Nişanlımla Sorunlarımm Bana Yardım Edinn

İlişkiler , nişanlımla sorunlarım

• Ankete Katılan
    40
  • Anket Kapalı .

SelenUsagi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
35
6
34
Merhaba, yeni nişanlıyım. Yakında düğünümüz var. Nişanlımla 2 senedir tanışıyoruz. Normalde çok iyi biridir. benim düşüncelerime önem verir iyi davranır. tabiki dengesizlikleri var ama bi şekilde hallediyoruz. herşeyi şimdiye kdr sorunsuz hallettik. ama gelin görün kiii bu hafta berbat geçiyor. nerdeyse ayrılıyoruz. bana söz vermişti bu sene tatil yoktu. erkek arkadaşları ayartmış (hiç birinin sevgilisi ve ya nişanlısı yok veya evli değiller). nişanlımda gitmek istedi. bende söz vermiştik dedim. benim için söz çok önemlidir. bunu geçtik bence bir ilişkide iki kişi arasına 3. kişiler girmemeli. konu aile bile olsa iki kişide birbirine bakmalı. anlaşıyorsa sonuç iyisede birbirine bakmalı kendi için kötüysede kendi arasında anlaşmalı. ama bizim aramıza arkadaşları girdi. nişanlımda buna izin verdi. 2 sene boyunca sabah günaydını gün içinde konuşmasını akşam ii gecelerini aksatmayıp beni düşünen insan gitti başka biri geldi. ve o tatile bana haber bile vermeden çekip gitti. döndüğü günde hiç bişiy olmamış gibi güne günaydın ile başladı. o kadar ağırıma gitti o kadar üzüldüm ki nasıl tepki vereceğimi bilemedim. normal bişeymiş gibi özür diledi bnce haksızsın ama seni üzmek istemiyorum diyerek bir özürdü ama bu. benim içimdende knşmak gelmedi tabi. güvenim yıkıldı bir kere. bu insan beni bir ömür nasıl taşıyacak şimdi? ben bu insana kendimi nasıl emanet edeceğim? yapma diyemem ki artık en ufacık bir şeye yine yapıp sen haksızsın diyebilir. ayrıca iki gün benimle konuşmadıysa bundan sonrada böyle şeyler yapabilir. tabi o günden sonra hiç bişey aynısı olmadı. bana kızmaya bağırmaya başladı. ben souk davrandıkça daha çok üste çıkmaya çalıştı haksızsın bide bana böyle davranıyorsun bile dedi. böyle devam edersen bana yaptığınn on katını yapıcam diyip tehdit bile etti. yetmedi. bn normal knşaym dedim yeter bu kdr anlamıştır belki hatasını die. ama en ufacık bişey de sorun çıkarmaya bağırmaya başladı. ve bugün bana ilk defa küfür etti. ben şimdi onunla konuşmasam bitecek. konuşsam yapılanları haketmediğimi düşünüyorum. zaman versem zaten yeternce verdim uzaklaştıkçada insan soğuyor şimdi ailelerde işin içinde biz nişanlıyız sonuçta ilk sorunda bitti olmak istemiyorum nişan bozmak bile kötü bir psikoloji. benim şimdi ne yapmamı önerirsiniz? sizden yardım bekliyorum... işin içinden çıkamıyorum. hem yapıcı olmak istiyorum, hemde bir bayan olarak kendimi ezdirmek istemiyorum. desteğinize ve fikirlerinize ihtiyacım var... şimdiden teşekkürler

Arkadaşları ile tatile gitmesinde ne var?
Neyin sözü bu?
Evlenmeden son kez gitmek istemiştir zira siz evliyken izin verecek gibi durmuyorsunuz.
Bunu aşmanızı öneririm.
izin almalı-vermeli değildir ilişkiler.Nişanlılık süreci yıpratıcı olabiliyor .
Nefes alma payınız olsun.

Ama küfür vs varmış bu ciddi sorun. Kafasına güneş mi geçmiş denizde.??

Son düzenleme:
Bir mesaj yazarım.
Haksız olduğumu anlayıp seninle doğru empatiyi kurabilmek adına yarın arkadaşlarımla 2 günlük bir tatile gidiyorum canım. Donunce ararim Seni seviyorum yazarım.

Aramalarina da bakmam.
Aileler duyar duyar, biterse de biter.
Pis bencil hem suçlu hem güçlü.

Senin gönlünü yapıp gitseydi o tatile de gorseydik aşkını. Üstüne küfür ediyor.

