Nişanlımla ayrıldım yaklaşık 2 ay oldu hala içim acıo:( acaba düzelirmiydi ?

anneler haklıdır, sen canının acısıyla belki gerçekleri göremesen de annen seni canı gibi seviyor senin iyiliğini düşünüyor. bence sen o erkekten ayrıldığına değil de bahtına yanıyorsun. mutlu olmak istiyorsun mutlu bir aşk evlilik düğün. tabi senin de hakkın. Gönlünce olur umarım bunu kalpten söylüyorum. Yakın zamanda mutlu edecek biri karşına çıksa bir de onu yazsan biz de seninle mutlu olsak

yaşıtım ve kadrolu mühendis arkadaşım :))
konumu cevaplarımı okuyup zaman ayrıdığın için öncelikle teşekürler aradaşım

evliymişin, ömür boyu mutluluklar diliyorum.. Allahım bozmasın... eşinde kadrolu mühendistir inşş :)))) ay gülüyrm artık ama hep sayenizdeee :)))

hani demişin ya çantama para atıodu diye benimkide bende para bekliodu :)) düğün için para biriktirelim diodu bende araba almıştım biriktiremiodum sürekli bu sorun oluodu..
ama elimde kalanı onun hesabna göndermeye çalışıodum.. gönderirkende bana her zaman ben senden çok para biriktiriorum diodu... bi gün dedimki ne kadra para oldu ... hiçç dedii..
nasıl yani dedimm o ara arabasını değiştirmişti o zaman kullandım hem senin paran benim parammı var dedi.. bende o zaman bundan sonra benim hesapta biriktirelim... en azından ben dokunmam o paraya dedim.... ve hiiiçç yollamadı benim hesabıma.... ha benim gönderdiğim para çok değildii belki ama yinede bu hareket çok üzüd beni... hem başımın etini yiyo biriktirmiosun biriktirmiosun diye hemde.... harcıooo...

aslında babam pek anlamdı bu adamın huyunu , suyunu .. babamın yanında dikkat ediodu biraz daha annemle daha çok vakit geçirdi, ve annemin yanında çok daha rahattı anlattıklarımdan görüosunuz kii ....

babamlada nereye gitseler hesabı babam ödüodu .. hani ben damadımm ben ödeyimm hatta damat adayıyım yoktu adamda...

inşş dediğin gibi 'aaaa böyleside varmış,nişanlılık böyle bişeymiş diyeceğim bir benim ve benim durumumda olan herkesin karşısına çıksın inşşş....

evet cnmm... bende onu düşündümm nişanlıyken böyle evlenince nasıl olur bu adam diye....

bide arkadaşlar bana hep şunu diolardı ... nişanlılık günlerinin kıymetini bil diolardı bende düşünüyodum... neyin kıymetini bilmem gerekio diye...

hani öyle çok fazla bişey bekleyen bi insanda değilim, küçük şeylerle mutlu olurum... ama olmadı... aileme saygısızlığı olmasaydı belki hala devam ediodu... çünki kendime yapılanı sineye çekebiliodum... ama ailem ve kızkardeşim olunca çekemedim.. inşş zaman gelir iyikide çekmemeişim derim ))))

aminn cnmmm.. inşş daha iisi çıkar inşş birdaha bu kadar üzülmem diye dua edyrm...

Allah yardımcımız olsun...

ay canım.. haklısın belkide bahtıma üzülüo olabilirm... hani insan hayaller kuruo şöyle düğünüm olsun böyle gelinliğim olsun dioo .. ve karşıdaki insan hepsini suya atıoo...
ve ben ayrıldığım içinde, suçlu ben olyrmm,sevmeyen ben olyrm,değer vermeyen ben olyrm... sevseydin ayrılmazdın dio bana (((

mesajları tekrar tekrar okuyrm içimi rahatlatması için senin mesajı okurken aklıma şu geldi cnm;

hani demişin ya biz evlenecektik şöyle böyle olacaktı,çocuklarımız olacaktı dememişin diye yazmışın,, çocuk konusunda anneme derdiki çocuğumuz olunca sen bakacaksın 400 lira bakıcı parasımı verelim ( 400 lira olduğunu ne biliosa bakıcı parasının ) annemde şimdi sırası değil bu konunun hele bi evlenin heralde bakarım çocuğunuz ortada kalacak değil ya derdi....

