7 yıldır beraberiz uzaktan ilişki bizimkisi 1. Yıl beraberdık ilk görüşte aşık olduk birbirimize... sonra babası iflas edince borçlar vs nişanlım toparlamak için gitti ücretli asker oldu toparladıda birikiminide yaptı. Uzakta yürütmeye calıstıgımz ıcın bu ilişkiyi tabiki çok inişli çıkışlı ve ayrılmalıda oldu ama yine bir araya geldik. Şimdi 6 aydır nişanlıyız. Nişanlımla saçma bir sebepten 2 ay boyunca konusmadık nişan atıydum sonra yıne bıraraya geldık. Şimdi emin değilim korkuyorum artık sanki iyi tanıyamıyormuşum gibi hiisedyrum soğuk ilgisiz odun gibi bişey oldu arkadaşlarının yanında veya ailelerim yanında uzak duruyor benden elimi tutmuyor yada sarılma vb gibi şeyler yok ben yapıncada rahatsız oluyo niye dıye sordugumda ayıp diyo şimdi düğün tarıh vs bellı oldu bu gün ailesi bize geldi tişört ve bol paça pantolun giydim tişörtü içine soktum kemerimi taktım annesı geldı oturdu ıkı sohbet ettık sonra kayınoederın bu kıyafetınden rahatsız olmuştur hiç sevmez böyle yiğenlerinede ikazda bulunur hep öyle biri falan diye konustu bana modum bır anda düştü yanlış anlama ama yapısı boyle falan dedı onun yanında uzun bısey gıy falan dedı cok sınırlendım normaldede dekolte gıymem mını falan gıymem pant ve tişörte böyle laf söyledi kalktım yanından suratım düştü haliyle anladı işin kötü tarafı ailemde onları destekliyor haklılar vs gibi bopuluyor gibi hissedyrum neşem kalmadı hiç bir taraftan bir savaş halınde gibi hissedyrum kendimi nişanlımda kılık kıyafetıme karısıyor dekolte mini vs hatta iççamaşırı izinin görünmesine falan takık dikkat edıyrum onda ama ben cok kötüyüm normalmi bu yoksa benmi anormalim lütfen nişanlımdanda ayrılamıyrum işimdede sıkntılarım var tazminarımı almak istigorum 8 yıl oldu istifa edemiyorum evlenirsem tazmınatımı alıp işimi kurcam dıye düşünüyorum elim kolum bağlandı napıcam ben