Çok fena yaparım valla!

ilk anlaşmazlıkta tehdit küfür nedir ya?

aynen çok canımı sıktı canım. biz daha nişanlıyız. onu geçtim insanız. bni tehdit etmesi normal mi? ve küfür etme hakkını kendinde nasıl buluyor? güzellikle konuşsa konuşsak ztn problem olmayacak ki. zaten sorduğunda ben ona yine tabiki git dedim. yani hem anlayışlı olup hem umursanmadım üstüne tehdit ve küfür yedim. insan sevdiği insana arasnda bir bağ olmasa bile biraz özenli olmalı bence haksız mıyım?

yani çok aşırı değişti canım böyle bir insan değildi. bende buna şaşırıyorum. biraz erkeklerle takılınca garip bişey oldu. ben yaparım ben ederimlere döndü. karşılıklı oturup konuşulan mantıklı bir insandı oysa. bu tatilde biraz kişiliği değişti. ileride ömür boyu hayatımı geçireceğim insandan korkar oldum. ilişkimin bozulup bu hale gelmesinden de zaten hoşnut değilim. nasıl düzelecek. ben bu kötü konuşmaları nasıl atlatacağim hiç bilmiyorum. şimdi ben konuşsam bitti geçti desem küfür yiyen benim. konuşmasam iyice herşey kötüleşiyor. arada kaldım

Sen de cik arkadaslarina tatile madem o kadar normal birsey. Geldiginin ertesi sabahi da gunaydin diye bi mesaj atarsin olur biter

nişanlının sana saygısı yok, hem de hiç yok... bırak nişanlı olmayı, insan olarak bile saygısı yok...

aslnda mantıklıymış :)
yani ben seni kısıtlıyor muyum diyor bir de. beni kısıtlayabileceği bir edepsizlik yapmıyorum ki ben ona anlayabilsin beni. sevdiğin insanı umursamamak araya başkalarını katıp onları dinlemek . gelincede hem suçlu hem güçlü. yarım ağız bir özür diledi güya hatasını biliyor ama hemen arkasndan yine sıkıntı problem ben haklıyımlara döndü. her konuda problem çıkarmaya başladı. üstüne birde bugün saçma bir konudan baya bağırıp küfretti. bende telefonu suratına kapattım. off daraldım yaa

nişanlının sana saygısı yok, hem de hiç yok... bırak nişanlı olmayı, insan olarak bile saygısı yok...

daha önce hiç böyle sorunumuz olmadı. haklı hakszda olsa her zaaman bana değer verdi konuştu anlaştı. ama mesele arkadaşları olunca , birden biri aşırı değişti. o insan değil sanki tanıyamıyorum.

Sahsen ben sessiz kalmazdim boyle bi duruma biz esimle nisanliyken esimde yurtdisina gidicekdi ama ben istemedim icin vazgecdi ve gtmedi.
Eger ozman izin versem hep isteyecekdi biliyorum evlilik bana gore 2 kisidir oyle arkadaslariyla degl.
Gidiceksek beraber ailecek gderiz ben onsuz gidiyomuyum oda gtmez.
Okdar seye bence susmamalisin smdi byle yaapn bi adam evlennce seni brakip gtmeyecegi ne malum?
Allah sana gostermis gercek yzuunu karar senin bundan sonraa

Sen de onun hoşuna gitmeyen girişimlerde bulun. Kısıtlama gereği duymasın görelim canim. . Hiç kavga etme nazik nazik dürt :)

peki evlendikten sonra da arkadaşlarına düşkünlüğü devam ederse, bu senin için sorun olmayacak mı?

Tatile gitmeden gitmesini istemedigini soylemismiydin belki bi orta yol bulunur gitmezdi ? Kufur etmesinin sebebi nedir onu anlayamadim sakin kabullenme ve alttan alma sert sekilde uyarida bulun saygi kaybolunca geri zor geliyor.

Derler ki evlenene kadar herşey çok güzeldi,ama siz daha nişanlıyken nişanlınız sizi yoksayıp
tatile gidebilmiş bu bence sorundur haa sonrası hatasını anlayıp sizden afdilemişse affedilebilir.
Ama bana göre en büyük problem küfür etmesi bu adam size değer verse bırak küfür etmeyi argo bir kelime dahi kullanamazdı.Şimdi böyleyse yarın evlilikte birsürü sorunlar çıkıyor ozaman şiddetemi dönüşecek bu eğilim.
Bak canım ben de severek evlendim 1,5 yıl sürdü şimdi boşanma davamız var ama hakkını yiyemem birkez olsun ne küfür ne de argo bir kelime işittim.Bunun için sevgiden çok saygı dyulması gerekirkii sizde bu yok.

Arkadaşları buna tatilde iyi ara gaz vermiş galiba.
yok sen de evlencen hayatın bitcek vs tarzı
ya da ağırlığını koy ,ne biçim erkeksin gibi.
bu da o gazla ne güzel coşmuş maşallah..

Yazdıkça ,anlattıkça sen anladım. sorun sadece tatil değil. düğünü biraz öteleyin bence. hatta iyi düşün.
tehdit -küfür çok kötü.

Ben de ki bir tuhaflik var. Evlilik yada nisanlilik yapisik ikiz gibi gezmek mi. Benim esimde arkadaslariyla gitti tatile o ara bende annemlerin yanindaydim ikimiz ayri takildik simdide beraber bir tatile gidicez. Adamin sosyal hayati olmasin mi ev kedisi gibi dizinin dibinde mi olsun

Katılıyorum.
Ayrıca küfür edemez bencede. Ayrılmayı düşünebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…