Nişanlıyım eski erkek arkadaşım ayaklarıma kapanıp ağladı bana yardım edin

bayanmonster

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2015
6
0
38
Merhaba arkadaşlar yeni nişanladım ve peşimden koşan ve benden hoşlanan erkek arkadaşım ayaklarıma kapanıp ağladı beni bırakma diye. Beni aldatmadı aramızda bişey olmamıştı pek yüz vermedim kendisine. Gözlerim doldu dayanamadım karşımda ağlayınca napacağımı şaşırdım beni çok sevdiğini söyledi. Görüşlerinizi bekliyorum.

nişanlını sevmiyor musun ki sen. sevseydin sanırım bu soruyu sormazdın

pek yuz vermedim diyosunuz ona ragmen boyle bi tepki gostermis. abartili. baska bisy olabilir bu davranisin altinda.

Kadınlar fazla merhametli olduğu için aklın karışmış. Onu sevseydin gerçekten ayrilmazdın. Asil problem bence nişanlını sevip sevmediğine emin değilsin. Ayrıca eskiyle görüştükçe şuan nisanlini aldatiyorsun

Nisanlini istemiyo musun gorucu usulu falan mi oldu da eski erkek arkadasinin ayaklarina kapanmasindan bu kadar etkilendin anlamadim

hımm,nişanlı bir kıza aşk ilan eden adamdan bi cacık olmaz.

Madem o seni buldu o zaman mesele yok tavsiye ne verelim simdi sana geri mi doneceksin ayaklarina kapandi diye?

Nişanlını sevmiyorsun sevsen ağlamasına dayanamadım demeyi bırak ayaklarına kapanacağı ortamı bile yaratmazdın. Sahi neden görüştün ki "eski" sevgilinle. Karşılaştığın an yolunu değiştirmen gerekirdi. Nişanlın adına üzüldüm.

Biraz vicdan sahibi olun gözlerinden akan yaşı siz görmediniz ben gördüm ortada aldatma bişey yok karşıma aniden çıkmış ve facebook ta nişan resmimi görünce acı çektiğini dayanamadığını geldiğini ağlayarak söyledi olay bu biraz insaniyet namına doğru yorum yapın insanı tanımıyosunuz sonuçta

iyi ama delikanlı adam eğer delikanlıysa çok sevsede nişanlı yani başkasına ait bir kıza ilanı aşk edip onu ayartmaya çalışmaz. ama eğer adamsa tabi. birde ağlamış üstüne

Alla alla nasıl yorum yapacağımızı sana mı soracağız herkes düşüncesini yazıyor zaten.
O kadar üzüldüysen affet madem. Ağlamaktan ölmez insan merak etme.

burda kimse kimseyi tanımadan yorum yapıyor bdv ye konu açarken her türlü yoruma açık olman gerek canım eski erkek arkadaşınıda kendinide nişanlınıda en iyi sen tanıyorsun kafana göre takıl o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…