• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla evlenmeli miyim? Evlenmemeli miyim? :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi _Kırmızı_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hem aile içi şiddeti yokluğu zorluğu herşeyi gördüm diyorsun..hemde nişanlım iyi işi olan çok efendi saygılı diyorsun..hemde ona karşı bişeyler hissetmiyorum ...bulupta bulandıranlardansın sen..yok ben sizden bişey anlamadım..

hem aile içi şiddeti yokluğu zorluğu herşeyi gördüm diyorsun..hemde nişanlım iyi işi olan çok efendi saygılı diyorsun..hemde ona karşı bişeyler hissetmiyorum ...bulupta bulandıranlardansın sen..yok ben sizden bişey anlamadım..

Size bir şeyler hissettirenler para, mevkii, övgü mü? Bunlar bana birşey hissettirmiyor ancak sadece kıymet bilip mantık evliliği yapmaya teşvik ediyor. Bir şeyler hissetmediğim için üzgünüm yapabileceğim bir şey yok herkes farklı şeylere "aşık" oluyor maalesef...

bencede kırmızı şu noktada otur nişanlınla duygular hakkında konuş. Onu biraz sorgula yani onun duygularını ama bunu yaparken asla inciterek ya da yargılayarak değil .normal bir sohbet içerisinde gelşir gibi konuş bakarsın onun sana söyleyecekleri senin kararının netleşmesine yardımcı olur ya da sana farklı bakış açısı kazandırır.
ben gelişmeleri merakla bekleyeceğim

bencede kırmızı şu noktada otur nişanlınla duygular hakkında konuş. Onu biraz sorgula yani onun duygularını ama bunu yaparken asla inciterek ya da yargılayarak değil .normal bir sohbet içerisinde gelşir gibi konuş bakarsın onun sana söyleyecekleri senin kararının netleşmesine yardımcı olur ya da sana farklı bakış açısı kazandırır.
ben gelişmeleri merakla bekleyeceğim

Ben de karar verdim konuşacağım bir dahaki buluşmamızda. Ben çoook uzun zamandır karışığım, kederliyim artık tek başına mücadele edemiyorum. İlişki iki kişilikse biraz da o mücade etsin. Ben çok yoruldum çook.. (haber veririm :( )

ıtiraf edeyim ki evet başkasına aşık oldum. Ama ben çok çileli bir hayattan geldim. Nişanlım bana bir birey bir insan olduğumu hissettirdi. Aşık değilim ona ama bir daha onun gibisini ben nerden bulacağım? Benim ki gibi sorunlu bir hayatı başka kim paylaşmak isteyecek benimle? Keşke aşkı yaşamak benim için bir lüks olmasaydı. Ama ben mantıklı olmak zorundayım maalesef. Pırlantayı parlatmaktan başka çarem yok.

evliyim ve mutluyum. aşık oldum birlikteliğimizin birinci yılında sevgililer gününde nikah yaptık. iki ay önce de düğün..
aşk evliliğim var ve mutluyum.

Son düzenleme:
sen heralde nikin gibi kırmızısın???

içimizdeer hep o iyi insana kıyamama duygusuyla hayatı ıskalabiliyoruz...
evliyim ve mutluyum. aşık oldum birlikteliğimizin birinci yılında sevgililer gününde nikah yaptık. iki ay önce de düğün..
aik evliliğim var ve mutluyum.

