Nişanlımla Sorunlarımm Bana Yardım Edinn

İlişkiler , nişanlımla sorunlarım

• Ankete Katılan
    40
  • Anket Kapalı .
Ben de ki bir tuhaflik var. Evlilik yada nisanlilik yapisik ikiz gibi gezmek mi. Benim esimde arkadaslariyla gitti tatile o ara bende annemlerin yanindaydim ikimiz ayri takildik simdide beraber bir tatile gidicez. Adamin sosyal hayati olmasin mi ev kedisi gibi dizinin dibinde mi olsun

Bende onu demiştim ilk yorumumda ama adam tatilden sonra küfürbaz ve tehditkar olmuş.
Kesinlikle ilişkilerde nefes payı gerekli. dipdibe bana göre değil.
eşim haftaya arkadaşlarınla denize gidecek. git değişiklik olsun dedim. :KK53: ben de mi ahh gebe halimle evde bırakıyorsun vs deseydim netseydim :-)

Benim eşim de evlenmeden önce bana söz verdiği halde gitmişti bende çok bozulmuştum küsmüştüm filan ama sonra bi şey olmadı evlendik :) sende tabiki kız sözünü tutmadığı için ama henüz evli değilsiniz ortak bi hayatı paylaşmıyosunuz ikinizinde ayrı ayrı yaşamları var erkekler böyle...

Canım hiç haber vermeden git bi hafta tatil yap telefonu da kapat gelince de günaydın hayatım yazarsın :)

Bende onu demiştim ilk yorumumda ama adam tatilden sonra küfürbaz ve tehditkar olmuş.
Kesinlikle ilişkilerde nefes payı gerekli. dipdibe bana göre değil.
eşim haftaya arkadaşlarınla denize gidecek. git değişiklik olsun dedim. :KK53: ben de mi ahh gebe halimle evde bırakıyorsun vs deseydim netseydim :-)
Yok yok özler seni daha iyi olur :KK36:

Terbiyesiz hem suclu bide uste çıkmaya çalışıyor. Küfür etmekte ne demek. Hem siz nisanliysaniz senin fikrinide soracak. Aynısını siz ona yapsanız ne yapar. Ben olsaydim uçan tekmeyi koymuştum

arkadaşlarıyla 2 gün tatile gitmesini evet abartmışsın.
güven yok mu ? arkadaşlarıyla bir yere gittiği ilk anda seni aldatabilme olabilitesi var mı?
eğer öyleyse nişanlanman hata olmuş.
fakat gidip sana yazmaması da onun hatası.

Sahsen ben sessiz kalmazdim boyle bi duruma biz esimle nisanliyken esimde yurtdisina gidicekdi ama ben istemedim icin vazgecdi ve gtmedi.
Eger ozman izin versem hep isteyecekdi biliyorum evlilik bana gore 2 kisidir oyle arkadaslariyla degl.
Gidiceksek beraber ailecek gderiz ben onsuz gidiyomuyum oda gtmez.
Okdar seye bence susmamalisin smdi byle yaapn bi adam evlennce seni brakip gtmeyecegi ne malum?
Allah sana gostermis gercek yzuunu karar senin bundan sonraa

Yani evet, en azndan bu kdr çk gtmek istiyorsa bile gelip mantklı bir şeklde bnmle knşmalıydı gönlümü yapmalıydı. birden çıktı gtti ve gttiğini başkalarndan öğrendim düşünün... bizde nişan bozmak biraz zordur. ailem beni reddedebilir bile.. ama bana yaşattıklarını sineyede çekemiyorum. o da gönül almaya bi çalışıyor iki beni yine üzüyor. ne yapsam da bu dönemi en az zararla atlatsam. yani hem hatasını anlasın, hem ilk adımı ben atmimki buna alışıp sürekli yapmasın, hemde artık şu gerginlik olmasın. bencede ilişki arasına 3. kişiler girmemeli. iki kişide onları kendi ilşkilerine sokmamalı ztn. bak şimdi o mutsuz ben mutsuz. onların umru değil. ama allah büyükkk
zaten insanlar oturup anlaşmak varken birbirlerini niye üzerler hiç anlamam.

peki evlendikten sonra da arkadaşlarına düşkünlüğü devam ederse, bu senin için sorun olmayacak mı?

tabiki sorun olacak düşünsene yeni evlisin ama o seni evde bi başına bırakıyor. zaten böyle bir ahlaka alışan insan eşine önem vermez dikkat etmez başkalarınn ağızlarına bakar o evlilik her yönden sürmez yani

ıyıkı gercek yuzunu sımdıden gostermıs bu adamla ya evlenseydınız
cekılmez vallahı

Tatile gitmeden gitmesini istemedigini soylemismiydin belki bi orta yol bulunur gitmezdi ? Kufur etmesinin sebebi nedir onu anlayamadim sakin kabullenme ve alttan alma sert sekilde uyarida bulun saygi kaybolunca geri zor geliyor.

aynen bende bundan korkuyorum canım. buna alışırda böyle devam ederse o işin içinden çıkılmaz.. tabiki ilk belirttim. o da gayet anlayıştı tabiki konuşalım nasıl istersen öyle sonuçta senin içinin rahat etmesi bnm için önmli bile dedi. sonra arkadaşları bunu hergün sıkıştırdıkça o da beni skştrdı huzursuz etti. bnmde arkadaşlarınn bizim aramıza girmesine, ve onunda buna izin vermesine sinirlendim.
döndüğünde ve benmle knşmaya çalştgnda cevap vermedim knşamadm ztn içimden gelmedi. güvenim bitti bi kere. snra biraz biraz knşmaya başlıyordumki sert çıkmalara tehditlere ben sana daha kötüsünü yapıcamlara başladı. daha da bi şaşırdım ve şuan ne yapacağımı bilemiyorum. hele küfürden sonra, ilk adımı ben atıp hayatta knşmam. ama bir an önce knşup hatasını iice anlamasnı istyrm. bunu nasl başarıcam nasl knşucam bilmiyrm

