Nişanlımla ev arkadaşı gibi olduk..

Hiç alakası yok, her evlilikte olan bişi değil normalleştirmeyin lütfen

Neden sizin eşiniz yatagi sadece seks icinmi kullaniyor. Benim bahsettigim konu o. Yani sonucta o yatak uyku ve seks icin varsa konu sahibi de uyku icin kullanmasindan sikayetci...
Sevgilimle ya da nisanlimla iliski yasiyor olsam evet yatagi sadece seks icin kullanirim. Ama kocamla o yatakta uyku icin seks icin muhabbet icin belki boguşmak sakalasmak icin kullanabilirim

Farkettiyseniz Sadece uyumak için demiş biz sadece uyumak için kullanmıyoruz eşimle, evlenince de bişi değişmedi sevgiliyken neyse o . Evlenince seks biter algısı yanlış dedim, sizin ki öyle diye genelleme yapmayın

Aynen sizin dediğiniz şu sahne bir kaç kez yaşandı. En son ciddi ciddi konuştum. Ben yokum bu şekilde olacaksa dedim. Düzelmeye başladı ama bana samimi gelmedi. Ailemin evine gittim düşünmek için. Peşimden geldi bir süre ailemde kaldık 2-3 gün. Sonra zaten iş için dönmek zorunda kaldım. O konuşmadan beridir her şey gayet iyi. Bakalım kalıcı mı bilemiyorum

Acaba biraz ayrı kalsanız mı ? Böyle trip gibi değil de seyahat gibi özleyincr ister belki. Veya süslenip oturun koltukta uyuyakalın özletin biraz kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…