• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla ev arkadaşı gibi olduk..

Ya resmen tam olarak benim yaşadığım şey. Ben hala çözüm bulamadım. İşveyle cilveyle zartla zurtla çözülmüyor. Geçen gözümü karartıp 30 kişilik masada alttan alttan elledim ACABA HEYECAN MI EKSİK???? diye ama sadece gıdıklandı...
Ay iyi sapık mısın çek elini dememiş... Benimkisi öyle derdi çünkü. Napıyorsun kızım çeksene eliniii... Kulağımda yankılandı şuan sinirlerim kabardı vallahii😏

Ay iyi sapık mısın çek elini dememiş... Benimkisi öyle derdi çünkü. Napıyorsun kızım çeksene eliniii... Kulağımda yankılandı şuan sinirlerim kabardı vallahii😏
Vallahi içim çekiliyo aklıma geldikçe.. gerçekten arzulanmamak bayağı sinir bozucu bir şey

Bu adamla evlenmeyi iki kez değil üç kez düşün bence, ne yazık ki erken sıkılmaya başlamış .

sizin sevgilinizle eğitim durumu farklılıkları vs öyle bir konunuz vardı dimi ?

eski konunuzla birlikte düşününce bir şekilde üstünlük kurmak adına böyle davranabilir gibi düşündüm. yani sen benden eğitim, kariyerde iyi durumdasın; cinsellik ben nasıl ve ne zaman istersem öyle olur gibi.

belki alakası bile yoktur ama nedense içimden bu geçti.

Niye hep biz çekici, eğlenceli falan olmak zorundayız ya? Biz de sıkılıyoruz. Benimki saldı mesela g.tü göbeğiii. Ben de sıkıldım bu halinden. O da bana çekici olsun o zaman. Oluyor mu? Hayır. Ben niye çekici olacağım diye adamı kamusal alanda taciz edeyim yahu
Ona olmasın mı dedim. Bu karşılıklı bir uyumdur. Sizde o yok demek ki.

Aaa bunu görmemişim işte sıkıntı bu bence. Onu biraz poh pohla bu konuda. Ay çok takıyorlar böyle şeyleri. Aslında bence hiç önemli değil. Biz zaten cinselliğe duygusal anlamlar yüklüyoruz. Ha 3 dk ha 30 dk farketmez kii
Ayol nasıl fark etmez. Beş saat seviştiğimi bilirim. Sabah ezanlarına kadar. Su suu susadım diye yalvarıyordum en son da öyle bıraktıydı adam. Bıraktı dediysem su getirmeye gitti. Gelince devam :) Ertesi gün her yerim mor, yorgunum ama nasıl mutluyum.... Bunu yaşamalı kadınlar.

Ayol nasıl fark etmez. Beş saat seviştiğimi bilirim. Sabah ezanlarına kadar. Su suu susadım diye yalvarıyordum en son da öyle bıraktıydı adam. Bıraktı dediysem su getirmeye gitti. Gelince devam :) Ertesi gün her yerim mor, yorgunum ama nasıl mutluyum.... Bunu yaşamalı kadınlar.
Kendime acıdım şimdi ☹️

Kendime acıdım şimdi ☹
Estağfurullah acımayın. Ama böyle bir cinsellik mümkün. Nelerden hoşlanır eşiniz. Bir düşünün. Public sex seven var, beraber erotik film izlemeyi seven var, kostüm seven var, külotlu çorap seven var.

Yani bakın geçen akşam bir yere gidecektik. O gün de sevişme ihtimalimiz yoktu. Ben jartiyer giydim diz altı eteğimin altına. Asansörde ona gösterdim. O gün sevişmedik ama o bütün gece ben yürürken otururken konuşurken eteğimin altında jartiyer olduğunu bildi. Bu çok hoşuna gitti. Böyle şeyler. Ayrıntılar önemli.

