Niye evlenmeseydim diye düşünüyorsunuz tam olarak? Kültür farkı mı veya çok mu karışıyorlar?Bende 7 yıllık ilişki sonrası evlendim tek farkı ben çok tanıyordum üniversite boyunca birlikteydik. Ama ailesiyle nişan öncesi tanışınca içime bir kurt düştü aynı anlattığın gibi bir ailesi var. Ben eşimi tanıdığım için kendisine de şikayetimi bildirdim ben zaten giyinmeme dikkat ederim vs. Gibi ve diğer konularda da aynı şekilde eşim beni destekledi ve annesi oturmamı falan bile eleştirdiğinde eşim annesine tepki gösterdi bunları görünce evet evlendim. 8 aydır evliyim ama buna rağmen hala acaba evlenmesemiydim düşüncesi var aklımda. Hala nerden geldim buraya diyorum. Bence çok çok iyi düşünün.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nişanlıyım emin değilim
- Konu Sahibi Whitekiz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Kasım 2019
- 69
- 29
- 18
Kültür farkı da var tabi ki ama bana öyle davranılması hoşuma gitmiyor en çok bundan hoşlanmıyorum. Ailemin evinde el ustundeydim buradaki halime bak diye düşünüyorum hepNiye evlenmeseydim diye düşünüyorsunuz tam olarak? Kültür farkı mı veya çok mu karışıyorlar?
- 23 Ağustos 2020
- 4.296
- 7.799
- 108
- 34
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
- 27 Şubat 2018
- 3.667
- 5.469
- 158
Nişanlın ailene iyi bir damat olur yapısı olarak onların tarzında...sen mutlu olur musun sanmam..ailenin desteğini istersin boşanmak için bulamazsın sonra bir çocuk olur öyle öyle devam eder ilişkin takı bir gün kafana dank edip bırakana kadar...süreciniz aynen böyle olcak ....ya nisanliyken sevgiliyken olan hareketler paylaşımlar evli olunca zaten çok çok azalıyor çocuk olunca bide sorunlu ise çocuk daha da azalıyor e sizde ki bu durum bizim evli ve çocuklu halimizden beter ....yani nasil mutlu olacaksın bir iki yıl o ise mi katlanmak daha zor yoksa böyle bir adama mi ben işi secerdim ...oda emeğim gitmesin diye tek bir sevgi sözüni görmedim sen onu sevmiyrsun alışkanlık var biraz mecburiyet ...ama evlilik zor bir yol doğru adam olmayınca emin ol doğru insanda bile zor bazı şeylerin oturması zaman alıyor siz daha başında boyleyseniz ben sonunuzu boşanma görüyorum ve sen dah çok yiranmis olacaksın
- 27 Eylül 2021
- 1.704
- 2.712
- 63
- 35
Peki senin iş.kurmana izin vericekler mi?aile kapali bi ailemi yani senin şu anda giyimine bu şekilde karisiyorlarsa ve sende bunlara tamam diyorsan evlendikten sonraki isteklerine hayir diyemiyceksin o hakki kendinden almiş bulunmaktasin ve bunun farkindasin demi?madem seni böyle şeyler mutsuz ediyor bazi şeyler başindan belli be yavrum bile isteye mutsuz olmaya niçin evleniyorsun .aileni degil kalbini dinle,mantigini kullan,bu hayat senin kendini mutsuzluga mahkum etme7 yıldır beraberiz uzaktan ilişki bizimkisi 1. Yıl beraberdık ilk görüşte aşık olduk birbirimize... sonra babası iflas edince borçlar vs nişanlım toparlamak için gitti ücretli asker oldu toparladıda birikiminide yaptı. Uzakta yürütmeye calıstıgımz ıcın bu ilişkiyi tabiki çok inişli çıkışlı ve ayrılmalıda oldu ama yine bir araya geldik. Şimdi 6 aydır nişanlıyız. Nişanlımla saçma bir sebepten 2 ay boyunca