bide bana nişanlıyken bişey yapmadım çünki herşeyi evlendikten sonraya sakladım düğünümüzü eşyamızı halledelim o zaman yapalım istedim dedi.. evlendikten sonra seni mutlu etmek için herşeyi yaparım dedi... bunlar birazda benim kafamı karıştırdı... o yüzden başlığımda acaba düzelirmiydi var ((

geçmiş olsun arkadaşım dün senin yazdıklarından çok etkilenip çok hüzünlendim bütün gün düşündüm yanlış anlama ama şunu dedim kendi kendime biz kadınlar ne kadar kariyer yaparsak yapalım ,ne kadar da ekonomik özgürlüge sahip olurlak olalım erkek egomanyasından kurtulamıyorlar sosyal cevrede,görsel ve yazılı medyada sayısız örnekleri var.SON YAZDIĞIN EVLENsE ÇOCUĞU OLUR lafı saatlerce midemi bulandırdı eşimin mesleği anlar durumu dedim ve eşimle paylaştım ve pekte normal olmadığını düşündük benimde senin yaşlarında bekar kız kardeşim var inan 6 yıllık evliyim şugün kullansa okadar bir ÇOCUGA böyle yakışıksız bir kelime hemen arkama bakmadan giderim.ACABA DÜZELİRMİYD?sorusunu ASLA kendine sorma DÜZELMEZ.

guzelim mesajını okudum ama ben mesaj yazamıyorum,
iyi dileklerin için teşekkür ederim, darısı, daha da güzeli sana olsun

her anlattığın başlı başına bir ayrılık sebebi, o yuzden bunları yaşadığın insanın sana ilerde herşeyin düzelceğini, çok güzel olcağını söylemesine FIRSAT BİLE VERME..hâlâ üzüldüğünün farkındayım, bu günlerin geçici olacağını bil, sana söyleyebilceğim şu ki artık önüne bak.
ayy ben şimdi kime nasıl güvenicem deme, o zman kimseyle iletişim kuramazsın, ama tam anlamıyla da güvenme!
aynı evi paylaşmadıkça maaş, hesaP konularına girme. (maaş kartından asla vazgeçme)
çok seversin umarım ama aşkını, kıskanmanı dahi belli etme karşındakine
valla canım sevgilin, nişanlın, eşin ne olursa olsun bundan anlıyorlar
biraz temkinli davranmanı tavsiye ederim
bunlar benim nacizane fikirlerim
bu konunun üzerinde de durma, soran olursa vazgeçtik, de kestirip at hiç uzatma konuyu
kendine de eziyet etme, hatırlatma bile..
öptm hadi iyi bak kendine

cnm dün bütün gün düşündüm demişin, hakkını helal et eşinede sormuşun evet bi erkek fikri olarak iyiki sormuşun Allah razı olsun...(eşinin mesleğini merak ettim bu arada)
malesef dediğin gibi kariyer,ekonomik özgürlük malesef bizleri daha iyi konuma getirmio.. aslnda akıllı davranmak mı gerekio yoksa tecrübeyle bişeylerin sabitlenmesimi gerekio o kısmı öğrencem inşş...

EVLENSE ÇOCUĞU OLUR lafını 12 yaşındaki kız kardeşime kullandı daha 7.sınıfta zaten sürekli tartışırlardı kızkardeşimle ... annem herşeye susabilirim ama bu lafa asla kendi çocuğuma bu lafı söyletemem dedi... haklıydı ama inanın ben o zamanlar nişanlıma annemden özür dile bu laf çok ağır oldu dediğimde ne varki bu lafta bizim oralarda büyümüş kıza hep kullanılır dedi... ve tabi özür de dilemedi o anda bizim evden çıkıodu .. hatta çıkarken bana olmazsa bundan sonra size gelmeyim dışarda görüşelim dedi ve o bizim evden son çıkışı oldu... sonrasında barışmak için elinde çiçeklerle geldi ama nafile.....

demek istemem şu ki o günlerde bu laf bana çok ağır gelmemeişti onun ağzından çıktığındanmıdır, yoksa benim anlayış kıtlığımdanmıdır bilemem.. şimdi şimdi daha ii anlyrmm bu lafın kaldırılamayacak bişey olduğunu... inşş zamanla bu kararın doğruluğunda emin olur iiyi insanlarla yoluma devam ederim..

