• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klasik Elti Sorunu

başta sevmediniz itici gelsiyse hep öyle gidecektir eminim şimdiden tavrınızı belli edip kesin ve net bi şekilde bağlantıyı koparın kuzeni çok iyi vs vs kusura bakmayın ama kuzeni iyi diye sevmediğin biriyle aynı ortama girmek ne mana eşinle de çıkmasına izin vermiyormuş eltimsi kişi sende ben de eltimsiyle görüşmek istemiyorum diyeceksin emin ol dert edilecek şeyler değil bunlar
haha eltimsi :D bu isme bayıldım :D
Acaba kimseyi kırmadan kendimi de küçük düşürmeden nasıl bu durumdan sıyrılabilirim diye o yüzden yazdım foruma.
Çok iyi oldu

haha eltimsi :KK70: bu isme bayıldım :KK70:
Acaba kimseyi kırmadan kendimi de küçük düşürmeden nasıl bu durumdan sıyrılabilirim diye o yüzden yazdım foruma.
Çok iyi oldu
bende yakın zaman önce eltimden baya problemliydim benimki safkan eltiydi ve eltiliğinide yaptı, açık ve net bi şekilde artık mesafeli durcağımı dile getirdim herkese ve kendisine kendi kabullenmedi hala yazıyor filan ama cevap vermiyorum yada sadece bi emoji atıyorum ohh beee ne geç kalmışım 2 yıldır derdime dert katmışım

yeni gireceğin aile de herkesi sevmek yada benimsemek zorunda değilsin saygını bozmadan sevmediğin insanlara mesafeli dur mesafe her zaman iyidir her aradığında açma her mesajına hemen cevap verme böyle böyle mesafe oluşur zaten

yeni gireceğin aile de herkesi sevmek yada benimsemek zorunda değilsin saygını bozmadan sevmediğin insanlara mesafeli dur mesafe her zaman iyidir her aradığında açma her mesajına hemen cevap verme böyle böyle mesafe oluşur zaten
ve ayrıca aynı ortamdayken ben benim ismimle bana bişe sorulmadığı müddetçe cevap verip muhabbete de dahil olmam hani mesafeli durduğum kişilerle çünkü bazen mecburen aynı ortama giriyosun

Desenize çok benzer olayı siz de yaşadınız. Ben masada sizin gibi tepki vermedim keşke verseydim ama bozuntuya da hiç vermedim, kızgınlıgımı hiç belli etmedim. Şuanda da aslında çok oturaklı davranmaya çalışıyorum ama işte içten içe kızıyorum. Fakat size hak veriyorum bende inceden inceden cevap vererek durumların farkında olduğumu kesinlikle belli edeceğim.
Görüşme kısmına gelince nişanlımın kuzeninin eşi elti diye bahsettiğim maalesef erkekleri asla başbaşa bırakmıyor. Nereye gidilecekse beraber gidilecek tavrında. Bana göre maça gitsinler bişeyler içmeye gitsinler hiç sorun yok. Ancak madem bu kız her yere geliyor ee bende gideyim madem diyorum. En son erkek erkeğe playstation oynamaya gitmek istediler kız müsade etmedi. Aman nişanlımda giderse gitsin ya ben azaltacağım görüşmeyi.
Sen gitmediğin sürece buluşmalara nişanlının kuzenide Kivircik3478 gelmiyor sen neden geliyorsun demeye başlar. Bence onun gitmesini çokta takma sen nişanlına ve ailesine bak onlarla iyi ol yeter diğer üyelerle fazla samimiyet bir süre sonra cıvıklaşıyor.

Actirmayin bakin daha nisanlisiniz . Nasil baslarsa oyle gider simdiden bir durusunuz olsun, Cok zorda kalirsaniz da seni seviyorum ve herkesten kiskaniyorum dersiniz. En fazla adiniz kiskanc geline cikar bir sey olmaz yani :)

Size soyle anlatayim , kocamla sevgiliyiz ve ilk defa kayinvalidemle kizkardesi bulundugumuz sehire Geldiler Ilk defa tanisacagiz. Kocamin da bir kankasi vardi o donemde kiz her bulusmamiza geliyor, hemen sevgilimle konustum ve istemiyorum dedim, Cok tartistik ama sonunda kiz defoldu gitti sevgilimin hayatindan. Simdi ailesi de biliyorlarki elim masali
Kesinlikle katılıyorum bende görüntülü konuşmaları açtırmayacağım. Aslında nişanlıma bu durumdan rahatsız oldugumu söyledim daha önce ama değişmedi illa küsmem gerekiyor bazen bişeyleri değiştirmem için bende de hata var

Kesinlikle katılıyorum bende görüntülü konuşmaları açtırmayacağım. Aslında nişanlıma bu durumdan rahatsız oldugumu söyledim daha önce ama değişmedi illa küsmem gerekiyor bazen bişeyleri değiştirmem için bende de hata var
Hayir tam tersi kusmeyip vidi vidi yapacaksiniz, o da dirdirdan bikip sizin istediginiz gibi davranacak bu konuda :)

Sen gitmediğin sürece buluşmalara nişanlının kuzenide Kivircik3478 gelmiyor sen neden geliyorsun demeye başlar. Bence onun gitmesini çokta takma sen nişanlına ve ailesine bak onlarla iyi ol yeter diğer üyelerle fazla samimiyet bir süre sonra cıvıklaşıyor.
Yoo nişanlımın tek gitmesinden kız çok memnun. Çoğunlukla beni davet etmiyor zaten kocası nişanlıma kız arkadaşını da getir diyor. Ama ailesi dışında kesinlikle artık mesafemi koyacağıma karar verdim.

