Nişanlımla ev arkadaşı gibi olduk..

Erkekler de insan. Makine değiller sürekli hazır ol komutunda olsun. Tek sevgi belirtisi, sevişmek değil. Sevmese emin ol sarılıp uyumakta istemez.

Bu dönemler biraz dönüşümlü malesefki bende çok isteksiz bi insanımdır soğutmamak adına çok uğraştım hiç öyle gülce işlerinden de anlamam ilk zamanlar çok iyiydik sonra rutine bağladı sorduğumda önümüzde uzun yillet olduğunu neden sikistiralim her şeyi dedi sonra çocuk muhabbeti derken o dönem çok uğraştik ve yoruldum şimdi keyfim çok yerinde sürekli bana laf sokuyor iyce arkadaş olduk diye koynuna girmeyi bırak ölmesine dahi izin vermiyorum daha doğrusu hormonlardan sebep Heralde sende bekle zamanı gelince alırsın intikamni

Artık beni beğenmiyor ya da söylediğiniz gibi işin büyüsü kaçtı diye düşündüğüm de oldu. Ama sürekli yanyana değiliz ki bir bıkkınlık olsun diyorum. İlişki çok taze, üstelik hem okuyor hem çalışıyorum. O da çalışıyor. inanın günde 3 saat ancak oturup vakit geçiriyoruz uyku hariç. o da yemek yap ye bulaşık yıka kahve iç sohbet etle geçiyor. Kısacası ben onu birlikte yaşasak dahi bu zaman kıtlığı yüzünden çok özlüyorum. Ama o asla yanaşmıyor..

Abi 3 ayda daha tam olarak birbirinizi keşfedemeden neyden sıkılmış onu anlamadım ben :)
Adamı 13 yıl sonra düşünemedim :S
Varlığının kıymetini bilmeyeni yokluğuyla mi imtihan etmeli acaba. Reddedilmek ya da istemediğini düşünmek bir kadın için çok gurur kırıcı çok incitici. Ben de aynısını ona mı yapsam yanastiginda diyorum ama bir yandan da kıyamıyorum. Haklısınız bunun daha seneleri var ben sürekli bu konudan incinip durmak istemiyorum. Yani ortada kudurmuşluk durumu yok sevisemedigime üzülmüyorum inanın istenmedigimi düşünmek çok koyuyor.

Belki aldigi seyler onu psikolojik olarak rahatlatiyordu?
Yani siz bunu istemeyince onunda kendine guveni kalmadi demek ki..
Affiniza siginarak soyle diyim, erken bosalma onleyici egzersizlerde var, bi uzmandan yardim almaniz en iyisi bence.
Bide beslenmesine eti, findik fistik corek otu dahil edin, libido yukseltici besinleri bi arastirin.

8 ay çok kısa değil mi ya ne çabuk tüketmişsiniz her şeyi sizin daha cicim aylarında falan olmanız lazımdı. Hem birlikte yaşamak hem de nişanlanmak için bana süre çok az geldi bu yüzden de çabucak heyecanlar hevesler tükenmiş sanki...

Bu adamla evlenilmez. Daha sevgiliyken böyleyse.... Sabahlara kadar sevişiyor olmanız lazımdı. Orda burda asansörde otoparkta birbirinizi sıkıştırıyor olmanız lazımdı.
Aynı evde yaşıyorlar. O yüzden orda burda sıkıştırmaya gerek yok. O yüzden de cazip gelmiyor artık heralde. Elimin altında kafası...

Aynı evde yaşıyorlar. O yüzden orda burda sıkıştırmaya gerek yok. O yüzden de cazip gelmiyor artık heralde. Elimin altında kafası...
Şehveti öldürmemek için evli insanlarında yapması lazımmış yakalanacam korkusuyla hormonlar yükseliyormuş erkekte kadının kocasını çaktırmadan milletin içinde taciz etmesi gerektiğini yazıyor

Ama sonuç olarak yakalanma riski gerçek bir risk... Bilemedimm

Aynen ama anlatamıyoruz burda.
Kendimi bihtere laf anlatamayan Firdevs yöreoğlu gibi hissediyorum bu sitede.

Aynı evde yaşıyorlarmış da, ondan orda burda yakınlaşmaya gerek yokmuşmuşmuş. Kadınlarımız bu kafada olduğu sürece Daha çoook konu açılır burda. Sonra neden evlilikler böyle. Siz bu kadar sıkıcı oldukça adamlar sıkılır tabii.

Haklısın tabi tek erkeğe yıkmamak lazım bu tarz seyleri

Welcome to real life...

Ya resmen tam olarak benim yaşadığım şey. Ben hala çözüm bulamadım. İşveyle cilveyle zartla zurtla çözülmüyor. Geçen gözümü karartıp 30 kişilik masada alttan alttan elledim ACABA HEYECAN MI EKSİK???? diye ama sadece gıdıklandı...

Niye hep biz çekici, eğlenceli falan olmak zorundayız ya? Biz de sıkılıyoruz. Benimki saldı mesela g.tü göbeğiii. Ben de sıkıldım bu halinden. O da bana çekici olsun o zaman. Oluyor mu? Hayır. Ben niye çekici olacağım diye adamı kamusal alanda taciz edeyim yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…