Nişanlımla ayrıldım yaklaşık 2 ay oldu hala içim acıo:( acaba düzelirmiydi ?

ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. diyor sadece dedikleri yaptıklarına tam zıt. o fakir ya senin paranda gözü vardı o yüzden ayrılmak istemiyordu. sevdiği sen değilsin para bu aşikar

ay annemde öyle dioo, o şuanda seni kaybettiğine değil hesaplarının suya düştüğüne yanıo dio,

hep hesap yapardı işte 2 maaş şu kadar aylık para girecek eve falan diyee,

bide ondada araba vardı bendede ikisinide satarız , daha ii bi araba alırız diye hesap yaparken onların olmamasına üzülüo dio annem

çok can yakıcı olaylar yaaa ((

ARKADAŞIM AĞZINA PARMAKLARINA SAĞLIK...

NE güzel özetlemişin durumu

Allah razı olsunn senden , hepinizden..

sendemi nişandan ayrılmıştın cnmm ?

benim durum farklı biraz canımcım nikahı düğünden 6 gün önce yapmıştık, düğünü bekliyorduk..düğüne iki gün kalada ayrıldık..

Allah cümlemizden razı olsun.. anlatılmayacak dert vermesin kuzum, sağlığın sıhhatin yerinde olsun ölümden başka herşeye çare var..

geçmiş olsun cnmm

iisndir inşş ,
öyle umut edyrm çünki çok güzel konuşuosun,
işin varmı çalışıomusun ?

geçmiş olsun cnmm

iisndir inşş ,
öyle umut edyrm çünki çok güzel konuşuosun,
işin varmı çalışıomusun ?

sağolasın kuzum..iyiyim çok şükür yeni bir hayat var önümüzde bunu en iyi şekilde baştan inşa etmeye çalışıyorum :)

uzun zamandır aynı işyerinde çalışıyorum.. kursa yazıldım kpss için, kitap okuyorum, arkadaşlarımla vakit geçiriyorum gezmeler tozmalar falan :)aşk var mı diye soracak olursan şuan yok çünkü öncelikle ben hazır olmalıyım.. zaten birine ayırabileceğim bir vaktim yok şimdilik:)

sende kesinlikle bir daha sevmem etmem deme çünkü neler yaşayacağımızı bilmiyoruz belki çok çok daha mutlu olacağız..umutsuzluk insana göre bir şey değil sonuçta ben iki sene öncesine kadar, sende 5-6 ay öncesine kadar bunları yaşayacağını bilmiyordun.. bakalım daha neler görüp yaşayacağız

aynen cnm 5-6 ay öncesine kadar bunları yaşayacağımı bilmyrmd ama hep içimde acaba bu doğru kişimi sorusu vardı ?
çünki daha 2 aylık nişanlıyken ramazan bayramında bana kıyafet allaım dedim umursamadı sonra dedim gidip bakalım ben öderim annem bekler şimdi ilk bayramım gelin kız olarak dedim,
bana dediki ben memlkete gidicem ben gidince git al .....

yine o günün akşamında avm de gezyrz onun kardeşi benim kardeşimde var yanımızda önden önden yürüdü dedeim biz nişanlıyız nasıl beni nırakır böyle önden önden gider.. kardeşler yüzünden küçük bi tartışmaydı sebebide..

kurban bayramındada telefonu yüzüme kapatmıştı onada çok sinir olmuştum...

yılbaşındada keza o gün için bi yemek yiyelim der yada küçük bi hediye alır diye bekledim , yada tektaşımı alır ama yook.. hediye almadığı gibi o gün bana ben ali ahmet değilim ( ikiside evli kardeşleri) karı ağzına bakamam diye bağırdı... ay nasıl kötü oldum anlatamam...

bunları yaşarken hep bi acabalarım vardı zaten... ama yinede zorlanıo insan hemde çoookk..

canım benimmmm bu adamla ayrıldığın için mi üzülüyorsun bence en doğrusunuyaptın düşünsene mutsuz bir hayatın olucana yokluğunu çek çek unut gitsin sakın ama sakın pişman olma en iyisini yaptın

cnmmm bende kendime şunu söyledimm , Allah izin verirse daha önümde birsürü bayram olcak yılbaşı olcak hepsini bu adamın mahvetmesine izin verme dedim...

