- 21 Nisan 2013
- 2.825
- 3.480
- 34
katılıyorum. sanırım inada binmiş karşılıklı.Valla benimki hic anlamaz. Hadi anliyor da böyle kirici muhabbetlerin olmamasi lazim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
katılıyorum. sanırım inada binmiş karşılıklı.Valla benimki hic anlamaz. Hadi anliyor da böyle kirici muhabbetlerin olmamasi lazim..
Doğruları duymaya katlanamam san eğer neden konu acıyor sun ki aklını neden çekerim çok saçma ozaman duymak istedin şü aaaa takma sanki Nolcak bilezik değil mi evlenince alır sende koltukların beğenmedim Nolcak sanki evlenince düzelir ayrıca mutluyum bu durumdan imtihan demiceksinYargisiz infaz sizin yaptiginiz gibi oluyor sanirim. O adam icin onemli bile degilsin deme hakkina sahip degilsiniz. Bende tanimadigim esiniz dostunuz hakkinda onlarin gozunde siz bir hicsiniz diyeyjm tartisalim hos olur mu ? Izleyenimizde bol olur. Benim aklimi doldurup celmek yerine daha pozitif yollar uretin
adamin bi bilezik icin kendini bu kadar kucultmesi ? heves etmis olablrsin, ne olur uc bes kurus degeri dusse? bu tip meseleler kucuk gorunse de, karsi taraf hakkinda cok bilgi veriyor..Arkadaslar kusura bakmayin yanlisikla tamamlayamadan elimden kacti gitti :) hemen bi msj geleceginide farkettim :))
Konuya kisa girisin ardindan devam edeyim. Nişanimda takilan takilarla kelepce bilezim yaptirmak istedim nisanlim kesinlikle yaptirma deger kaybediyor normal bilezik al dedi. Bende normal bilezik takamam koluma takabilecegim bisey olsun diye heves etmistim. Fuzuli harcamalar yapma diyor. Hakli olabilir ama amaan senden kiymetlimi al tak askim demeli degil miydi ? Evlenince taksitle alayim dedim. Benim param demeye basladin calismayacaksin evlenince dedi. Nisanlimin isi iyi maddi sorunumuz olmayacak ancak calismak sadece para icin degildir. Ben gorgusuz bi insan degilim. Bana neden israrla boyle yapti anlamadim. Simdi isten cikmami istiyo. Ben sana araba bile alirim ama o kelepceyi aldirmam diyo. Konu nerelere kadar gitti altini batsin huzurumuz kalmadi. Kavga etmekten yiprandim. Onu cok seviyorum oda beni. Aramizda para pul lafi asla olmadi cok caliskan ve eli boldur Alllah razi olsun. Birde kayinbabam gidip esyalari kendisi aliyo herseyin en iyisini aliyo ancak beni alisverise goturmuyo bi turlu
Oky radar gibisin yemin ederim. Helal olsun valla (helal deki a' nın üzerinde şapka yok ona göre oku )...konunuzu ilgili bölüme taşıyorum. bilginize
Arkadaslar kusura bakmayin yanlisikla tamamlayamadan elimden kacti gitti :) hemen bi msj geleceginide farkettim :))
Konuya kisa girisin ardindan devam edeyim. Nişanimda takilan takilarla kelepce bilezim yaptirmak istedim nisanlim kesinlikle yaptirma deger kaybediyor normal bilezik al dedi. Bende normal bilezik takamam koluma takabilecegim bisey olsun diye heves etmistim. Fuzuli harcamalar yapma diyor. Hakli olabilir ama amaan senden kiymetlimi al tak askim demeli degil miydi ? Evlenince taksitle alayim dedim. Benim param demeye basladin calismayacaksin evlenince dedi. Nisanlimin isi iyi maddi sorunumuz olmayacak ancak calismak sadece para icin degildir. Ben gorgusuz bi insan degilim. Bana neden israrla boyle yapti anlamadim. Simdi isten cikmami istiyo. Ben sana araba bile alirim ama o kelepceyi aldirmam diyo. Konu nerelere kadar gitti altini batsin huzurumuz kalmadi. Kavga etmekten yiprandim. Onu cok seviyorum oda beni. Aramizda para pul lafi asla olmadi cok caliskan ve eli boldur Alllah razi olsun. Birde kayinbabam gidip esyalari kendisi aliyo herseyin en iyisini aliyo ancak beni alisverise goturmuyo bi turlu
Kusura bakmayın ama bu lafın üzerine kesinlikle işten ayrılmayın senin benim olayına girmiş nişanlınız evlenince nasıl olur bilememBen evlenince taksitle alayim dedim senin paran mi var dedi oysa ki ben arttiri biriktirip alirim demek istemistim
Bu iki mesaj aslında açıklıyor el alem ne der olayı, çevreye göre hayatlarını şekillendiriyorlar.Bende abimden kolye istedim guzel bir kolye yaptirdik. Nişandakileri ceyize harcamayim bilezik yapayim istedim olmaz diyip duruyolar. Git alisveris yap ye ic o parayla ama o kelepceyi alma diyo. Ne olabilir aklim almiyo ya ?