Hatta boğazlı bir kazağım var. Boynunda penceresi var kazağın ama göğüs çatalım asla görünmüyor. Bana dedi ki yaa aslında bir yerin de gözükmüyor ama insanın bakası geliyor o pencereye. Nasıl başarıyorsun bunu dedi. Böyle şeylere kafa yorun.

sizin sevgilinizle eğitim durumu farklılıkları vs öyle bir konunuz vardı dimi ?

eski konunuzla birlikte düşününce bir şekilde üstünlük kurmak adına böyle davranabilir gibi düşündüm. yani sen benden eğitim, kariyerde iyi durumdasın; cinsellik ben nasıl ve ne zaman istersem öyle olur gibi.

belki alakası bile yoktur ama nedense içimden bu geçti.
Yanlış hatırladınız sanırım. Kendisi üniversite mezunu bense ikinci üniversitemi okuyorum bu bir farklılık yaratır mı bilmiyorum ama biz gayet iyi anlaşıyoruz. İkimiz de aynı şehirde doğup büyüdük benim için o şehirden kalkıp okuduğum şehre geldi birlikte ev tuttuk o burada çalışmaya başladı ve durum bu. İlk geldiğinde ev tuttuğumuzda sorunlarımız daha fazlaydı eve eşya almak evin temizliği abonelikler için sağda solda koşturma kartlara borçlanarak yapılan ev harcamaları vb. Kısacası her şey tam bir kaostu. Ama gün içerisinde muhakkak olurdu gece yatağa gittiğimizde de olurdu. Şimdi ohooo yatak desem uyku diyor

Yanlış hatırladınız sanırım. Kendisi üniversite mezunu bense ikinci üniversitemi okuyorum bu bir farklılık yaratır mı bilmiyorum ama biz gayet iyi anlaşıyoruz. İkimiz de aynı şehirde doğup büyüdük benim için o şehirden kalkıp okuduğum şehre geldi birlikte ev tuttuk o burada çalışmaya başladı ve durum bu. İlk geldiğinde ev tuttuğumuzda sorunlarımız daha fazlaydı eve eşya almak evin temizliği abonelikler için sağda solda koşturma kartlara borçlanarak yapılan ev harcamaları vb. Kısacası her şey tam bir kaostu. Ama gün içerisinde muhakkak olurdu gece yatağa gittiğimizde de olurdu. Şimdi ohooo yatak desem uyku diyor

ben socialscientist in yazılarını görünce başlık onun sandım, kusura bakmayın..

Bu şekilde davrandığında siz nasıl karşılık veriyorsunuz peki ? Susup oturuyor musunuz ? Tartışma mi çıkarıyorsunuz yoksa duygusal triplere mi giriyorsunuz? Şahsen en son geçen hafta yatağa yattigimizda sarıldık baktım daldı dalacak uykuya yerimde doğruldum yüzüne baktım Biz neden sevismiyoruz? dedim öyle bir baktı ki yüzüme, nerden açtı şimdi konuyu ve ne diyor bu ya dercesine şaşkın şaşkın öylece baktı ağzını bile açamadı ne diyeceğini bulamamış gibi. Bir başladım ağlamaya. O an gerçekten çok kırıldım tutamadım kendimi. Neden ağlıyorsun nolur yapma çok seviyorum seni ölüyorum senin için dedi biraz fazla ölmüş galiba diriltemiyoruz ölüyü

Estağfurullah acımayın. Ama böyle bir cinsellik mümkün. Nelerden hoşlanır eşiniz. Bir düşünün. Public sex seven var, beraber erotik film izlemeyi seven var, kostüm seven var, külotlu çorap seven var.

Yani bakın geçen akşam bir yere gidecektik. O gün de sevişme ihtimalimiz yoktu. Ben jartiyer giydim diz altı eteğimin altına. Asansörde ona gösterdim. O gün sevişmedik ama o bütün gece ben yürürken otururken konuşurken eteğimin altında jartiyer olduğunu bildi. Bu çok hoşuna gitti. Böyle şeyler. Ayrıntılar önemli.