Ne mutlu, umarım ömrünüzün sonuna kadar birbirinizden kopmazsınız, acıda da zorlukda da birlikte olursunuz. 7 yıl az bir zaman değil. nasıl bir cesaret göstermişsiniz hayret ettim. Benim nişanlımı kaybetmeye cesaretim de yok. Ona bağlamışım herşeyimi... :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Size bir şeyler hissettirenler para, mevkii, övgü mü? Bunlar bana birşey hissettirmiyor ancak sadece kıymet bilip mantık evliliği yapmaya teşvik ediyor. Bir şeyler hissetmediğim için üzgünüm yapabileceğim bir şey yok herkes farklı şeylere "aşık" oluyor maalesef...

size birşeyler hissettirenler para mevki övgümü..bunları sen yazdın ben uydurmadım,sen öyle yazmadın mı,çocuğun işini gücünü karakterini????????????????????
nişanlanmasaydınız o zaman..:kızgın:
pişmansanız çocugunda günahına girmeyin,söyleyin olup bitsin..belkide çocuk daha iyi birilerine layık...:delphin:

bana kalirsa nisanlin fazla iyi davranmis.. ve bunun bedeli de bence bu olmamali ya.. biraz hat hot yapmali belki sizi heycanlandirmali ne bileyim erkeksiligini hissettirmeli gibi geldi bana.. sahsen surekli el ustunde tutulsam da iliskimde arada kotu bakislarini bile severim ben sevgilimin, yuregim yerinden oynar sanki. azicik yuz vermediginde ters davrandiginda kan aglasam da daha cok baglandigimi zaman zaman hissettim,
bize iyi davrananlari bozuk para gibi harcamak neden? hak ettikleri bu mu sence? bence sen biraz deli dolu bir ask istiyorsun sakinlikten bunalmissin.. isteklerini sevdigine belli edersen daha netlesir iliskiniz. 6 sene diyorsun az mi arkadasim bu?..

ya cnm ne güzel işte nişanlın sana dokunmuyor..bununla gurur duyman gerekirken sen gocunuyorsun...

sana kendimden örnek veriyim canım.

üniversitee başladığım yıl bir arkadaşım vasıtasyla biriyle tanıştım(şuanki eşim) tanıştıım erkek benden hoşlanmaya başladı bi yandan benim yıllarca hoşlandığım çocuk tıpış tıpış kendi ayaklarıyla geldi sonra bir seçim yapmam gerekti.bir tarafta nazik bilinçli korumacı aklı başında olgun bir erkek(eşim) bir taraftan laylaylom 18 yaşın vermiş olduğu elimi sallasam ellisi tipinden bir erkek ve ben hoşlandığım kişinin peşinden gitmedim mantığıma uyan kişinin peşinden gititim ve yaşım daha 17 idi!
iyi bir ailesi vardı iyi bir okulu bitirdi iyi bir işi oldu beni hiç bir zaman üzmedi.sevgiliden önce o kadar iyi dost oldukki benim kız arkdaşım da erkek arkadaşımda o oldu ben en ufak derdimde ona koştum kızsal problemlerim oldu ben başka bir kız aramadım anlatmak için herşeyimi erkek arkadaşımla paylaştım.7 sene çıktık sonra evlendik.ona ben o kadar aşık oldumki...en güzeli mantığına yatan birine aşık olmak.mantığına uymayacak biriyle aşk yaşaman emin ol seni eninde sonunda mutsuz edecektir aşk bitmese bile aşk kendini geriye çeker onu istediğin zaman ortaya çıkarırsın ama aşk kendini geriye çektiğinde geriye bazı şeyler kalmalı sevgi dostluk arkadaşlık yoldaşlık....bunları her aşık olduğun erkek veremez sana...
şimdi senin böyle düşünmen belki ufak dokunuşlar öpüşler olmadığı için soğumuş hissediyorsundur kendini ama evlendiğinizde cinsel hayatınız başladığında kimbilir onu belki çok arzulayacaksın.bir de öyle sessiz durduklarına bakma aslan kesilirler yatakta diye bir dipnot sıkıştırayım araya:)))
şaka bir yana kalbinin sesini dinlemek güzel bişey olsa da 6 senelik bir emeği ortada saygısızlık şiddet aldatma...vs yoksa heba edilmez...6 sene sonuçta hiç bir sorun yaşamamışsın.hem kendin de demişsin bu cevheri sen işleyebilirsin.ben de eşimi sanki ben çok tecrübeliymişim gibi orda burda okuduklarımla işledim parlattım tamı tamına istediğim bir erkek türüne dönüştürdüm:)bunu bence sen de yapabilirsin tatlım ;)

size birşeyler hissettirenler para mevki övgümü..bunları sen yazdın ben uydurmadım,sen öyle yazmadın mı,çocuğun işini gücünü karakterini????????????????????
nişanlanmasaydınız o zaman..:kızgın:
pişmansanız çocugunda günahına girmeyin,söyleyin olup bitsin..belkide çocuk daha iyi birilerine layık...:delphin:

Daha iyi birine mi layık? İyilik bir kıstas değildir hanımefendi. Aşk ota da konar b.kada. Haa onu daha çok sevecek birine layık derseniz evet haklısınız, öyle. Ama benim nişanlım.

cnm bnce kesinlikle elindekinin kıymetini bil derim
önce arkadaş olmak çok güzel bişeydir
bizde öyleyiz sevgilimle
önce arkadaşız sonra sevgiliyiz
inan bu seni yaşamının ilerleyen vakitlerinde daha mutlu edicek.
he diğer erkek seni heycanladırıcak falan ama şuan sana kaçamak olduğu için heycan verdiği için böyle düşünüyorsun inan.
ben derimki madem anlattığın gibi bi aileden geliyorsun ve normal bi aile özlemi çekiyorsun bu çocuğu kaçırma.
dediğin gibi parlat...

sana kendimden örnek veriyim canım.

üniversitee başladığım yıl bir arkadaşım vasıtasyla biriyle tanıştım(şuanki eşim) tanıştıım erkek benden hoşlanmaya başladı bi yandan benim yıllarca hoşlandığım çocuk tıpış tıpış kendi ayaklarıyla geldi sonra bir seçim yapmam gerekti.bir tarafta nazik bilinçli korumacı aklı başında olgun bir erkek(eşim) bir taraftan laylaylom 18 yaşın vermiş olduğu elimi sallasam ellisi tipinden bir erkek ve ben hoşlandığım kişinin peşinden gitmedim mantığıma uyan kişinin peşinden gititim ve yaşım daha 17 idi!
iyi bir ailesi vardı iyi bir okulu bitirdi iyi bir işi oldu beni hiç bir zaman üzmedi.sevgiliden önce o kadar iyi dost oldukki benim kız arkdaşım da erkek arkadaşımda o oldu ben en ufak derdimde ona koştum kızsal problemlerim oldu ben başka bir kız aramadım anlatmak için herşeyimi erkek arkadaşımla paylaştım.7 sene çıktık sonra evlendik.ona ben o kadar aşık oldumki...en güzeli mantığına yatan birine aşık olmak.mantığına uymayacak biriyle aşk yaşaman emin ol seni eninde sonunda mutsuz edecektir aşk bitmese bile aşk kendini geriye çeker onu istediğin zaman ortaya çıkarırsın ama aşk kendini geriye çektiğinde geriye bazı şeyler kalmalı sevgi dostluk arkadaşlık yoldaşlık....bunları her aşık olduğun erkek veremez sana...
şimdi senin böyle düşünmen belki ufak dokunuşlar öpüşler olmadığı için soğumuş hissediyorsundur kendini ama evlendiğinizde cinsel hayatınız başladığında kimbilir onu belki çok arzulayacaksın.bir de öyle sessiz durduklarına bakma aslan kesilirler yatakta diye bir dipnot sıkıştırayım araya:)))
şaka bir yana kalbinin sesini dinlemek güzel bişey olsa da 6 senelik bir emeği ortada saygısızlık şiddet aldatma...vs yoksa heba edilmez...6 sene sonuçta hiç bir sorun yaşamamışsın.hem kendin de demişsin bu cevheri sen işleyebilirsin.ben de eşimi sanki ben çok tecrübeliymişim gibi orda burda okuduklarımla işledim parlattım tamı tamına istediğim bir erkek türüne dönüştürdüm:)bunu bence sen de yapabilirsin tatlım ;)