ama kendi bana dioki ben ilçede büyüdüm sen şehirde bu tür incelikleri bilmio olabilirim ,öğrenirim....

bence ilçeyle , şehirle alakası yok bu durumun..

ayrıldığımızda 8 mart dünya kadnlar gününde çiçek pasta yaptırmış getirmiş artık herşeyi bilcem diye ama iş işten geçmişti ((

güzelim adamlar gösteriyor yüzlerini işte biz gözü kapalı sevmişiz o yüzden düzelir vardır bir sebebi diye diye geçiştirmişiz.. benim şuan ki düşüncelerim duruşum inan onu tanıdığım zamanlarda olsaydı daha farklı olurdu her şey..

demek ki benimde öğreneceğim şeyler varmış o vesile oldu, sağolsun. Arkasından beddua etmedim hiç, etmekte istemem..Rabbim onuda beni de bildiği gibi yapsın.. Herkesin gönlüne göre versin..

Her zaman bu kadar sakin olamayabiliyorum tabi hazmedemiyorum sinirlenip terlikle oklavayla falan dövesim geliyo bazen aklıma geldikçe ama yansıtmıyorum tabi kimseye sabırrrr çekiyorum sabırrrrrrrrrrrr

cnm zenin ayrılık sebebindemi böyle şeylerdi?
ne kadar nişanlı kalmıştınız?
ailesi düzelin diye uğraştımı hiç ?

bizimkinin ailesinin umrunda olmadı hiçkimse aramadı ?

sana mesaj attımmmm gördün müüü :)

bizim bi sorunumuz yoktu kuzum, anneciği sağolsun.. muradına erdi..

Son düzenleme:

bence şükret şehir ve ilçe farketmez çok saçma bir gerekçe sunmuş

yazdıklarını içim sıkılarak okudum nasıl olurda bu kadar uzun bir zaman katlana bilmişsin bu adama benimde seninde anladığın gibi senn parandan kariyerinden yararlanmak isteyen bir erkek var karşında paranı yediği yemiyormuş gibi birde ömrünümü yesin istiyorsün kurtulduğun için şanslısın inan bana nişanlılıkta ciddiye alınmayan birçok şeyin sonucu evlilikte belli olur ve geridönüş aşaması can sıkıcı, asla geri dönmeye kalkma anladığım kadarıyla ciddi bir operasyon geçirmişsin bu anda yanında olmayan hiç olmasın ben nişanlıyken fizik tedavi görüyordüm eşimi her çıkışımda kapıda beni beklerken görünce evet bu adam benim her halimde beni anlar yanımda olr demştim 6 yıllık evliyim halada aynı düşüncedeyim.

Allah mutluluğunu daim etsin arkadaşımm..

bendeki aynı maaş aynı kariyer kendisindede vardı ....

evet çok ciddi bi operasyondu 5.5 saat sürdü ameliyatım kulak ameliyatı geçirdim.

Allah var ameliyat sonrası yanımdaydı çiçekte aldı ( basit bi çiçekti ama aldı) ... ama benim için önemli olan o 5,5 saati nerde geçirdiğiydi !!! öle değilmi kapıda beklemesi o kapıdan sevenin ayrılmaması gerekirdi yanlışmıyım? ve ameliyat sonrası... bi deodarant, bi zeytin alıp getirmedi...

yazdıklarının her kelimesini okudum ve cevapları bile okumadan hemen yazayım dedim. bi kere tek taş olayı falan değil bu. (benim burada ilk konum tek taş üzerineydi, almamıştı ozaman ve bende üzülüyordum ama nişandan evvel aldı sağolsun. şimdi ben ancak özel giyindiğimde takıyorum yani çok dert edilecek bişey değilmiş)
tektaşı hak etmiyorsun dediğinde, hak etmiyorsun kelimesini kullandığı için bu nişanı atsan inan haksız sayılmazdın, hak etmiyorsun ne demek ya. terbiyesiz dicem kusura bakma

nişanlılık evlilik öncesi bu insanı tanıma evresidir. aranızda (memur olduğun için söylüyorum, bende memurum tayin durumunu kastediyorum) nikah yoktu znnedersem nişanı attın_________emin ol hayatının en doğru kararını verdin.

