- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 44
Nasil yani ya? Sen doguda o tehlikelerde iken beyefendi rahat rahat tatillerde mesajlarina bile cevap yazmaya tenezul etmiyor mu?
Gerckten seni sevseydi senin 1 gun dahi erken donmen icin elinden geleni yapardi! Belediye baskani kadar basina tas dussun nikahi erteledikce erteliyor. Sanki zorla evleniyor!
Valla ben burda acayip sinirlendim sen nasil dayaniyorsun at nisani gitsin. Nisanlilik zamaninda sana deger vermeyen, yaninda olmak istemeyen adam ilerde ne yapar kim bilir.
Var boyle kizlar ne yazik ki bunu boyle kabul edenler.. Lisede bir kiz arkadasim vardi evlilik oncesi iliskiye girmek istemiyordu. Sevgilisi bizden buyuktu biraz. Ben alisigim iliskiye girmeye sirf seninle birlikteyim diye beni kisitlayamazsin demisti. Kiz cocuk akli mi diyim askin gozu kor mu diyim kabul etti. Ama bana anlatacaksin dedi. Adam anlattiginda bu kiz derslerden aglaya zirlaya cikip o gun okula donmuyordu. Gul gibi kiz gozlerimizin onunde eridi resmen. Okulunu aksatmayan kiz okula gelmez oldu. Gelince de hep soruyorduk nasil ne oldu niye bu haldesin. Dun gece aradim yaninda kiz vardi gibi gibi bi suru olay yasadi. En sonunda kiz dayanamadi gitti onunla iliskiye girdi sirf baskasiyla olmasin diye. Suan 27 yasinda hala bir inisli bir cikisli birlikteler on off yani. Adamin hala gozu baskalarinda sonucta alismis aldatmaya. Adamin evlenecegi yok bizim ki yapismis birakmiyor denebilir. Cok uzuluyorum boyle seyleri bile bile kabul edenlere.Ben 27, o 28 yaşında. Liseden beri beraberiz. Sosyal medya kullanmıyor nişanlım, beraber takıldığı kuzeninin beğendiği fotoğraftan gördüm.. Kesinlikle ilk vukuatı değil, ona ben de inanıyorum. Kızamadığım bi nokta var ama; hep ben vardım hayatında ve biz cinsellik yaşamıyoruz onunla, genç bi erkek, bi taraftan da normal mi acaba diyorum
Senin icin inan ki cok sevindim en hayirlisi olmus. Bunu konunu duzenleyip alta yaz. Yoksa gelen giden ayril der, herkes yorumlari okumuyor cunkuArkadaşlar haklı olarak arada kaynayıp giden mesajlarımı okumamışsınız, ilk gönderimle yorum yapmışsınız. Biz ayrıldık. Ben kendisiyle asla görüşmüyorum. Arıyor açmıyorum, mesaj atıyor tepkisiz kalıyorum. Hayatımda hiç bu kadar kararlı olmamıştım. Sonsuza dek çıktı hayatımdan. Ne nikahı ne evlenmesi? Siz benim onları mı düşündüğümü sanıyosunuz? Ben aptallığıma yanıyorum.. Kendim ettim kendim buldum. Zamanımı sadece kendimi suçlayarak geçiriyorum..
Forum olaylarına ilk kez girince bu durumlara da yabancı oluyor insan :) hemen yapıyorumSenin icin inan ki cok sevindim en hayirlisi olmus. Bunu konunu duzenleyip alta yaz. Yoksa gelen giden ayril der, herkes yorumlari okumuyor cunku
Arkadaşlar haklı olarak arada kaynayıp giden mesajlarımı okumamışsınız, ilk gönderimle yorum yapmışsınız. Biz ayrıldık. Ben kendisiyle asla görüşmüyorum. Arıyor açmıyorum, mesaj atıyor tepkisiz kalıyorum. Hayatımda hiç bu kadar kararlı olmamıştım. Sonsuza dek çıktı hayatımdan. Ne nikahı ne evlenmesi? Siz benim onları mı düşündüğümü sanıyosunuz? Ben aptallığıma yanıyorum.. Kendim ettim kendim buldum. Zamanımı sadece kendimi suçlayarak geçiriyorum..
