Nişanlımla ayrıldım yaklaşık 2 ay oldu hala içim acıo:( acaba düzelirmiydi ?

Sana söyleyeceğim tek bir şey var. Allah'ın sevgili kuluymuşsun ki erkenden uzaklaştırmışsın onu hayatından. Evlenseydin daha içinden çıkılmaz hal alacaktı eminim. Ailenle aran açılabilirdi, şiddetten de bahsetmiş şaka yollu da olsa. Kadrolusun demesi bile ne kadar rahatsız edici... Aslında sözlülük nişanlılık dönemleri insanların birbirini tanıması için geçirilen bir süreç. Üzüntün muhakkak olacaktır sonuçta insanız yani. Ama gerçekten çok şükret. Belki 2 ay üzülürsün belki 2 yıl... Ama geçecek emin ol... Aklını gönlünü ferah tut. Asla pişmanlık duyma, sen yeterince kibar davranmışsın zaten. Ben olsam beynini patlatırdım herhalde :))

inş bende ablan gibi bi an öönce toplarım kendimi...
günde 1 paket sigara içiyrm..
yemek yemek ölüm gibi...geceleri uykum gelmioo...sabah kalkmak istemyrm..hep uyumak istyrmm..ama iş var mecburen kalkyrm..heryerim ağrıoo..

Kendine yazık ediyorsun bak hiç bir şeye kimseye değil.Bir arkadaş yazmış,bende katılıyorum ona sen zaten belliki sessiz sabırlı hanım bir bayansın,bende olsam kafayı yer cıngar çıkarırdım o hareketlere yaralyıp bırakırdım heralde, o derece .Son derece seviyesiz rezil bir tip belliki ya bir erkek kendisinden bir bayan tarafından kendisine ait olmayan para istenmiş ve buna sessiz kalabiliyor yollamıyor,nasıl bir haysiyetsizliktir bu.bide seninle pazarlığa oturuyor.canım kusurabakma belki güzel günleriniz geçmiştir belki bana kızcaksın ama ben bu adama erkek bile demem.bütün bunlar hala mı soğutmadı içini rahatlatmadımı senin? Allah korumuş tatlım ya sen önüne bak,ne güzel mesleğin var ailen var bunlar çok büyük kıymetler,sağlığında yerindeyse boşverrr ya ne olursa olsun zor da olsa hayat güzel yaşamana bak,sahip olduklarına şükret.Sadece şunu düşün severek yada sevmeyerek mutsuz olacaksan o hayat sana zindan olacaksa ne diye evlenesin? ne diye o sümsük (yine kusurabakma) herifin kahrını çekeceksin? rahatına huzuruna bak canım ya haytta huzur gibisi yok.
ben hep şunu düşünürüm bir kadın ne kadar feminist olursa olsun yaradılış özelliğinden dolayı sahip çıkılmak,korunmak istiyor içgüdüsel birşey bu doğanın kanunu.bana göre bir erkek özellikle eşi olacak bayanla olabilidiğince para muhabbeti yapmamalı bu konuda sahiplenici olmalıdır(bu dediklerim yanlış anlaşılmasın tabiki maddi imkanların elverdiği kadarıyla) bir erkek korumacı olmalıdır yeri geldimi aileni de sahiplenmelidir.sevmek zorunda değil o başka ama saygı göstermek bir erkek olarak üzerine düşeni yapmalıdır,gururlu olmalıdır (seninki maşallah pazarlık yapıyor,kadronla,arabanla fazla ilgileniyor vs)bunun dışında dünya yakışıklısı olsun ,pırlanta olsun,dünya peşinde koşsun,bu saydıklarım yoksa ben erkek demem. Canım şükret seni teselli etmek için değil içten söylüyorum.

