- 6 Nisan 2012
- 440
- 0
-
- Konu Sahibi omrumu_yedi
ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. diyor sadece dedikleri yaptıklarına tam zıt. o fakir ya senin paranda gözü vardı o yüzden ayrılmak istemiyordu. sevdiği sen değilsin para bu aşikar
ARKADAŞIM AĞZINA PARMAKLARINA SAĞLIK...
NE güzel özetlemişin durumu
Allah razı olsunn senden , hepinizden..
sendemi nişandan ayrılmıştın cnmm ?
benim durum farklı biraz canımcım nikahı düğünden 6 gün önce yapmıştık, düğünü bekliyorduk..düğüne iki gün kalada ayrıldık..
Allah cümlemizden razı olsun.. anlatılmayacak dert vermesin kuzum, sağlığın sıhhatin yerinde olsun ölümden başka herşeye çare var..
geçmiş olsun cnmm
iisndir inşş ,
öyle umut edyrm çünki çok güzel konuşuosun,
işin varmı çalışıomusun ?
sağolasın kuzum..iyiyim çok şükür yeni bir hayat var önümüzde bunu en iyi şekilde baştan inşa etmeye çalışıyorum :)
uzun zamandır aynı işyerinde çalışıyorum.. kursa yazıldım kpss için, kitap okuyorum, arkadaşlarımla vakit geçiriyorum gezmeler tozmalar falan :)aşk var mı diye soracak olursan şuan yok çünkü öncelikle ben hazır olmalıyım.. zaten birine ayırabileceğim bir vaktim yok şimdilik:)
sende kesinlikle bir daha sevmem etmem deme çünkü neler yaşayacağımızı bilmiyoruz belki çok çok daha mutlu olacağız..umutsuzluk insana göre bir şey değilsonuçta ben iki sene öncesine kadar, sende 5-6 ay öncesine kadar bunları yaşayacağını bilmiyordun.. bakalım daha neler görüp yaşayacağız
aynen cnm 5-6 ay öncesine kadar bunları yaşayacağımı bilmyrmd ama hep içimde acaba bu doğru kişimi sorusu vardı ?
çünki daha 2 aylık nişanlıyken ramazan bayramında bana kıyafet allaım dedim umursamadı sonra dedim gidip bakalım ben öderim annem bekler şimdi ilk bayramım gelin kız olarak dedim,
bana dediki ben memlkete gidicem ben gidince git al .....
yine o günün akşamında avm de gezyrz onun kardeşi benim kardeşimde var yanımızda önden önden yürüdü dedeim biz nişanlıyız nasıl beni nırakır böyle önden önden gider.. kardeşler yüzünden küçük bi tartışmaydı sebebide..
kurban bayramındada telefonu yüzüme kapatmıştı onada çok sinir olmuştum...
yılbaşındada keza o gün için bi yemek yiyelim der yada küçük bi hediye alır diye bekledim , yada tektaşımı alır ama yook.. hediye almadığı gibi o gün bana ben ali ahmet değilim ( ikiside evli kardeşleri) karı ağzına bakamam diye bağırdı... ay nasıl kötü oldum anlatamam...
bunları yaşarken hep bi acabalarım vardı zaten... ama yinede zorlanıo insan hemde çoookk..
canım benimmmm bu adamla ayrıldığın için mi üzülüyorsun bence en doğrusunuyaptın düşünsene mutsuz bir hayatın olucana yokluğunu çek çek unut gitsin sakın ama sakın pişman olma en iyisini yaptın
aynen cnm 5-6 ay öncesine kadar bunları yaşayacağımı bilmyrmd ama hep içimde acaba bu doğru kişimi sorusu vardı ?
çünki daha 2 aylık nişanlıyken ramazan bayramında bana kıyafet allaım dedim umursamadı sonra dedim gidip bakalım ben öderim annem bekler şimdi ilk bayramım gelin kız olarak dedim,
bana dediki ben memlkete gidicem ben gidince git al .....
yine o günün akşamında avm de gezyrz onun kardeşi benim kardeşimde var yanımızda önden önden yürüdü dedeim biz nişanlıyız nasıl beni nırakır böyle önden önden gider.. kardeşler yüzünden küçük bi tartışmaydı sebebide..
kurban bayramındada telefonu yüzüme kapatmıştı onada çok sinir olmuştum...
yılbaşındada keza o gün için bi yemek yiyelim der yada küçük bi hediye alır diye bekledim , yada tektaşımı alır ama yook.. hediye almadığı gibi o gün bana ben ali ahmet değilim ( ikiside evli kardeşleri) karı ağzına bakamam diye bağırdı... ay nasıl kötü oldum anlatamam...
bunları yaşarken hep bi acabalarım vardı zaten... ama yinede zorlanıo insan hemde çoookk..
güzelim adamlar gösteriyor yüzlerini işte biz gözü kapalı sevmişiz o yüzden düzelir vardır bir sebebi diye diye geçiştirmişiz.. benim şuan ki düşüncelerim duruşum inan onu tanıdığım zamanlarda olsaydı daha farklı olurdu her şey..
demek ki benimde öğreneceğim şeyler varmış o vesile oldu, sağolsun. Arkasından beddua etmedim hiç, etmekte istemem..Rabbim onuda beni de bildiği gibi yapsın.. Herkesin gönlüne göre versin..