cnmm çook teşekkür ederimm..
ama dediğin gibi bundan sonra kime nasıl güvenicem sorusu hep aklımdaaa ((
tam anlamıyla güvenme konusuna gelince bunu kulağıma küpe edicem inşşşş :)))
soran sürekli oluyo düğün ne zaman, çok zayıflamışın streslerdemiisn, niye ayrıldınız,ayrıldıktan sonra aramadımı, ha sen ameliyat oldun onun içinmi ayrıldı nişanlın hastalığınımı bahane etti,gelin kızlık kısamı sürdü falan diyen insanlar çook tabii ve en acısıda bunlar yakınlarımm kuzenler ( amcamın kızları),amcamın eşi falan sürekli iğneleyici lafla ne anlıolar bilmyrm ama ...
geçicek bu günler hayırlısıyla inşşş

iyiki bu foruma üye olmuşummm.. zaman harcayıp bana yza herkesden Allah razı olsun....

kesinlikle ucuz kurtulmuşsun...hayırlısı olmuş gerçekten..içini ferah tut,eskiyi de düşünme artık...kendini üzmene bile değmez...

canım iğrenç ötesi davranışlar...Bence sen birde sadaka ver kurban kes üzerine....sakın da üzülme bu saçmalıktan başka birşey olmaz evlenseydin yazık ederdin kendine...

Son düzenleme:
Sakın düzelirmiydi diye kendini suçlama.eşşeklik baki işte.Allah yüzüne bakmış.okurken şok oldum.insanlar anlaşamaz tamam bende 1 buçuk yıldır nişanlıyım ve çok kavgalarımız ayrılıklarımız vs oldu ama senin durumun başka canım bu resmen uyanık,kusura bakma dost acı söyler sana değer vermemiş,maaşı iyi kadrolu dört ayak üstüne düştüme getirmiş işi bu çok açık,saygısızlığı,tavırları,cimriliğide cabası.hiç üzülme canım bu da senin sınavınmış.vallahi okurken sinirlendim yaa Allah karşına seni hak edecek, herşeyden önce sana insan olduğun için bayan olduğun,hayat arkadaşın olduğun için,saygı gösterek değer verecek insanlarla karşılaştırsın.

aminn cnm.. inşş iyileri çıkarır Allah karşıma ve benim durumumdaki herkese...
1,5 yıldır nişanlıymışın Allahım devamını getirsin ömür boyu mutlu olursun inşş cnm..
maaşı iyi kadrolu demişin ya işte orda şu soruyu soryrm kendime oda aynı maaşı alıo oda kadrolu niye öyle düşünmüş olailirki??

aminn cnmm..
seninde evlilik hayatında mutluluklar diliyorum..
maaşı iyi ,kadrolu dört ayak üstüne düşümüşüme getirmiş diosunya hatta bi çok kişi dio bunu kendiside aynı maaşı alan aynı kariyerde bi insan olduğu için işin bu durumu hiçç aklıma gelmedi benim ((

2 kişide öyle olunca daha rahat olur diye düşünmüş olabilir...yani bilemem tabi belkide yanılıyorumdur bana öyle geldi

2 kişide öyle olunca daha rahat olur diye düşünmüş olabilir...yani bilemem tabi belkide yanılıyorumdur bana öyle geldi

anlyrm cnm zaten ne olursan ol kadrolu mühendissin seninle evlenirim.... evlendikten sonra boşanırsak artık erkeğinde nafaka açma hakkı var sana nafaka davası açarım...ben çalışmayan kızla evlenmezdim zaten... gibi cümlelerin sonrasında çıkan sonuç bu tabi iki maaş olur daha rahat oluruz,çocuklarımız daha iyi ortamda büyür gibisinden düşünse anlycm hak vercem ama adam herşeyi ona bağlayınca ortaya olumsuz sonuç çıktı işte malesef ((

evet canım aynen,o farkı sen zaten farkederdin iyi niyetle ikimizde daha rahat ederiz çocuklarımız rahat büyür dese sen zate o laflara alınmazdın,adam biraz kendini düşünüyormuş bence Allah bidaha karşılaştırmasın.Hayırlısı...

herşeyi bilmeme rağmen içim acısı geçmioo bazen çok iyiyim... bazen çook kötü hala normalleşemedimm (((

cnm, aklıma gelmişken yazayım... ben bi araba aldım eski nişanlımdada vardı bi araba ama benim ailemde araba yok yani babamın arabası yok....
nişanlım bana , ikisini satar daha iyi bi araba alırız aslında babanda araba olsaydı biz onu kullanırdık bu ikisinide satar üzerine kredi çeker ev alırdık dedi bana...
yani burdaki düşünce malesef çok ta halis değil hep bana hep bana diyen bi insanmış malesef... zamanla daha iyi anlyrmmm.. ama üzüntüm geçmiooo.. geçsin istyrm artıkk (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…