- 31 Ekim 2013
- 20.958
- 69.567
- 40
-
- Konu Sahibi bayanmonster
katılıyorum..Hayat onun ama daha önce ayrıldı ise hiç gerek yok gereksiz maceralara bence .. Şuanki nişanlısıda ailesi tarafından sevilrn düzgün bir adamsa hele esas o zaman çok pişman olur gibime geliyor
Çook haklısınız yaşadıklarımdan sonra o söz benim için de çok önemli oldu kimseye acımamak gerek Allah acısın onun merhameti yeter de artar bile.ben acıdım acınacak hale düştüm ama toparlandım çok şükürAcıdığın için nişanı at buna dön mü diyelim .. Hayatımda en kulağıma küpe olan laf acıma acınacak hale düşersin heleki erkeklere hiç acıma bu gün ağlar yarın seni ağlatır boşver nişanlı bir kızsın nişanlın doğru düzgün bir adamsa önüne bak., bu hayatta sadece kendi geleceğini ve aileni düşünüceksin gerisi boş
Allah tekrarını yaşatmasın canım zaten vicdanlı insanlar en büyük zararı görür . İnşallah bundan sonra hep kendin gibi insanlar çıkar karşına huzurlu bir hayatın olurÇook haklısınız yaşadıklarımdan sonra o söz benim için de çok önemli oldu kimseye acımamak gerek Allah acısın onun merhameti yeter de artar bile.ben acıdım acınacak hale düştüm ama toparlandım çok şükür
Sağol canım.ay benim gibi de olmasın ben zor bi insanım hele yaşadıklarımdan sonra yavaş hareket eden sorumsuz düşüncesiz ve düşük zekâlı insanlara katlanamıyorum ben çok mu zekiyim değilim fakat en azından usül adap biliyorum görgü vs bunlar çok önemli bunlar olmayan bi insanla yaşayınca ve sürekli tartışma karşılıklı aşağılama olunca ister istemez kendimi hiç bişeyden memnun kalmayan biri olarak görüyorum şuan ama bu durum karşımdaki insanın tutumundan kaynaklandı diye düşünüyorum.Allah herkese sevgi dolu yuvalar nasip etsin herşey sevgiyle olmalıAllah tekrarını yaşatmasın canım zaten vicdanlı insanlar en büyük zararı görür . İnşallah bundan sonra hep kendin gibi insanlar çıkar karşına huzurlu bir hayatın olur
ağladı napim mi diosun nişanlına söyle bakalım ayaklarına kapanıp aglayacak kadar taviz nie verdin die sormuo mu sana sen nişanlını sevmiosun demekki kafan karısmıs baksana bana göre bu bile yani eski sevgiliyle biaraya gelmek bile aldatmadırMerhaba arkadaşlar yeni nişanladım ve peşimden koşan ve benden hoşlanan erkek arkadaşım ayaklarıma kapanıp ağladı beni bırakma diye. Beni aldatmadı aramızda bişey olmamıştı pek yüz vermedim kendisine. Gözlerim doldu dayanamadım karşımda ağlayınca napacağımı şaşırdım beni çok sevdiğini söyledi. Görüşlerinizi bekliyorum.
Açabileceği ikinci olası konu "nişanlıyken ayaklarıma kapanarak beni geri döndürdü fakat şimdi bunun aynısını ona da yapacağımı düşünerek güvensizlik yaşıyor."
Biraz vicdan sahibi olun gözlerinden akan yaşı siz görmediniz ben gördüm ortada aldatma bişey yok karşıma aniden çıkmış ve facebook ta nişan resmimi görünce acı çektiğini dayanamadığını geldiğini ağlayarak söyledi olay bu biraz insaniyet namına doğru yorum yapın insanı tanımıyosunuz sonuçta
Arkadaşım ne bu saldırısa geçmişler sana cok ayıp ya insan derdini anlatamıycak mı soru soramıycak mı ne anlamı kaldı o zamanBiraz vicdan sahibi olun gözlerinden akan yaşı siz görmediniz ben gördüm ortada aldatma bişey yok karşıma aniden çıkmış ve facebook ta nişan resmimi görünce acı çektiğini dayanamadığını geldiğini ağlayarak söyledi olay bu biraz insaniyet namına doğru yorum yapın insanı tanımıyosunuz sonuçta