Her zaman bu kadar sakin olamayabiliyorum tabi hazmedemiyorum sinirlenip terlikle oklavayla falan dövesim geliyo bazen aklıma geldikçe ama yansıtmıyorum tabi kimseyesabırrrr çekiyorum sabırrrrrrrrrrrr
cnmmm bende kendime şunu söyledimm , Allah izin verirse daha önümde birsürü bayram olcak yılbaşı olcak hepsini bu adamın mahvetmesine izin verme dedim...
ama kendi bana dioki ben ilçede büyüdüm sen şehirde bu tür incelikleri bilmio olabilirim ,öğrenirim....
bence ilçeyle , şehirle alakası yok bu durumun..
ayrıldığımızda 8 mart dünya kadnlar gününde çiçek pasta yaptırmış getirmiş artık herşeyi bilcem diye ama iş işten geçmişti((
sana mesaj attımmmm gördün müüü :)
bizim bi sorunumuz yoktu kuzum, anneciği sağolsun.. muradına erdi..
yazdıklarını içim sıkılarak okudum nasıl olurda bu kadar uzun bir zaman katlana bilmişsin bu adama benimde seninde anladığın gibi senn parandan kariyerinden yararlanmak isteyen bir erkek var karşında paranı yediği yemiyormuş gibi birde ömrünümü yesin istiyorsün kurtulduğun için şanslısın inan bana nişanlılıkta ciddiye alınmayan birçok şeyin sonucu evlilikte belli olur ve geridönüş aşaması can sıkıcı, asla geri dönmeye kalkma anladığım kadarıyla ciddi bir operasyon geçirmişsin bu anda yanında olmayan hiç olmasın ben nişanlıyken fizik tedavi görüyordüm eşimi her çıkışımda kapıda beni beklerken görünce evet bu adam benim her halimde beni anlar yanımda olr demştim 6 yıllık evliyim halada aynı düşüncedeyim.
yazdıklarının her kelimesini okudum ve cevapları bile okumadan hemen yazayım dedim. Bi kere tek taş olayı falan değil bu. (benim burada ilk konum tek taş üzerineydi, almamıştı ozaman ve bende üzülüyordum ama nişandan evvel aldı sağolsun. şimdi ben ancak özel giyindiğimde takıyorum yani çok dert edilecek bişey değilmiş)
tektaşı hak etmiyorsun dediğinde, hak etmiyorsun kelimesini kullandığı için bu nişanı atsan inan haksız sayılmazdın, hak etmiyorsun ne demek ya. Terbiyesiz dicem kusura bakma
nişanlılık evlilik öncesi bu insanı tanıma evresidir. Aranızda (memur olduğun için söylüyorum, bende memurum tayin durumunu kastediyorum) nikah yoktu znnedersem nişanı attın_________emin ol hayatının en doğru kararını verdin.
- bi kere sana maaşının hesabını sorması yanlış kere yanlış, bu kişi yarın senin elinden maaş kartını da alırdı, sen boş yere 1 ay çalışırdın.
- insan nişanlıyken hediyeleşir, yani sen gördüğün beğendiğin bi t-shirt ü alıp hediye etmelisin, keza onun da bunu düşünmesi gerekirdi senin telefona ihtiyacın varsa bunu bilmeliydi.
- bizim dairede de karı koca var mühendis, kadın kocasından 4 yaş büyük, ve dışardan baktığında eş değil de abla-kardeş gbi görünüyorlar ve adam bi gün dedi ki: 'a. Okuldaki en inek öğrenciydi onun bi gün mutlaka atanacağını bliyordum o yuzden evlendim onunla' o gunden sonra nefret ettim o adamdan, evlilik kriteri asla bu değildir. Kadrolu mühendis olduğun için seninle evlenicem tabi lafı şaka değil, şaka ile söylenecek bi laf değil, orda burda gururlanacak mühendis karım var 3000 lira maaş alıyor (ben de yiyorum) diyecek yaaaaa
-insanın ağzından yanlışlıkla bile çıkmayacak, çıkmaması gereken birçok laf etmiş (annene seksi demesi, eşek gibi yatıyosun demesi, sağır kızı verdiniz gbi laflar)..
-ameliyatta en çok ihtiyaç duyabileceğin kişiydi belki de ama yoktu,(bu arada geçmiş olsun, şifalar diliyorum)
-sana 5 liralık bir deodorantı bile çok gördü (zeytin muhabbetini açmıcam)
içinde hâlâ sevgi kırıntısı falan varsa bilemem ama kusura bkma okurken bile çok irrite edici geldi bana, çok görgüsüz, ukala, ahmak, terbiyesiz ve daha sayamacağım birsürü sıfatı hakeden bir karakter. Sen bu adamla evlenseydin bu işin sonu ayrılık olurdu ve (sabırlı bir kişiliğin var tahminimce bu yüzden de) terk edilen de sen olurdun.