Yapabilirim dimi :ecrin_bebek: şakkıdıCADIARZU

bana kalirsa nisanlin fazla iyi davranmis.. ve bunun bedeli de bence bu olmamali ya.. biraz hat hot yapmali belki sizi heycanlandirmali ne bileyim erkeksiligini hissettirmeli gibi geldi bana.. sahsen surekli el ustunde tutulsam da iliskimde arada kotu bakislarini bile severim ben sevgilimin, yuregim yerinden oynar sanki. azicik yuz vermediginde ters davrandiginda kan aglasam da daha cok baglandigimi zaman zaman hissettim,
bize iyi davrananlari bozuk para gibi harcamak neden? hak ettikleri bu mu sence? bence sen biraz deli dolu bir ask istiyorsun sakinlikten bunalmissin.. isteklerini sevdigine belli edersen daha netlesir iliskiniz. 6 sene diyorsun az mi arkadasim bu?..

Bu hat hot hırpala olayını biri daha yazdı. Doğru gibi valla :)

cnm bnce kesinlikle elindekinin kıymetini bil derim
önce arkadaş olmak çok güzel bişeydir
bizde öyleyiz sevgilimle
önce arkadaşız sonra sevgiliyiz
inan bu seni yaşamının ilerleyen vakitlerinde daha mutlu edicek.
he diğer erkek seni heycanladırıcak falan ama şuan sana kaçamak olduğu için heycan verdiği için böyle düşünüyorsun inan.
ben derimki madem anlattığın gibi bi aileden geliyorsun ve normal bi aile özlemi çekiyorsun bu çocuğu kaçırma.
dediğin gibi parlat...

aslında life city arkadaşım benim ne demek istediklerimi yazmış..ama sen anlamamışsın..
ELİNDEKİNİN KIYMETİNİ BİL...
MADEM ANLATTIĞIN GİBİ BİR AİLEDEN GELİYORSUN VE NORMAL BİR AİLE ÖZLEMİ ÇEKİYORSUN BU ÇOCUGU KAÇIRMA...
benimde demek istediğim buydu...neyse........:1closedeyes:

tabikide yapabilirsin güzelim...
hiç mi birşey hissetmiyorsun yani 6 sene sırf mantıkla ilerlemez illaki ufakta olsa bişeyler vardır içinde ve o ufak şeyleri sen büyütebilirsin nişanlınla konuş isteklerini açıkça belirt erkekler kadınlar gibi ince hesaplar yapamaz dosdoğru anlarlar yani imalı konuşmak yerine ne istiyorsan nasıl olsun istiyorsan açıkça bunu belirt

kimsenin "aşkı yaşama lüksüm yok" veya " daha iyisini mi bulucam?" düşüncesiyle bi ilişkiyi sürdürmesini doğru bulmuyorum.
kimse de "sadece iyi ve doğru" diye sevilmeyi haketmez.
benim fikrim;bu ilişkiye devam ederek hem kendini harcıcaksın,hem de karşındakine haksızlık ediceksin.
kıskanmıyorum diyosun,arzulamıyorum diyosun..
ve en önemlisi de baskasından etkilenebiliyosun..
söylermisin sen birine aşık olsan ama o kişi sana karşı sadece "senin nişanlına karşı hissettiklerini"hissederse kendini berbat hissetmez misin?
karşındaki insan bu düşüncelerini bilse zaten istemez bu evliliği..bu bir çeşit aldatma olmuyor mu?

kıymet bil, sabret herşey düzelir
muhakkak nişanlınında bi kaç hatası vardır yoksa anlattığın kadar çok iyi olması halinde senin gönlün başka birine kaymazdı, gözün görmezdi kimseyi
koskoca 6 sene ne yazık ki insan riske atamıyor elden tek gelen durup sabredip beklemek

Back