Haklısınız sağ olun açıklamalarınız içinKendinizi avutuyorsunuz.
Bu f ile t arkadas değil mi, biliyordur arkadasinin ne mok olduğunu.
Bosverin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısınız sağ olun açıklamalarınız içinKendinizi avutuyorsunuz.
Bosverin.
Görmedi,yanımda oturan arkadaşım bile fark etmedi tek gördüğü dizime yatmaya çlışması benim de yastıkla vurmamadamın yanında konuştuğu kızı elliyorlar. adam hala geyik muhabbetinde.
bu andavaldan mi hoslandiniz???
Kendinizi avutuyorsunuz.
Bosverin.
yanyana oturuyorsunuz onarada t ile ve sizinle flort halindeyse, ilgi odaginda siz varsaniz rahatsizliginizi anlamamasi, yapma dediğinizi duymamasi, f'den rahatsiz olmamasi imkansız.Görmedi,yanımda oturan arkadaşım bile fark etmedi tek gördüğü dizime yatmaya çlışması benim de yastıkla vurmam
Hayır öyle bir şey neden yapayım bana nasıl ulaşacaksın gelirsen diyip konuyu açan oT’den zorla numarasını almaya çalışan da sizsiniz, bu nasıl bir ortam ben anlamam beni çok alakadar da etmez, ama tüm erkekleri ilk kez gördüğünüz ortam ev olursa onların küçük beyni bu şekilde çalışıyor, yani isterseniz baş başa bir evde ilk kez görüşün kimse kimseyi taciz edemez ama erkeklerin bazıları gelişmemiş beyni ile bu gözle bakıyor işte
Bakalım belki de dediğiniz gibiyanyana oturuyorsunuz onarada t ile ve sizinle flort halindeyse, ilgi odaginda siz varsaniz rahatsizliginizi anlamamasi, yapma dediğinizi duymamasi, f'den rahatsiz olmamasi imkansız.
demek ki adamin radarina girmediniz ki size dikkat kesilmedi. adet yerini bulsun diye donerken bir iki is atti , sonraki gelislerinde takilirsiniz diye.
benim yorumum bu yönde. çünkü birinden gercekten hoslaniyorsan yakin markaja aliyorsun, saci onune gelse dikkatini çekiyor. yaninda hoşlandığın kadini elledikleri seninse farketmedigin bir dunya olamaz
Tamam nasıl ulaşacaksın diyince bilmem deseydin o senin numaranı isteseydi, instgaramdan mesajını hemen görmek istese bildirimleri açardı, ben ikisinin de senden hoşlandığını düşünmüyorum erkekler gerçekten hoşlanınca ayak yapmadan direkt istiyorlar numara falan, bol şansHayır öyle bir şey neden yapayım bana nasıl ulaşacaksın gelirsen diyip konuyu açan o
Sen mesaj atacaksan hemen bakarım dedi ama aslında olay instagramdan mesaj atmak değildi yani o gece konuşulan bir konunun şakalaşmasıydıTamam nasıl ulaşacaksın diyince bilmem deseydin o senin numaranı isteseydi, instgaramdan mesajını hemen görmek istese bildirimleri açardı, ben ikisinin de senden hoşlandığını düşünmüyorum erkekler gerçekten hoşlanınca ayak yapmadan direkt istiyorlar numara falan, bol şans
Allah muhafaza olay çok farklı yerlere dahi gidebilirdi. Çünkü onların gözünde muhtemelen olay şu " bu kız benimle günlerce konuştu, ilgisi var , sevgilim olduğunu öğrendi ama rezil vs etmedi , gönlü var, fiziksel teması ihlal olarak görmüyor, hoşuna gidiyor da çekiniyor, daha önce yalan söyleyen adamın olduğu bağ evine gelebiliyor, korkmuyor, eski flörtünün yanında yeni biriyle bağ kuruyor demek ki pek bağlanmıyor, belki de duygusal birliktelik istemiyor, iletişime geçmek için istekli" yani dışarıdan olay böyle gözüküyor ve bu durum sizi onlar için "nazlanıyor " kanısına yönlendiriyor muhtemelen. Belki tepki çekeceğim ama insanlardan uzak alkolün de alındığı bir yerde bu pek sınırı olmayan bu adamlardan bence iyi kurtulmuşsunuz.Ben bulustugunuz yerleri elestirmiyorum, isterseniz gidin ormanda buluşun, isterseniz bir cafede bunun bence elestirilecek yani yok, ama toksik ataerkil zihniyetin bunu "orada o saatte ne işin varmis?" diye kodladigini ve ona gore davrandigini hepimiz iyi biliyoruz. Uzgunum ama icinde bulundugumuz ulke ve bakis acisi bu sekilde. Siz bize neden ghosting cekiyor diye sordunuz, ben
de t ve f'nin (kim kimdi karisti diye ikisini de yazdım) zihniyetini tarif ederek sorunuza cevap verdim.
Taciz konusu
Ilk mesajda dedinizki, kucagima uzandi ses edemedim, popomu elledi, bacaklarimi elledi dediniz, bu tacize susmaktir. Yine basa donuyoruz, t ve f Turk erkegi, siz kendiniz oksanirken (taciz edilirken) ses etmeyince hosunuza gittigini dusunmuslerdir.
Dolayisiyla yediginiz ghostingin cevaplari o gecede sakli, dua edin ghosting yemissiniz, eger sandiginiz gibi florte devam etseydiniz burada acacaginiz konu, neden ghosting yedim degil, taciz edildim cok korkuyorum olurdu.
Gecmis olsun, hem t hem de f ile herhangi bir sohbetlesme dahi dusunmeyin birak flortu.
teşekkür ederim yorumunuz içinAllah muhafaza olay çok farklı yerlere dahi gidebilirdi. Çünkü onların gözünde muhtemelen olay şu " bu kız benimle günlerce konuştu, ilgisi var , sevgilim olduğunu öğrendi ama rezil vs etmedi , gönlü var, fiziksel teması ihlal olarak görmüyor, hoşuna gidiyor da çekiniyor, daha önce yalan söyleyen adamın olduğu bağ evine gelebiliyor, korkmuyor, eski flörtünün yanında yeni biriyle bağ kuruyor demek ki pek bağlanmıyor, belki de duygusal birliktelik istemiyor, iletişime geçmek için istekli" yani dışarıdan olay böyle gözüküyor ve bu durum sizi onlar için "nazlanıyor " kanısına yönlendiriyor muhtemelen. Belki tepki çekeceğim ama insanlardan uzak alkolün de alındığı bir yerde bu pek sınırı olmayan bu adamlardan bence iyi kurtulmuşsunuz.
Analiz olaganustuAllah muhafaza olay çok farklı yerlere dahi gidebilirdi. Çünkü onların gözünde muhtemelen olay şu " bu kız benimle günlerce konuştu, ilgisi var , sevgilim olduğunu öğrendi ama rezil vs etmedi , gönlü var, fiziksel teması ihlal olarak görmüyor, hoşuna gidiyor da çekiniyor, daha önce yalan söyleyen adamın olduğu bağ evine gelebiliyor, korkmuyor, eski flörtünün yanında yeni biriyle bağ kuruyor demek ki pek bağlanmıyor, belki de duygusal birliktelik istemiyor, iletişime geçmek için istekli" yani dışarıdan olay böyle gözüküyor ve bu durum sizi onlar için "nazlanıyor " kanısına yönlendiriyor muhtemelen. Belki tepki çekeceğim ama insanlardan uzak alkolün de alındığı bir yerde bu pek sınırı olmayan bu adamlardan bence iyi kurtulmuşsunuz.