• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klasik Elti Sorunu

Yahu o zman bizim bunun nişanlında gözü var dememizimi istiyorsun ki normal birine benzemiyor. Bunuda nişanlın çözmeli seviye koyarsa ne münasebet!

Ben nişanlıyken koz kardeşi bizle bir kez geldi ikinci teklifinde eşim “ Canım, ben nişanlımla zaten sık görülemiyorum onda da biraz başbaşa kalalım “ dedi ki kardeşi biraz yanaşık tip.

Ayrıca falakaya yatırmamışsınız bir yatırın 🤪
Gözü olabilir çünkü sürekli eşini yererken benimkini övüyor. Nişalım aslında seviyeli de ben tam mesafe koyamadım.
Durum devam ederse falaka iyi fikir :D

Benim için eltimsinin bir değeri yok çok büyütüyorsun diyor. Ben hiç aramıyorum görmüyor musun hep karşı taraf arıyor diyor. İnstagramda eltimsi'nin eski kız arkadaşıyla fotograf paylaşmasına kızdı sessize aldı hesabı. Aslında nişanlım çok ilgili değil bu konuya bana anlıyorum sana hak veriyorum diyor sadece. Acilen mesafe koyacağım yoksa başım ağrıyacak
Nişanlın ile aran iyise bu konuda eltimsiyi takmaman daha iyi olacak :)

Eskiden bende böyleydim. Gece dusunduklerimi bir firsatini bulup insanlarin yuzune soylemeye basladim sonra olay aninda aklima gelmeye basladi.
Muhtemelen eltiniz evlilik hayatinda mutlu degil hem manevi hem maddi olarak. Belli ki esiyle eglenemiyorlar, araba olmadigi icin gezemiyorlar. Bu yuzden size sarmış durumda, her gittiginiz yere gelme peşinde. Mesafe koymazsaniz cok sıkıntı çekersiniz. Hatta fırsatını bulursaniz istersen bizimle balayi tatiline de gel falan diye laf sokabilirsiniz. Bu tip insanlara "iğneleyici tavrin beni rahatsiz ediyor" dediginizde daha fazlasini yaparlar. Hayatinizdan kademeli olarak uzaklastirin
Bende tam söylemek istediğimi söyleyemiyorum inceden laf sokuyorum ama onda da kızarıyorum çünkü kızmış oluyorum.
Ya o kadar doğru yorumlar ki... Nişanlımın kuzeni gezmeyi hiç sevmeyen birisi eltimsi bundan çok şikayetçi. ne bir tatile gittikleri var ne bir pikniğe ne bir etkinliğe. Bizde tam tersi sürekli gezeriz yemeğe gideriz tatile gideriz inşallah hepte böyle devam eder. Ama ikimizde okumuşuz etmişiz iyi yerlerde çalışıyoruz gezdiğimizi falan da kimsenin gözüne sokmuyoruz ama ben instagramdan paylaşıyorum. Nişanlım hiç paylaşmaz ona da ayrı uyuz oluyorum benimle de bişey paylaşmaz.
Bu arada eltimsi her fotoğrafa kalp falan atıyor ama cevap vermiyorum artık.

Bende tam söylemek istediğimi söyleyemiyorum inceden laf sokuyorum ama onda da kızarıyorum çünkü kızmış oluyorum.
Ya o kadar doğru yorumlar ki... Nişanlımın kuzeni gezmeyi hiç sevmeyen birisi eltimsi bundan çok şikayetçi. ne bir tatile gittikleri var ne bir pikniğe ne bir etkinliğe. Bizde tam tersi sürekli gezeriz yemeğe gideriz tatile gideriz inşallah hepte böyle devam eder. Ama ikimizde okumuşuz etmişiz iyi yerlerde çalışıyoruz gezdiğimizi falan da kimsenin gözüne sokmuyoruz ama ben instagramdan paylaşıyorum. Nişanlım hiç paylaşmaz ona da ayrı uyuz oluyorum benimle de bişey paylaşmaz.
Siz evlenince aksam oturmalari falanda başlar. Çat kapi gelmeler... haftasonu sizinle plan yapmak istediğinde "basbasa gitmek istiyoruz, musait degiliz" falan diyerek uzaklastirabilirsiniz. Erkekler sosyal medyayo bizim kadar aktif kullanmiyor bence uyuz olmayin :)

