• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla evlenmeli miyim? Evlenmemeli miyim? :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi _Kırmızı_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dostun yeri ayrıdır sevgilinin yeri ayrıdır
sevgili yeri gelir üzer
dost destek çıkar,yalnız bırakmaz.
ikisini çok ayrı ve birbirinin yerine geçemeyecek şeyler bence.

kimsenin "aşkı yaşama lüksüm yok" veya " daha iyisini mi bulucam?" düşüncesiyle bi ilişkiyi sürdürmesini doğru bulmuyorum.
kimse de "sadece iyi ve doğru" diye sevilmeyi haketmez.
benim fikrim;bu ilişkiye devam ederek hem kendini harcıcaksın,hem de karşındakine haksızlık ediceksin.
kıskanmıyorum diyosun,arzulamıyorum diyosun..
ve en önemlisi de baskasından etkilenebiliyosun..
söylermisin sen birine aşık olsan ama o kişi sana karşı sadece "senin nişanlına karşı hissettiklerini"hissederse kendini berbat hissetmez misin?
karşındaki insan bu düşüncelerini bilse zaten istemez bu evliliği..bu bir çeşit aldatma olmuyor mu?

mantıklı yaşanan bir ilişkiye özgü birşey değil bahsettiğiniz şey en aşk dolu bir ilişki bile biraz monotonlaşsa kadınlar duygusal varlıklar olduğundan onunla biraz fazla haşır neşir olan erkeğe gönülleri kayabiliyor ama bu demek değildir ki başka birine aşık oluyor...
aldatmanın her türlüsüne karşıyım ama %90 her bayanda olan şeyler bunlar.
bence kırmızı aşık olduğunu sanmış halbuki bence hissettiği şeyler tekdüze giden ilişkisinden kaynaklanan biraz ilgi görünce o tarafa doğru kaymaktan başka bişey değil...
6 sene sırf para var sırf kariyer var diye çekilmez insanız robot değil eninde sonunda patlak verip karşı tarafa hissettirirdi ki bu sefer kendliğinden biterdi...bence kırmızı nişanlısından hoşlanıyor ama o duygular nişanlısının sakinliğinden dolayı harekete geçemiyor...eğer konuşursa hallolacağını düşünüyorum ben..

Nişanlımla konuşucam biraz da o çabalasın demişsin...
Ne kadar bencilssin.. Çocuk daha ne yapsın sana.. Olabildiğinmce iyi dsavranıyor daha ne yapsın.. Onun anlayışlı ve nazik tavrına karşılık sen ne yapıyorsun başkasına aşık oluyorsun.. Nişanlının elini tutarken kalbinden başka birini geçiriyorsun...
Kararını biran önce ver...
Nişşanlınla evlenip onun sana sunduğu rahat ve huzurlu hayatı yaşarken gönlünde başkaları olacaksa yazık çocuğa.. Hemen ayrıl...
Aşk benim için lüks diyeceksen de nişanlınla evlen ve kalbini aşka kapat...

Nişanlımla konuşucam biraz da o çabalasın demişsin...
Ne kadar bencilssin.. Çocuk daha ne yapsın sana.. Olabildiğinmce iyi dsavranıyor daha ne yapsın.. Onun anlayışlı ve nazik tavrına karşılık sen ne yapıyorsun başkasına aşık oluyorsun.. Nişanlının elini tutarken kalbinden başka birini geçiriyorsun...
Kararını biran önce ver...
Nişşanlınla evlenip onun sana sunduğu rahat ve huzurlu hayatı yaşarken gönlünde başkaları olacaksa yazık çocuğa.. Hemen ayrıl...
Aşk benim için lüks diyeceksen de nişanlınla evlen ve kalbini aşka kapat...

gel...ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizvereliniortakalkisalkisalkis

Nişanlın sana aşıksa devam et. Sana aşkı getirme ihtimali olur. Aşık değilse zorlamayın derim.

benim aklım karıştı nişanlını sevmiyorsun aklından başka birilerini geçiriyorsun kendini onun yerine koy bir düşün bencillik yapıyorsun

Bir nışanlın varken başkasına nasıl aşık oluyorsun ??
Ben yazdıklarından şunu anladım nışanlın herşeyi ile mükemmel sadece cinsellikte sana çekici gelmiyor yazıklarından bu çıkıyor...
Böyle biri ile nışanlı olduğun için şükretmelisin...
6 yıllık ilişkide ancak mı anladın cana çekici gelmediğini

mantıklı yaşanan bir ilişkiye özgü birşey değil bahsettiğiniz şey en aşk dolu bir ilişki bile biraz monotonlaşsa kadınlar duygusal varlıklar olduğundan onunla biraz fazla haşır neşir olan erkeğe gönülleri kayabiliyor ama bu demek değildir ki başka birine aşık oluyor...