Goruntulu aradiginda acmayin. Gorusmeyi azaltin. Kuzen sebebi sorunca anlatirsiniz.

Sende mi geldin dediginde sen bile buradaysan ben tabiiki gelecegim diyebilirsiniz. Bu saygısızlıktan kurtulmanin tek yolu mesafe koymak
"sen bile buradaysan ben tabiiki gelecegim" bunlar neden benim aklıma gelmiyor ya da yatarken geliyor

Niye abartıyorsunuz o zman ??? He He deyip geçin. Nişanlınıza bu hareketlerden hoşlanmıyorum beni tınısının tınısıyla muhattap etme diyeceksiniz oda mesafe koyacak. Oldu bitti 👍
Abarttığım bir durum yok ki ortada. Adamı falakaya yatırdım sanki :D yazarken bir sorun değil ama sinir bozucu şeyler sizce nasıl davransam diye fikir almak için yazdım. Belki benim göremediğim farkedemediğim durumlar vardır

Yoo nişanlımın tek gitmesinden kız çok memnun. Çoğunlukla beni davet etmiyor zaten kocası nişanlıma kız arkadaşını da getir diyor. Ama ailesi dışında kesinlikle artık mesafemi koyacağıma karar verdim.
Diğer kişileri cevaplarken nişanlınızın ayıp olacağını düşündüğünden kuzeninin eşine birşey demediğini yazmıştınız. Sizde nişanlınıza beni davet etmemesi bana ayıp değil mi deyin o beni saymıyorsa sen neden beni saymayanı sayıyorsun deyin. Ayrıca bu eltinin instgrama eski sevgili ile resim koymaları falan tek düşünüp yaptığı bişey değil gibi geldi bana eski sevgiliyede dikkat edin derim.. Nişanlınıza rahatsız olduğunuz konuları konuşarak kendisinin bir çözüm üretmesini isteyin hala samimi ilerliyorsa, sizin evlendikten sonraki olacak olan şeylerin habercisi olabilir.

Abarttığım bir durum yok ki ortada. Adamı falakaya yatırdım sanki :KK70: yazarken bir sorun değil ama sinir bozucu şeyler sizce nasıl davransam diye fikir almak için yazdım. Belki benim göremediğim farkedemediğim durumlar vardır
Yahu o zman bizim bunun nişanlında gözü var dememizimi istiyorsun ki normal birine benzemiyor. Bunuda nişanlın çözmeli seviye koyarsa ne münasebet!

Ben nişanlıyken koz kardeşi bizle bir kez geldi ikinci teklifinde eşim “ Canım, ben nişanlımla zaten sık görülemiyorum onda da biraz başbaşa kalalım “ dedi ki kardeşi biraz yanaşık tip.

Ayrıca falakaya yatırmamışsınız bir yatırın 🤪

"sen bile buradaysan ben tabiiki gelecegim" bunlar neden benim aklıma gelmiyor ya da yatarken geliyor
Eskiden bende böyleydim. Gece dusunduklerimi bir firsatini bulup insanlarin yuzune soylemeye basladim sonra olay aninda aklima gelmeye basladi.
Muhtemelen eltiniz evlilik hayatinda mutlu degil hem manevi hem maddi olarak. Belli ki esiyle eglenemiyorlar, araba olmadigi icin gezemiyorlar. Bu yuzden size sarmış durumda, her gittiginiz yere gelme peşinde. Mesafe koymazsaniz cok sıkıntı çekersiniz. Hatta fırsatını bulursaniz istersen bizimle balayi tatiline de gel falan diye laf sokabilirsiniz. Bu tip insanlara "iğneleyici tavrin beni rahatsiz ediyor" dediginizde daha fazlasini yaparlar. Hayatinizdan kademeli olarak uzaklastirin

Diğer kişileri cevaplarken nişanlınızın ayıp olacağını düşündüğünden kuzeninin eşine birşey demediğini yazmıştınız. Sizde nişanlınıza beni davet etmemesi bana ayıp değil mi deyin o beni saymıyorsa sen neden beni saymayanı sayıyorsun deyin. Ayrıca bu eltinin instgrama eski sevgili ile resim koymaları falan tek düşünüp yaptığı bişey değil gibi geldi bana eski sevgiliyede dikkat edin derim.. Nişanlınıza rahatsız olduğunuz konuları konuşarak kendisinin bir çözüm üretmesini isteyin hala samimi ilerliyorsa, sizin evlendikten sonraki olacak olan şeylerin habercisi olabilir.
Benim için eltimsinin bir değeri yok çok büyütüyorsun diyor. Ben hiç aramıyorum görmüyor musun hep karşı taraf arıyor diyor. İnstagramda eltimsi'nin eski kız arkadaşıyla fotograf paylaşmasına kızdı sessize aldı hesabı. Aslında nişanlım çok ilgili değil bu konuya bana anlıyorum sana hak veriyorum diyor sadece. Acilen mesafe koyacağım yoksa başım ağrıyacak

Back