Nişanlıyım eski erkek arkadaşım ayaklarıma kapanıp ağladı bana yardım edin

Hayat onun ama daha önce ayrıldı ise hiç gerek yok gereksiz maceralara bence .. Şuanki nişanlısıda ailesi tarafından sevilrn düzgün bir adamsa hele esas o zaman çok pişman olur gibime geliyor
katılıyorum..
gereksiz, sonu kötü bitecek bir macera çok belli..
hem kendine yazık eder çok acı çeker hem de şu anda nişanlısına..

Acıdığın için nişanı at buna dön mü diyelim .. Hayatımda en kulağıma küpe olan laf acıma acınacak hale düşersin heleki erkeklere hiç acıma bu gün ağlar yarın seni ağlatır boşver nişanlı bir kızsın nişanlın doğru düzgün bir adamsa önüne bak., bu hayatta sadece kendi geleceğini ve aileni düşünüceksin gerisi boş
Çook haklısınız yaşadıklarımdan sonra o söz benim için de çok önemli oldu kimseye acımamak gerek Allah acısın onun merhameti yeter de artar bile.ben acıdım acınacak hale düştüm ama toparlandım çok şükür

Çook haklısınız yaşadıklarımdan sonra o söz benim için de çok önemli oldu kimseye acımamak gerek Allah acısın onun merhameti yeter de artar bile.ben acıdım acınacak hale düştüm ama toparlandım çok şükür
Allah tekrarını yaşatmasın canım zaten vicdanlı insanlar en büyük zararı görür . İnşallah bundan sonra hep kendin gibi insanlar çıkar karşına huzurlu bir hayatın olur

Birinden ayrılmak için illa aldatması gerekmez.
Belli ki hoşuna gitmeyen şeyler olmuş ayrılmışsın.
Nişanlanmışsın hala ne yapayım demen düşündürücü?
Neden nişanlandın o zaman..

Allah tekrarını yaşatmasın canım zaten vicdanlı insanlar en büyük zararı görür . İnşallah bundan sonra hep kendin gibi insanlar çıkar karşına huzurlu bir hayatın olur
Sağol canım.ay benim gibi de olmasın ben zor bi insanım hele yaşadıklarımdan sonra yavaş hareket eden sorumsuz düşüncesiz ve düşük zekâlı insanlara katlanamıyorum ben çok mu zekiyim değilim fakat en azından usül adap biliyorum görgü vs bunlar çok önemli bunlar olmayan bi insanla yaşayınca ve sürekli tartışma karşılıklı aşağılama olunca ister istemez kendimi hiç bişeyden memnun kalmayan biri olarak görüyorum şuan ama bu durum karşımdaki insanın tutumundan kaynaklandı diye düşünüyorum.Allah herkese sevgi dolu yuvalar nasip etsin herşey sevgiyle olmalı

Bu erkeklerin de kuş yuvadan uçunca ne kadar sevdiğinin farkında varması (!) beni öldürüyor.
Bu konuyla ilgili çok güzel bir söz duymuştum " Bir erkek metresini sevmez, başkasına da gitmesine izin vermez."
Seni seven zaten zamanında yanında olur şuan o çocuğun hissettiği tek şey senin elinden gidiyor oluşun.

Eski sevgiline donmeden once nisanini at. Sonra dusun ne yapacagini. Su anda nisanlina buyuk haksizlik oluyor cunku. Bekar statusunde karar verirsin otekiyle olmak isteyip istemedigine.
Biriyle nisanli olup da arkasindan otekine donsem mi donmesem mi diye dusunmeler hic etik gelmiyor bana. Hakkini veremeyeceksen nisanli kalma, baskasinin da vebalini alma bari.

