Nişanlıyım ama kafam çok karışık?

uye26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2025
1
0
1
26
Kızlar merhaba,

İstanbul'da yaşıyorum ve güzel bir işim güzel olacağını düşündüğüm bir kariyerim var, nişanlım iç anadolunun küçük bir şehrinde yaşıyor aynı meslekteyiz ama tabi kariyer ve iş hayatı benim gibi değil babasının işini devam ettiriyor. Ben burayı doğduğum büyüdüğüm şehri bırakmak istemiyorum, nişanlanmadan önce onu çok sevdiğim için her şeye kabul edip hayatıma orada da devam edebileceğimi düşünüyordum ama nişandan sonra çok zorlanmaya başladım ve hiç hevesimin kalmadığını farkettim. geçen gün gittim ve aklımdan orada nasıl yaşayacağım hiç çıkmadı evime gittim hiç heyecanım yok gitmek istemiyorum. ama onu yarı yolda bırakmak istemiyorum , karakter olarak iyi bir insan aileside iyi. bazen hayata bakışımızın bile aynı olmadığını farkediyorum, ben daha çok kariyer ve gelecek odaklıyken o , o şehri ailesinden dolayı bırakamayacını düşünüp babasının düzenini devam ettirmek dışında hiçbir şey düşünmüyor. aslında ilişkinin başlarında şehir önemli değildi düzenimiz hayatımız nerede iyi olacaksa orada olsun mantığımız vardı ama ben hayatımdan bu kadar radikal değişiklikler yaparken onun hiçbir şey değiştirmemesi ve bana beni böyle kabul et yoksa yokum demesi bana çok ağır gelmeye başladı. onu çok seviyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum..

Neden sen her şeyi bırakıp fedakarlık yapıyorsun ki o yapsın yada karşılıklı fedakarlıklar yapın o resti çekip vazgeçebiliyor demek ki sizden siz neden vazgeçmiyorsunuz ne okursa olsun kimse için kariyerinden işinden vazgeçip mutsuz olacağın bir yere gitme evlenmeden önce her şeyi idare ederim vs düşünceler olmuyor atanmadan evlenip beni sonuna kadar destekleyen bir eşim olmasına rağmen psikolojik olarak çok zor zamanlar geçirdim Buda 6 yıkıma sebep oldu ama yine Dr sen bilirsin ama
Senden vazgeçebilendenn sen vaz geç derim

Madem bu kadar iyiler gidip cami yaptirsinlar 😏 Aslinda nisanliniz size acikca mesajini vermis. Guzel bir isiniz ve kariyeriniz varmis. Neden bunlari cope atasiniz ki ? Biz kadinlar seviyorum diyerek herseyi kabul ediyoruz , sonra da gozumuz aciliyor ve kendimize eziyet ediyoruz. Tabi ki yuzde yuz hersey mukemmel olamaz. Degecek biri ise devam edin ama emin olun iyi diye de icinize sinmeyen biriyle evlenmeyin derim. Hakkinizda en guzeli olsun insallah 🙏

Back
X