Nişanlısından ayrılan oldu mu?

Daha öncede yazmıştım size nişanlıyken bile sizi döven adamla hala devam ediyorsunuz
Ve korkarım ki evleneceksiniz dayak yemeyede devam edeceksiniz

Bir cehennemden çıkıp diğerine girmenin ne anlamı var?
Şiddet ve öfke sorunu olan bir adam size ne verebilecek?
Daha nişanlısınız yok arkadaşın yok cartın curtun
Kolunu morartmışta oturup ağlamış pehhh kendini kandırma

Bence sonu belli olan bir yola girmeyin.bu adam daha nisanliyken evliymissiniz gibi muamele etmis yalnis anlasilmasin dayagin ne zamani nede yeri fark etmez tamamen kabul edilemiyecek birseydir.gozunuzu olumlu seylere koymussunuz ama terazinin oteki tarafinda cok agir olaylar sizi bekliyor hemen ayrilin derim.insan evlendiginde sorumluluklarin agir gelmesi bebek logusalik gecim derdi filan derken sorun yasarda psikologa gider aile terapisti uygulanir siz daha bir yola girmeden bunlar baslamis dusunun ileride neler olur.sakin vaadlerine kanmayin sinirli ofke kontrolu olmayan biri asla verdigi sozleri tutamiyor ki sizin nisanliniz evlendiginde ufak tefek sorunlar ciktiginda bu yeni duruma alisamamisligin verdigi sikintilarla neler yapar allah korusun yol yakinken donun bu durumdan.en kotu aile dayakci kocadan iyidir

Bence evlen baktın düzelmiyor birde seni hergün dövüyor, aşağlıyor
Eziyor, gururunu incitiyor
Evlenmek önemli

Boşanırsın

Bende anneme bugün onu anlattım, ortada bir yuva olurdu ya yuva yıkmak öyle kolay mı bi emek verelim bi psikoloğa terapiste gidip bi deneyelim dersin ben şu an neyin çabasını veriyorum anne dedim. Evlenmek için zorluyorum resmen böyle evlilik olmaz ki. Bu adam bana vurmuş sebebi ne olursa olsun kendini ne kadar haklı görse de kolumu sıktı diyorum bende nişanlıyken babandan dayak yedim evlenince geçer geçmezse ben arkandayım ceker alırım diyor. Duyda İnan. Annen nişanlıyken ayrıl diyemiyorsun evlenince sen kızın ne yasarsa yaşasın boşan demezsin dedim. Aileni bırak umursama Çek git gerekirse ayrı eve çık vs deniyor ama bunlar yazıldığı gibi kolay yapılan şeyler değil insan o psikolojiyle hatadan hataya düşebiliyor nitekim benim kötü aile psikolojisi ile yanlış biriyle evlenme kararı aldığım gibi. Şu anda çift olarak değil kendim bireyse psikoloğa gidiyorum yarın tekrar görüşeceğim psikolojim çok bozuldu devamlı ağlama krizlerine giriyorum aşırı hassasım ufacık şeyler beni saatlerce ağlatabiliyor. Bu şekilde bir karar almam sağlıklı değil bir karar alsam da yani tamam hadi evden ayrılayım desem de bunun da bana getireceği ağır yükler olacak. İyi olmam lazım ki iyi karar alabileyim

Hiç kabul etmezdim dediğimiz bir insanla nasıl evleneceksiniz? Şu anda nişanlıyken ayrılmak zor geliyorsa evlendikten sonra 10 katı zor olacak Ayrıca evlendikten sonra bu adamn hareketlerinde daha ilerisini göreceksiniz bunu kesinlikle göz önünde bulundurun. Evlilikte de böyledir Tartışmanzkavgnz nasılsa her defasında Bir üst basamağa çıkar. Ve çıkılan basamaktan 1 adım hiçbir zaman alt seviyesine inilmez. Eskiler boşa dememiş saygı saygı saygı. Saygı olmayınca sevgi biter. Senin görüşüne saygısı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…