Sen nasıl bir kadınsın diyeceksin ama ne olursa olsun sen bu nişanlınla evlen 6 yedi ay evli kal zaten nişanlın bir olay çıkarır ayrılır bide nafaka alırsın(bebek isterse direk bosan çünkü anlattigin gibi bir adamla bebek felan bakılmaz, en önemlisi de evlilik sözleşmesi felan imzalama imzalarini dikkatli at ve sakın güvenme bebek veya evlenme sözleşmesi istediği takdirde bosanma davasi Aç direk) iyi şanslar:)
Hayır mısın arkadaşım sen?Sen nasıl bir kadınsın diyeceksin ama ne olursa olsun sen bu nişanlınla evlen 6 yedi ay evli kal zaten nişanlın bir olay çıkarır ayrılır bide nafaka alırsın(bebek isterse direk bosan çünkü anlattigin gibi bir adamla bebek felan bakılmaz, en önemlisi de evlilik sözleşmesi felan imzalama imzalarini dikkatli at ve sakın güvenme bebek veya evlenme sözleşmesi istediği takdirde bosanma davasi Aç direk) iyi şanslar:)
Sen nasıl bir kadınsın diyeceksin ama ne olursa olsun sen bu nişanlınla evlen 6 yedi ay evli kal zaten nişanlın bir olay çıkarır ayrılır bide nafaka alırsın(bebek isterse direk bosan çünkü anlattigin gibi bir adamla bebek felan bakılmaz, en önemlisi de evlilik sözleşmesi felan imzalama imzalarini dikkatli at ve sakın güvenme bebek veya evlenme sözleşmesi istediği takdirde bosanma davasi Aç direk) iyi şanslar:)
Sevgili arkadaşım öncelikle mesajlara böyle yanıt vermeye hakkınız yok ben sizin o aşağılayıcı eleştirilerinizi istemiyorum o saçma sapan eleştirilerinizi saçma sapan kişiliğinize saklamanızı rica ediyorum bu şekilde insanların fikirleri üzerinden prim yapmanızı doğru bulmuyorum özellikle benim fikirlerim üzerinden prim yapıp beğeni toplamaniza izin veriyorum KİB yapıp şikayet edeceksin biliyorum ama sevgili editörümüz beni haklı bulmanızı temmeni ediyorum çünkü tartışma başlatmadım sadece benim üstümden prim yapılmasına karşı çıktım. İyi günler :)Sabah sabah şu mesajınla yikadım yüzümü.
Bazı erkekler için üzülüyorum sahiden.
Korkunç hesaplar bunlar.
Peki yipranan psikoloji ve kaybolan hayallerinin karşılığını almış oluyor mu bu şekilde?
Allahyapmanızı ir versin ne diyeyim.
telefondaki tamamlamadan dolayı prim yapıp beğeni toplamaniza izin veriyorum yazan kısım prim yapıp beğeni toplamaniza izin vermiyorum olacaktır bu yazım hatası için özür diliyorum.Sevgili arkadaşım öncelikle mesajlara böyle yanıt vermeye hakkınız yok ben sizin o aşağılayıcı eleştirilerinizi istemiyorum o saçma sapan eleştirilerinizi saçma sapan kişiliğinize saklamanızı rica ediyorum bu şekilde insanların fikirleri üzerinden prim yapmanızı doğru bulmuyorum özellikle benim fikirlerim üzerinden prim yapıp beğeni toplamaniza izin veriyorum KİB yapıp şikayet edeceksin biliyorum ama sevgili editörümüz beni haklı bulmanızı temmeni ediyorum çünkü tartışma başlatmadım sadece benim üstümden prim yapılmasına karşı çıktım. İyi günler :)