Nişanlıyım gurbete gidicem ailemi bırakmak istemiyorum ailem çok üzülüyor

Hayırdır site babanın mı? Sizin gibilere esaslı bir ceza biçilmesi lazım. Kaybol'muş, göreceksin kaybolanı.

Hadi yapsana nolur? Yarın gelin polisle alın beni
Sen kendini istediğin kadar açıkla mavi kelebek insanlar başına gelmediği sürece böyle yargılamayinca kendilerini güçlü sanıyolar 2 hafta önce bende böyle bir yazı görsem bende yargılayabilirdim insan başına gelmeden anlamıyor o yüzden kendini hiç yorma anlamazlar

Birine kevaşe diyen insanı mı haklı görüyorsun?

Ayrıca ben senin konunda sana nişanlının tavrıyla ilgili konuştum yalnızca.

Aptal beyinli derdim mesafede değil diyorum anlaman mı kıt beyinsiz misin yoksa? Hastalık evlendikten sonra oluştu elimde olmayarak napiyim bosaniyim mi?
Sorun toksik ebeveynlerinizden ve aranızdaki toksik ilişkiden kaynaklı anladığım kadarıyla. Tedavi olmalısınız ama ailecek, sadece ilaçlarla değil terapiler de denemelisiniz; görüldüğü üzere tepkileriniz bile anormal. Böyle devam ederseniz zaten evliliğiniz zarar görür, boşanırsınız.

Birine kevaşe diyen insanı mı haklı görüyorsun?

Ayrıca ben senin konunda sana nişanlının tavrıyla ilgili konuştum yalnızca.
Belliki çok hassas bir konu va hakkında konusulmasini yada eleştiriyi kabul edemiyor bence sende uzatma her insan eleştiri yada hakkında konusulmasini kabul etmek zorunda değil konuşmanızı tam okumadım ikinizin ama bence hakkında konusulmasini istese kendisi de başlık açardı sizin yada bizim için küçük görünen problemler bı başka insanın hayatının temel sorunu olabilir uzatmayın bence

Ne kadar hassas olursak olalım,bu bize karşımızdaki insanlara hakaret etme hakkını vermez.

Anne ve babanın göz bebeği olmak nasıl bir duygu acaba bu kadar sevgisini hissettiğim ailemden uzak kalabilir miydim bilmiyorum ama uzak kalanlar mutlaka vardır. Sonuçta sen de evleniceksin yuvanı kurucaksın. Umarım nişanlın sözünde durur da getir götür yapar ayrıca sen tek başına da gidip gelebilirsin üzülme.

Sorunu olan herkes birbirine hakaret etsin o zaman. Konuşulmasını istemese yorumunda belirtmez. "Kevaşe, aptal, gerizekali, sktr git" diyen bir üyeyi satırlarca savunmanız sizin de kalitenizi gösteriyor.

Sorunu olan herkes birbirine hakaret etsin o zaman. Konuşulmasını istemese yorumunda belirtmez. "Kevaşe, aptal, gerizekali, sktr git" diyen bir üyeyi satırlarca savunmanız sizin de kalitenizi gösteriyor.
Savunmuyorum arkadaşlar niye bu kadar sertsiniz hep kendi pencerenizden baktıginiz gibi baksın herkes diyosunuz uzamasin tartışmanız diye yazıyorum küfür ettin helal olsun harika mi diyorum

Vay be ulan zaten hayatta hep böyle piremsesler kazanır. Benim anam da evlencen artık bu evden soğu da koca evini sıkı tut diye nişanlılığım boyunca bana nazi kampındaymışın gibi davranmıştı.

Ben nişanlının tek göndermem demesine takıldım ya nasıl göndermiyor belki sen ailenle yalnız vakit gecirkmek istiyorsun? Aile herseydir kendi annesine yakın otururken sorun yok ama . Bence nişanlın annesinin bu karışma huyuna da zamanla birsey demeyecek kendin muhattap olucaksın. Ailene tek gidememe konusunu halletmelisin. İnşallah kimse üzülmeden güzel bi yol bulunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…