sana tek kelime söylüyorum bu eski nişanlınla sevgililik döneminden itibaren aldığın en doğru karar olmuş:21:
bana hakaret etmesini geçtim bide anneme dil uzakcak heeeee:KK47:
elin oğlu ailemden birine ters bişe dese beni bulur karşında adı üstünde el o:KK47:
haddini ve yerini bilcek

inş toparlayacaksın bak o seni senin onu önemsediğin kadar önemsemiyor sende başka işlerle uğraş aklına geldimi mutlaka başka bişelerle uğraş günde 1 paket sigara resmen intahar eylemindesin yazık degilmi gençliğine sağlığına en sevdiğin dostların arkadaşlarınla sıkça görüş acın azalır seni mutlu edebilecek kişilere şans ver ve doğruyu bul.peki o seni terketseydi o zaman pişman olmayacakmıydın?tabikide gene olcaktın altı üstü üzüntüydü bu sürecin önemli olan bu çıkmazda boğulmamak inanki insanlar çok basit depresyon veya çeşitli ruhsal hastalıklara hiç farkında olmadan giriyorlar düşün artık nasıl bir tehlikeyle baş başa kalırsın çok düşünürsen sigarayı hiç demiyorumda.

inşşş toparlyrm arkadaşım bugün daha iyiyim...
birbirimize yazılmamış insanlar neler atlatıo buda benim sınavımmış deyip bakyrm artık olaylara..
aklıma hiçbişey getirmemeye çalşyrm dediğin gibi...
Allah hepinizden razı olsun....
annem öyle adamla evli olana kadar .. hiç evlenme otur evinde dio bencede doğru söylüo....
gelecek günler güzel olur inş......

nişanlım annemin yanında bana sen kadrolu mühendissin ne olursan ol seninle evlenirim gibi bi cümle kurdu annemle gözgöze baktık şaşkınlığımzıdan sustuk. sonra ne demek istedin diye sordum şaka yaptım dedi ve sonraları hep kurdu bu cümleyi ve bunun yanısıra evlendiğimizde boşanırsak sana nafaka davası açarım artık erkeğinde nafaka alma hakkı var dedi sonra bunada şaka yaptım dedi.

canım benim en doğru kararı vermişsin, eski nişanlın çok saygısız bir insanmış annenle nasıl konuşmuş, deli oldum burda.. Sen değerlisin, bu adamın sana değer vermediğini erkenden anlamana çok sevindim.. İçindeki boşluk biran önce geçer, baharla birlikte için umut dolar inşallah.. Birde bu günlerde kendini sana affetirmeye çalıştığında yukardaki söylediğin cümleyi hatırla, seni üzmesine izin verme..

Sana söyleyeceğim tek bir şey var. Allah'ın sevgili kuluymuşsun ki erkenden uzaklaştırmışsın onu hayatından. Evlenseydin daha içinden çıkılmaz hal alacaktı eminim. Ailenle aran açılabilirdi, şiddetten de bahsetmiş şaka yollu da olsa. Kadrolusun demesi bile ne kadar rahatsız edici... Aslında sözlülük nişanlılık dönemleri insanların birbirini tanıması için geçirilen bir süreç. Üzüntün muhakkak olacaktır sonuçta insanız yani. Ama gerçekten çok şükret. Belki 2 ay üzülürsün belki 2 yıl... Ama geçecek emin ol... Aklını gönlünü ferah tut. Asla pişmanlık duyma, sen yeterince kibar davranmışsın zaten. Ben olsam beynini patlatırdım herhalde :))

evet arkadaşım bazen düşünyrm evlenseydim daha neler yaşardım diye neler yaşatırdı küçükte olsa bazen içimde bi ümit acaba iyi olabilirmiydi diye düşünyrm.....
şiddet konusunda anneme sürekli söylüodu evlenince kızını döversem ne yaparsın... bana evliliğimizde şiddet var diodu.. sonra şaka yaptım diodu... bende hep şaka olmasına inandırdım kendimi...
kibar davranmasaydım nasıl olurdu diye diğer bi düşüncemde bu? yani susmadığımı yada tepkimi görünce kendini düzeltirmiydi yoksa benden önce davranıp yüzüğü o mu atardı?????

