- Konu Sahibi _Kırmızı_
Şuan nişanlın olan adamla ona karşı hiçbirşey hissetmediğini bilerek nişanlandıysan ve daha sonra başka birine aşık olduysan bu basbaya aldatmaktır.. Nişanlanmak demek ben seni seviyorum hayatımın geri kalanını seninle geçirmek istiyorum demektir... Haa nişanlına söylediysen ben seni sevmiyorum ama sen iyi birisin bana maddi ve manevi iyi bire hayat yaşatabilirsin o yüzden seninle nişanblanıyorumö dediysen o zaman aldatmış olmazsın...
Trcih senin sen aşk evliliği değil mantık evliliğini seçmişsin.. Bunu nişanlına da söyle, bakalım mantığım senle evlenmemi söylüyor ama kalbim başkası için atıyor diye... Nasıl karşılayacak bu durumu...
Yada nişşanlın sana ben başkasına aşığım ama evlilik kriterlerime sen uyuyorsun, seninle evlenicem ama başkasına aşık olabilirim dese sen nasıl bir tepki verirdin..
Düşün bakalım...
Trcih senin sen aşk evliliği değil mantık evliliğini seçmişsin.. Bunu nişanlına da söyle, bakalım mantığım senle evlenmemi söylüyor ama kalbim başkası için atıyor diye... Nasıl karşılayacak bu durumu...
Yada nişşanlın sana ben başkasına aşığım ama evlilik kriterlerime sen uyuyorsun, seninle evlenicem ama başkasına aşık olabilirim dese sen nasıl bir tepki verirdin..
Düşün bakalım...