Nişanlımla evlenmeli miyim? Evlenmemeli miyim? :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi _Kırmızı_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şuan nişanlın olan adamla ona karşı hiçbirşey hissetmediğini bilerek nişanlandıysan ve daha sonra başka birine aşık olduysan bu basbaya aldatmaktır.. Nişanlanmak demek ben seni seviyorum hayatımın geri kalanını seninle geçirmek istiyorum demektir... Haa nişanlına söylediysen ben seni sevmiyorum ama sen iyi birisin bana maddi ve manevi iyi bire hayat yaşatabilirsin o yüzden seninle nişanblanıyorumö dediysen o zaman aldatmış olmazsın...
Trcih senin sen aşk evliliği değil mantık evliliğini seçmişsin.. Bunu nişanlına da söyle, bakalım mantığım senle evlenmemi söylüyor ama kalbim başkası için atıyor diye... Nasıl karşılayacak bu durumu...
Yada nişşanlın sana ben başkasına aşığım ama evlilik kriterlerime sen uyuyorsun, seninle evlenicem ama başkasına aşık olabilirim dese sen nasıl bir tepki verirdin..
Düşün bakalım...

bence kesınlıkle nişanlınla nişanlılığını devam ettirmelısın
seni 6 yıl boyunca tanıyan seven zaten o olmus
yarın birgün yapacağın bir hata için ömür boyu pişman olık duyma
aşk nedir lki zaten 2 yıllık birsey geriye sade ve sadece sevgi kalır
senin yaşadıığn çok normal
hem nikahda keramette vardır
alışırısn seversin

canım aklın karışmış ama sen doğru insanı bulmuşsun mutluluğu huzuru bulmuşsun boşver şimdi çekici erkekmiş falan filan hepsi boş bunu evlendiğinde anlarsın aşkı devam ettiren erkeğin çekiciliği deil sana verdiği mutluluk huzur ve saygıdır hemde sana deliler gibi aşık nişanlın böyle biri bir daha çıkmaz karşına göreceksin evlendiğinde iyikide onunla evlenmişim diyeceksin herşey senin elinde ömür boyu mutluluklar diliyorum

sen öneri,fikir almak için sorununu belitmedin mi burda canımın içi??sohbet etmek başka,ona buna itiraz edip,her söylenene burun kıvırmak başka.Gamzei'nin söylediklerini ben çözdüm,yani anladım.açıkça yazmış çünkü kız.Demişki,eğer sen bu çocuğu 'gerçekten' sevmiyorsan,ona aşık değilsen;ona bu ilişkiyi yaşatmakta inatçı davranma.madem bişey hissetmiyorsun,bırak gitsin.Bende diyorumki,senin bir hayatın var.nişanlandığın kişininde bir hayatı var.Sen ne kadar değerliysen,O da değerli.Onun hayatını da yönlendirecek senin verdiğin kararlar.
Gamzei demişki,bir kişiyi sırf iyi bir insan olduğu için sevme.bundada aynı fikirdeyim.benim karşıma da eskiden çok iyi,melek gibi çocuklar çıktı.ama sırf onlar benden hoşlanıyorlar,benimle ciddi manada ilişki yaşamak istiyolar diye,'aman zaten çok iyi bir insan,benide sahipleniyo,bundan iyisini nerden bulucam,kanım kaynamazsa kaynamasın' diyerek onların başını yakmadım.eğer yapsaydım;muhtemelen bana hiç yakışmayan bir şey yapıp senin gibi bende başkalarından hoşlanacaktım.şimdi bu çocuğu bu kadar senedir tanıyorsun sevmesende,ona artık ilgi duymasanda.bakalım hoşlandığın,karşına çıkan kişi de onun gibi iyi olacak mı korkusunu taşıyorsun içinde.o yüzden bu çocuğu da bıraksam mı bırakmasam mı çelişkisini yaşıyorsun.
Gamzeiye kızdın,onu çözemedin,bak ben açıkladım canım,umarım beni anlarsın.Bide havadan atmıyorum,yaşanmışlıklardan,etraftan görmüşlüklerimden fikir veriyorum.artı,kendin karar ver n'apıcağına,burda açsanda,bu senin özelin sonuçta.a.syerimseniben

neverr çok doğru demiş, arada erkeklerin fikrine ihtiyacımız oluyo sanırım..