Derler ki evlenene kadar herşey çok güzeldi,ama siz daha nişanlıyken nişanlınız sizi yoksayıp
tatile gidebilmiş bu bence sorundur haa sonrası hatasını anlayıp sizden afdilemişse affedilebilir.
Ama bana göre en büyük problem küfür etmesi bu adam size değer verse bırak küfür etmeyi argo bir kelime dahi kullanamazdı.Şimdi böyleyse yarın evlilikte birsürü sorunlar çıkıyor ozaman şiddetemi dönüşecek bu eğilim.
Bak canım ben de severek evlendim 1,5 yıl sürdü şimdi boşanma davamız var ama hakkını yiyemem birkez olsun ne küfür ne de argo bir kelime işittim.Bunun için sevgiden çok saygı dyulması gerekirkii sizde bu yok.

boşanmanıza üzüldüm canım hakkınızda hayrlısı olsun. inş geri kalan yaşamında çok daha mutlu olursun. bana gelince, tabiki haklısın. zaten böyle ii bi insanken böyle şeyler yapmasını kaldıramıyorum bende.

Arkadaşları buna tatilde iyi ara gaz vermiş galiba.
yok sen de evlencen hayatın bitcek vs tarzı
ya da ağırlığını koy ,ne biçim erkeksin gibi.
bu da o gazla ne güzel coşmuş maşallah..

Yazdıkça ,anlattıkça sen anladım. sorun sadece tatil değil. düğünü biraz öteleyin bence. hatta iyi düşün.
tehdit -küfür çok kötü.

haklısın canım zaten bana böyle davrandğnda ilk düşüncem onu brakmak oldu. snra ilk kötü bişeyde kaçmak istemedim. birde bizde nişan bozmak biraz zor. ailem beni reddeder ben de bi başıma zor yani.
hiçte gaza gelecek bir insana benzemiyordu ama dedğin gbi olabilir çünkü bu kdr zamandır etmedği davranışları ve konuşmaları yaptı bana. şu an konuşmuyoruz. helede hakaretleriinden snra hiç knşmadm. aynen sorunum bi tatil değil. bana böyle davranmasını kabullenemem. hem nasıl kabul edersem öyle devam eder. böyle saygısız, düşüncesiz, 3. kişilerin ağzna bakabilecek birini istemiyorum. ama bu durumu nasl çözeceğim onuda bilemiyorum :)

Ben de ki bir tuhaflik var. Evlilik yada nisanlilik yapisik ikiz gibi gezmek mi. Benim esimde arkadaslariyla gitti tatile o ara bende annemlerin yanindaydim ikimiz ayri takildik simdide beraber bir tatile gidicez. Adamin sosyal hayati olmasin mi ev kedisi gibi dizinin dibinde mi olsun

sen biraz konuyu ters anlamışsın sanırım, mesele tatile gitmesi değil. adam gbi gelip bi konuşma yapsaydık benim bir problemim yoktu. daha öncede tatile gitti ayrıca. ama eş demek karşındakine önem vermek, saygı duymak gbi bi ton şeyi beraberinde getryor bence. sessiz sedasz gbi gidip, hiç bişey olmamış gbi dönüp, umdugu gbi mutlu karşılanmayncada kendi zeytnyağı gbi üste çıkıp, birde hakaret etmesi değillll...

Terbiyesiz hem suclu bide uste çıkmaya çalışıyor. Küfür etmekte ne demek. Hem siz nisanliysaniz senin fikrinide soracak. Aynısını siz ona yapsanız ne yapar. Ben olsaydim uçan tekmeyi koymuştum

yani pek tabi, sonuçta birbirimize karşı sorumluluklarımız var. tabiki birlikte konuşsak benmle knşsa bu kdr ayrılma uçurumuna kadar gelmeyecektim. bu kadar güvenim zedelenmeyecekti

arkadaşlarıyla 2 gün tatile gitmesini evet abartmışsın.
güven yok mu ? arkadaşlarıyla bir yere gittiği ilk anda seni aldatabilme olabilitesi var mı?
eğer öyleyse nişanlanman hata olmuş.
fakat gidip sana yazmaması da onun hatası.

mesele sadece tatile gitmesi değil malesef keşke öyle olsa

Benim eşim de evlenmeden önce bana söz verdiği halde gitmişti bende çok bozulmuştum küsmüştüm filan ama sonra bi şey olmadı evlendik :) sende tabiki kız sözünü tutmadığı için ama henüz evli değilsiniz ortak bi hayatı paylaşmıyosunuz ikinizinde ayrı ayrı yaşamları var erkekler böyle...

yani haklısınnn. inşallah bizde bu durumu en az zararla atlatabilir de mutluluğa ereriz. bni üzmesi saymaması kafasına göre hareket etmesi vsvsvs bni baya korkuttu döndüğünde ve giderkenki hal ve tavrları hiç normal değil

Canım hiç haber vermeden git bi hafta tatil yap telefonu da kapat gelince de günaydın hayatım yazarsın :)

hahahh iyi olur aslnda hem kafa dinler hem ii bi ders vermiş olurum heralde :) biz bayanz bir de kimse üzülmesin aman aklı kalmasn aman içi rht etsin diye diye diye. bak o beni ne hale getrdi. umutsuz ev kadını olmaya hiç niyetim yok valla bişey yapmak şart :)

X