Nişanlıyım eski erkek arkadaşım ayaklarıma kapanıp ağladı bana yardım edin

Ne kadar acizmiş.
Ağlayandan kork bence.
Normal değil.
Nişanlanmışsın ve bunu yapıyorsa baya sorunludur.
Bu arada nişanlını da sevmediğin ortada.
Niye aşık olmadığın biriyle evlenip hayatını karartıyorsun ki? İlginç bir tercih.
Kolay gelsin. =D

Merhaba arkadaşlar yeni nişanladım ve peşimden koşan ve benden hoşlanan erkek arkadaşım ayaklarıma kapanıp ağladı beni bırakma diye. Beni aldatmadı aramızda bişey olmamıştı pek yüz vermedim kendisine. Gözlerim doldu dayanamadım karşımda ağlayınca napacağımı şaşırdım beni çok sevdiğini söyledi. Görüşlerinizi bekliyorum.

Eski erkek arkadaşınla neden ayrıldınız?

Şimdi empati yapıp düşünüyorum sevdiğim kişiyle nişanlı olsam

eski erkek arkadaşım gelse defol git derim,kovarım,utanmıyomusun derim,ısrar
ederse rezillik çıkar.
Bu durumda en fazla o kişinin haline acırım ama kafam karışmaz

Sevmediğim biriyle nişanlı olsam eski erkek arkadaşımı unutmamış olsam
eski erkek arkadaşım döndüğünde kafam karışır.

yorumları çok acımasız ve çok önyargılı buldum
nişanlı bir kıza nasıl aşk ilan edilir, basbayağı edilir
gurur yapmışsındır, hatanı anlarsın, pişman olursun, gururunu ayaklar altına alıp tren tamamen raylardan ayrılmadan koşup yetişmek istersin
belki de çok seviyorsundur, çok içtendir duyguların, gözyaşlarını tutamazsın
romantik filmleri seyrederken, tam kadın düğününü planlarken hatta evet demek üzereyken asıl oğlan girmez mi sahneye? en çok beğenilen "oh beee, sonunda" denilen sahneler, sonlar onlar değil midir?

konu sahibi nasıl izin vermiş buna? o da basbayağı vermiş işte
insan o anda bir anda şok olmaz mı? ne oluyor demez mi? onu rezil mi edeyim, bırakayım mı sürüncemede kalamaz mı?
önünde ağlayan, yalvaran bir adam
defol git demek, rezil etmek çok mu kolay o anda?

aynen @frezya_mb 'nin yazdığı gibi sevmediği ya da "yeterince sevmediği" bir nişanlısı varsa kafasının karışması da normal

ne yapmış? aldatmış mı? yazışmış mı? görüşmüş mü? yooo, hiç birini yapmamış
insan duygularına söz geçirebilir mi? geçirememiş, derdini açmış işte

öyle bir saldırı olmuş ki
konu sahibi nedir, ne değildir yazamadan kaçmak zorunda kalmış

herşeyin göründüğünden farklı bir yüzü olabilir
önce bir sormak lazım neden böyle diye
ha, kendisi daha detaylı yazamaz mıydı, yazabilirdi
ama zaten çoğu üye, kısa yazıp gelen sorulara göre cevap vermeyi tercih etmiyor mu "çok uzun olmuş" diye gelen yorumlar yüzünden?

Simdi kardes nisanlini sevseydin zaten kafan karismazdi.

Madem diger adami unutamadin, kalbin onda, kafan onda, ayril nisanlindan git ona.

Nisanli birine ask ilan edilmez bidi bidi demissiniz ya , haksizsiniz. Evlenmesini istemiyorsaniz edilir. Zamaninda adam olsaymis demissiniz, o konuda haklisiniz. Lakin adam ayrildigina pismandir, yeni dank etmistir. olamaz mi? Ahmak insan cok.

Sevmedigin biriyle evlenip ahyatini karartma, sevdigine git. Burdakilerin etik degil,nisanlina yazik bibibibi yorumlarini da salla, kalbini dinle. Sonunda eski sevgilinle yine b.ka batarsan da, e azindan denenmis olursun, cesur ol. Daha guvenli diye sevmedigin biriyle evlenme.

gurur yapmışsındır, hatanı anlarsın, pişman olursun, gururunu ayaklar altına alıp tren tamamen raylardan ayrılmadan koşup yetişmek istersin
romantik filmleri seyrederken, tam kadın düğününü planlarken hatta evet demek üzereyken asıl oğlan girmez mi sahneye? en çok beğenilen "oh beee, sonunda" denilen sahneler, sonlar onlar değil midir?

insan o anda bir anda şok olmaz mı? ne oluyor demez mi? onu rezil mi edeyim, bırakayım mı sürüncemede kalamaz mı?

aynen @frezya_mb 'nin yazdığı gibi sevmediği ya da "yeterince sevmediği" bir nişanlısı varsa kafasının karışması da normal

ama zaten çoğu üye, kısa yazıp gelen sorulara göre cevap vermeyi tercih etmiyor mu "çok uzun olmuş" diye gelen yorumlar yüzünden?