konusmadık nişan atıydum sonra yıne bıraraya geldık. Şimdi emin değilim korkuyorum artık sanki iyi tanıyamıyormuşum gibi hiisedyrum soğuk ilgisiz odun gibi bişey oldu arkadaşlarının yanında veya ailelerim yanında uzak duruyor benden elimi tutmuyor yada sarılma vb gibi şeyler yok ben yapıncada rahatsız oluyo niye dıye sordugumda ayıp diyo şimdi düğün tarıh vs bellı oldu bu gün ailesi bize geldi tişört ve bol paça pantolun giydim tişörtü içine soktum kemerimi taktım annesı geldı oturdu ıkı sohbet ettık sonra kayınoederın bu kıyafetınden rahatsız olmuştur hiç sevmez böyle yiğenlerinede ikazda bulunur hep öyle biri falan diye konustu bana modum bır anda düştü yanlış anlama ama yapısı boyle falan dedı onun yanında uzun bısey gıy falan dedı cok sınırlendım normaldede dekolte gıymem mını falan gıymem pant ve tişörte böyle laf söyledi kalktım yanından suratım düştü haliyle anladı işin kötü tarafı ailemde onları destekliyor haklılar vs gibi bopuluyor gibi hissedyrum neşem kalmadı hiç bir taraftan bir savaş halınde gibi hissedyrum kendimi nişanlımda kılık kıyafetıme karısıyor dekolte mini vs hatta iççamaşırı izinin görünmesine falan takık dikkat edıyrum onda ama ben cok kötüyüm normalmi bu yoksa benmi anormalim lütfen nişanlımdanda ayrılamıyrum işimdede sıkntılarım var tazminarımı almak istigorum 8 yıl oldu istifa edemiyorum evlenirsem tazmınatımı alıp işimi kurcam dıye düşünüyorum elim kolum bağlandı napıcam ben
- 17 Mart 2022
- 504
- 422
- 23
Valla bacim ist evlenme istiyorsan yoksa bosanacagini bile bile tazminatini alacaksan ne diyim kisi kendi sorumlulugu7 yıldır beraberiz uzaktan ilişki bizimkisi 1. Yıl beraberdık ilk görüşte aşık olduk birbirimize... sonra babası iflas edince borçlar vs nişanlım toparlamak için gitti ücretli asker oldu toparladıda birikiminide yaptı. Uzakta yürütmeye calıstıgımz ıcın bu ilişkiyi tabiki çok inişli çıkışlı ve ayrılmalıda oldu ama yine bir araya geldik. Şimdi 6 aydır nişanlıyız. Nişanlımla saçma bir sebepten 2 ay boyunca konusmadık nişan atıydum sonra yıne bıraraya geldık. Şimdi emin değilim korkuyorum artık sanki iyi tanıyamıyormuşum gibi hiisedyrum soğuk ilgisiz odun gibi bişey oldu arkadaşlarının yanında veya ailelerim yanında uzak duruyor benden elimi tutmuyor yada sarılma vb gibi şeyler yok ben yapıncada rahatsız oluyo niye dıye sordugumda ayıp diyo şimdi düğün tarıh vs bellı oldu bu gün ailesi bize geldi tişört ve bol paça pantolun giydim tişörtü içine soktum kemerimi taktım annesı geldı oturdu ıkı sohbet ettık sonra kayınoederın bu kıyafetınden rahatsız olmuştur hiç sevmez böyle yiğenlerinede ikazda bulunur hep öyle biri falan diye konustu bana modum bır anda düştü yanlış anlama ama yapısı boyle falan dedı onun yanında uzun bısey gıy falan dedı cok sınırlendım normaldede dekolte gıymem mını falan gıymem pant ve tişörte böyle laf söyledi kalktım yanından suratım düştü haliyle anladı işin kötü tarafı ailemde onları destekliyor haklılar vs gibi bopuluyor gibi hissedyrum neşem kalmadı hiç bir taraftan bir savaş halınde gibi hissedyrum kendimi nişanlımda kılık kıyafetıme karısıyor dekolte mini vs hatta iççamaşırı izinin görünmesine falan takık dikkat edıyrum onda ama ben cok kötüyüm normalmi bu yoksa benmi anormalim lütfen nişanlımdanda ayrılamıyrum işimdede sıkntılarım var tazminarımı almak istigorum 8 yıl oldu istifa edemiyorum evlenirsem tazmınatımı alıp işimi kurcam dıye düşünüyorum elim kolum bağlandı napıcam ben
