Nişanlıyım eski erkek arkadaşım ayaklarıma kapanıp ağladı bana yardım edin

Ben de ayni sekildeyim, cunku unutamadigim biri var.

Ama herkes bizim gibi degil, pekcok karmasa da ordan cikmiyor mu zaten ? Kafasinda baska biri varken, baskasiyla nisanlanmak bana da ters. Sevgili olmak bir yere kadar anlasilabilir ama nisan??!?

Ben de ayni sekildeyim, cunku unutamadigim biri var.

Ama herkes bizim gibi degil, pekcok karmasa da ordan cikmiyor mu zaten ? Kafasinda baska biri varken, baskasiyla nisanlanmak bana da ters. Sevgili olmak bir yere kadar anlasilabilir ama nisan??!?

Naçizane tavsiyem onun için yapabileceğiniz şeyleri yapın ve mücadele edin eğer daha da olmuyorsa unutmayı koyun kafanıza hiç umut bağlamayın, böyle yaparsanız unutur ve zamanı gelince yeni bir ilişkiye hazır hissedersiniz kendinizi.

Sattiriccan, o bir seyler yapmayi ben zaten yaptim ama ne yazik ki degmezmis. Zaten su saatten sonra adam gelse bile ben yapamam, yasanan onca rezillikten, pislikten sonra benim icin artik oluru yok.

Yani askimi gercekten kaybettim. Sevdigim erkek artik yok, bana turlu kotuluk etmis biri var, ne de 1 yil onceki asik, mutlu genc kiz var. Askim da oldu gitti zaten.

Ortada yasi tutacak bir ask da yok, kalmadi, ben zaten sanirim biten askimin yasini tutmuyorum. Karsima onun kadar sevecegim biri cikmadigi icin yalnizliktan muzdaribim.

Nişanlınıza aşık olsaydınız bu konuyu açmaz hatta o adamın ağlamasını umursamazdınız.

Zor olan unutma sürecini atlatmış kafanda de tamamen bitirmişsin bu çok iyi senin için. Bundan sonra da gönlüne göre biri çıkacaktır tek gereken sabır, insan böyle olgunlaşıyor ve acı eşiği yükseliyor.

Vallahi hic hevesim yok , kalmadi. Brad Pitt gelse bakmayacakmisim gibime geliyor.

Bence evlenene kadar idare edin diğerini de. Aşk kolay bulunmuyor, evlenilecek adamda keza öyle; ikisi bir arada değilse siz getireceksiniz tabi bir araya.

Şimdiden öyle her ağlayana dayanamazsanız, kafanız karışsa, oo evlenince kadronuz oldukça geniş olur.

Hayır yorumlar acımasız değil. Sevmeden nişanlanıp karşısındakinin hayatını altüst eden kişiler acımasız.
Kafası karışıyorsa ve kendi içinde çözemeyecek kadar karışmışsa hatta bu normal değil.
Ayrılmalı. Ne yapmalıyım diye sormamalı.
Bu eski sevgili evlendikten sonrada karşısına çıkabilir bu kişinin.

aynen..

bir adam nişanlı olduğunu bilerek bir kıza aşk ilan ediyorsa oy ne pıtırcık çok seviyormuş diye düşünemem ben.

nişanlı bir kızda bu konuda karmaşasa yaşıyorsa duygularından elmin olsun derim.

konuyu tam tersine çevirsek,bu konuyu açan bir erkek olsa iki kadın arasında kaldım aklım karıştı dese hem o hem de ona aşk ilan eden kız topa tutulur.

Bir kadın gelse dese ki , nişanlımın eski sevgilisi geldi ayaklarına kapandı, nişanlımınsa aklı karıştı. Yıkıldım. Bu çok uzucuymuş. Ayrılalım tamam da ya benim hayatım, umutlarım.
Benimle nişanlanınca kafası neden bulanıktı ? "
..

Bizlerde olabilir böyle durumlar ayrıl gitsin demekle yetinecektik. Önceden fark ettin, ya evlenince olsaydı v.s v.s ve diğer kadına sayıp dururduk

Böyle bir hayatı alt üst ediyor kafası karışıklar.
Bir kaç yorumda gördüm" eski sevgilim kadar sevebileceğim biri olmayacağını düşündüğüm için umut vermiyorum kimseye " diyenler olmuş.
Ee böyle akıllı insanlar var demek ki, diğer türdekilerin diğer adı bencil , sorumsuz oluyor.

hayrına konu sahibini tanıyan biri nişanlısına her şeyi anlatsın da çocuk bir an önce yakasını kurtarsın yoksa sonu vahim

Zaten nişanlıysanız bizim görüşlerimizi neden bekliyorsunuz anlamadım?

Yazık değil mi nişanlınıza? Bu arada bu eski sevgili sizin nişanlı olduğunzu bile bile böyle bir hareketi nasıl yapıyor?

görüşlerinizi bekliyorum derken, bizim görüşümüze göre mi karar vereceksin nişanlı olduğun kişiyi değiştirip değiştirmeyeceğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…