Nişanlısından ayrılan oldu mu?

Bak canım sen kafanda bitirmiş ama duygularında bitiremişsin şimdi senin ailenle olan evin bir saray olsa ve o sarayda yaşasan ama sana fiziksel ve ruhsal şiddet olsa ailenle kalmak ister misin eminim ki hayır diyorsun . Bu adam içinde aynısı ama sorun şu ki sen onun düzelebilme ihtimalini düşünüyorsun bu konuda seni suçlayamam kimsede suçlayamaz eğer dönem manyak adamların eşlerini öldüren adamların dönemi olmasaydı düzelebilme ihtimali güzel bi ihtimal derdim ama dönem tamda bu adamların dönemi seni anlıyorum burdan sana kendini kurtar git çalış demek kolay ama bu işler cesaretle oluyor. Şimdi güzel arkadaşım bence eğer ayrılık fikri sana uzak ve istemediğin birseyse ki öyle görüyorum öncelikle dik dur öyle ağlayayım zırlayayım yapma al adamı karşına bak arkadaş de ben şu an seninle evlenmek istemiyorum sen benim evleneceğim adam olamazsın de işte sana bilmem neyin en güzelini yaptık derse ona eşyaların zamanında sevdiğin adamdan daha değerli olmadığı söyle ama sevdiğim adamı göremiyorum de ben senin fiziki ölçülerini kara kasını kara gözünü sevmedim Allah herkese kas göz vermiş beni sevmezsen seni sevemem de. Illaki sana seni sevdiğini söyleyecektir sende seni üzdüğü noktaları söyle ve bunlar sevgi göstergesi değil nekadar sevdiğin değil nasıl sevdiğin önemli diyebilirsin. Bunları kendi içinde prova et ve ondan ayrılmamak için seçenek sun ya evliliği ertelesin düzelsin öyle evlenin ya da ben bu terapisti istiyorum soylediklerine uyacaksın çünkü sen kendini haklı görüyorsun ve kendine uygun terapist arıyorsun ama görüyorsun ki bana hak veriyorlar kendini hiç sorgulamıyorsun eğer bunları yaparsan benvarım eğer yok ben bunları yapamam benndogruyu bilirim diyorsan hiç başlamayalım de ve bunu konuşmayı yaparkende kendinizden emin olun konudan asla sapmayın konunun sonu muhakkak bu seceneklere gelsin yok gelinlikte ağladım yok o ağladı olmaz öyle ne o kreş çocuklarımısınız.

Aramızda bir şey yaşanmadı bi birliktelik falan benim tek derdim uykusuz her gecemin tek sebebi ailem. Deseler ki tamam bu iş böyle olmaz ayrıl bende biliyorum omuzlarımdan koca bir yük kalkacak. Sonra istediği kadar ailem kısıtlasın ona razıyım. En azından ailem. Desin ki ayrıl ama kurstan eve evden kursa ona da kabul Dicem ama inanın öyle kötü bir ailem var ki. Daha önce de dayanamayıp evden ayrılmıştım. Bir erkek kardeşim var kafamda cam sürahi parçaladı benden on yaş küçük ve annem o erkek diye bir şey demedi. Onunla anlaşamıyoruz diye hep beni hor gördü ezdi hakaretler evden sürekli kovmalar. Benim evimin huzurunu bozan benim evimden s.. gitsin dedi hep oturup dinlerim sandı o sözleri ama psikolojim bozuldu cektim gittim. Şimdi çok üstüme düşüyor bana bir sürü şey aldı bir dünya masraf yaptı çünkü onun için bir kadının en büyük başarısı koca bulmak ve ben koca buldum evleniyorum!
Babam da yurt dışında çalışıyor zaten kendi halinde benden uzak olunda kafasında. Para falan yollar senede bir iki kez gelir gider. Şimdi yine aynı şeyler olacak annem çok üstüme gelecek evden ayrılmam gerekecek artık takatim yok yeniden aynı şeyleri yaşamaya. İntiharı bile düşündüm denedim de ama yapamadım.

Çok çok güzel bir msj yazmışsınız. İnanın dediklernizi yapacağım mutlaka yapacağım

Kendi değerinizi her zaman bilin bu adam sizi sevmiyor diyemem anlattıklarınızdan yola çıkarak ama hayat peri masalındaki gibi değil yani mecnun sevdiği için çölleri aşmış bu adam da severse değişir demeyin değişmez demiyorum ama bu çok ama çok zor bi durum sizi seviyor olabilir ama önemli olan sizi nekadar sevdiği değil nasıl sevdigi. Degerinizi bilin derken bundan bahsediyorum sizi sevecek başka bircok insanlar var şu an gözünüze gelmiyor olabilir o insanlar çünkü siz onları sevmiyorsunuz ama unutmayın siz suanki nişanlınızıda sevmiyorsunuz onun içinde olmasını umutettiginiz iyi adamı seviyorsunuz umarım çok mutlu olursunuz .