Hatta boğazlı bir kazağım var. Boynunda penceresi var kazağın ama göğüs çatalım asla görünmüyor. Bana dedi ki yaa aslında bir yerin de gözükmüyor ama insanın bakası geliyor o pencereye. Nasıl başarıyorsun bunu dedi. Böyle şeylere kafa yorun.
Ay şimdi fazla açık ve ayrıntılı yazmak da istemiyorum ama inanın benim giydiklerim hiçbir etki yaratmıyor. mümkün değil erkekler gorsellikten çok hoşlanır ve etkilenir diyeceksiniz ama benimki biraz tuhaf. Şahsen benim goguslerim kiloma vücuduma göre biraz fazla büyük hatta yeni yılda iç çamaşırı takımı alacaktım kırmızı kırmızı geleneğe uyarak uygun sutyen bulamadım en büyük bedenden bile baş kaldırıyorlar. Sürekli övgü almama rağmen ki memenin övgüsü mu olur da, benimki gözünü indirip bakmıyor bile sevisirken dokunmak istemiyor o bölgeye sonuçta beni böyle tanıdı çünkü kıyafetlerden de öyle böyle değil çok belli oluyor. Ama beni annesi gibi falan mı görüyor anlamadım. Birkaç kez zarf attım hatta. Çok ağrım oluyor sırtımda artık dayanamıyorum ben sanırım küçültme ameliyatı olacağım dedim hayır olma ne gerek var ben böyle beğeniyorum demiyor hiç nasıl istersen diyor konuyu kapatıyor. bir kere ne kadar küçülecek yaptirirsan diye sordu. Acaba çok mu az mı küçülecek diye tedirgin 😅

Konu ile pek alakalı değil ama merak ettim işte
Şu beğenmeyenler neden konuyu beğenmemişler?
Gayet makul bir dert
Çözüm konusunda pek fikrim olmasada
Bazı çiftlerde sık duyduğum problemlerden biride erkeğin isteksizliğidir
Yardım alabilirsiniz
Sexi gecelik tavsiyesinde bulunmayacağım

Adam erken boşalıyor diye uzak duruyor belli ki. Siz ağlıyorsunuz üzülüyorsunuz ama o bu sorunu çözmek için bir şey yapmıyor. İşte böyle adamlarla evlenilmez. Bir sürü konu var forumda böyle.

Açık açık konuşun. Ciddiyetinizi anlasın. Eczanelerde bunun için çeşitli ilaçlar oluyor gitsin kullansın, beslenmesine dikkat etsin. İlaçlarla başlarsa bir süre sonra ilaçsız da devam edebilir. Olmazsa artık doktora gidersiniz. 3 dakika için soyunmaya değmez ki daha ne olduğunu anlamadan :KK70:

Tek hatanız kullandığı ürünlere karışmanız olmuş. Onu da kötü niyetle yapmamışsınız güzelce açıklamışsınız. Ayrıca birbirini tatmin etmenin tek bir yöntemi de yok beni konuşturmayın akşam akşam :KK70::KK70:

Niye hep biz çekici, eğlenceli falan olmak zorundayız ya? Biz de sıkılıyoruz. Benimki saldı mesela g.tü göbeğiii. Ben de sıkıldım bu halinden. O da bana çekici olsun o zaman. Oluyor mu? Hayır. Ben niye çekici olacağım diye adamı kamusal alanda taciz edeyim yahu
Öyle bir zorunluluk yok kim demiş.
Güzel bir ilişki hem su gibi akar hemde altta iki insanı da yormayacak karşılıklı çabayla devam eder.
Çok fazla özel hayatımla ilgili ayrıntı vermeyi sevmiyorum. Bu gerek cinsellik olsun gerek sevgilimin bana yaptığı bir jest. Ama bunda yazacağım.
Ben ilişkimize x kadar yenilik, heyecan katıyorsam sevgilim 2x kadar katar.
Sadece cinsellik üzerinden örnek verecek olursam hiç beklemediğim anlarda aklımı alır, ufak bir değişiklik yapar belki ama bütün olayı etkiler o durum.
Burada kadın kadınayız diye kadın lar üzerinden örnek veriliyor. Yoksa iş sadece kadında bitmiyor.

Back
X