- 19 Mart 2012
- 653
- 10
-
- Konu Sahibi omrumu_yedi
Sen sevdiğin için ve daha sonraları düzeltmeye çalıştığı için kendini suçlu hissettin düzelirmiydi pişman olmuşmudur diye
Diyelim ki iyi niyetli, diyelim ki pişman oldu, farzedelim düzeltmeye çalışıyo...
Farketmez Canım ya.. Teşbihte hata olmaz Eşeğe altın semerde vursan eşek eşektir....
Patavatsızlık var bir kere...
Şimdi pişmandır belki ama emin ol en fazla iki ay oynayabilir sana
Kendini 3-5 ay farklı gösterebilir kendisi bile değişmek istese farketmez yine özüne dönücek
O öyle biri patavatsız..konuşmayı bilmeyen..lafın nereye gittiğini düşünemeyen..
İlgisiz,saygısız,düşüncesiz vs bunlara katlanabileceksen eğer bi şans daha ver..
Ama düzelmeyecek bunu da bil..
Tatlım aynı yerdeyiz işte..Değer vermemiş demişsin ya
Belkide kendine göre çok fazla değer veriyo sana
Ama tarzından dolayı cahilliğinden dolayı bilmediğinden dolayı vs nasıl nitelendirisen nitelendir
Bir sürü sebep sayabiliriz belki davranışlarına ,istediğin kadar da olumlu tarafından bakalım
Ne anlamı var ki..
Biz çevreye saygıya görgüye önem veren insanlarız
Sevgin aşkın azaldığında hayat rutine döndüğünde kişiliğiyle huyuyla anlaşıp anlaşamadığın karakteriyle karşı karşıya kalıcaksın
Çok zor inan daha çok yıpranırsın..
Ne güzel o bi işin mesleğin var ayaklarının üstündesin
Annen inanılmaz alttan almış nişanlını sırf senin için
Güzelde bi ailen var
Kendine göre anlaşabileceğin kişileri seversin de sevilirsinde ...
Canımm ne kadar olumlu iyimser bakmak istersen bakalım diyorum bende
Diyelim ki ameliyatın basit bi operasyondu içi rahattı o yüzden pollaynnayız ya
Farketmez ki....
Sana peçete lazım olsa , kolonya lazım olsa, su istesen, bi aksilik çıksa
Yanında olması gereken kişi ilk önce o olmalı..
Beraberken ikiniz başbaşa yaşarken çekersin belki kahrını
Ele güne karşı gerekirse ailene karşı seni yücetlmeli değer vermeli vermese bile veriyo gibi göstermeli
Ne acizliğin mecburiyetin var güzelim ya niye böyle biriyle birlikte olmayı düşünüp
İnsanların yanında saygınlığını yitirerek ve üzülerek sürekli birini düzeltmeye çalışarak yaşayasın ki
İnsan gurur yapar o parayı bi özür mesajıyla duygusal bi iki cümleyle gönderirdi belki
Yapılacak seni kararından vazgeçirecek duygu anlamında hamlesi yok bi tanem
Sen ağzınla ne istediysen onu düşünür yüzük istemiştin yüzük alır ama yaratıcılık ruhunu okşama
sıfır sıfır sıfır..... Mesleği vasfı ne olursa olsun bu kadar boş biriyle yaşama sakın...
Sen kendine layık görme herşeyden önce,
Sen kendine ne kadar değer verirsen insanlar da sana o kadar değer verir.
Paraya önem vermediğini çok iyi anladım ama miktar ne olursa olsun paranı da al
Dilenciye ver onda kalmasın ..
Çünkü karaktersiz o parayı kar sayarlar..
