Estağfurullah acımayın. Ama böyle bir cinsellik mümkün. Nelerden hoşlanır eşiniz. Bir düşünün. Public sex seven var, beraber erotik film izlemeyi seven var, kostüm seven var, külotlu çorap seven var.
Yani bakın geçen akşam bir yere gidecektik. O gün de sevişme ihtimalimiz yoktu. Ben jartiyer giydim diz altı eteğimin altına. Asansörde ona gösterdim. O gün sevişmedik ama o bütün gece ben yürürken otururken konuşurken eteğimin altında jartiyer olduğunu bildi. Bu çok hoşuna gitti. Böyle şeyler. Ayrıntılar önemli.
Hatta boğazlı bir kazağım var. Boynunda penceresi var kazağın ama göğüs çatalım asla görünmüyor. Bana dedi ki yaa aslında bir yerin de gözükmüyor ama insanın bakası geliyor o pencereye. Nasıl başarıyorsun bunu dedi. Böyle şeylere kafa yorun.