Kendine yazık ediyorsun bak hiç bir şeye kimseye değil.Bir arkadaş yazmış,bende katılıyorum ona sen zaten belliki sessiz sabırlı hanım bir bayansın,bende olsam kafayı yer cıngar çıkarırdım o hareketlere yaralyıp bırakırdım heralde, o derece .Son derece seviyesiz rezil bir tip belliki ya bir erkek kendisinden bir bayan tarafından kendisine ait olmayan para istenmiş ve buna sessiz kalabiliyor yollamıyor,nasıl bir haysiyetsizliktir bu.bide seninle pazarlığa oturuyor.canım kusurabakma belki güzel günleriniz geçmiştir belki bana kızcaksın ama ben bu adama erkek bile demem.bütün bunlar hala mı soğutmadı içini rahatlatmadımı senin? Allah korumuş tatlım ya sen önüne bak,ne güzel mesleğin var ailen var bunlar çok büyük kıymetler,sağlığında yerindeyse boşverrr ya ne olursa olsun zor da olsa hayat güzel yaşamana bak,sahip olduklarına şükret.Sadece şunu düşün severek yada sevmeyerek mutsuz olacaksan o hayat sana zindan olacaksa ne diye evlenesin? ne diye o sümsük (yine kusurabakma) herifin kahrını çekeceksin? rahatına huzuruna bak canım ya haytta huzur gibisi yok.
ben hep şunu düşünürüm bir kadın ne kadar feminist olursa olsun yaradılış özelliğinden dolayı sahip çıkılmak,korunmak istiyor içgüdüsel birşey bu doğanın kanunu.bana göre bir erkek özellikle eşi olacak bayanla olabilidiğince para muhabbeti yapmamalı bu konuda sahiplenici olmalıdır(bu dediklerim yanlış anlaşılmasın tabiki maddi imkanların elverdiği kadarıyla) bir erkek korumacı olmalıdır yeri geldimi aileni de sahiplenmelidir.sevmek zorunda değil o başka ama saygı göstermek bir erkek olarak üzerine düşeni yapmalıdır,gururlu olmalıdır (seninki maşallah pazarlık yapıyor,kadronla,arabanla fazla ilgileniyor vs)bunun dışında dünya yakışıklısı olsun ,pırlanta olsun,dünya peşinde koşsun,bu saydıklarım yoksa ben erkek demem. Canım şükret seni teselli etmek için değil içten söylüyorum.

canım seninki maşallah pazarlık yapıo demişin ya canım aklıma bi olay geldi onuda paylaşmak istyrm sizlerle....(yorumlarınıza ihtiyazcım var.)
nişanlımla bigün bi ayakkabı mağazasına girdk, bi ayakkabı beğendim kendisine aaa bak bu sana güzel olur rahat kullanırsın falan dedim giydi kendide beğendi...
sonra kasaya geçtik bana dediki sen beğendin sen alıosun dimi dedi.. ben alırım dedim aldım ama ben alayaım desem bile olurmu ben alırım demesi gerekmezmiydi pahalı bi ayakkabı değilde maddiyat için söylemyrm..olay rahatsız edici değilmi?...bunlar zamanla daha ii anlyrm...
ve biz ikimizde meslaktaşız aynı maaşı alıyoruz... benim düğün için para biriktirmediğimi söyleyerek sürekli beni suçlamasının yanı sıra bu tür hareketleride vardı...
içten söylediğine yazdığına eminim cnm çokk sağol. iyiki varsınız beni rahatlatıosunuz. Allahım sizlere yaşatmasın...