Ayhhhh ne yazdım beee :)))))
Yazılacak çoookk şeyyy var aslında
Ama düşünürsen o kişi için yazacak hiçbişey yok :)))
Sen aslında niye böyle olsun,daha güzel olabilir,
Bu kadar ciddiyete gitmişiz,herşey güzel olsun tarafındasın
Anlıyor hak veriyorum ama
İnsanları olduğu gibi kabul etmek lazım bu kişide senin kabul edemeyeceğin bir kişi
Değiştirmeye çalışmamak lazım ki değiştirsende geçici olarak değiştirebileceğin bir kişi
Hakkında hayırlısı olsun diyeceğim ama hayırlısı da olmuş bence
Düşünüp kafaya takıp acaba iyi olurmuydularla işini zorlaştırma
Yeni aşklarını konuşalım bundan sonra))
Bi süre hayatına birini sokamaman çok normal
Bu düşüncenin uzak gelmesi daha da normal
Şimdi yeni bir aşk değil onun istemediği şeyleri yaparken diken üstünde olursun
Biriyle görüşmeye kalksan kendini suçlu hissedersin
Bu düşünce bile aldatıyomuşun ihanet ediyomuşun gibi bir his verirvs vs...
Bu süreç gelip geçecek biraz zaman..
cnm, aklıma gelmişken yazayım... ben bi araba aldım eski nişanlımdada vardı bi araba ama benim ailemde araba yok yani babamın arabası yok....
nişanlım bana , ikisini satar daha iyi bi araba alırız aslında babanda araba olsaydı biz onu kullanırdık bu ikisinide satar üzerine kredi çeker ev alırdık dedi bana...
yani burdaki düşünce malesef çok ta halis değil hep bana hep bana diyen bi insanmış malesef... zamanla daha iyi anlyrmmm.. ama üzüntüm geçmiooo.. geçsin istyrm artıkk(((
canım benim, bencil kendinden başka kimseyi düşünmeyen ve saygısızlıkta sınır tanımayan birinden kurtulmuşsun....dilerim ileride sana ve ailene layık birini bulur, mutlu olur, bu günlerini tebessümle anarsın
Geçecek merak etmehayatına birini sokma tabi bir süre boşluktan ötürü yine yanlış kişiyi seçersin.yada onda olmayan güzel yanları görürsende yanlışlarını göremezsin hata haa üstüne gelir.ama kendini soyutlama mutlka sosyal ortamlara gir oldumu.hassas bir dönemdesin ama geçecek arkadaşım merak etme.Kolay değil biliyorum benim ablamda çok kötü bir şekilde ayrılmıştı nişalısından (aldatmıştı haysiyetsiz) ailecek geçirdik o kötü günleri,ama 1 sene sonra dünya iyisi biriyle evlendi ailecek çok seviyoruz sanki öz abim o derece.Her şer de hayır var unutma.Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez. Mevlana derki "üzülme,kaybettiğin her şey başka bir suretle geri döner" Allah yardımcın olsun Geleceksin üstesinden eminim.
ablan ne kadar sürede kendini toplamıştı cnm...
bana hiç geçmeyecekmiş gibi gelio bu günler....
Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez evet ama ben artık çok zorlanyrm...
ablan ne kadar sürede kendini toplamıştı cnm...
bana hiç geçmeyecekmiş gibi gelio bu günler....
Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez evet ama ben artık çok zorlanyrm...
şimdiye kadar burada bizimle paylaştıklarını bizlerinse seni tüm yüregimizle anlayıp içimizden gelenleri bir kardeş nidasıyla anlayıp ister istemez olumsuz açıklamalarımız görüyorum ki hala senin üzüntünü azaltmaya yetmemiş lütfen kendine saygı göster böyle bir adamın kölesi olmaktan kurtulmaya çalış aksi halde geri dön dese tamamdır dönersin yazık bak demişsin babanın arabası olsa...inanamıyorum kurucak cümle dahi bulamıyorum çünki aklıma gelenlerin çocu oldukça agır.sen lütdfen olanları bizimle paylaşmaya devam et sonra bizlere anlattıklarını sanki başkaı yaşıyormuş sende okuyormuşsun gibi değerlendir umarım üzüntün azalacaktır.
İlk hafa berbat haldeydi uyumuyordu, yemiyordu vb.sonra 1 ay ruh gibi gezdi.3-4 ay moral bozukluğu vardı,bu aralarda hep şüktetti bu arada böyle birinden kurtulmuşum zaman geçtikçe daha mantılı düşüneibiliyorum demişti.kısacası ablam 6 ay kadar sonunda çok çok iyidi,herşeyi unutmuştu.