- 20 Nisan 2007
- 4.038
- 10.390
- 733
- 44
Bence de kardeşim çok düşün niye kıyafetine karışıyorlar ki ? Şimdi karışan evlenince daha çok karışır. Nişanlıyken ne eşim bana karışırdı ne eşimin ailesi evlendim aynı şekilde yine karışmazlar hiç iyi karar ver. Hem hoşuna gitmeyen bişey varsa sürdürme. Elalem diye de düşünme boşver elalemii7 yıldır beraberiz uzaktan ilişki bizimkisi 1. Yıl beraberdık ilk görüşte aşık olduk birbirimize... sonra babası iflas edince borçlar vs nişanlım toparlamak için gitti ücretli asker oldu toparladıda birikiminide yaptı. Uzakta yürütmeye calıstıgımz ıcın bu ilişkiyi tabiki çok inişli çıkışlı ve ayrılmalıda oldu ama yine bir araya geldik. Şimdi 6 aydır nişanlıyız. Nişanlımla saçma bir sebepten 2 ay boyunca konusmadık nişan atıydum sonra yıne bıraraya geldık. Şimdi emin değilim korkuyorum artık sanki iyi tanıyamıyormuşum gibi hiisedyrum soğuk ilgisiz odun gibi bişey oldu arkadaşlarının yanında veya ailelerim yanında uzak duruyor benden elimi tutmuyor yada sarılma vb gibi şeyler yok ben yapıncada rahatsız oluyo niye dıye sordugumda ayıp diyo şimdi düğün tarıh vs bellı oldu bu gün ailesi bize geldi tişört ve bol paça pantolun giydim tişörtü içine soktum kemerimi taktım annesı geldı oturdu ıkı sohbet ettık sonra kayınoederın bu kıyafetınden rahatsız olmuştur hiç sevmez böyle yiğenlerinede ikazda bulunur hep öyle biri falan diye konustu bana modum bır anda düştü yanlış anlama ama yapısı boyle falan dedı onun yanında uzun bısey gıy falan dedı cok sınırlendım normaldede dekolte gıymem mını falan gıymem pant ve tişörte böyle laf söyledi kalktım yanından suratım düştü haliyle anladı işin kötü tarafı ailemde onları destekliyor haklılar vs gibi bopuluyor gibi hissedyrum neşem kalmadı hiç bir taraftan bir savaş halınde gibi hissedyrum kendimi nişanlımda kılık kıyafetıme karısıyor dekolte mini vs hatta iççamaşırı izinin görünmesine falan takık dikkat edıyrum onda ama ben cok kötüyüm normalmi bu yoksa benmi anormalim lütfen nişanlımdanda ayrılamıyrum işimdede sıkntılarım var tazminarımı almak istigorum 8 yıl oldu istifa edemiyorum evlenirsem tazmınatımı alıp işimi kurcam dıye düşünüyorum elim kolum bağlandı napıcam ben
Kaynana kocasını bahane etmiş olabilirKayinpederine ne senin kiyafetinden dis kapinin mandali. Evlenme.
- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
Kaç yıldır beraber olduğunuz pek önemi yok. Kaç kere aynı sofraya oturdunuz ? Kaç kere hastalığında/ hastalandığında yanında oldunuz? Kaç kere dışarıda kahve içtiniz?
Ben bu yoruma katılıyorum. 7 yıl smsten naber aşkım iyi aşkım yazmakla aynı şey değil ki evlilik. Evlenince cinsellik de girecek işin içine. İçinizin titremediği adamla bir ömür bırakın birlikte olmayı sohbet muhabbet edeceksiniz tatillere birlikte gideceksiniz her akşam yemeğinde karşında bu adam oturacak.