sana tek kelime söylüyorum bu eski nişanlınla sevgililik döneminden itibaren aldığın en doğru karar olmuş:21:
bana hakaret etmesini geçtim bide anneme dil uzakcak heeeee:KK47:
elin oğlu ailemden birine ters bişe dese beni bulur karşında adı üstünde el o:KK47:
haddini ve yerini bilcek

evet canım had ve yer meselesini bilmediği için bitirme kararım verdim .
kendisi benim anneme böyle rahatca konuşmasını ben ailene çok sıcak davrandım o yüzden böyle oldu,,benim art niyetim yok samimetten oluyo bunlar dedi.
bide kendisi bana sürekli büyüklere saygısızlık yapma sakın hele hele anneme diye uyarırdı.
ben büyüklerime çok saygılıyımdır ne derlerse desinler sesim çıkmaz diyen adamın sesi çıkınca bunlar yaşandı..

canım benim en doğru kararı vermişsin, eski nişanlın çok saygısız bir insanmış annenle nasıl konuşmuş, deli oldum burda.. Sen değerlisin, bu adamın sana değer vermediğini erkenden anlamana çok sevindim.. İçindeki boşluk biran önce geçer, baharla birlikte için umut dolar inşallah.. Birde bu günlerde kendini sana affetirmeye çalıştığında yukardaki söylediğin cümleyi hatırla, seni üzmesine izin verme..

ayyy inşşş cnmmm baharla umut dolsun içimiz hepberaber.. bu sıkıntılar gitsin bi daha gelmesin inş...
ben anlamadan annem anlamış değer vermediğini,kızım bu adam sana değer vermio nasıl olacak bu iş dedi..
hatta annem bu adam sana değil kimseye değer vermez sadece kendini düşünüo dedi...

artık kendini affettirmek gibi hiç bi çalışması yok canım parayı istediğimden itibaren sustu.. buda çok canımı yakıo:KK43:

canım seninki maşallah pazarlık yapıo demişin ya canım aklıma bi olay geldi onuda paylaşmak istyrm sizlerle....(yorumlarınıza ihtiyazcım var.)
nişanlımla bigün bi ayakkabı mağazasına girdk, bi ayakkabı beğendim kendisine aaa bak bu sana güzel olur rahat kullanırsın falan dedim giydi kendide beğendi...
sonra kasaya geçtik bana dediki sen beğendin sen alıosun dimi dedi.. ben alırım dedim aldım ama ben alayaım desem bile olurmu ben alırım demesi gerekmezmiydi pahalı bi ayakkabı değilde maddiyat için söylemyrm..olay rahatsız edici değilmi?...bunlar zamanla daha ii anlyrm...
ve biz ikimizde meslaktaşız aynı maaşı alıyoruz... benim düğün için para biriktirmediğimi söyleyerek sürekli beni suçlamasının yanı sıra bu tür hareketleride vardı...
içten söylediğine yazdığına eminim cnm çokk sağol. iyiki varsınız beni rahatlatıosunuz. Allahım sizlere yaşatmasın...

Amin canım kimseye yaşatmasın.. Olay rahatsız edici tabiki ufak şeylere tenezzül ediyor,bir bayan kendi iserse hediye alır ama sana böyle birşey demesi tuaf aksine onun sana alması gerekir,maddi imkanları olan biri kendi maddi fedakarlıkta bulnmalı eşi olacak hele o insan bide :KK50: canım diyorum ya Allah korumuş, sen rahatlayana kadar yaz, paylaş sıkıntılarını, burdan seni iyi etmeden gitmicez :KK34:

evet arkadaşım bazen düşünyrm evlenseydim daha neler yaşardım diye neler yaşatırdı küçükte olsa bazen içimde bi ümit acaba iyi olabilirmiydi diye düşünyrm.....
şiddet konusunda anneme sürekli söylüodu evlenince kızını döversem ne yaparsın... bana evliliğimizde şiddet var diodu.. sonra şaka yaptım diodu... bende hep şaka olmasına inandırdım kendimi...
kibar davranmasaydım nasıl olurdu diye diğer bi düşüncemde bu? yani susmadığımı yada tepkimi görünce kendini düzeltirmiydi yoksa benden önce davranıp yüzüğü o mu atardı?????

