Nişanlımla olan imtihanım

Inat nasil pis bi seydir ya.
Hem neden babasi senin babani aramis?
Nisanlinmi ogutledi babasini ara diye acaba?

Kesin evlenmiştir.
İşten çıkmıştır, kocişinin kölesi olmuştur, hatta hamiledir.
Tüm altınları kocişkosunun hesabına yatmıştır, elini süremiyordur, kocası para vermeden kuruş göremiyordur.
Kv ve kp ne derse yapıyordur, kocası yönetiyordur her şeyi, çarşafını bile kendi seçememiştir.
Ama kendisine sorsan ''Mükemmel bir erkek birbirimizi çok seviyoruz...''

Taki olaylarina sinir olurum.. yok o onu takmis, yok almak istemedi, yok satmadi.. arti sizin sorununuz taki'yida gecmis durumda.. sizi evliliginizi nisanlinizin ailesi yonetecek evlendikten sonra.. emin olabilirsiniz.. senin soz hakkin bile olmayacak.. ztn nisanlin ailesinin lafindan cikmayacak gibi duruyo.. hersey ortak.. cekilmezki bu.. siz iliskinizi bir daha gozden gecirin..

Taki olaylarina sinir olurum.. yok o onu takmis, yok almak istemedi, yok satmadi.. arti sizin sorununuz taki'yida gecmis durumda.. sizi evliliginizi nisanlinizin ailesi yonetecek evlendikten sonra.. emin olabilirsiniz.. senin soz hakkin bile olmayacak.. ztn nisanlin ailesinin lafindan cikmayacak gibi duruyo.. hersey ortak.. cekilmezki bu.. siz iliskinizi bir daha gozden gecirin..
Böyle konuyu açıp kaybolanlara sinir oluyorum, konuyu açtığı günden beri ne girmiş ne cevap yazmış, saygısız sorumsuz.

Nişanlılık bir imtihan süreci değil, tanıma sürecidir. Eşinle yaşadığın problemlere biraz sebat edersin belki, imtihan dersin. Ama bu huylar nereye varacak, o nasıl biri, ileride neler yaşarsınız, sen isteidğin gibi bir hayattan uzaklaşıyor musun iyice ölçersin olmuyorsa ayrılırsın. Nişanlılık neden var yoksa? Tutumunu yanlış buldum. Babasına anlatması, işten çık demesi, şu an bir maddi bozukluk yokken kelepçeye karışması vs. İleride dara düşmemek için illa birikim yapılır nedir yani. Kendisi de hiçbir extra harcama yapmasın o zaman, markasız kıyafet giysin vs.

Bende abimden kolye istedim guzel bir kolye yaptirdik. Nişandakileri ceyize harcamayim bilezik yapayim istedim olmaz diyip duruyolar. Git alisveris yap ye ic o parayla ama o kelepceyi alma diyo. Ne olabilir aklim almiyo ya ?

Olmaz diyip duruyolarsa sadece nişanlı kararı degil.. bencede çık alışveriş yap cunku sende kalirsa planlari var gibi zaten isleride ortak senin isine yarasin

X