Daha baştan emin değilsen sonradan hiç olamazsın…7 yıldır beraberiz uzaktan ilişki bizimkisi 1. Yıl beraberdık ilk görüşte aşık olduk birbirimize... sonra babası iflas edince borçlar vs nişanlım toparlamak için gitti ücretli asker oldu toparladıda birikiminide yaptı. Uzakta yürütmeye calıstıgımz ıcın bu ilişkiyi tabiki çok inişli çıkışlı ve ayrılmalıda oldu ama yine bir araya geldik. Şimdi 6 aydır nişanlıyız. Nişanlımla saçma bir sebepten 2 ay boyunca konusmadık nişan atıydum sonra yıne bıraraya geldık. Şimdi emin değilim korkuyorum artık sanki iyi tanıyamıyormuşum gibi hiisedyrum soğuk ilgisiz odun gibi bişey oldu arkadaşlarının yanında veya ailelerim yanında uzak duruyor benden elimi tutmuyor yada sarılma vb gibi şeyler yok ben yapıncada rahatsız oluyo niye dıye sordugumda ayıp diyo şimdi düğün tarıh vs bellı oldu bu gün ailesi bize geldi tişört ve bol paça pantolun giydim tişörtü içine soktum kemerimi taktım annesı geldı oturdu ıkı sohbet ettık sonra kayınoederın bu kıyafetınden rahatsız olmuştur hiç sevmez böyle yiğenlerinede ikazda bulunur hep öyle biri falan diye konustu bana modum bır anda düştü yanlış anlama ama yapısı boyle falan dedı onun yanında uzun bısey gıy falan dedı cok sınırlendım normaldede dekolte gıymem mını falan gıymem pant ve tişörte böyle laf söyledi kalktım yanından suratım düştü haliyle anladı işin kötü tarafı ailemde onları destekliyor haklılar vs gibi bopuluyor gibi hissedyrum neşem kalmadı hiç bir taraftan bir savaş halınde gibi hissedyrum kendimi nişanlımda kılık kıyafetıme karısıyor dekolte mini vs hatta iççamaşırı izinin görünmesine falan takık dikkat edıyrum onda ama ben cok kötüyüm normalmi bu yoksa benmi anormalim lütfen nişanlımdanda ayrılamıyrum işimdede sıkntılarım var tazminarımı almak istigorum 8 yıl oldu istifa edemiyorum evlenirsem tazmınatımı alıp işimi kurcam dıye düşünüyorum elim kolum bağlandı napıcam ben
- 22 Haziran 2022
- 194
- 147
- 18
- 36
Ailesi normal değil nişanlın desen uzaklığı bana normal gelmedi tam mutluluk saçacağınız dönemlerde sonrasını düşünemiyorum çok pişman olursunuz iyice düşün daha zamanınız var başınızı yakmayın yılıda önemsemeyin derim acısını bir ömür çekersiniz7 yıldır beraberiz uzaktan ilişki bizimkisi 1. Yıl beraberdık ilk görüşte aşık olduk birbirimize... sonra babası iflas edince borçlar vs nişanlım toparlamak için gitti ücretli asker oldu toparladıda birikiminide yaptı. Uzakta yürütmeye calıstıgımz ıcın bu ilişkiyi tabiki çok inişli çıkışlı ve ayrılmalıda oldu ama yine bir araya geldik. Şimdi 6 aydır nişanlıyız. Nişanlımla saçma bir sebepten 2 ay boyunca konusmadık nişan atıydum sonra yıne bıraraya geldık. Şimdi emin değilim korkuyorum artık sanki iyi tanıyamıyormuşum gibi hiisedyrum soğuk ilgisiz odun gibi bişey oldu arkadaşlarının yanında veya ailelerim yanında uzak duruyor benden elimi tutmuyor yada sarılma vb gibi şeyler yok ben yapıncada rahatsız oluyo niye dıye sordugumda ayıp diyo şimdi düğün tarıh vs bellı oldu bu gün ailesi bize geldi tişört ve bol paça pantolun giydim tişörtü içine soktum kemerimi