Nişanlımla Sorunlarımm Bana Yardım Edinn

İlişkiler , nişanlımla sorunlarım

• Ankete Katılan
    40
  • Anket Kapalı .
öncelikle kaç günlük bir tatildi...küfür derken nasıl o duruma geldi.. Asıl hatayı surda yaptınız hiç birşey yokmuş gibi tatile gidip ordayken sizle bi baglantı kurmayıp gelince tekrar konuşmaya baslayınca o hiç yokmuş gibi sanki tanımıyormuş gibi daha sert tepki vermeliydiniz ben hemen kestirip atan bi insan değilim ama saygı bitmemeliydi iyi düşünün...küfür basit birşey değil..

ondan hiç beklemedğim hareketleri bunlar. tabiki soğuk davrandım ister istemez uzak durdum ama abartan ben oldum. bende hemen kestrip atamıyorum canım o yüzden de böyle düşüncelere daldm ne yapacağmı nasl davranacağmı bilemez oldum. aslnda ona denilecek en güzel şey, "madem bensiz olabiliyorsun, madem bekarlığa özeniyorsun, madem hakarete başladık bana bi saygında kalmadı. bensiz devam et o zaman " deyip bütün irtibatı kesmeliyim diye düşündüm. işte o zaman anlardı belki abartmayı, bensiz olmanın gerçekten ne demek olduğunu. öyle istedim gittim istedim sana geldim bunlar doğru şeyler değil. ve bi kere yaplrsa gerisi gelinebilinir. ben yinede sakin olmaya konuşmamaya fikirlerimi toparlamaya çalışıyorum. hem hatasnı anlasın hem bidaha yapmasn

Tatile giderken dinlsmwdigin gibi bir de iki gun benimle hic konusmadin . Hadi Tatile gttin tmm hadi ben hakszim diyelim 2 gun konusmadigindada ben mi hakszdim orda bekar erkek arkadaslarinla evlenmeden once ben aldatmadigin ne malum . En azindan gun icinde telefonlasabilirdik o zmn bana saygi duydygunu gormus olurdum . Empati kur ben kiz arkadaslarimla sen den izin sz tatile gdip 2 gun Seninle hic konusmasam ne yapar din de . Eger gercekten karsmazdim diyorsan sozum yok .. ama sen kadinsina bu baskaya girersen young acik olsun yaz .. Sevginden bahset . . Bu kadar kucuk bir olayi 2 gun konusmayarak buyuttun ve uzerine bir de kuffur ekledin . . Seninle konusmak istemeyen bir insani zorlamamalisin . .
benimle bir hayat gecirmek istiyorsan bundan sonra bana busekilde saygiszlik ypmayacaginin garantsini vermelesin . . Diye bir mesa yoll a bnce

sağol canım.

canım haksız olan sensin saçma sapan konuyu uzatmıssın bırak gitsin arkadaslarıyla ne var bunda benim nişanlım da tatile gitti tabi bende gitmek isterdim yada benle gitsin isterdim ama imkan yoktu arkadaslarıyla gitti. gitmesini içten istemedim ama o hevesini kesinlikle kıramazdım git dedim hatta destek oldum huzurlu gitsin eğlensin die. ama küfretmesi çok kötü erkekler maalesef bi hayal kırıklıgı yasayınca böyle saygısız davranabiliyor takılacagın asıl konu küfür etmesi olsun canım

bende zaten öyle diyorum ama siz tam okumamışsınız galiba. mesele tatile gitmesi diil. bu kdr senelik hayat arkadaşını hiçe sayar gbi sessiz sedasız gtmesi benmle knşmaması şimdide hakaret ve küfüre başvurması bu da yetmiyormuş gbi birde ilşkiler arasna konu ufakta olsa çk büyükte olsa 3. kişiler sokulmamalı bence. benimle gayet istekli gelse knşsaydı ben ztn ona git diyordum. daha öncede gitti zaten...