Düzeltmezdi merak etme... Huylu huyundan vazgeçmez. Sen alttan aldığın için o kadar sürmüş, tepki verseydin daha arıza olurdu. Bazı şeyler kısmettir. O kişi senin için hayırlı değilmiş demek ki, Allah'tan her şeyin hayırlısını iste... İnşallah seni hak eden, mutlu olabileceğin iri ile karşılaştırsın Allah seni...

canım bıtırmekle dogru olanı yapmıssın .
ınana bana cok hayırlı bır karar almıssın .
cocugun yaptıgı terbıoyesızlıklerın haddı hesabı yok .
1degıl 2 degıl hangı bırını duzelttsın .
ılıskının tutulacak hıc bır tarafı yok .
annenın dedıgı gıbı tam bır hanzo .
verılmıs sadakan varmıs .rabbım yardım etmıs sana .

Amin canım kimseye yaşatmasın.. Olay rahatsız edici tabiki ufak şeylere tenezzül ediyor,bir bayan kendi iserse hediye alır ama sana böyle birşey demesi tuaf aksine onun sana alması gerekir,maddi imkanları olan biri kendi maddi fedakarlıkta bulnmalı eşi olacak hele o insan bide :KK50: canım diyorum ya Allah korumuş, sen rahatlayana kadar yaz, paylaş sıkıntılarını, burdan seni iyi etmeden gitmicez :KK34:

canım inşş tamamen unutup. evet iyi yaptım doğru karar aldım deyip emin adımlarla yoluma devam ettiğim günlerin gelmesini heyecanla bekliyorum.
birde aklıma sürekli şu gelio karşıma yeni biri çıktığında belki çok ii anlaşıcaz çok güzel bi nişanlılık geçirircez ama evlendikten sonra bu adamdan daha kötü birine dönüşürse...
yani bana onu bıraktığım için bana beddua ederse diyrmm...:KK43:(((

Düzeltmezdi merak etme... Huylu huyundan vazgeçmez. Sen alttan aldığın için o kadar sürmüş, tepki verseydin daha arıza olurdu. Bazı şeyler kısmettir. O kişi senin için hayırlı değilmiş demek ki, Allah'tan her şeyin hayırlısını iste... İnşallah seni hak eden, mutlu olabileceğin iri ile karşılaştırsın Allah seni...

amin cnm inş... Allahım hayırlı kişiyle kerşılaştırsın ve iyiki o zaman ayrılmışım diyebileyim. inşşşş :KK43:(((

canım bıtırmekle dogru olanı yapmıssın .
ınana bana cok hayırlı bır karar almıssın .
cocugun yaptıgı terbıoyesızlıklerın haddı hesabı yok .
1degıl 2 degıl hangı bırını duzelttsın .
ılıskının tutulacak hıc bır tarafı yok .
annenın dedıgı gıbı tam bır hanzo .
verılmıs sadakan varmıs .rabbım yardım etmıs sana .

inanayrm cnm hepinize. çünki bir kişide evet aslında yürüyebilirdi.. bu adamı düzeltebilirdin demedi...
buda benim sınavımmış ne yapayım..... :KK43:(((
Allahım kimseye yaşatmasın :KK43:((

canım inşş tamamen unutup. evet iyi yaptım doğru karar aldım deyip emin adımlarla yoluma devam ettiğim günlerin gelmesini heyecanla bekliyorum.
birde aklıma sürekli şu gelio karşıma yeni biri çıktığında belki çok ii anlaşıcaz çok güzel bi nişanlılık geçirircez ama evlendikten sonra bu adamdan daha kötü birine dönüşürse...
yani bana onu bıraktığım için bana beddua ederse diyrmm...:KK43:(((

