerini düşünüyorum.
Nişanlim şöyle iyi böyle güzel demissiniz ama 1 senedir bunları yaşamanıza sebep olan o.
Sizi delirtmisler sinir krizi geçirecek duruma gelmişsiniz.
Bunlara sebep olan dolaylı olarak nisanliniz.
O herkesin ağzını kapatsaydi dik duruş sergileseydi tüm bunlar yaşanmazdi.
Bı nikah yapalım yeter demişsiniz ama hala pasif tavırlar içinde nisanliniz.
Aileniz haklı eğitim farkı önemli her şey maaş vs değil.
İlerde anlayacaksınız sizde bunu.
Ama kafaya takmissiniz evlenmeyi belli ki mantık devreden çıkmış ne diyelim.

Valla evli değilim ama nişandan yeni ayrılmış biri olarak söylüyorum ki evlilik konusunda kararlı olması gereken erkek oluyor. Erkek bir karar verip yola çıkılırsa emin adımlarla ilerleniyor. Ben 4 sene bekledim hiçbir engel olmamasına rağmen, ikimizin de işi vardı nişanlımın ailesi yok vs, ama ne oldu düğüne 2 ay kala bitti. Yani bazı şeyler ilerlemiyorsa olduğun yerden bir arpa boyu yol gidemiyorsan bence uğraşma, bırak. Çünkü olacak olan iş zaten su gibi akar gider bu kadar sorun çıkmaz ve bu kadar insanı ikilemde bırakmaz. Ve aileni dinle. Bana da ailem, çevrem sen bu çocukla evlenirsen geçiremezsiniz, boşanırsınız dedi ama ben istiyorum dedim ve sonuç ortada, elimde koca bir 4 yıl, hayalkırıklığı ama yine de şükür diyorum..

Aynen katılıyorum ponçik aile meselesi bide sevisme meselesi kimse inkar etmesin ondan isteniyor.libido denincede zorlarina gidiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…