Evlenince de değişmez valla
En nefret ettiğim insan tipidir kimse yokken şöyle yapmıcam, böyle olmayacak deyip
İki insan görünce ben yaparım sana mı soracağım diyenler
Bence yazma cevap asla verme iyi ya da kötü bir şey yazma, bütün sosyal medya hesaplarını kapat
Telefonlarını meşgule bile atma çalsın çalsın kapansın
Bir hafta sessiz kal bakalım üstüne düşecek mi yoksa hala sen haksızsın ayağına mı getirecek
Eğer hala ben haklıyım derse bence kaç kurtar kendini evlenince de öncelik arkadaşlarının olur.
O zaman şu nişanı atma psikolojinden daha beter olur hayatın.

yani evet doğru diyorsun bende şuan uzak durmaya çalışıyorum. kimse yokken herşey ben. ama 3. kişileri aramıza katıp birde böyle davranması. erkeklik bu değil hatta insanlık değil bu.
konuşmaya çalışıyor eskisi gbi olmaya çalışıyor şuan. istediği tepkiyi göremedikçede agresifleşiyor valla sonumuz hayrolsun ama bu küfür hakaret başkalarının sözüne gtmesi benmle knşmaması bunlar zor affedilck şeyler. kişilik böyleyse bir ömür geçmez güvenilmez

Bu kavga herkesin bakis acisina gore degisir.
Sonucta sen tatile gitmeni istemiyorum demissin o seni takmamis gitmis.
Gonlunu dahi yapmamis.. insan nisanlisina yazmaz mi ikigun cok sacma geldi bana..

Okadar merakliysa bekar takilmaya devam etsin. Demek ki ilerde de boyle yapacak.
Sen simdi istemiyosan ilerde hic istemezsin..
Evlilik de sıkılip arkadaslarimla takilcam diyip gidebilecek kapasitede biri.

Ben olsam ayni sekilde arkadaslarimla giderdim.. senin yapamicagindan emin oyuzden relax takiliyo adam.
Hic kavga etmeden aynisini yap bakalim ne olucak.

kısasa kısasss :KK59:

ben şu konuyu okuduğumda bunu anladim
sen tatil yok bu yıl deyip söz vermişsiniz...
nişanlinda sözü bozup arkadaşlariyla tatile çikmiş... sana hiç bişey olmamiş gibi günaydin atmiş..
Söz Sözdü.. Bende söze çok önem veririm.. nişanlın söze önemsemiyorsa evlendikten sora yapabilecegi herşeyi söz verdikçe yapabilecekmi??
bazı erkekler sözü önemsemiyor. nede olsa geçer unutur gider diyo.. ama Kadin unutmaz!!.
kocacim hani söz vermiştik noldu dediğinde adamin suratı degişiyor. böle işler.
yapabilecekse içten SÖZ vermeli yapamacaksa asla söz vermemeli.. Söz bile yemine benzer...

yani aynen birde böyle bir durum var. söz benim için de çok önmli o da bunun farkndaydı. bunu da çiğnedi. gelip bnmle düzgün knşmadı . biz nişanlıyız sonuçta bi hayatı paylaşıcaz benim gönlümü yapmadan sözünü çiğneyerek üstüne birde sessiz sedasız çıkıp gtmek felan. madem öyle vermeseydin söz hem. yok yani nasıl sinirleniyorummmm

o insanı tanımıyorum ama şunu biliyorum giderken kendini çok zorlasaydı sizi ikna edebilirdi ama düşüncemde o insana bi güvensizlik oluşurdu benim!!! çok uğraşmadı bastı gitti bu olayı yaşamanız şuan için size kötü görünsede hem suçlu olup akabinde küfre kadar giden bir adam var karşınızda ve daha evli bile deilsiniz ??? evli olsanız belkide fiziksel şiddete varacak bence siz adım atan taraf olmayın tavsiyem fazla konuşup hata yapmamanız çünkü sizde hata yaparsanız onunla aynı seviyeye gelirseniz nişanı atamazsınız ve ilerde çok pişman olacagınız ( büyük ihtimal) evliliğe adım atacaksınız.

