- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
-
- Konu Sahibi SelenUsagi
Ben de ki bir tuhaflik var. Evlilik yada nisanlilik yapisik ikiz gibi gezmek mi. Benim esimde arkadaslariyla gitti tatile o ara bende annemlerin yanindaydim ikimiz ayri takildik simdide beraber bir tatile gidicez. Adamin sosyal hayati olmasin mi ev kedisi gibi dizinin dibinde mi olsun
Yok yok özler seni daha iyi olurBende onu demiştim ilk yorumumda ama adam tatilden sonra küfürbaz ve tehditkar olmuş.
Kesinlikle ilişkilerde nefes payı gerekli. dipdibe bana göre değil.
eşim haftaya arkadaşlarınla denize gidecek. git değişiklik olsun dedim.ben de mi ahh gebe halimle evde bırakıyorsun vs deseydim netseydim
Sahsen ben sessiz kalmazdim boyle bi duruma biz esimle nisanliyken esimde yurtdisina gidicekdi ama ben istemedim icin vazgecdi ve gtmedi.
Eger ozman izin versem hep isteyecekdi biliyorum evlilik bana gore 2 kisidir oyle arkadaslariyla degl.
Gidiceksek beraber ailecek gderiz ben onsuz gidiyomuyum oda gtmez.
Okdar seye bence susmamalisin smdi byle yaapn bi adam evlennce seni brakip gtmeyecegi ne malum?
Allah sana gostermis gercek yzuunu karar senin bundan sonraa
Sen de onun hoşuna gitmeyen girişimlerde bulun. Kısıtlama gereği duymasın görelim canim. . Hiç kavga etme nazik nazik dürt :)
peki evlendikten sonra da arkadaşlarına düşkünlüğü devam ederse, bu senin için sorun olmayacak mı?
Tatile gitmeden gitmesini istemedigini soylemismiydin belki bi orta yol bulunur gitmezdi ? Kufur etmesinin sebebi nedir onu anlayamadim sakin kabullenme ve alttan alma sert sekilde uyarida bulun saygi kaybolunca geri zor geliyor.
Derler ki evlenene kadar herşey çok güzeldi,ama siz daha nişanlıyken nişanlınız sizi yoksayıp
tatile gidebilmiş bu bence sorundur haa sonrası hatasını anlayıp sizden afdilemişse affedilebilir.
Ama bana göre en büyük problem küfür etmesi bu adam size değer verse bırak küfür etmeyi argo bir kelime dahi kullanamazdı.Şimdi böyleyse yarın evlilikte birsürü sorunlar çıkıyor ozaman şiddetemi dönüşecek bu eğilim.
Bak canım ben de severek evlendim 1,5 yıl sürdü şimdi boşanma davamız var ama hakkını yiyemem birkez olsun ne küfür ne de argo bir kelime işittim.Bunun için sevgiden çok saygı dyulması gerekirkii sizde bu yok.
Arkadaşları buna tatilde iyi ara gaz vermiş galiba.
yok sen de evlencen hayatın bitcek vs tarzı
ya da ağırlığını koy ,ne biçim erkeksin gibi.
bu da o gazla ne güzel coşmuş maşallah..
Yazdıkça ,anlattıkça sen anladım. sorun sadece tatil değil. düğünü biraz öteleyin bence. hatta iyi düşün.
tehdit -küfür çok kötü.
Ben de ki bir tuhaflik var. Evlilik yada nisanlilik yapisik ikiz gibi gezmek mi. Benim esimde arkadaslariyla gitti tatile o ara bende annemlerin yanindaydim ikimiz ayri takildik simdide beraber bir tatile gidicez. Adamin sosyal hayati olmasin mi ev kedisi gibi dizinin dibinde mi olsun
Terbiyesiz hem suclu bide uste çıkmaya çalışıyor. Küfür etmekte ne demek. Hem siz nisanliysaniz senin fikrinide soracak. Aynısını siz ona yapsanız ne yapar. Ben olsaydim uçan tekmeyi koymuştum
arkadaşlarıyla 2 gün tatile gitmesini evet abartmışsın.
güven yok mu ? arkadaşlarıyla bir yere gittiği ilk anda seni aldatabilme olabilitesi var mı?
eğer öyleyse nişanlanman hata olmuş.
fakat gidip sana yazmaması da onun hatası.
Benim eşim de evlenmeden önce bana söz verdiği halde gitmişti bende çok bozulmuştum küsmüştüm filan ama sonra bi şey olmadı evlendik :) sende tabiki kız sözünü tutmadığı için ama henüz evli değilsiniz ortak bi hayatı paylaşmıyosunuz ikinizinde ayrı ayrı yaşamları var erkekler böyle...
Canım hiç haber vermeden git bi hafta tatil yap telefonu da kapat gelince de günaydın hayatım yazarsın :)