Sohbet etmek demek sohbet etmek demek. Her söylenene haa - haa evet ha-ha demek değil. Ben aksini söylersem bana aksini söyleyen başkası da çıkacak ama kimse bana aa şuna bak terbiyesiz gibisinden ahkam kesemez o zaman bunun adı sohbet olmaz .

Her söylenene burun kıvırdığım falan yok bir iki yoruma verdiğim cevaptan kaftan biçmeyin hemen.

Gamzei çözemedim dememin sebebi ise başka bir forum üyesini iğneleyerek yazdığım yazıya kendisi atlamış üstüne saygısızlık edip anlamayan biriyle sohbette etmem gibi laflar söylemiş. Ben gamzeinin yazılarını hatırlamıyorum bile ona laf etmişliğim yok neyi üstüne alınmış allah aşkına? bana Gamzeiyi savunmayın ben kimin neyi anlatmaya çalıştığını anlıyor sadece gösterdikleri garip tavırlara anlam veremiyorum.

Forum sayfasındasınız arkadaşlar ! Çeşit çeşit insan var daha karşındaki kim bilmeden anlamadan etmeden ayrıl yok cık olmaz pis kötü kaka. Bu ne ya? İnsan önce bir kaç soru sorar bir ölçüp biçmeye kalkar. Adam gibi sohbet ederiz dedik bir iki adam gibi sohbet ettik sonra ay yok ben anlamayanla sohbet de edemem bir mahalle ağzı bir afra bir tafra. Kavgayı başkası başlatıyor afrasını tafrasını yapıyor gidiyor benim üstüme kalıyor olaya bak. Etmeyin kardeşim sohbet mohbet kapatın bu konumu da lmaz:

eğer diğer kişiye körkütük aşık olsaydın bu ikilemi yaşamazdın nişanlınla ayrılmayı geciktirmezdin bence sadece geçici bir yanılsama belki de

insanlar değişir beğenileri beklentileri değişebilir önemli olan kimseyi kırmadan incitmeden doğru kararı verebilmek

bu geçici durumdan rahatsız olmasan ileri de de aynı şeyleri yaşar mıyım diye endişelenmezdin bence

bence nişanlınla konuşmalısın ilişkinizden beklentilerini anlatmalısın hem karşılıklı konuşunca o da sıkıntılarını anlatır ortak bir çözüm yolu bulabilir yeniden deneyebilirsiniz heyecan katmayı ilişkinize

eğer başaramazsanız o zaman ayrılmayı düşünürsünüz

Kırmızılım sana yandı canım.
beyaz ata biner yanına gelirim :))))opuyorumnanaktan

kırmızım şimdi başkasına sinirlenmeyi bırak sana abla tavsiyesi yerimsenibenhani ban abla demiştinya :kedi:
beğenmediğin sözcükleri görmezden gel cevap dahi verme sallaaa:teytey:

neyse söyle bakalım sen nişanlınla konuşma fırsatın oldu mu:dilcikar:

By forumda kimsenin avukatlığını yapmak bana düşmez ama aaa şuna bak terbiyesiz diyen hiçkimse olmadı burada sana..
Sadece biriylenişanlıyken başka birine aşık olman bize doğru gelmedi, ve yanlış olduğunu belirttik... Bunlardan biri de gamzeiydi... Diğeri de ben, ve daha niceleri...
Burada senin pırlantanı kıskanan falan yok, ama anlaşlan sen ne pırlantadan vazgçmek ne de aşktan vazgeçmek istemiyorsun..
ılk yorumumda gayet güzel açıkladım...
Tercihini yap aşk evliliği mi yaacaksın, mantık evliliğimi.. Buna karar ver....
Yok mantık diyorsan da aşka kalbini kapatacaksın...
Bana kalsa ben sevmediğim, bana dokunmasını bile istemediğim bir adamla asla evlenemezdim... Bir ömür böyle geçer mi ya...
Arzulamadığım biriyle bir ömür boyu evli kalmak... ışkence gibi....
Yani illa aşık olacağın adam serseri huysuz züğürt olacak diye bişey yokki...
Belki aşık olacağn adam hem çok arzulayacağın hem de şuanki nişanlnın sana sunduğu tüm imkanları sunacak biri olacak... O zaman daha iyi olmaz mı???
Aaa ama pardon sen zaten birine aşık olmuştun, saırım aynı aşk devam ediyor..
Nşanlı çok iyi sunduğu olanaklar iyi ama arzulanmıyor... Aşık olunan adam ise aşık olunabilecek kadar yakışıklı çekici ama züğürt yada nişanlıda olan özellikler bunda yok... O yüzden bu ililem içindesin zaten...
Sen hem pırlanta hem aşk istiyorsun..
Ama maalesef hayat insana her istediğini vermiyor..
Benim eşimle tanışmadan önceki erkek arkadaşım da çok iyi maddi olanaklara sahip biriydi, kariyeri de iyiydi, özel bir üniversitede doçentti kendisi,şimdi prf oldu... Çok iyi çok kibar çok anlayışlı.... Çok da aşıktım(aşk sanıyordum hayranlıkmış)...Ama bitti, o bir yıllığına yurtdışına çıkmak zorundaydı ve uzak kalınca eski heyecan kalmad, soğudum ve ayrıldım...
Sonra sırf mantıken doğru ve iyi biri diye biriyle çıktım... Ayrılık konuşmasını yaptığımız gün tamamen tesadüf eseri eşimle karşılaştım ve ona aşık oldum... 6 yıldır beraberiz, evliliğimiz eylülde 2 yılını dolduracak, hala aşığım, evet o kacasının nefesini özleyen benim.... Sıksık şehirdışı seyahatlere çıkması gerekiyor, bende sık sık yurtdışı seyahatlere çıkıyorum... Ayrı kaldığımız 1 hafta 10 gün ölüm gibi geliyor....

"Ama aaa pardon" gibi bir girişi dalga geçmek maksadıyla mı yazdınız? Bunu nasıl algılamamı istersiniz? Acaba siz de her okuduğunuzu doğru algılıyor musunuz hiç düşündünüz mü?

Bu söyledikleriniz doğru değil beni anlamamışsınız; doğruymuş gibi yanlış yorum yapıyor üzerime farklı bakışlar çekiyorsunuz. Aşık olduğum ya da olduğumu sandığım kişi de gayet iyi biri. Hem aşk hem pırlanta isteseydim doğru olanın çabasına düşer miydim acaba? Bunu da mı göremediniz bu kadar yazılandan.

Kimse bana direk sen terbiyesizsin demedi ama "aa şu yeni nesle bak beee... " demek ne oluyor acaba? Bunu söyleyen, beni ne kadar tanıyormuş sordunuz mu? Anlamadan yorum yapmayın konuyu da çarpıtmayın artık lütfen.

(Sizin ilk yazılarınızı okumuş ve beğenmiştim şimdiyse beni gerdiniz. Bir yorumcuya kızdım ve pırlantamı kıskandınız mı dedim kendisine. On kişi birden üstüne alınmış şimdi anlıyorum niye bu gerginlik.Sizin alınmanıza gerek yoktu o kişi kendini biliyor... )

Son düzenleyen: Moderatör:

Forumzade oldum valla internetten soğudum yaw :bbo: Aldatan oldum nankör yeni nesil oldum...

Ama konuştum nişanlımla evet. Her zaman olduğu gibi zamana bırakalım dedi. Ben de zamana bırakıyorum işte......

Burada bir uyarıda bulunmak istiyorum. Burası karşılıklı atışma ve suçlama alanı değildir.Konu sahibi bir konu açmıştır .Dileyen herkeste yorumunu yapmıştır.Konuyu karşılıklı atışma haline getirmeyiniz .Aksi takdiri Kazen liktir...

bak kırmızı kardeşim .
buraya konu açtın fikir istedin . elbette herkes istediğini istediği gibi anlayacak ve herkes kendi aklınca yorum yapacak( tabiki asla ve kata sana hakaret etmeden) neyse destekler tarzda olduğu kadar olumsuz eleştirel tarzdada yorumlar olacaktır. zaten konu açmakla bunu göze alıorsun demektir. Ama bak en güzel tepki cevap vermemek konu uzatmamak . hatta çok rencide edildiğini düşünüyorsan kötü içerik butonuna basmaktır canımın içi.

neyse geçelim bunu gelelim asıl konuyaa. nasıl konuştunuz ya sen ne dedin o ne dedi az detay versene kardeşim ben çok meraklandım sen yüzeysel geçmişsin .

Atışma faslından yoruldum. O.K.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…