- bi kere sana maaşının hesabını sorması yanlış kere yanlış, bu kişi yarın senin elinden maaş kartını da alırdı, sen boş yere 1 ay çalışırdın.
- insan nişanlıyken hediyeleşir, yani sen gördüğün beğendiğin bi t-shirt ü alıp hediye etmelisin, keza onun da bunu düşünmesi gerekirdi senin telefona ihtiyacın varsa bunu bilmeliydi.
- bizim dairede de karı koca var mühendis, kadın kocasından 4 yaş büyük, ve dışardan baktığında eş değil de abla-kardeş gbi görünüyorlar ve adam bi gün dedi ki: 'A. okuldaki en inek öğrenciydi onun bi gün mutlaka atanacağını bliyordum o yuzden evlendim onunla' o gunden sonra nefret ettim o adamdan, evlilik kriteri asla bu değildir. kadrolu mühendis olduğun için seninle evlenicem tabi lafı şaka değil, şaka ile söylenecek bi laf değil, orda burda gururlanacak mühendis karım var 3000 lira maaş alıyor (ben de yiyorum) diyecek yaaaaa
-insanın ağzından yanlışlıkla bile çıkmayacak, çıkmaması gereken birçok laf etmiş (annene seksi demesi, eşek gibi yatıyosun demesi, sağır kızı verdiniz gbi laflar)..
-ameliyatta en çok ihtiyaç duyabileceğin kişiydi belki de ama yoktu,(bu arada geçmiş olsun, şifalar diliyorum)
-sana 5 liralık bir deodorantı bile çok gördü (zeytin muhabbetini açmıcam)

içinde hâlâ sevgi kırıntısı falan varsa bilemem ama kusura bkma okurken bile çok irrite edici geldi bana, çok görgüsüz, ukala, ahmak, terbiyesiz ve daha sayamacağım birsürü sıfatı hakeden bir karakter. sen bu adamla evlenseydin bu işin sonu ayrılık olurdu ve (sabırlı bir kişiliğin var tahminimce bu yüzden de) terk edilen de sen olurdun.

şimdi sen üzülüyorum falan diyorsun ya, farkında değilsin çektiklerine üzülüyorsun. biz evlenecektik şöyle olacaktı böyle olacaktı işte çocuklarımız olacaktı demedin, hep üzüldüğün seni kırdığı, hatta parçaladığı noktalara değinmişsin, ortada aşk falan yok, sende de yok emin olabilirsin.

son olarak belki benden büyüksündür, sen diye hitap ettim, krıcı konusmus da olabilirim, sinirlendim çünkü. şimdiden özür dilerim
tavsiyem şu olur
sakın ama sakııııııııııııııııııııın yok tektaş aldı, yokdeğişicem dedi, yok öyle böyle asla kendinden ödün verme
önüne bak, zor bir süreçtir, Allah hakkında hayırlar versin,
kal sağlıcakla

ağzına sağlıkkkk haketmeyene değer vermeyeceksin

cnm öncelikle yaşım 27-85 dğumluyum...

sonrasında tektaş benim çok istediğim bişey değildi ama baktım hiçbişey almıo hiçbişey yapmıyo benim için, tektaşı söyleyim ne diyecek dedim, istedim ve olmadığını görünce üzerinde biraz daa durdum ama sonuç değişmedi... terbiyesiz demişin haklısın ne deyimm... bende diyoru artık...

telefon olayı şöyle doğumgünümde hediye olarak alacaktı 6 ay geçmesine rağmen alamdı, ve gidioduk alalım diye alamadan gelioduk..

ve kendiside kadrolu mühendis olduğu için benim mesleğime bu kadra takılcağını hiç düşünememiştim...

ameliyattada daha önce yazmıştım ama sonrasında yanımdaydı ama o an orda olması çok öenmliydi benim içinn ...

birde benim 12 yaşında bi kızkardeşim var süreki onunla tartışıodu , ve ona küçük değil bu evlense çocuk doğurur demesi benide annemide çok kırdı....

uzun uzun yazdığın anlattığın içinde eline yüreğine sağlık arkadaşımm..

herşey gönlünce olsun

dualarınıa ihtiyacm varrr... iyiki bu foruma üye olmuşum iiki sizlerle paylaşmışım beni kendime getirdinizz...