Merhaba arkadaşlar yeni nişanladım ve peşimden koşan ve benden hoşlanan erkek arkadaşım ayaklarıma kapanıp ağladı beni bırakma diye. Beni aldatmadı aramızda bişey olmamıştı pek yüz vermedim kendisine. Gözlerim doldu dayanamadım karşımda ağlayınca napacağımı şaşırdım beni çok sevdiğini söyledi. Görüşlerinizi bekliyorum.
ağladı napim mi diosun nişanlına söyle bakalım ayaklarına kapanıp aglayacak kadar taviz nie verdin die sormuo mu sana sen nişanlını sevmiosun demekki kafan karısmıs baksana bana göre bu bile yani eski sevgiliyle biaraya gelmek bile aldatmadır

Nisani at ve eski sevgiline donmelisin bence. Bu zamanda aglayan erkek zoooooooor :))))
( bu senin duymak istedigin )

Normal bi erkek arkadasmi, eskilerdn tanidigin bi erkek arkadasmi?
Yoksa eski sevgilinmi? Yok yoksa hala birlikte oldgun sevgilinmi?

Hic bisy anlamadim ben.

Eski erkek arkadaşınla neden ayrıldınız?

Şimdi empati yapıp düşünüyorum sevdiğim kişiyle nişanlı olsam

eski erkek arkadaşım gelse defol git derim,kovarım,utanmıyomusun derim,ısrar
ederse rezillik çıkar.
Bu durumda en fazla o kişinin haline acırım ama kafam karışmaz

Sevmediğim biriyle nişanlı olsam eski erkek arkadaşımı unutmamış olsam
eski erkek arkadaşım döndüğünde kafam karışır.

Yaptığın çok yanlış. Madem konu açtın yorumlara saygı duyacaksın. Ben nişanlına üzüldüm ... Onu sevsen eski sevgilini düşünemezdin . Sana gelip ağlamasını bırak konuşmasına bile müsaade etmezdin, edemezdin ! Olması gereken onu görünce yolunu değişmekti, diz çöküp ağlamasını izlemek değil . Bu kadar seviyordu madem sen nişanlanana kadar aklı neredeydi? Kim bilir hangi kızda? Baktı sen mutlusun nişanlanmışsın geldi kafanı karıştırıyor. Ve başarmış... Bence nişanlından ayrıl. YAZIK ONA !!

sen yeni bir sayfa açmışsın zaten nereden geliyor bu eski sevdası anlamadım. Eski eskide kaldı. :KK51:

Biraz vicdan sahibi olun gözlerinden akan yaşı siz görmediniz ben gördüm ortada aldatma bişey yok karşıma aniden çıkmış ve facebook ta nişan resmimi görünce acı çektiğini dayanamadığını geldiğini ağlayarak söyledi olay bu biraz insaniyet namına doğru yorum yapın insanı tanımıyosunuz sonuçta

Madem o kadar üzüldün durumuna at nişanı dön ona bize niye soruyorsun :KK14:

Biraz vicdan sahibi olun gözlerinden akan yaşı siz görmediniz ben gördüm ortada aldatma bişey yok karşıma aniden çıkmış ve facebook ta nişan resmimi görünce acı çektiğini dayanamadığını geldiğini ağlayarak söyledi olay bu biraz insaniyet namına doğru yorum yapın insanı tanımıyosunuz sonuçta
Arkadaşım ne bu saldırısa geçmişler sana cok ayıp ya insan derdini anlatamıycak mı soru soramıycak mı ne anlamı kaldı o zaman :KK9:

Nişanı attığın zaman;
Eğer eski sevgilin seni terketmis ise, tekrar bırakmayacağıni nerden biliyorsun?
Sen terketmis isen, intikam almayacağını nerden biliyorsun?

Ya sonradan cooook pisman olursan.. Nişanlı bir kıza bunu yapabilen bir insan; evli iken yapamaz mi zannediyorsun? Daha da beterini yapamayacağını nerden biliyorsun?

Herşeyi biz mi söyleyelim? Azıcık mantıklı olup düşünün yaa..

X