Ya işte ben de bunu merak ediyorum asıl. Aşk denen şey evlilikte illaki bitmiyor mu? Biri bana bunu söylesin diye bekliyordum. Aranızda yıllardır evli olan ama ilişkisi monotonlaşmış olan yok mu? Her gün kalbiniz güm güm çarpıyor mu yani? Eğer öyleyse ben ayrılayım nişanlımdan da benim de kalbim hergün güm güm çarpsın.. (Diğer yorumlar için söylüyorum) Bunu mu yapayım yani? Yıllar süren bir evlilikte de hergün aşık dolaşıyorsa insan o zaman ben ayrılayımm?

annelerimiz babalarımız ne yapmış acaba...
ben anlamıyorum be yeni nesli...6 sene gez...sonra aaa pardon ben sana aşık değilim de...
hatta daha ileri git başkasına aşık ol...
bence ayrılın...böylece adamcağızın verilmiş sadakası varmış derim ben de...

evlenmeyin
çocukçeğizinde başını yakmayın :delphin:

ben ilerde yani evlensenizde ....aklımı çelen olurmu?? sorusuna takıldımfisfisfis sen kendine güvenmiyorsun ki...
bence onu elinde tutmaya çabalıyorsun bu arada da karşına çıkan fırsatları kaçırmak istemiyorsun....
heyeca ve tutku arıyorsun gibime geldi..iyibi çocuk olduğundan bahsetmişsin...şimdiye kadar aldatmışsında...evlenipde onun başınıda kendi başınıda yakma....
evlilik çocuk oyuncağı değilki...:kızgın:

2 sene dolmak üzere ama bizim aşkımız hiç sönmedi..
Haa monotonluk oluyormu evet bazan.. Haa kavga oluyormu evet bazan...
Ama aşk böyle bişey zaten, kızsanda bağırsanda küssende deli gibi arzularsın... nefesinden uzak kalmak istemezsin...
Biz bir hafta küs kaldık... Çok kızgındım Bana haksızlık etmişti.. Ama kokusunu tenini sıcaklığını nefesini bile çok özledim...

Aşk evlilikte bitiyormu. bunun evlilikle alakası yokki aşkın zaten bir ömrü var ama evlilikte bence yerini kuvvetli bir sevgiye bırakıpp gidiyor ve bu oluyorsa o evlilik hep ayakta kalıyor.
ben eşimle aşık olarak evlendim ve şuandada eşimi çok seviyorum başkalarını yakışıklı hoş her anlamda süperde bulsam . yanımda eşimden başkasını düşünemiyorum . ondan başka biriyle yaşlanabileceğimiz düşünemiyorum .hala onun gözlerinin içine bakıyor ve hala acaba kırılacak mı kızacakmı diye endişeleniyorum bu aşk mı bence hayır ama çok büyük bir sevgi bence.

kırmızı canım sen yaşamadığın bir duyguyu merak ediyorsun ve bunu yaşamak istiyorsun buda çok normal ama istiyorsunki bunu nişanlımla yaşayım ne şiş yansın ne kebap. bu şans işi birazda ....

annelerimiz babalarımız ne yapmış acaba...
ben anlamıyorum be yeni nesli...6 sene gez...sonra aaa pardon ben sana aşık değilim de...
hatta daha ileri git başkasına aşık ol...
bence ayrılın...böylece adamcağızın verilmiş sadakası varmış derim ben de...

Annelerimiz babalarımız aldatmış biribirini napmış ya?. Yeni nesille bir alakası yok bunun. Eski zamanda da ne naneler yeniyormuş haberiniz olmamış sizin...

Sürekli nişanlımın başını yakmaktan bahsedip durmayın , anladık pırlantayı kıskandınız ama kusura bakmayın da ben de "iyi biri" olmasam hiç kafaya takmaz ikisini de idare etmesini pek de iyi bilirim. Ayrıca insan hadi ben aşık olayım deyip aşık olmuyor. Ama sanırım siz de benim gibi daha önce hiç aşkı yaşamadınız bu drumunuza verip hoş görüyorum..:delphin:

Sohbet için teşekkürler herkese. Ben nişanlımla konuşmaya karar verdim. Kendim de iyice düşüneceğim, ölçüp biçeceğim. Aranızda uzun yıllar evlilik yapmış bir büyüğüm varsa ve yazarsa sevinirim ama..

pırlantanı kıskanmak mı:S
kötü yorum gelince neden böyle oluyor ama yaaA?

herkez sana bnm yazdığım gibi olumlu bişiler yazmak zorunda deildi cnm

Şu kadarını söyleyeceğim...

4 senelik bir ilişkim var, 1 seneye evleneceğiz inşallah, hayatım boyunca cinselliği yaşamayacağımı bilsem yine ondan vazgeçmem... Bende zaman zaman soğudum ondan, her insan bu dönemlerden geçer ama sadakatsizlik ASLA...

Senin sadece aklın karışmış, düşünsene nişanlından ayrıldın aşık olduğun adamla başladın, peki 6 sene sonra ona da aynı şeyleri hissedersen?

bütün sayfaları okuyarak geldim, tam kafamda bişeler oluşturmuş cwp yazıcaktımki pırlantanızı kıskanmakla suçlanan arkadaşlarımı görünce şok oldum...
herkesin sewdiceği kendisi için birer hazinedir, we ben kendi adıma hazinemi we ondaki parıltıyı kaybetmemek için herşeyi yaparım.. pırlantanızla(!) mutluluklar...

bütün sayfaları okuyarak geldim, tam kafamda bişeler oluşturmuş cwp yazıcaktımki pırlantanızı kıskanmakla suçlanan arkadaşlarımı görünce şok oldum...
herkesin sewdiceği kendisi için birer hazinedir, we ben kendi adıma hazinemi we ondaki parıltıyı kaybetmemek için herşeyi yaparım.. pırlantanızla(!) mutluluklar...

Bütün sayfaları okumamışsınız, pırlantı gibi çocuğu heba ettiğimi söyleyenleri, daha iyi birine layık olduğunu, harcandığını söyleyenleri okumamışsınız. Kimse beni tanımadan bu yorumları yapmamalı da aynı zamanda nasıl benim yorumumu eleştirdiyseniz. Ve 7 sayfada da tek bir kötü yorumu mu görememişsiniz 7 sayfa sabretmişim değil mi?

Back