aynen düzgün konuşup gönlümü yapıp gidebilirdi.. oluştu canm oluşmazmı nasl güvenebilirm ben nasl devam edebilirim bu insanla bilemiyorum. yrnda başka bişeye yapmicam der söz verr yine yapar. yazarken bile içim ürperdi. istemiyorum sanırım devam etmek. ama nişanıda atamıyorum ailemde keser beni reddeder. of ki of bi an önce geçsn btsn şu durum

Merhaba, yeni nişanlıyım. Yakında düğünümüz var. Nişanlımla 2 senedir tanışıyoruz. Normalde çok iyi biridir. benim düşüncelerime önem verir iyi davranır. tabiki dengesizlikleri var ama bi şekilde hallediyoruz. herşeyi şimdiye kdr sorunsuz hallettik. ama gelin görün kiii bu hafta berbat geçiyor. nerdeyse ayrılıyoruz. bana söz vermişti bu sene tatil yoktu. erkek arkadaşları ayartmış (hiç birinin sevgilisi ve ya nişanlısı yok veya evli değiller). nişanlımda gitmek istedi. bende söz vermiştik dedim. benim için söz çok önemlidir. bunu geçtik bence bir ilişkide iki kişi arasına 3. kişiler girmemeli. konu aile bile olsa iki kişide birbirine bakmalı. anlaşıyorsa sonuç iyisede birbirine bakmalı kendi için kötüysede kendi arasında anlaşmalı. ama bizim aramıza arkadaşları girdi. nişanlımda buna izin verdi. 2 sene boyunca sabah günaydını gün içinde konuşmasını akşam ii gecelerini aksatmayıp beni düşünen insan gitti başka biri geldi. ve o tatile bana haber bile vermeden çekip gitti. döndüğü günde hiç bişiy olmamış gibi güne günaydın ile başladı. o kadar ağırıma gitti o kadar üzüldüm ki nasıl tepki vereceğimi bilemedim. normal bişeymiş gibi özür diledi bnce haksızsın ama seni üzmek istemiyorum diyerek bir özürdü ama bu. benim içimdende knşmak gelmedi tabi. güvenim yıkıldı bir kere. bu insan beni bir ömür nasıl taşıyacak şimdi? ben bu insana kendimi nasıl emanet edeceğim? yapma diyemem ki artık en ufacık bir şeye yine yapıp sen haksızsın diyebilir. ayrıca iki gün benimle konuşmadıysa bundan sonrada böyle şeyler yapabilir. tabi o günden sonra hiç bişey aynısı olmadı. bana kızmaya bağırmaya başladı. ben souk davrandıkça daha çok üste çıkmaya çalıştı haksızsın bide bana böyle davranıyorsun bile dedi. böyle devam edersen bana yaptığınn on katını yapıcam diyip tehdit bile etti. yetmedi. bn normal knşaym dedim yeter bu kdr anlamıştır belki hatasını die. ama en ufacık bişey de sorun çıkarmaya bağırmaya başladı. ve bugün bana ilk defa küfür etti. ben şimdi onunla konuşmasam bitecek. konuşsam yapılanları haketmediğimi düşünüyorum. zaman versem zaten yeternce verdim uzaklaştıkçada insan soğuyor şimdi ailelerde işin içinde biz nişanlıyız sonuçta ilk sorunda bitti olmak istemiyorum nişan bozmak bile kötü bir psikoloji. benim şimdi ne yapmamı önerirsiniz? sizden yardım bekliyorum... işin içinden çıkamıyorum. hem yapıcı olmak istiyorum, hemde bir bayan olarak kendimi ezdirmek istemiyorum. desteğinize ve fikirlerinize ihtiyacım var... şimdiden teşekkürler

maço bir erkek tipi daha bilmiyorum ama evlenince de bu sorunlar çözülmez gibime geliyor ...hayırlısı olsun demekten başka çare yok ...