Ben olsam o eltimsiden gizlerim storyleri tabii esinden de

Siz evlenince aksam oturmalari falanda başlar. Çat kapi gelmeler... haftasonu sizinle plan yapmak istediğinde "basbasa gitmek istiyoruz, musait degiliz" falan diyerek uzaklastirabilirsiniz. Erkekler sosyal medyayo bizim kadar aktif kullanmiyor bence uyuz olmayin :)
Aslında sosyal medya konusunu da bir ara açmam lazım. Arkadaşlarımın eşleri ne güzel paylaşıyorlar benim ki ıhhh magazinsel işleri sevmiyorum diyor :D evet evlenin de size de gelelim deyip duruyor ama gelince önlerine gofret koyucam çünkü bilmem kaç keredir gidiyoruz önümüze bim gofreti ve çekirdek çay koydu insan hiç mi bir kek yapamaz. konuştuk.a aklıma geliyor

Arkadaşlar Merhabalar,
Sorundan ziyade benim gibi benzer durumları yaşayanlar var mı merak ediyor ve fikir almak istiyorum.
Benim nişanlımın çok sevdiği, çocuklukları beraber geçen bir kuzeni var. Neyse tanıştık ettik çocuğu da çok sevdim çok efendi birisi.
Gel gelelim eşinin sinsi olduğunu düşündüğüm için kızı görmek adını bile duymak istemiyorum.
Neler olduğuna gelince;
- İlk gittiğimizde yardım etmek için mutfağa gittiğimde bana nişanlımın eski sevgilisinden bahsetti (en yakın arkadaşının kız kardeşiymiş). Ayy yanlış anlama gözleri çok güzeldi, ahhh yanlış anlama saçı başı çok güzeldi diye diye üstü kapalı anlattı. Direk eski sevgilisi demedi şöyle dedi benimde aysun diye çok yakın bir arkadaşım var bugun oda gelecekti gelemedi bir kız kardeşi var görsen.... diyerek tüm hünerlerini saydı. Daha önce nişanlım aysundan ve kız kardeşi ile olan geçmişinden bahsettiği için eltinin kimden bahsettiğini anladım.

- Nişanlımı her kuzeni aradığında telefona elti çıkıyor ve uzun uzun anlatıyor. Ay bende işten geldim şöyle çocukla ilgilendim bilmem ne yaptım iki saat anlatıyor. Nişanlım ayıp olmasın diye kısa kısa cevaplar veriyor ve kuzeniyle görüşmesi kız yüzünden en fazla 10 15 dk sürüyor.

- Herkesin yanında ve sürekli olarak (benim ailem, eşinin ailesi, nişanlımın ailesi) kendi eşini kötüleyip benim nişanlımın ne kadar iyi olduğundan bahsediyor. Birgün yine bana mutfakta çok şanslısın valla buldun fıstık gibi çocuğu ah ahhh diyerek iç çekti. He bir de şey var ayy canım biz senin nişanlınla çekirdek çitlemeyi çok severiz, biz şu dizileri izlemeyi çok severiz, nişanlın bir ara bize her geldiğinde bizim en sevdiğimiz çikolataları alır. alsın napim yani :KK70:

- Sürekli nişanlımı arayıp hep beraber her haftasonu plan yapmaya çalışıyor. İkisine hayır desek birine yine tamam diyoruz. Nişanlıma eskiden bu kadar görüşüp görüşmediklerini sorduğumda ayda 1 falan görüştüklerini söyledi onun da garibine gidiyor.

- Ben müstakbel kayınvalidemin evine gittiğimde (nişanlımın kız kardeşinden öğrendiğini düşünüyorum) hemen oda geliyor her muhabbetin içinde artık çok sinir olmaya başladım. Ve kayınvalidemin evinde yine başlıyor ayyy ben bu aileyi çok seviyorum çok değerliler çok kıymetliler..... Bunları anlatırken gözü sürekli nişanlımı arıyor.

Belki eleştireceksiniz ama gerçekten hareketleri çok yapmacık. Nişanlım ile aramızda bir sorunumuz yok ancak sürekli sesli ya da görüntülü aramasından çok rahatsız olmaya başladım. Nişanlımda aynı şekilde buna nasıl engel olacağımı bilemiyorum diyor.
Sizde de böyle durumlar var mı?
Özellikle sizce ben asaletimi bozmadan nasıl davranmalıyım?

