• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla ev arkadaşı gibi olduk..

Ay bu ben miyim? Olay komple aynı. Merak etme yalnız değilsin tatlım. Biz de 1 yılı geçti beraber yaşıyoruz. Yaklaşık 5 ay önce nişanlandık. Ve bir çok konuda harika olan adam cinsellik deyince böyle bir garip davranıyor. Oysaki başlarda aşırı istekliydi. Neyseki ben istediğimde reddetmiyor (istisnalar hariç) ama kendiliğinden de yaklaşmıyor. Bu konu baya bir problem oldu aramızda. Evlilik stresi çok etkili cidden. Zaten evli gibiyiz ne stresi diyeceksin, değişen bir şey olmayacak diyeceksin ama öyle algılamıyor sanırım erkekler. Benimkisi çok stres oldu, çok heyecanlandı nişan söz aşamasında. Ve evlenmek içinde o ısrar etmişti. Neyse sebebini hala kestirememek ile birlikte ben çareyi en son rest çekerek buldum sanırım. Seni seviyorum ama bu şartlar altında ben yokum dedim. Bir süredir iyi gidiyor ama daha çok uzum bir süre olmadı bakalım ne kadar kalıcı olacak.

Seviyor ama artık arzulamiyor. Benim de günlerdir kafamda dönen cümle bu. Sıkıntı diyebileceğimiz çok kısa sürmesi durumu vardı. Hatta takviye edici bir sürü abuk subuk şey almıştı benden gizli kullanırken yakalamıştım ve kullanmazsa çok kısa süreceğini beni mutlu edememekten korktuğunu söylemişti. Ben de bunu aşarsak bunlar olmadan asarız bir daha lütfen kullanma dedim. o günden beri 3 dakikayı göremez olduk sanırım birkaç dakika için kim yorulacak şimdi deyip vurup kafayı yatıyor
Aaa bunu görmemişim işte sıkıntı bu bence. Onu biraz poh pohla bu konuda. Ay çok takıyorlar böyle şeyleri. Aslında bence hiç önemli değil. Biz zaten cinselliğe duygusal anlamlar yüklüyoruz. Ha 3 dk ha 30 dk farketmez kii

Herkese merhabalar. Çok uzun zamandır BDV takip ediyorum çoğu zaman sizlerle ağladım sizlerle güldüm diyebilirim. Kiminiz için büyük kiminiz için küçük artık benim de bir derdim var o yüzden üye oldum. Anlatacak kimsem yok naçizane fikrinizi almak istiyorum. Ben 25 nişanlım 27 yaşında. 8 aydır birlikteyiz ve 3 aydır birlikte yaşıyoruz. Ben hala okuyorum ve çalışıyorum, o da çalışıyor. Maddi anlamda hiçbir desteğimiz yok. Herşeyi sıfırdan kendimiz yapıyoruz. Evimizde çoğu eşyamız yok, ekonomik olarak çok sıkıntılı bir dönem bizim için ama bu konuda hiç birbirimizi üzmedik bazen aç uyuduk ama birbirimize sarıldık. Ufak tefek tartışmalarımız oluyor ama hep el ele diz dize olduk bizi hiç yıpratmadı. Nişanlım ev işlerinde, mutfakta temizlikte her türlü derdimde hep destek oluyor hiçbir işi tek başıma yapmadım. çok ilgilidir sürekli güzel sözler söyler öper sarılır hep gözümün içine bakar bu konuda hiçbir sıkıntım yok. Ama son zamanlarda cinsellik konusunda çok isteksiz davranıyor. Başlarda seyreklesmeye başladı. Normaldir ikimiz de yoruluyoruz dedim. Ama artık hiçbir şekilde istemediğinden eminim. Ondan beklemeyeyim ben yaklasayim diyorum hemen askim çok yorgunum uyuyalım mi diyor. Sen git yat ben gelirim diyorum ben sana sarılmadan uyuyamam ki diyor. Hem bu kadar ilgili olup hem beni nasıl istemiyor anlamıyorum. Önceden böyle olmadığı için bu değişim beni çok üzmeye başladı. Beni çok sevdiğini biliyorum sürekli sevişmekten kaçmasını anlamıyorum. Gururuma dokunuyor. Daha 3 aydır aynı evdeyiz bu kadar çabuk bikmasi normal mi sizce ? Konuşmayı da denedim. Sürekli olacak diye bir kural mı var bak biz nelerin üstesinden geliyoruz bu mu sorun diyor. Ona da hak veriyorum ama bir zamanlar size dokunduğunda mutluluğunu gözlerinde gördüğünüz adamın artık yatağı sadece uyumak için kullandığını ve bunu normal karşıladığını düşünün. Ben buna çok üzülüyorum. Sizce sadece basit bir dönem mi yoksa bu hep böyle mi sürecek ve kotulesecek mi ?

Canım benim, öncelikle bu şekilde düşünmen çok normal ancak kişiselleştirme bu durumu. Kendimden örnek vereyim bazen o kadar enerjim düşük oluyor ki cinsellik aklımın ucundan geçmiyor. Bunun sebebi hayatımda istemediğim şeylerin olması, iş hayatı vs vs. Gerçekten dönemsel düşüşlerin olması çok olağan bana göre. Erkekler için özellikle maddi anlamda güçsüzlük çok yıpratıcı da bir durum bununla baş etmekte zorlanıyor da olabilir.

