G
Gamzei
Ziyaretçi
- Konu Sahibi _Kırmızı_
-
kimsenin "aşkı yaşama lüksüm yok" veya " daha iyisini mi bulucam?" düşüncesiyle bi ilişkiyi sürdürmesini doğru bulmuyorum.
kimse de "sadece iyi ve doğru" diye sevilmeyi haketmez.
benim fikrim;bu ilişkiye devam ederek hem kendini harcıcaksın,hem de karşındakine haksızlık ediceksin.
kıskanmıyorum diyosun,arzulamıyorum diyosun..
ve en önemlisi de baskasından etkilenebiliyosun..
söylermisin sen birine aşık olsan ama o kişi sana karşı sadece "senin nişanlına karşı hissettiklerini"hissederse kendini berbat hissetmez misin?
karşındaki insan bu düşüncelerini bilse zaten istemez bu evliliği..bu bir çeşit aldatma olmuyor mu?
Nişanlımla konuşucam biraz da o çabalasın demişsin...
Ne kadar bencilssin.. Çocuk daha ne yapsın sana.. Olabildiğinmce iyi dsavranıyor daha ne yapsın.. Onun anlayışlı ve nazik tavrına karşılık sen ne yapıyorsun başkasına aşık oluyorsun.. Nişanlının elini tutarken kalbinden başka birini geçiriyorsun...
Kararını biran önce ver...
Nişşanlınla evlenip onun sana sunduğu rahat ve huzurlu hayatı yaşarken gönlünde başkaları olacaksa yazık çocuğa.. Hemen ayrıl...
Aşk benim için lüks diyeceksen de nişanlınla evlen ve kalbini aşka kapat...
mantıklı yaşanan bir ilişkiye özgü birşey değil bahsettiğiniz şey en aşk dolu bir ilişki bile biraz monotonlaşsa kadınlar duygusal varlıklar olduğundan onunla biraz fazla haşır neşir olan erkeğe gönülleri kayabiliyor ama bu demek değildir ki başka birine aşık oluyor...
annelerimiz babalarımız ne yapmış acaba...
ben anlamıyorum be yeni nesli...6 sene gez...sonra aaa pardon ben sana aşık değilim de...
hatta daha ileri git başkasına aşık ol...
bence ayrılın...böylece adamcağızın verilmiş sadakası varmış derim ben de...
bütün sayfaları okuyarak geldim, tam kafamda bişeler oluşturmuş cwp yazıcaktımki pırlantanızı kıskanmakla suçlanan arkadaşlarımı görünce şok oldum...
herkesin sewdiceği kendisi için birer hazinedir, we ben kendi adıma hazinemi we ondaki parıltıyı kaybetmemek için herşeyi yaparım.. pırlantanızla(!) mutluluklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?