Not: Doğru kuzenin eşi elti olmaz dostlar. Nişanlım kuzeniyle kardeş gibi olduğu için sanırım bana elti gibi geldi :KK70:
Nişanlımla kuzeninin erkek erkeğe çıkmasına müsade etmiyor. Sadece nişanlımla değil kimse ile erkek erkeğe çıkmasını istemiyor.
Saçma.
Açmasın.G*t cevaplar versin.Sallamasın.
Üff ne saçma sapan işler bunlar ya

Aaa ben de tam tersi gezdiğimizi görmesi hoşuma gidiyor aslında öyle olması daha iyi değil mi?
E sizde gayet yarış haline girmişsiniz.
Onlar gezemiyor, biz geziyoruz görsün de kıskansın.
Nişanlınızın fotoğraf paylaşmamasina da kızıyorsunuz. Paylaşsa daha çok kıskandırdınız herhalde.
Okumuş etmiş olmak nişanlının kuzeninin eşiyle ilgili böyle hesaplar yapmaya engel olamıyor işte.

Kadın sizin eltiniz değil ama karşılıklı elticilik oynamaya pek heveslisiniz. İşin sonunda yanan iyi anlaşan kuzenler olacak muhtemelen.

E sizde gayet yarış haline girmişsiniz.
Onlar gezemiyor, biz geziyoruz görsün de kıskansın.
Nişanlınızın fotoğraf paylaşmamasina da kızıyorsunuz. Paylaşsa daha çok kıskandırdınız herhalde.
Okumuş etmiş olmak nişanlının kuzeninin eşiyle ilgili böyle hesaplar yapmaya engel olamıyor işte.

Kadın sizin eltiniz değil ama karşılıklı elticilik oynamaya pek heveslisiniz. İşin sonunda yanan iyi anlaşan kuzenler olacak muhtemelen.
Yoo ben normalde de paylaşım yapıyorum, bir arkadaş kapatın paylaşımları dediği için yazdım bence görsün neden kapatayım ki yıllarca paylaşmışım o ekli diye mi gizlicem paylaşımlarımı ne münasebet.
Okumuş etmiş derken onlar da okumuş canım kız öğretmen ama mesleğini yapmak istemiyor çalışmak istemiyor.
Fotoğraf paylaşma muhabbet ederken açılan bir konu dert ettiğim bir konu değil paylaşsa güzel olur birsürü güzel anımız var tek ben paylaşıyorum yine bunun eltimsi ile hiç alakası yok.
Elti olmadığını ama ben öyle tabir ettiğimi belirttim zaten ayrıca ben elticilik görümcecilik vs gibi şeylerden anlamam. Ben buraya ilk defa biriyle aile olma yoluna girdiğim için yaşadıklarımı karşılaştığım durumları yazdım. Hiç mi görmedin böyle şeyler derseniz evet kendi ailemde hiç şahit olmadım görmedim. Nasıl yol almam gerektiği konusunda fikir alıyorum hepsi bu. Yoo nişanlım kuzeniyle her zaman görüşsün hatta erkek erkeğe çıksınlar bir kahve içsinler ne bileyim ben hep teşvik ediyorum ama eltimsi müsade etmiyor ki tuhaf olan ben değilim bence.

Yoo ben normalde de paylaşım yapıyorum, bir arkadaş kapatın paylaşımları dediği için yazdım bence görsün neden kapatayım ki yıllarca paylaşmışım o ekli diye mi gizlicem paylaşımlarımı ne münasebet.
Okumuş etmiş derken onlar da okumuş canım kız öğretmen ama mesleğini yapmak istemiyor çalışmak istemiyor.
Fotoğraf paylaşma muhabbet ederken açılan bir konu dert ettiğim bir konu değil paylaşsa güzel olur birsürü güzel anımız var tek ben paylaşıyorum yine bunun eltimsi ile hiç alakası yok.
Elti olmadığını ama ben öyle tabir ettiğimi belirttim zaten ayrıca ben elticilik görümcecilik vs gibi şeylerden anlamam. Ben buraya ilk defa biriyle aile olma yoluna girdiğim için yaşadıklarımı karşılaştığım durumları yazdım. Hiç mi görmedin böyle şeyler derseniz evet kendi ailemde hiç şahit olmadım görmedim. Nasıl yol almam gerektiği konusunda fikir alıyorum hepsi bu. Yoo nişanlım kuzeniyle her zaman görüşsün hatta erkek erkeğe çıksınlar bir kahve içsinler ne bileyim ben hep teşvik ediyorum ama eltimsi müsade etmiyor ki tuhaf olan ben değilim bence.
Gezdiğimi görmesi hoşuma gidiyor demişsiniz ya içten içe mutlu ediyor işte onların gezemeyip sizin gezmeniz. Cümlenizden anlaşılan o en azından.

İstediğiniz kişiye hikayelerinizi kapatabiliyorsunuz, böyle bir özellik var,ondan bahsetmiş yorum yapan kişi. Ama tabi siz eltimsinin görmesinden keyif aldığınız icin öyle bir şey yapmanıza gerek yok.

Back