Aynen katiliyorum, hislerime tercuman olmussun.:KK9::KK9:

hay ağzına sağlık yaaaaa konuya bi girdim girmez olaydım nasıl yorumlar onlar oyle:KK12:

Merhaba arkadaşlar yeni nişanladım ve peşimden koşan ve benden hoşlanan erkek arkadaşım ayaklarıma kapanıp ağladı beni bırakma diye. Beni aldatmadı aramızda bişey olmamıştı pek yüz vermedim kendisine. Gözlerim doldu dayanamadım karşımda ağlayınca napacağımı şaşırdım beni çok sevdiğini söyledi. Görüşlerinizi bekliyorum.
Bence şu an kafan çok karışık canım. İnsan evlenmeden önce kafası bu şekilde karışabiliyor. Sevmediğini terk ettiğin adam geri dön deyince, evleneceksin ya kafan karışmıştır. Erkekler hep böyle ağlayıp zırlıyorlar sonra da insanı hayal kırıklığına uğratıyorlar. Şu an ciddi bir ilişki içerisinde olduğun için kafan karışmış olabilir. Nişanlın iyi biriyse ve seviyorsan tereddüt etme. Eskiyle ilişkini kes. Şimdi evleneceğin için öyle olmasa da sana cazip geliyor olabilir eskisi.

Aynen katiliyorum, hislerime tercuman olmussun.:KK9::KK9:

Olay ters şekilde olsaydı, bir erkek evlilik yolunda olduğu nişanlısını bırakıp eski sevgilisine dönseydi toplu şekilde beddua ediyor olurduk muhtemelen.

Konu sahibi, sevmediğiniz biriyle nişanlanarak hata yapmışsınız zor bir durum gerçekten Allah yardım etsin.

bu soruyu sorduğuna göre nişanlına karşı sevginden emin değilsin. evlilik oyuncak değil. eğer içinde sevgine dair kuşku varsa niaşanlını bırak derim.

Her yarali insan gibi son kez şansıni denemek istemiş. Ama ona gösreceginiz her nezaket ona umut nişanlinıza büyük haksizlik unutmayin.

Olay ters şekilde olsaydı, bir erkek evlilik yolunda olduğu nişanlısını bırakıp eski sevgilisine dönseydi toplu şekilde beddua ediyor olurduk muhtemelen.

Konu sahibi, sevmediğiniz biriyle nişanlanarak hata yapmışsınız zor bir durum gerçekten Allah yardım etsin.

Ben etmezdim.

Yani tabi ki en basinda sevmedigin biriyle olmak yanlis, hele ki sevdigin baska biri varsa.

Ama sevmedigi biriyle evlenmek istemedigi kafasina dank eden birini kadin olsun, erkek olsun suclamam. Gonul isleri zorlamayla, birakirsam uzulur diye karsidakine acimayla olmuyor.

Konuyu actıgınıza gore hosunuza gıtmıs bu durum..
Madem hala gonlunuz baskasında neden nısanlanıyorsunuz ?
Yazık degıl mı nısanlınıza?
Ne yapayım dıyorsunuz ya.. Nısanlınıza bır ıyılık yapın ve ayrılın..
Sonra sız ne yaparsanız yaparsınız

Konu sahibi için hiç ılımlı konuşamıcam valla çünkü yaptığı haksızlık.
Derdi "nişanlıyım ama eski sevgilim ayaklarıma kapandı ağladı o an kötü hissettim ama sonuçta nişanlıyım nişanlımı seviyorum vs" olsaydı anlardım ama gayette dayanamadım diyor.
Onu savunan arkadaşlar da aynı şeyi konu sahibinin nişanlısı yapmış olsaydı topa tutulurdu burda açık ve net.
Birazda madur olanı düşünmek lazım. Ortada acınacak bir durum göremedim.

Ben etmezdim.

Yani tabi ki en basinda sevmedigin biriyle olmak yanlis, hele ki sevdigin baska biri varsa.

Ama sevmedigi biriyle evlenmek istemedigi kafasina dank eden birini kadin olsun, erkek olsun suclamam. Gonul isleri zorlamayla, birakirsam uzulur diye karsidakine acimayla olmuyor.

Tabi karşıdakine acıyıp ilişkiyi bitirmemek yanlış, tam tersine ben konu sahibinin ilişkisini bitirmesi ve sevmediği adamdan ayrılması gerektiğini düşünüyorum ama bu duruma düşmek çok zor. Ben insanların net olması gerektiğini düşünüyorum kadın erkek ayrımı yapmadan. Eski sevgili dönünce kafamızı karıştıracaksa, onu hala kafamızda bitiremediysek yeni bir ilişkiye başlamamız gerekiyor bence, böyle düşündüğüm için bekarım ve bu duruşum dolayısıyla çok sık ilişki yaşamıyorum, ancak bu durumdan gayet memnunum, öteki türlü yok eskisi yok yenisi birbirine giren ilişkiler doğru gelmiyor bana.

X