Nişanlımla Sorunlarımm Bana Yardım Edinn

İlişkiler , nişanlımla sorunlarım

• Ankete Katılan
    40
  • Anket Kapalı .
mesele sadece tatile gitmesi değil malesef keşke öyle olsa
kusura bakmayın küfür felan kısmını okumamışım.
yaptıgı saygısızlık.. sizin onunla adam akıllı konuşmanız gerekiyor. çünkü küfür çok ağır bir şey ki ileride şiddet kullanmayacağının malumu ne..
ilişkiniizi gözden geçirmelisiniz. onunla konuşup tekrarlaması harici kaybedeceğini söyleyin. hemen ayrılın demiyorum çünkü daha önce böyle bir şey olmamış

yani evet bir kere böyle bir şey olunca insan kendini güvende hissedemiyor. ve korkuyor. eee insan ömür boyu hayatnı geçirmeye hazırlandığı bir insan böyle yapınca... kalbim paramparça yani ne yapsam nasıl yapsam hiç bilemedim. şuan ne görmek ne konuşmak istiyorum. ama dedğin gbi daa önce böyle bi şey de yapmadı böyle biri oldgnada inanmak istemiyorum.. hem hatasnı anlasn hemde bir an önce tatlıya bağlansn inş

Nişanlınız tatilde 3 öğün yürek yemiş heralde. Belliki arkadaşlarının rahatlığına özenmiş.Onlar da gazı vermiştir tabi.Madem böyle özenecekti nişanlanmasaydı madem.Utanmasa size özür diletecek.Kaybetmek istemiyorsa acilen geri adım atmalı.O küfürü de yutturun ayrıca.

Evet canım herkesin zaman zaman dengesiz hareketleri olabiliyo erkekler nişanlıyken çok agresif olabiliyolar strese giriyolar inşallah geçici bi durumdur ve hatasını anlayıp düzelir allah yardımcın olsun

Yarın bir gün nişanlandıklarında yada evlendiklerinde eşlerinin sözünden çıkmayacak adamlar, gaz veriyor oda almış. Muhtemelen bekar arkadaşlarının, bekarken şöyle güzel böyle güzel nidalarına kanmış.
Benim eşim arkadaşlarıyla tatile gitse sorun olmazdı ama döndükten sonra böyle yapsa sorun olurdu. Küfür pek kaldırılacak bişey değil, bence ilk adımı atmayın, ailelere de pek bişey söylemeyin henüz, tavırlarından emin olmadan da evlenmeyin. Ayrılmayı düşünmüyorsan da süründür derim canım.

Nisani at bence

öncelikle kaç günlük bir tatildi...küfür derken nasıl o duruma geldi.. Asıl hatayı surda yaptınız hiç birşey yokmuş gibi tatile gidip ordayken sizle bi baglantı kurmayıp gelince tekrar konuşmaya baslayınca o hiç yokmuş gibi sanki tanımıyormuş gibi daha sert tepki vermeliydiniz ben hemen kestirip atan bi insan değilim ama saygı bitmemeliydi iyi düşünün...küfür basit birşey değil..

Bence de ayrı ayrı tatile gidilebilir . Ama burda tatilde gitmek isteyen adamlar kendi eşlerini tatile göndermezler sorun da ordan çıkıyor .
Küfür de iğrenç , ayrıca mesajla söylediyse planlı küfür olur daha kötü , ailende küfürü kabul etmez.

Bugün kaçıncı kez küfür temalı yazı okuyorum kim bilir. Nedir bu erkeklerin her fırsatta savurdukları küfürler? O küfürleri tek tek yedirin mümkünse.

Tatile giderken dinlsmwdigin gibi bir de iki gun benimle hic konusmadin . Hadi Tatile gttin tmm hadi ben hakszim diyelim 2 gun konusmadigindada ben mi hakszdim orda bekar erkek arkadaslarinla evlenmeden once ben aldatmadigin ne malum . En azindan gun icinde telefonlasabilirdik o zmn bana saygi duydygunu gormus olurdum . Empati kur ben kiz arkadaslarimla sen den izin sz tatile gdip 2 gun Seninle hic konusmasam ne yapar din de . Eger gercekten karsmazdim diyorsan sozum yok .. ama sen kadinsina bu baskaya girersen young acik olsun yaz .. Sevginden bahset . . Bu kadar kucuk bir olayi 2 gun konusmayarak buyuttun ve uzerine bir de kuffur ekledin . . Seninle konusmak istemeyen bir insani zorlamamalisin . .
benimle bir hayat gecirmek istiyorsan bundan sonra bana busekilde saygiszlik ypmayacaginin garantsini vermelesin . . Diye bir mesa yoll a bnce

Bu kavga herkesin bakis acisina gore degisir.
Sonucta sen tatile gitmeni istemiyorum demissin o seni takmamis gitmis.
Gonlunu dahi yapmamis.. insan nisanlisina yazmaz mi ikigun cok sacma geldi bana..