Sen fazla iyi niyetlisin :) sen onu durduk yere bırakmadın ki...En büyüğü ailene saygısızlık yapmış beddua etse bile bir düşün Allah o bedduayı kabul eder mi?? Benim İlahi adalete inancım sonsuz haksızlık yapmadın mağdur olan sensin.Bir yapana bak bir de yaptırana bak demişler.Zaten iyi niyetli olsaydı ne yapar eder senin gönlünü alır ikna eder düzelmeye çalışırdı.Bende nişanlımla ayrıldım inan 5-6 ay boyunca hiç bırakmadı pes etmedi hatalarını hep kabul etti aileme (onlara hiçbir saygısızlık yapmamasına rağmen beni kırdığı için) kendisini affettirdi.Beni sevdiğini ispatladı şimdide o hataların hiç birini yapmıyor.demek istediğim hatalı olduğunu düşünseydi gerçekten seni isteseydi bırakmazdı o yüzden hiiiç kendini suçlama.Asıl o senin ahını aldı sen niye düşünüyorsun o düşünsün bu yaptıklarımın bedeli benden çıkar mı diye.

Sen fazla iyi niyetlisin :) sen onu durduk yere bırakmadın ki...En büyüğü ailene saygısızlık yapmış beddua etse bile bir düşün Allah o bedduayı kabul eder mi?? Benim İlahi adalete inancım sonsuz haksızlık yapmadın mağdur olan sensin.Bir yapana bak bir de yaptırana bak demişler.Zaten iyi niyetli olsaydı ne yapar eder senin gönlünü alır ikna eder düzelmeye çalışırdı.Bende nişanlımla ayrıldım inan 5-6 ay boyunca hiç bırakmadı pes etmedi hatalarını hep kabul etti aileme (onlara hiçbir saygısızlık yapmamasına rağmen beni kırdığı için) kendisini affettirdi.Beni sevdiğini ispatladı şimdide o hataların hiç birini yapmıyor.demek istediğim hatalı olduğunu düşünseydi gerçekten seni isteseydi bırakmazdı o yüzden hiiiç kendini suçlama.Asıl o senin ahını aldı sen niye düşünüyorsun o düşünsün bu yaptıklarımın bedeli benden çıkar mı diye.

cnm sen nişanlımısın ? evlendinmi?.. Allahım mutluluğunuzu daim etsin ..sorun yaşatmasın inş...

cnm ben herşeye rağmen çok severken bi anda ayrıldım... anneme yaptığı saygızılıkların yanısıra parmak sallayarak kadına kimse seni çekmez hele benim annem hiç çekmez gibi laf edince hasta yatağımda ne oluyo dedim ya... ama sesimde çıkmadı çünki sargılıydım...

kızkardeşim daha 12 yaşında.. evlense çocuk doğurur demesi...
hastanede deodorant istememem rağmen alıp getirememesi..
annem benden için bugün çikolata yedi diye sevindiğini gören kuzenimin bi poşet getirdiği çikolatayı hakan abimin (nişanlımın amcasının oğlu) çocukların götüreyim birazını demesi.. belki basit bişey ama altı üstü çikolata giderken git marketten al götür hastanedeki çikolataya niye tenezzül ediosun.. hem kendini hem beni küçük düşürüosun...
eve çıktıktan sonra sağır kızı bana verdiniz demesi...annemin tepki gösterdikten sonra aynı cümleyi anneanneme kurması...
annesi bana geçmiş olsuna geldi küçük oğluyla oğlan 8. sınıfta gelirken bir valiz çamaşır getiripte bunlar yıkancak gibi konuşması..
beni arayıp kardeşim ne yapıo diye sorduğunda dışarı çıktı biraz dolaşacakmış dediğimde dışarı soğuk o çocuk hasata öksürüo niye gönderiosunuz diye bağırması...( daha sonra sana bağırmadım orda anneme bağırdım dedi ama bana bağırması gereksizdi çünki ben hasta yatağımdaydım.)
işte güzelim bunların hepsi üst üste yaşanınca dedim kendi kendime nasıl olcak bu iş kötü günümde bana bunları yaşatıo.. ha bu arada ( çok uzatyrm kusura bakmayın ama anca buraya yazınca rahatlyrm) cuma ameliyattan çıktım cumartesi günü bana dioki internetten hesabını aç bakalım ne kadar paran var... 4 aydır söz verdin 500,500 biriktirsen 2 milyar para olcak hesabında hadi kalk aç varmı o kadar.. bu cümle beni o kadar yaraladıki bana ağrın varmı? kendini nasıl hissediosun? bi isteğin varmı gibilerinden sorması gerekirken bana hesabımdaki parayı soruo....
ameliyattan bir gün önce de bana dediki aslında senin adına kredi çekseydik ne olur ne olmaz !!!!!!!!!!
bu ne demek Allah aşkına ameliyatta ölürsen para bana kalır demek değilmi.. tabi sonra gülüo şaka yapyrm dio... ( ay şimdi bile nasıl sinirlendim)
bide ameliyata girmeden interaktif şifrelerini versen bana ne olur ne olmaz dio bende not et söylyrm dedim şaka yaptım dio....

