- 22 Şubat 2014
- 685
- 566
- 34
-
- Konu Sahibi bayanmonster
Ağladığı duruma göre değişir. Bu durumda ben de samimi olduğuna inanmıyorum.ağlayan erkek kadar samimiyetsiz bişi bilmiyorum
E bulduysa buldu, nişanlıyım deyip gitmek cok mu zorBenim onla işim olmadı o beni buldu
Biraz vicdan sahibi olun gözlerinden akan yaşı siz görmediniz ben gördüm ortada aldatma bişey yok karşıma aniden çıkmış ve facebook ta nişan resmimi görünce acı çektiğini dayanamadığını geldiğini ağlayarak söyledi olay bu biraz insaniyet namına doğru yorum yapın insanı tanımıyosunuz sonuçta
ben sadece acıdığı için dönmek istediğini düşünmüyorum açıkcasıAcıdığın için nişanı at buna dön mü diyelim .. Hayatımda en kulağıma küpe olan laf acıma acınacak hale düşersin heleki erkeklere hiç acıma bu gün ağlar yarın seni ağlatır boşver nişanlı bir kızsın nişanlın doğru düzgün bir adamsa önüne bak., bu hayatta sadece kendi geleceğini ve aileni düşünüceksin gerisi boş
duymak istediğin şeyi söyleyim sana
nişanı at ve eski sevgiline geri dön
ısrarla çok büyük bi problem yaşamadan ayrıldığınızı söylüyorsun ki bizi ikna etmeye çalışıyorsun buna gerek yok
madem nişanlını sevmiyorsun ayrıl ondan, sevmeye sevmeye ne onun başını yak ne de böyle bi günaha gir,
Ağladığı duruma göre değişir. Bu durumda ben de samimi olduğuna inanmıyorum.
aynen öyleAçabileceği ikinci olası konu "nişanlıyken ayaklarıma kapanarak beni geri döndürdü fakat şimdi bunun aynısını ona da yapacağımı düşünerek güvensizlik yaşıyor."
e aldatma falan yoksa ne demeye ayrıldın madem canım ? üstüne birde nişanlanmışsın yani sebeplerini anlat da bizde bilelim ona göre yapalım yorumumuzu mademBiraz vicdan sahibi olun gözlerinden akan yaşı siz görmediniz ben gördüm ortada aldatma bişey yok karşıma aniden çıkmış ve facebook ta nişan resmimi görünce acı çektiğini dayanamadığını geldiğini ağlayarak söyledi olay bu biraz insaniyet namına doğru yorum yapın insanı tanımıyosunuz sonuçta
Vallah sevmediyin insanla devam etme eger sevdigin de sevgine layik deyilse onunlada devam etme bu yola derim sonra pisman olursunBiraz vicdan sahibi olun gözlerinden akan yaşı siz görmediniz ben gördüm ortada aldatma bişey yok karşıma aniden çıkmış ve facebook ta nişan resmimi görünce acı çektiğini dayanamadığını geldiğini ağlayarak söyledi olay bu biraz insaniyet namına doğru yorum yapın insanı tanımıyosunuz sonuçta
Hayat onun ama daha önce ayrıldı ise hiç gerek yok gereksiz maceralara bence .. Şuanki nişanlısıda ailesi tarafından sevilrn düzgün bir adamsa ve sırf diğeri ağladığı için nişanlısını kaybederse hele esas o zaman çok pişman olur gibime geliyorben sadece acıdığı için dönmek istediğini düşünmüyorum açıkcası
bana aklı eskide kalmış kendini de bizi de acıdığı için dönmek istediğini söyleyerek ikna etmeye çalışıyor gibi geldi