- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
- Konu Sahibi dertliaslan
Millet 5 çocukla kocasından ayrılıyor. Sen neden nişanlından ayrılamayasın? Ha ayrıca önce kolu sıkmış, sonra çeneni ileride şiddeti arttırıp komalık yapar bu adam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim nisanlinin siddete egilimi var çok muhafazakar demissin belliki bastirilmis olarak buyutulmus ve gucunun sana yettiginin farkinda arkadasindan tut aglamana konusmana bile karisiyor kimse için gelecegini cöpe atma insanlar sirf huzur yok siddet assalama var diye cocuklu duzenli yuvadan geciyor sen nisanlin.. Siddete ugrayan Kadin kendini assalanmis hisseder degersiz hisseder sirf ailen mutlu olsun diye kendini bir batakliga atacaksan sen bilirsin ben yapmazdim annem babam olabilirler ama benim secme hakkim yoktu ama nisanlimi evlenecegim kisiyi kendim secerim... Neyleyim tahti sarayi ici döseli evi 10 binlik gelinligi icinde huzur yoksa..Tartıştık gitmek isterken kolumu sıktı gitmemem için ama çok sıkmış morardı kolum. İlkinde kolumun halini görünce ağladı. Sonra yine yaptı. Bi kere de ağlarken susmam için bağırdı susmadım ağlamaya devam ettim çenemi sıktı sus diyorum sana diyerek..
Yani dayaktan zevk alıyorsunuz. Kendinize saygınız yok. O zaman oyna, devam. Tam size göre ilişki.Tartıştık gitmek isterken kolumu sıktı gitmemem için ama çok sıkmış morardı kolum. İlkinde kolumun halini görünce ağladı. Sonra yine yaptı. Bi kere de ağlarken susmam için bağırdı susmadım ağlamaya devam ettim çenemi sıktı sus diyorum sana diyerek..
Daha önce bir üyeyede yazmıştım yine yazıyorum.Tartıştık gitmek isterken kolumu sıktı gitmemem için ama çok sıkmış morardı kolum. İlkinde kolumun halini görünce ağladı. Sonra yine yaptı. Bi kere de ağlarken susmam için bağırdı susmadım ağlamaya devam ettim çenemi sıktı sus diyorum sana diyerek..
Ya demek öyle bir kanıya vardınız. Peki bunu yazdıklarımdan nasıl çıkardınız?Yani dayaktan zevk alıyorsunuz. Kendinize saygınız yok. O zaman oyna, devam. Tam size göre ilişki.
Evet zaten açık açık bana ve aileme uyacaksın diyor psikolog da sanki bir cariye almış eğitip Aileye katacak gibisin ama eş eğitilmek çocuk eğitilir eşe uyulur ortak noktalar bulunur falan dedi tabi anlayana...Sizi dövdü sanırım bu adam. Yani benim için imkansız bir şey şiddet varken evlilik için devam etmek. Aileniz normal görüyor diye siz de görmeyin. İleride de her dayakta sineye çekersiniz. Çocuğunuz olur ona vurur, çocuk büyür gider sizin gibi birine aşık olur. Hastalıklı evlilik sonu olmayan yol.
Ailen arkanda durmuyorsa kendin çalış ve evini ayır.
Ayrıca psikolog istediklerini söylemedi diye beğenmemiş. Bu çözümcül yaklaşım değil. Siz onun kalıbına uymak zorundasınız hayat boyu. Gayet de belli etmiş.
İlk şiddette ayrılmamış olmanızdan cikardimYa demek öyle bir kanıya vardınız. Peki bunu yazdıklarımdan nasıl çıkardınız?
Bu evde kapılar kapanınca ailemde çok normal değil... düşünüyorum ilerde bir gün karşıma biri çıksa yeniden evlenmeye kalksam falan( sonuçta dünyanın sonu değil onsuz nasıl yaşarım ondan sonra başkası asla olamaz kafasında değilim) bu kez ne ailem ne akrabalarım yanımda olacak. Karşımdaki insan ve ailesi bu durumu nasıl kabul eder ne der... şu anda annem her şeyimi eksiksiz yaptı 30 bina yakın masraf yaptı düğünüm için beyaz eşyam halilarım çeyizim vs derken, bunları düşününce kafayı yiyorum. Bir daha kim arkamda olur bu kadar masraf yapar bana güvenip diye.Öfke kontrol sorunu var, size el kaldırmış, , nişanlın sürekli sorun çıkartıyor, şimdiden aşırı baskıcı ve hala da ne yapsam diyorsun? Sen psikolog, bakıcı, dert babası değilsin ki bunu adam edesin. Çok belli hersey bağırıyor evlenme diye. Umarım pişman olacağın şeyler yapmazsın. Ailen ayrılmani istemiyor olabilir ama o evde kapılar kapanınca kocanla sen kalacaksın
Ayrıldığım zaman da şiddet göreceğim bi aileye döneceğim içindir belki de, annem baskı yapıp ayrılırsan biz arkanda yokuz ne halin varsa gör dediği içindir... Kimsenin neler yaşadığını bilemezsiniz. Herkesin burda anlatabildikleri yaşadıklarının yarısı kadar...İlk şiddette ayrılmamış olmanızdan cikardim