işte bunların sonucunda annem ve benim patlamamla bitti...telefonda söyledim ayrıldım ben diye... kendi memleketine gitmişti.. 10 gün sonra çıktı geldi elinde bi çiçek....babam normal davrandı konuştu ama annem yüzüne bakmadı... bana dioki benim hastaneden çıktıktan 1 gün sonra 45 yaşlarında kanser hastası olan halasının oğlu vefat etmişti. cenezemiz vardı çok moralim bozuktu ne söylediğimi bilmydm psikoljim bozulmuştu kusura bakma beni affet... bundan sonra sen ne istersen nasıl istersen öyle olacak san akayseride düğünde yaparım ne istersen yaparım deyince zamanında tektaşı bile çok gördün sen bana dedim...eşekliğime ver dio...

1 kere eve 3 kerede iş yerime geldi iş yerime ilk geldiğinde 14 şubattı bak ayrıldık ama sevgililer gününü düşünyrm dedi..tektaşı,1 demet çiçek,resimli pasta yaptırmış getirmişti..(bunlarıda başkasından akıl alarak yaptığını düşünyrm çünki kendi düşüncesi olsaydı daha öncede yapardı böyle incelikler)... daha sonra 1 daha geldi en son 8 mart dünya kadınlar gününde geldi o günde kalpli kırmızı bir pasta ve çiçek getirmişti...ayrıldın ama kadınlar gününü bile düşünyrm dedi.. ama ben bu kadar olayın üstüne heyecanımı,güvenimi kaybettiğimi artık aileminde istemediğini söyledim...

1 hafta sonra falanda ondaki paramı istedim o zamana kadar mesaj atıodu barışma çabaları vardı parayı isteyince herşey bitti...

Herşeyden önce senin annen eli öpülesi bir anneymiş gerçekten..her anne bu kadar iyi olmaz bunu unutma..çok şanslısın..annenin ailenin kıymetini bil..böyle bir beladan kurtulduğun için de hem şükret hem sadaka ver..başından sonuna kadar okudum yazıyı..aceba aceba aceba..hep şeytanın vesvesesi..allah inşallah kıymetini bilecek birisini şıkarır karşına..o adam senin hayatını tek kelimeyle mahvederdi..dua et ki rabbim buna izin vermemiş ..herkes seninkadar şanslı olmaz..bunu ilerleyen zamanlarda anlıcaksın..sabret-duat et..kendini yıpratma.kimse senden daha değerli değil

Sadece yuhh diyorum arkadaşım kusura bakma, konunu yarısına okudum, yemin ediyorum dayanamadım kalanı okumaya.Olur mu ya ne demek, daha evlenmeden boşanırsak, nafaka vs.
Sakın sakın hiç üzülme, Söyledikleri çok çirkin şeyler..
Dua et Rabbim karşına kıymetini bilecek insanlar çıkarsın.

X