Okadar merakliysa bekar takilmaya devam etsin. Demek ki ilerde de boyle yapacak.
Sen simdi istemiyosan ilerde hic istemezsin..
Evlilik de sıkılip arkadaslarimla takilcam diyip gidebilecek kapasitede biri.

Ben olsam ayni sekilde arkadaslarimla giderdim.. senin yapamicagindan emin oyuzden relax takiliyo adam.
Hic kavga etmeden aynisini yap bakalim ne olucak.

Kendini şimdiden belli etmiş ben sıcak bakmıyorum ilişkinize hakkınızda Hayırlısı tabi Yapıcı olmak adına da seviyorsan git Konuş diyorum

ben şu konuyu okuduğumda bunu anladim
sen tatil yok bu yıl deyip söz vermişsiniz...
nişanlinda sözü bozup arkadaşlariyla tatile çikmiş... sana hiç bişey olmamiş gibi günaydin atmiş..
Söz Sözdü.. Bende söze çok önem veririm.. nişanlın söze önemsemiyorsa evlendikten sora yapabilecegi herşeyi söz verdikçe yapabilecekmi??
bazı erkekler sözü önemsemiyor. nede olsa geçer unutur gider diyo.. ama Kadin unutmaz!!.
kocacim hani söz vermiştik noldu dediğinde adamin suratı degişiyor. böle işler.
yapabilecekse içten SÖZ vermeli yapamacaksa asla söz vermemeli.. Söz bile yemine benzer...

Aklıma bu sahne geldi

o insanı tanımıyorum ama şunu biliyorum giderken kendini çok zorlasaydı sizi ikna edebilirdi ama düşüncemde o insana bi güvensizlik oluşurdu benim!!! çok uğraşmadı bastı gitti bu olayı yaşamanız şuan için size kötü görünsede hem suçlu olup akabinde küfre kadar giden bir adam var karşınızda ve daha evli bile deilsiniz ??? evli olsanız belkide fiziksel şiddete varacak bence siz adım atan taraf olmayın tavsiyem fazla konuşup hata yapmamanız çünkü sizde hata yaparsanız onunla aynı seviyeye gelirseniz nişanı atamazsınız ve ilerde çok pişman olacagınız ( büyük ihtimal) evliliğe adım atacaksınız.

canım haksız olan sensin saçma sapan konuyu uzatmıssın bırak gitsin arkadaslarıyla ne var bunda benim nişanlım da tatile gitti tabi bende gitmek isterdim yada benle gitsin isterdim ama imkan yoktu arkadaslarıyla gitti. gitmesini içten istemedim ama o hevesini kesinlikle kıramazdım git dedim hatta destek oldum huzurlu gitsin eğlensin die. ama küfretmesi çok kötü erkekler maalesef bi hayal kırıklıgı yasayınca böyle saygısız davranabiliyor takılacagın asıl konu küfür etmesi olsun canım

Evlenince de değişmez valla
En nefret ettiğim insan tipidir kimse yokken şöyle yapmıcam, böyle olmayacak deyip
İki insan görünce ben yaparım sana mı soracağım diyenler
Bence yazma cevap asla verme iyi ya da kötü bir şey yazma, bütün sosyal medya hesaplarını kapat
Telefonlarını meşgule bile atma çalsın çalsın kapansın
Bir hafta sessiz kal bakalım üstüne düşecek mi yoksa hala sen haksızsın ayağına mı getirecek
Eğer hala ben haklıyım derse bence kaç kurtar kendini evlenince de öncelik arkadaşlarının olur.
O zaman şu nişanı atma psikolojinden daha beter olur hayatın.

yani şuan konuşmaya çalışıyor hatasınnda farknda gbi. ama ben ona tekrar nasl güveneceğim onu bilemiyorum canm. çok haklısın bende aynı şeyleri dedim , yalnız olmak böyle takılmaya devam etmek istiyorduysan benim senn yanında işim neydi? niye sevgili oldun niye evlenme teklif ettin dimi yani? ama yinede madem böyle devam etmek istiyorsun bensiz devam et dedim. ama ben abartıyor oldum. iki günlük tatilmiş ne varmış. sanki tatile laf ediyorum ne demek habersiz gtmek nişanlınm ben senn ne demek sessiz sedasız takılmak aramamak sormamak gelince hiç bişi olmamış gbi davranmak. umduğu gbi mutlu karşılanmayncada çirkinleşmek felan. valla kafam çok karışık aklmda deli sorular

aileme henüz bir şey belli etmedim. ama bu davranışları doğru değil sonuçta. güvenim zedelendi üstüne ben hakarete uğradım. ne yapıcam nasl olucak hiç bilemiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…