şimdi sen üzülüyorum falan diyorsun ya, farkında değilsin çektiklerine üzülüyorsun. Biz evlenecektik şöyle olacaktı böyle olacaktı işte çocuklarımız olacaktı demedin, hep üzüldüğün seni kırdığı, hatta parçaladığı noktalara değinmişsin, ortada aşk falan yok, sende de yok emin olabilirsin.
Son olarak belki benden büyüksündür, sen diye hitap ettim, krıcı konusmus da olabilirim, sinirlendim çünkü. şimdiden özür dilerim
tavsiyem şu olur
sakın ama sakııııııııııııııııııııın yok tektaş aldı, yokdeğişicem dedi, yok öyle böyle asla kendinden ödün verme
önüne bak, zor bir süreçtir, allah hakkında hayırlar versin,
kal sağlıcakla
yazdıklarının her kelimesini okudum ve cevapları bile okumadan hemen yazayım dedim. bi kere tek taş olayı falan değil bu. (benim burada ilk konum tek taş üzerineydi, almamıştı ozaman ve bende üzülüyordum ama nişandan evvel aldı sağolsun. şimdi ben ancak özel giyindiğimde takıyorum yani çok dert edilecek bişey değilmiş)
tektaşı hak etmiyorsun dediğinde, hak etmiyorsun kelimesini kullandığı için bu nişanı atsan inan haksız sayılmazdın, hak etmiyorsun ne demek ya. terbiyesiz dicem kusura bakma
nişanlılık evlilik öncesi bu insanı tanıma evresidir. aranızda (memur olduğun için söylüyorum, bende memurum tayin durumunu kastediyorum) nikah yoktu znnedersem nişanı attın_________emin ol hayatının en doğru kararını verdin.
- bi kere sana maaşının hesabını sorması yanlış kere yanlış, bu kişi yarın senin elinden maaş kartını da alırdı, sen boş yere 1 ay çalışırdın.
- insan nişanlıyken hediyeleşir, yani sen gördüğün beğendiğin bi t-shirt ü alıp hediye etmelisin, keza onun da bunu düşünmesi gerekirdi senin telefona ihtiyacın varsa bunu bilmeliydi.
- bizim dairede de karı koca var mühendis, kadın kocasından 4 yaş büyük, ve dışardan baktığında eş değil de abla-kardeş gbi görünüyorlar ve adam bi gün dedi ki: 'A. okuldaki en inek öğrenciydi onun bi gün mutlaka atanacağını bliyordum o yuzden evlendim onunla' o gunden sonra nefret ettim o adamdan, evlilik kriteri asla bu değildir. kadrolu mühendis olduğun için seninle evlenicem tabi lafı şaka değil, şaka ile söylenecek bi laf değil, orda burda gururlanacak mühendis karım var 3000 lira maaş alıyor (ben de yiyorum) diyecek yaaaaa
-insanın ağzından yanlışlıkla bile çıkmayacak, çıkmaması gereken birçok laf etmiş (annene seksi demesi, eşek gibi yatıyosun demesi, sağır kızı verdiniz gbi laflar)..
-ameliyatta en çok ihtiyaç duyabileceğin kişiydi belki de ama yoktu,(bu arada geçmiş olsun, şifalar diliyorum)
-sana 5 liralık bir deodorantı bile çok gördü (zeytin muhabbetini açmıcam)
içinde hâlâ sevgi kırıntısı falan varsa bilemem ama kusura bkma okurken bile çok irrite edici geldi bana, çok görgüsüz, ukala, ahmak, terbiyesiz ve daha sayamacağım birsürü sıfatı hakeden bir karakter. sen bu adamla evlenseydin bu işin sonu ayrılık olurdu ve (sabırlı bir kişiliğin var tahminimce bu yüzden de) terk edilen de sen olurdun.
şimdi sen üzülüyorum falan diyorsun ya, farkında değilsin çektiklerine üzülüyorsun. biz evlenecektik şöyle olacaktı böyle olacaktı işte çocuklarımız olacaktı demedin, hep üzüldüğün seni kırdığı, hatta parçaladığı noktalara değinmişsin, ortada aşk falan yok, sende de yok emin olabilirsin.
son olarak belki benden büyüksündür, sen diye hitap ettim, krıcı konusmus da olabilirim, sinirlendim çünkü. şimdiden özür dilerim
tavsiyem şu olur
sakın ama sakııııııııııııııııııııın yok tektaş aldı, yokdeğişicem dedi, yok öyle böyle asla kendinden ödün verme
önüne bak, zor bir süreçtir, Allah hakkında hayırlar versin,
kal sağlıcakla