taktım annesı geldı oturdu ıkı sohbet ettık sonra kayınoederın bu kıyafetınden rahatsız olmuştur hiç sevmez böyle yiğenlerinede ikazda bulunur hep öyle biri falan diye konustu bana modum bır anda düştü yanlış anlama ama yapısı boyle falan dedı onun yanında uzun bısey gıy falan dedı cok sınırlendım normaldede dekolte gıymem mını falan gıymem pant ve tişörte böyle laf söyledi kalktım yanından suratım düştü haliyle anladı işin kötü tarafı ailemde onları destekliyor haklılar vs gibi bopuluyor gibi hissedyrum neşem kalmadı hiç bir taraftan bir savaş halınde gibi hissedyrum kendimi nişanlımda kılık kıyafetıme karısıyor dekolte mini vs hatta iççamaşırı izinin görünmesine falan takık dikkat edıyrum onda ama ben cok kötüyüm normalmi bu yoksa benmi anormalim lütfen nişanlımdanda ayrılamıyrum işimdede sıkntılarım var tazminarımı almak istigorum 8 yıl oldu istifa edemiyorum evlenirsem tazmınatımı alıp işimi kurcam dıye düşünüyorum elim kolum bağlandı napıcam ben
- 29 Aralık 2013
- 2.652
- 3.475
- 133
Evlenince düzelmeyecek daha da kötüleşecek. Kendine bu kötülüğü yapma nişan atmak boşanmaktan çok daha kolay, şimdiden bu kadar mutsuz hissediyorsan bu evlilik sana mutluluk getirmez. Aman diyim7 yıldır beraberiz uzaktan ilişki bizimkisi 1. Yıl beraberdık ilk görüşte aşık olduk birbirimize... sonra babası iflas edince borçlar vs nişanlım toparlamak için gitti ücretli asker oldu toparladıda birikiminide yaptı. Uzakta yürütmeye calıstıgımz ıcın bu ilişkiyi tabiki çok inişli çıkışlı ve ayrılmalıda oldu ama yine bir araya geldik. Şimdi 6 aydır nişanlıyız. Nişanlımla saçma bir sebepten 2 ay boyunca konusmadık nişan atıydum sonra yıne bıraraya geldık. Şimdi emin değilim korkuyorum artık sanki iyi tanıyamıyormuşum gibi hiisedyrum soğuk ilgisiz odun gibi bişey oldu arkadaşlarının yanında veya ailelerim yanında uzak duruyor benden elimi tutmuyor yada sarılma vb gibi şeyler yok ben yapıncada rahatsız oluyo niye dıye sordugumda ayıp diyo şimdi düğün tarıh vs bellı oldu bu gün ailesi bize geldi tişört ve bol paça pantolun giydim tişörtü içine soktum kemerimi taktım annesı geldı oturdu ıkı sohbet ettık sonra kayınoederın bu kıyafetınden rahatsız olmuştur hiç sevmez böyle yiğenlerinede ikazda bulunur hep öyle biri falan diye konustu bana modum bır anda düştü yanlış anlama ama yapısı boyle falan dedı onun yanında uzun bısey gıy falan dedı cok sınırlendım normaldede dekolte gıymem mını falan gıymem pant ve tişörte böyle laf söyledi kalktım yanından suratım düştü haliyle anladı işin kötü tarafı ailemde onları destekliyor haklılar vs gibi bopuluyor gibi hissedyrum neşem kalmadı hiç bir taraftan bir savaş halınde gibi hissedyrum kendimi nişanlımda kılık kıyafetıme karısıyor dekolte mini vs hatta iççamaşırı izinin görünmesine falan takık dikkat edıyrum onda ama ben cok kötüyüm normalmi bu yoksa benmi anormalim lütfen nişanlımdanda ayrılamıyrum işimdede sıkntılarım var tazminarımı almak istigorum 8 yıl oldu istifa edemiyorum evlenirsem tazmınatımı alıp işimi kurcam dıye düşünüyorum elim kolum bağlandı napıcam ben