Nişanlımla ettiğim şiddetli kavga..Kopma noktası..

bir de nişan öncesi de inişli çıkışlı yazmışsınız ne bekliyordunuz? nişan olunca melek mi olacaktı... bazen köy görünür de biz illa ki klavuz ararız

Ne demek "annemi aradım jasse bana ulaşamıyor sende açma?! "

Korkuç bir adam, asla güvenilmez, bunun sonu yok. Lütfen nişanı atın, derhal telefonunuzu değiştirin. Ömür boyu pişmanlık olacak bu adam..
Eminim harcadığınız yıllara kıyamıyorsunuz, belli alışkanlığınız da var.. Ama 5 yıl değil 20 yıl daha çekebilecek misiniz??

Reactions: anu
tabiki de bir daha onunla yan yana bile gelme bitsin gitsin bu iş. böyle terbiyesizlik olmaz

Adamin hayatinda başkasi olabilir mi?
Davraniş şekli hic hoş değil bu sekildr bir evlilige adim atildigi takdirde cok büyük sorunlar ortaya cikabilir
Ne kadar sinirli okursa oksun bir erkegin nisanlisina bu sekilde davranmasi kabullenilcek bisi deil kalfi ki evlilik oldugundada ayni srkilde davranicaktir ..

Başına neler geleceğini bilemezsin bence kaç kurtar kendini
Deli midir nedir ? İnsan nişanlısına da telefonla ulaşamayacak diye birşey mi var ?
Bırak arama sorma

Üye girişi yapmadan sessizce okuyordum günlerdir ama dayanamadım konunuzu görünce,
Nişanlınız öfke kontrolünü yitirmiş ve kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyor.
Fakat sizde kendiniz çok fazla ayak altına aldırmışsınız, adam aramaz, açmaz, mesaja cevap vermez, annenizi arar ağır konuşur, sonra akşam arayınca siz açarsanız tam da bu sonuca ulaşırsınız.

Adama kendini fazla değerli hissettirmişsiniz, kendinizi de değersizleştirmişsiniz. Her aradığında ulaşacağını ve kaybetmeyi göze alamayacağınızı biliyor. Düşünmek mi istiyormuş beyefendi? Yol verin, uzun uzun düşünsün.

Ama siz de zırt pırt arayıp, ona buna ulaşarak vs. takıntılı hareket etmişsiniz.
Aramanızı istemiyor mu? Sizin VIP olmadığınızı mı söylüyor?
O zaman siz de ona VIP olmadığını hatırlatmalısınız, iyi bir rest çekmezseniz kendini kraliyet ailesinden zannetmeye devam edecek..

Üstelik 'Sen Kimsin Ulen?' diyebilecek bi adama sizin kadar sabırlı davranmaz, kim olduğumu gösterirdim ..

Cok sinirlendim okurken. İnanılmaz gereksiz havalanmis beyefendi. Lutfen bu havasini indir ve tekmeyi bas.kendini kurtar

Kac kurtar kendini adam ben buyum demis evlenmeden sükret...

Sevgi ve aşk bu değil.. Asıl kendini ne sanıyor ki sana bunları diyor? Kusura bakma ama çok alttan alıp pohpohlamışsın bir tarafları kalkmış

tek kelimeyle şımarmış. Madem kendi annesini de senin anneni de arayabiliyo istese senide arayabilirdi müsait olmadığını insan gibi söyleyebilirdi. bu böyle devam ederse kendini bilerek ateşe atarsın kendi ayağınla kendi sonunu hazırlıyorsun iyi düşün

Reactions: anu
Biz sizden çok sinirlendik bu adama. .nişanı atacaginizi düşünmüyorum ki zaten karşı atmakla tehdit ediyor [havaya bak]..bari sağlam burnunu sürt..annen den özür dilesin yazık kadına. .

Simdi sen bu adamin pilisini pirtisini topla yap bir bohca gonder vur tekmeyi gerizekaliya akli basina gelsin
Sonra ne de olsa ben ne halt yedim diye sana geri gelecektir,ikinci tekmeyi de o zamana sakla

o kadar ettiği laflara takındığı bu tavırlara rağmen koskoca sayfa yazında bir kere bile ayrılsam mı dememişsin. 5 senemi verdim diyorsun da böyle bir ilişkinin sence ne kadar ömrü olabilir. bir kere sen kimsin ne demek ya. nişanlımsın diye hayatımın odak noktası mı sandin, nişanı atarım umrum olmaz vs demiş adam. yani sana diyorki hayatımdan çıksan umrum olmaz ve sen de 5 senemi verdim diyorsun.. bence mantıklı düşün

ayrılmak için bahane kolluyor gibi.acaba kaldıgınız süre içindeki davranışlarınızı dedikodumu etmişler? dolduruşamı getirmişler?
öyle bile olsa nişanlın böyle davranamaz
bence asla kendini ateşe atma evlenipte
evlendiginde eve dahi gelmez hesapta soramazsın buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…