şimdiye kadar hep şimdi bende sonra başkasıyla nişanlanacak onu mutlu edecek gibi düşüncelerim vardı artık onuda yıkmaya başlyrm sayenizde...

yaşıtız, bende kadrolu mühendisim :) belki de oyuzden seni bu kadar iyi anlıyorum..
geçenlerde çok guzel bi söz okudum diyorki:
'tecrübe en kötü testtir, önce sınav yapar, sonra öğretir' diye.. çok doğru bir insana çok değr veriyoruz, gerçekten çok sevdiğimizi gösteriyoruz, ve severken objektif bakamadığımız için de gerçeği pek göremiyoruz, ama ayrıldıktan sonra bak alt alta yazıldığında ne kadar negatif davranışları, tavrı ve tarzı olan bi insanmış gördün değil mi?
cevapların hepsini okudum, dairedeyim şu an son 1saatimi buna verdim :)
herkes 'Allah'a şükret, kurtulmuşsun, ya evlenseydin, bu adam çıkar düşünmüş' gibi cevaplar vermiş çok doğru..
eski nişanlın; terbiyesiz, kötü karekterli, cimri, kaba,...,görgüsüzmüş..
bak benim bi cevabım vardı nişan değil ama aynı dairede çalıştığım birinden ayrılmamla alakalı (sevgilisinden ayrıldıktan sonra yeniden sevenler var mı? gibi bir konuydu) 7 ay acısını yaşadıktan sonra eşimle tanıştık (bende erken nikahcılardanım) Allaha şükür, çok sevdim onu, değer gördüğümü hissettim aynı şekilde annem ve babama da ki bunlar benim için çok önemli. bi gün kredi ödediğimi söyledim(lisans+yuksek lisans) epey kulfetli ve aynı maaşı alıyoruz düşün çantama para attığına şahit oldum. bunları tabiki yapmak zorunda değil hatta ben mahcup oldum ama ADAM DEDİĞİN ihtiyacını bilecek, yeri geldimi seni senden çok dşünecek........ eğer karşındaki adam böyle olursa sende verici olursun, değer verdiğini gösterirsin ama seni ciddiye almadığını, ilgilenmediğini görürsen o kişi bir nişanlı, eş olmayı bırak adam vasfını bile kazanamaz öyle insan için de değil gözyaşı dökmek parmağını bile kımıldatma!!!!!
bundan sonra yapacağın, önce sağlık ve sıhhatin için, (sabrına hayran kaldığım) annen, baban için dualar et.
annen baban damat diye bağrına basacakları, kadrini kıymetini (SENİN VE ANNE BABANIN) bilecek ve inşallah çok mutlu edecek ve 'aaaa böylesi de varmış, nişanlılık böyle birşeymiş' diyeceğin insan karşına çıkacak.
canını sıkacak birşey yok, kendine zaman tanımalısın. kendini eritip tüketme
tekrar söylüyorum senin vereceğin değeri hakedecek birisi elbet çıkacak karşına, mutluluk hayallerinizi taçlandırmak üzere

Benimkisi amiyane bir tabir olacak ama, adam odunun tekiymiş..nişanlıyken böyle,evlenince kimbilir ne biçim davranırdı..dereyi geçmeden başlamış daha..Allah kurtarmış seni..verilmiş sadakan varmış..sonradan pişman olmaktansa..Allah onunla evlenecek kızın yardımcısı olsun..bence bi fakire sadaka ver

Son düzenleme:
ayy canım benim öncelikle hiç üzülme. anlattıklarına göre sana değer veren birisi değilmiş seni çok üzerdi ayrılmakla en iyisini yapmışsın bence. allah herkesin karsısına hayırlı kişiler çıkarsın derler ya çok doğru. daha iyileri çıkar karşına üzme tatlı canını zamanla unutursun önüne bak sen boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…