- Konu Sahibi _Kırmızı_
-
Şuan nişanlın olan adamla ona karşı hiçbirşey hissetmediğini bilerek nişanlandıysan ve daha sonra başka birine aşık olduysan bu basbaya aldatmaktır..
katilmiyorum buna bende aynisini yasadim alakasi yok,.. baskasina asik oldugumu anlayinca hemen biraktim ..
Sen bırakmış olabilirsin doğru olanı yapmışsın. Ama konuyu açan arkadaş bırakmamış, ve bırakmıyor, ayrıl madem başkasına aşık olduysan diyenlere de ne o kıskandınızmı pırlantamı falan diye cevaplar veriyor. Yani konuyu açan arkadaşın benim tahminimce nişanlıdan ayrılma gibi bir niyeti yok...
Herkes ayrı birşey söylüyor tabi söylicek buna kızmıyorum zaten. Ben de sohbet ediyorum başka yaptığım birşey yok. Gamzei'yi çözemedim hala o ayrı.
Ama biliyor musunuz? İnsan en çok ben asla yapmam dediği şeyleri yaşıyor. Bunu da buraya yazıyorum. Umarım kimsenin aklı benim ki kadar karışmaz çünkü içine düşünce mahvoluyor insan..
sen öneri,fikir almak için sorununu belitmedin mi burda canımın içi??sohbet etmek başka,ona buna itiraz edip,her söylenene burun kıvırmak başka.Gamzei'nin söylediklerini ben çözdüm,yani anladım.açıkça yazmış çünkü kız.
By forumda kimsenin avukatlığını yapmak bana düşmez ama aaa şuna bak terbiyesiz diyen hiçkimse olmadı burada sana..
Aaa ama pardon sen zaten birine aşık olmuştun, saırım aynı aşk devam ediyor..
Nşanlı çok iyi sunduğu olanaklar iyi ama arzulanmıyor... Aşık olunan adam ise aşık olunabilecek kadar yakışıklı çekici ama züğürt yada nişanlıda olan özellikler bunda yok... O yüzden bu ililem içindesin zaten...
Sen hem pırlanta hem aşk istiyorsun..
Kırmızılım sana yandı canım.
beyaz ata biner yanına gelirim :))))opuyorumnanaktan
kırmızım şimdi başkasına sinirlenmeyi bırak sana abla tavsiyesi yerimsenibenhani ban abla demiştinya :kedi:
beğenmediğin sözcükleri görmezden gel cevap dahi verme sallaaa:teytey:
neyse söyle bakalım sen nişanlınla konuşma fırsatın oldu mu:dilcikar:
bak kırmızı kardeşim .
buraya konu açtın fikir istedin . elbette herkes istediğini istediği gibi anlayacak ve herkes kendi aklınca yorum yapacak( tabiki asla ve kata sana hakaret etmeden) neyse destekler tarzda olduğu kadar olumsuz eleştirel tarzdada yorumlar olacaktır. zaten konu açmakla bunu göze alıorsun demektir. Ama bak en güzel tepki cevap vermemek konu uzatmamak . hatta çok rencide edildiğini düşünüyorsan kötü içerik butonuna basmaktır canımın içi.
neyse geçelim bunu gelelim asıl konuyaa. nasıl konuştunuz ya sen ne dedin o ne dedi az detay versene kardeşim ben çok meraklandım sen yüzeysel geçmişsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?