Calismama karismiyodu birden bu mevzu uzayinca benim param lafini ettigimi dusundu. Diyorum ki demedim oyle bisey. Illa calismayacaksin diyo bi bilezik nelere dert acti anlayamiyorumAltından önce çalışmanıza müdahele edeceği konusu asıl dert olabilecek olan.
Valla şunu soyleyim yolun başından bunun sonuda yok açık konuştum ama bir kere sen o adam için önemli bile değilsin fikirleri umrunda bile değil Evlendikten sonra söylediklerini hele çocukta olursa daha iyi anlarsin
Valla buraya yazıyorsan herkes her yolu uretebilir.herkes hoşuna gidecek şeyi yazacak diye bir şey yok.nişanlınız size değer veriyormu vermiyormu bilemem ama bir birey olarak görmediği kesinYargisiz infaz sizin yaptiginiz gibi oluyor sanirim. O adam icin onemli bile degilsin deme hakkina sahip degilsiniz. Bende tanimadigim esiniz dostunuz hakkinda onlarin gozunde siz bir hicsiniz diyeyjm tartisalim hos olur mu ? Izleyenimizde bol olur. Benim aklimi doldurup celmek yerine daha pozitif yollar uretin
çok sinir olurdum ben olsam. bi kere nişanda siz ne istiyorsanız size onu takmaları lazım. hadi onu geçtim madem onlar takmadı niye takılana karışıyorlar ki? nişan takıları sana aittir karıştırtma
ben düğünümde bile bilezik takacak olan kardeşime bilezik istemiyorum künye istiyorum dedim. annemlerdende kelepçe istedim.düşün düğünde ama ben takı amaçlı istediğim için şimdi şakır şakır takıyorum elimde 3 künye var düşün. nişanlım karışmadı karışamazdaya ne münesebetle!!!!! bu kadar karıştırtmayın şu erkekleri....
Bir arkadasa yaptiginiz yorumdan anliyorum ki sadefe pozitif yorumlar yazmamizi istiyorsunuz ancak lusura bakmayın pozitif yazilacak bir tarafi yokki. Nisanlinizin tavrı cok kötü. Hani cocukca bi inatlasma olsa baksa ama ne demek seni calistirmam param var diye konusmaya baslarsin? Calimasyinca konusturmayacak demek.
Senin paran mi var ayri bir itici.
Arkadasim sen iyi düşün. İlla evleniceksen de kesinlikle calis. Bu donemde kimseye guven olmuyor en azindan alninin teriyle bir guvencem olur.
Bende abimden kolye istedim guzel bir kolye yaptirdik. Nişandakileri ceyize harcamayim bilezik yapayim istedim olmaz diyip duruyolar. Git alisveris yap ye ic o parayla ama o kelepceyi alma diyo. Ne olabilir aklim almiyo ya ?
değer kaybettirdiğini biliyorsa anlıyordur. benim kocam da böyle cin gibiErkek adam ne anlar kelepceden burmadan?
Nisanda takilanlar sizindir gidin yaptirin, bence soylemeniz bile gereksiz.
Hem durumunuz da iyiymis. Evet kelepce bozuldugunda kaybeder ama bozduracak misiniz ki?
Bence nisanlinizi biri dolduruyor gibi?
Insan sevdiginin dedigini neden yapmasin, istedigine neden karşı ciksin ki?
değer kaybettirdiğini biliyorsa anlıyordur. benim kocam da böyle cin gibi