Merhaba, yeni nişanlıyım. Yakında düğünümüz var. Nişanlımla 2 senedir tanışıyoruz. Normalde çok iyi biridir. benim düşüncelerime önem verir iyi davranır. tabiki dengesizlikleri var ama bi şekilde hallediyoruz. herşeyi şimdiye kdr sorunsuz hallettik. ama gelin görün kiii bu hafta berbat geçiyor. nerdeyse ayrılıyoruz. bana söz vermişti bu sene tatil yoktu. erkek arkadaşları ayartmış (hiç birinin sevgilisi ve ya nişanlısı yok veya evli değiller). nişanlımda gitmek istedi. bende söz vermiştik dedim. benim için söz çok önemlidir. bunu geçtik bence bir ilişkide iki kişi arasına 3. kişiler girmemeli. konu aile bile olsa iki kişide birbirine bakmalı. anlaşıyorsa sonuç iyisede birbirine bakmalı kendi için kötüysede kendi arasında anlaşmalı. ama bizim aramıza arkadaşları girdi. nişanlımda buna izin verdi. 2 sene boyunca sabah günaydını gün içinde konuşmasını akşam ii gecelerini aksatmayıp beni düşünen insan gitti başka biri geldi. ve o tatile bana haber bile vermeden çekip gitti. döndüğü günde hiç bişiy olmamış gibi güne günaydın ile başladı. o kadar ağırıma gitti o kadar üzüldüm ki nasıl tepki vereceğimi bilemedim. normal bişeymiş gibi özür diledi bnce haksızsın ama seni üzmek istemiyorum diyerek bir özürdü ama bu. benim içimdende knşmak gelmedi tabi. güvenim yıkıldı bir kere. bu insan beni bir ömür nasıl taşıyacak şimdi? ben bu insana kendimi nasıl emanet edeceğim? yapma diyemem ki artık en ufacık bir şeye yine yapıp sen haksızsın diyebilir. ayrıca iki gün benimle konuşmadıysa bundan sonrada böyle şeyler yapabilir. tabi o günden sonra hiç bişey aynısı olmadı. bana kızmaya bağırmaya başladı. ben souk davrandıkça daha çok üste çıkmaya çalıştı haksızsın bide bana böyle davranıyorsun bile dedi. böyle devam edersen bana yaptığınn on katını yapıcam diyip tehdit bile etti. yetmedi. bn normal knşaym dedim yeter bu kdr anlamıştır belki hatasını die. ama en ufacık bişey de sorun çıkarmaya bağırmaya başladı. ve bugün bana ilk defa küfür etti. ben şimdi onunla konuşmasam bitecek. konuşsam yapılanları haketmediğimi düşünüyorum. zaman versem zaten yeternce verdim uzaklaştıkçada insan soğuyor şimdi ailelerde işin içinde biz nişanlıyız sonuçta ilk sorunda bitti olmak istemiyorum nişan bozmak bile kötü bir psikoloji. benim şimdi ne yapmamı önerirsiniz? sizden yardım bekliyorum... işin içinden çıkamıyorum. hem yapıcı olmak istiyorum, hemde bir bayan olarak kendimi ezdirmek istemiyorum. desteğinize ve fikirlerinize ihtiyacım var... şimdiden teşekkürler
Sonradan uzulecegine sumdi uzul. Normaldr bunu demem tatile çıkabilir ama önceden konusulmus bi soz var ve sana haber dahu verilmeden alinan bi karar var o yuzden bu sekilde dysunuyorum

Ya bise daha ducem bu bekar arkadaslar bike sacma sapan konusup erkekleri gaza getiriolar. Maalesef erkekler arasında cok yaygin bu. Kesin onlardan da feyz almistir sen simdi ayrılsan eminim gelip af dileyecek

Nişanlınız eminin arkadaşlarının light mısın oğlum sen nidalarına kanıp gitmiştir. Şimdide kendi ayıbını bu tarz davranarak örtmeyi düşünüyor. Ailenize durumu anlatın mesela annenize, size küfür ettiğini gelecek göremediğinizi söyleyin. Onlardan gelen tepkiye nişanlınızı alın karşınıza ben seninle bu tarz davranırsan gelecek göremiyorum deyin.