Evlilik konusunda benden daha istekli olduğunu düşünüyorum. Hatta eskisinden daha olumlu bakmaya başladı. Birlikte birşeyler basarabildigimizi görmek ona güç veriyormuş. Bir hotelin resepsiyonunda çalışıyor. Fix 8 saat. Ve oturuyor sürekli. Her işin zorluğu var elbette ama taş da taşımıyor ki. Ve daha 27 yaşında anlayamiyorum
Karısıyla sevısmeyen sureklı reddeden adamlarda evlenmek ıcın can atam tarafmıslar. Burdaki konuları Bı okuyun isterseniz.
Sizinle yarın da evlenebılır. Bu askınızdan öldüğünü evlenınce hergun sevısecegınız anlamına gelmiyor.

eskıden kadınlar basım agrıyor derdı sımdı erkekler yorgunum dıyor :D
erkekler yorgun olsa da ılıskı yasayabılır ona engel degıl
madende calısan ınsaatda kum tasıyan kazı yapan ınsanlar var yorgunlukla ne alakası var ısteyınce olur o

yorgunum derken canım ıstemıyor dıyor aslında oyle derse küsersınız dıye yumusatıyor ten uyumu yoksa zor acık soyleyeyım . karsılıklı cekım olması lazım yoksa koca nineler gıbı dızınıze battanıye alır oturursunuz tontıs tontıs

yaslar daha cok genc ınsanın kanı kaynar bır kere ne yorgunlugu

Karısıyla sevısmeyen sureklı reddeden adamlarda evlenmek ıcın can atam tarafmıslar. Burdaki konuları Bı okuyun isterseniz.
Sizinle yarın da evlenebılır. Bu askınızdan öldüğünü evlenınce hergun sevısecegınız anlamına gelmiyor.
kesınlıkle oyle katılıyorum burda benzer cok konu okudum hep boyle

Seviyor ama artık arzulamiyor. Benim de günlerdir kafamda dönen cümle bu. Sıkıntı diyebileceğimiz çok kısa sürmesi durumu vardı. Hatta takviye edici bir sürü abuk subuk şey almıştı benden gizli kullanırken yakalamıştım ve kullanmazsa çok kısa süreceğini beni mutlu edememekten korktuğunu söylemişti. Ben de bunu aşarsak bunlar olmadan asarız bir daha lütfen kullanma dedim. o günden beri 3 dakikayı göremez olduk sanırım birkaç dakika için kim yorulacak şimdi deyip vurup kafayı yatıyor
Sebebi buradaymış işte.
Ben giyim kuşam etkisine inanmıyorum. Anlık işe yarayabilir ama uzun vadede paçalarını çoraplarına sokmuşken bile seni arzulayabilir partnerin.
Başta yorgunluk olabileceğini düşündüm ama onun da etkisi uzun sürmez.

Sebebi buradaymış işte.
Ben giyim kuşam etkisine inanmıyorum. Anlık işe yarayabilir ama uzun vadede paçalarını çoraplarına sokmuşken bile seni arzulayabilir partnerin.
Aynen katılıyorum. Neler neler giydim yaklaşmayan adam dün hastayım deli gibi burnum akıyor, lahana gibi giyinmişim, leş gibi terlemişim, bir şeyler mi yapsak diyordu🤷‍♀️

Sebebi buradaymış işte.
aynen oyle gıyımle falan asla alakası yok ayaklar bırbırıne degdıgı an bıle yetebılır
lahana gıbı gıyınılmıs grıpmıs hıc fark etmıyor
kesın ıktıdarsızlık sorunu var

aynen oyle gıyımle falan asla alakası yok ayaklar bırbırıne degdıgı an bıle yetebılır
lahana gıbı gıyınılmıs grıpmıs hıc fark etmıyor
kesın ıktıdarsızlık sorunu var
Takviye kullanmış zaten. Belki sorunu yok ama düzenli bir birliktelik geçmişi yoksa erken boşalma olabilir. Aslında düzenli sevişse fizyolojik bir problem i yoksa düzelecek ama...

erken olayına canı sıkkın belli ki , sürekli pohpohlaman lazım erkekler bu konuda fazla hassas , sana yetemediğini düşündüğü için oluyor gibime geldi , bence başka bir sorun yok .

Bazı şeyler rutine binince arada böyle olabilir, ben sevgilimle 2 buçuk senedir birlikte yaşıyorum öyle zamanlar oluyo ki artık görev gibi gelmeye basliyo, hafta sonu sevisiriz, kahvaltıya dışarı çıkar sinemaya gideriz falan gibi haftalık program haline geliyo. Çok kafaya takılacak bişey değil bence, nisanlinizla konusun, içinden gelmiyorsa bunu açık açık söylesin, sonsuza kadar böyle gitmiycem sonucta

Bazı şeyler rutine binince arada böyle olabilir, ben sevgilimle 2 buçuk senedir birlikte yaşıyorum öyle zamanlar oluyo ki artık görev gibi gelmeye basliyo, hafta sonu sevisiriz, kahvaltıya dışarı çıkar sinemaya gideriz falan gibi haftalık program haline geliyo. Çok kafaya takılacak bişey değil bence, nisanlinizla konusun, içinden gelmiyorsa bunu açık açık söylesin, sonsuza kadar böyle gitmiycem sonucta
Bence bizim gibileri asıl tedirgin eden şuan olan aksamalar değil. Bunun sonsuza kadar süren bir aksamaya dönüşme ihtimali. Dönemsel olduğunu bilsek sorun olmaz

Sadece cinsellik konusunda mi isteksiz, genel olarak fiziksel aktivite konusunda mi isteksiz.
Kisin D vitaminsizligi insani her yerden vurabiliyor bence, ben takviye almasam kolumu kaldiracak istek ve enerjiyi bulamiyorum da.

Abi 3 ayda daha tam olarak birbirinizi keşfedemeden neyden sıkılmış onu anlamadım ben :)
Adamı 13 yıl sonra düşünemedim :S

Back
X