Yo onunda bilincindeyim sonuçta hayatıma giren ilk erkek değil ki son neden olsun. Daha önce de başkaları oldu sevdim sevildim ayrılırken aman naparım nasıl unuturum dedim ama geçiyor. Haklısınız bende hep diyorum keşke beni bu kadar çok sevmek yerine daha az ama daha güzel sevseydin diyorum sevginin aşırısıda iyi değilmiş...

Peki bunu terapiste soylediniz mi?

Soylemediniz diye dusunuyorum. Boyle bir seyi soyleseydiniz kac kendini kurtar bu manyaktan derdi.

Çok haklısınız teşekkür ederim. Bende öyle düşünüyorum tek sorun yaşayan olarak bir hamle yapmak bozulan bu psikoloji ile gerçekten zor oluyor

Keşke anneme okutabilsem su yazdıklarınızı ah bi açılsa gözü bir anlasa beni...

Peki bunu terapiste soylediniz mi?

Soylemediniz diye dusunuyorum. Boyle bir seyi soyleseydiniz kac kendini kurtar bu manyaktan derdi.
Söyledim . Şiddet çok tehlikeli bir durum dedi . Düzeleceğine inanıyor musun dedi bende düzenli olarak tedaviye devam ederse evet dedim düzelmeyecek dedi şak diye. Kendi istemezse düzelmez dedi onun istemesi lazım dedi nişanlımda yanımızda . Bana da psikiyatri ye gidip ilaç almamı söyledi. Sağlıklı düşünemiyorsun su an dedi senin sağlığın nişanlından da evliliğinzden de daha önemli dedi. Bugün aradım yarın seansım var ama nişanlım izin vermiyor gelmeme dedim ben bu konuda onu arayıp konuşamam göndermesi için bu doğru olmaz dedi ama seni tehdit ediyorsa önlem al dedi daha ciddi önlemler. Kendine dikkat et ve çok iyi bak kendin her şeyden önemli olmalı falan dedi bakalım yarın gidebilecek miyim...

Anlattığınz karakter tam da benim nişanlım. Eve perde yaptırırken bile ama güneşlik tam kapatsın kenarda köşede bi şey kalmasın diyor Güler misin ağlar mısın. Tamam benim ailemde muhafazakar da bu kadarı bana fazla geliyor bunalıyorum nefes alamıyorum sürekli boğulur gibi hissediyorum kendimi...

Çok haklısınız. Suçlamadan aşağılanmadan alay edilmeden ya da öfkelenilmeden yazılan böyle msjlara ihtıyacım vardı. Teşekkür ederim..

Keşke benim annemde atalım dese de oh beee desem

Ben ayrıldım eski nişanlımdan.
Ama bizimki böyle şiddet vs değildi.
Sanalda ona gelen bir mesajdan dolayı bitirdim. (Tango)
İyi ki bitirdim şuan hayatımda başkası var..
Affetseydim eğer sürekli şüpheyle yaşayacaktım.
Bunu kendime yapamazdım, yapmadım.

Bırak gitsin. En sevmediğim erkek tipi egemen olmaya çalışıp kadını bastıran. Daha nişanşıyken sana bunları yapan evlenince neler yapmaz. Evlilik hayatı nisanlılık yada sevgililikte olduğu gibi değil. Sorumluluklar çok fazla ve belli ki nişanlının öfke kontrolü var. Her gün korkarak yaşayacağın Bi hayatın olabilir eğer evlenirsen. Ailene gelince olmaması gereken Bi durumum ama annen baban sana ne kadar şiddet uygulayabilir? Eşlerin kadınları öldürebildiği Bi dünyada yaşıyoruz. Kimse ve hiç Bi şey senden daha değerli değil ve Bi kadın bu anlattıklarının hiç birini hak etmez. Biz kadınlar her zaman en iyisine layığız. Yol yakınken vazgeç

Keşke anneme okutabilsem su yazdıklarınızı ah bi açılsa gözü bir anlasa beni...
Ben kimse için kendimi yakmazdim isine gelmeyen Herkesi senin hayatindan cikarir psikologa yaptigi gibi evlendikten sonra baski ve siddeti artar o imza varya sanki kole almis gibi isini garantiye aldigini saniyor Allah yardimcin olsun

Nişanlıyken neler oldu ne sorunlar yaşadınız Sizde de böyle şeyler mi vardı? Belli ediyor değil mi insan kendini aslında ama biz o cesareti toplayıp o adımı atamıyoruz işte
Bende atamamistim o adimi benimkinin yanında senin ki melaike derler ya öyle ama aşk iste kör kütük aşıktım hala yaptiklarjna rağmen boşanacak olmama rağmen kalbimden sokebildim mi hayır alışır miyiz inşallah

zararın neresinden dönsen kar , aynı eve girersen kafayı kırarsın , bir an önce ayrıl hayatına yaşamana bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…