ondan hiç beklemedğim hareketleri bunlar. tabiki soğuk davrandım ister istemez uzak durdum ama abartan ben oldum. bende hemen kestrip atamıyorum canım o yüzden de böyle düşüncelere daldm ne yapacağmı nasl davranacağmı bilemez oldum. aslnda ona denilecek en güzel şey, "madem bensiz olabiliyorsun, madem bekarlığa özeniyorsun, madem hakarete başladık bana bi saygında kalmadı. bensiz devam et o zaman " deyip bütün irtibatı kesmeliyim diye düşündüm. işte o zaman anlardı belki abartmayı, bensiz olmanın gerçekten ne demek olduğunu. öyle istedim gittim istedim sana geldim bunlar doğru şeyler değil. ve bi kere yaplrsa gerisi gelinebilinir. ben yinede sakin olmaya konuşmamaya fikirlerimi toparlamaya çalışıyorum. hem hatasnı anlasın hem bidaha yapmasn
Gördüğüm kadarıyla akıllı mantıklı bir kızsın bende yasadım nişanlılık sürecini. Eğer bu olayı böyle kapatırsan hiçbişey olmamış gibi iyi olmaz senin için. Bu tatilde kafamı ayrı kurcalıyor onuda bilmeni isterim aklıma başka türlü şeyşer grliyor evlilik öncesi. Tahminim afkadaslarının gazına geldi sen izin alamazsın tarzında konusmus olabilirler o da krndini kanıtlamıstır. Birde diyorsunki izin verecektim vermek zorundada değilsin evlenince senle gitsin tatile. Şimdi bazı arkadaslar diyor onunda hakkı var ne olacak gitsin izin mi alacak. Tabii ki alacak hatta gitmeyecek. Yani o mantığı benim anlamama imkan yok benim değerlerim bu yönde ha siz kıskanmazsınız hayat müşterek herkes özgür derseniz ben bilemem. İki insan evlenecekse onlar bir bütün olmalı birlikte vakit geçirmekten keyif almalı. Ben bu kişiyi senin gibi bir kıza layık görmedim yanlış anlama iyi düşün haklı olan sensin o değil sakın kadın dayanışması diye düşünme.. Onun sana gelip yalvarması gerekirken kendini haklı görmesi kabul edilemez bir durum haddini bildir ayrılmaktanda korkma sakın..

Gördüğüm kadarıyla akıllı mantıklı bir kızsın bende yasadım nişanlılık sürecini. Eğer bu olayı böyle kapatırsan hiçbişey olmamış gibi iyi olmaz senin için. Bu tatilde kafamı ayrı kurcalıyor onuda bilmeni isterim aklıma başka türlü şeyşer grliyor evlilik öncesi. Tahminim afkadaslarının gazına geldi sen izin alamazsın tarzında konusmus olabilirler o da krndini kanıtlamıstır. Birde diyorsunki izin verecektim vermek zorundada değilsin evlenince senle gitsin tatile. Şimdi bazı arkadaslar diyor onunda hakkı var ne olacak gitsin izin mi alacak. Tabii ki alacak hatta gitmeyecek. Yani o mantığı benim anlamama imkan yok benim değerlerim bu yönde ha siz kıskanmazsınız hayat müşterek herkes özgür derseniz ben bilemem. İki insan evlenecekse onlar bir bütün olmalı birlikte vakit geçirmekten keyif almalı. Ben bu kişiyi senin gibi bir kıza layık görmedim yanlış anlama iyi düşün haklı olan sensin o değil sakın kadın dayanışması diye düşünme.. Onun sana gelip yalvarması gerekirken kendini haklı görmesi kabul edilemez bir durum haddini bildir ayrılmaktanda korkma sakın..

valla şiştim bi dünya oldu içim sanki. yüreğim büyüdü. ahh ailem bnm arkamda bir olsa. benim arka sağlam olsa. ayrılsam ayrılamıyorum knşsam içimden gelmiyr. o da düzelteyim gönül alayım derken iyice ortalığı karştryor daha çok sinirlendiriyor beni. bir an önce geçse btse şu durum diyorum. aslnda haklsn sonuçta bir ömür geçirecek olan biz ikimiziz. iki kişi de birbirine saygılı olmalı dinlemeli. bu hale geldiysek sebebi o. oy ben ne yapıcamm ya

X