yaşıtız, bende kadrolu mühendisim :) belki de oyuzden seni bu kadar iyi anlıyorum..
geçenlerde çok guzel bi söz okudum diyorki:
'tecrübe en kötü testtir, önce sınav yapar, sonra öğretir' diye.. çok doğru bir insana çok değr veriyoruz, gerçekten çok sevdiğimizi gösteriyoruz, ve severken objektif bakamadığımız için de gerçeği pek göremiyoruz, ama ayrıldıktan sonra bak alt alta yazıldığında ne kadar negatif davranışları, tavrı ve tarzı olan bi insanmış gördün değil mi?
cevapların hepsini okudum, dairedeyim şu an son 1saatimi buna verdim :)
herkes 'Allah'a şükret, kurtulmuşsun, ya evlenseydin, bu adam çıkar düşünmüş' gibi cevaplar vermiş çok doğru..
eski nişanlın; terbiyesiz, kötü karekterli, cimri, kaba,...,görgüsüzmüş..
bak benim bi cevabım vardı nişan değil ama aynı dairede çalıştığım birinden ayrılmamla alakalı (sevgilisinden ayrıldıktan sonra yeniden sevenler var mı? gibi bir konuydu) 7 ay acısını yaşadıktan sonra eşimle tanıştık (bende erken nikahcılardanım) Allaha şükür, çok sevdim onu, değer gördüğümü hissettim aynı şekilde annem ve babama da
ki bunlar benim için çok önemli. bi gün kredi ödediğimi söyledim(lisans+yuksek lisans) epey kulfetli ve aynı maaşı alıyoruz düşün çantama para attığına şahit oldum. bunları tabiki yapmak zorunda değil hatta ben mahcup oldum ama ADAM DEDİĞİN ihtiyacını bilecek, yeri geldimi seni senden çok dşünecek........ eğer karşındaki adam böyle olursa sende verici olursun, değer verdiğini gösterirsin ama seni ciddiye almadığını, ilgilenmediğini görürsen o kişi bir nişanlı, eş olmayı bırak adam vasfını bile kazanamaz öyle insan için de değil gözyaşı dökmek parmağını bile kımıldatma!!!!!
bundan sonra yapacağın, önce sağlık ve sıhhatin için, (sabrına hayran kaldığım) annen, baban için dualar et.
annen baban damat diye bağrına basacakları, kadrini kıymetini (SENİN VE ANNE BABANIN) bilecek ve inşallah çok mutlu edecek ve 'aaaa böylesi de varmış, nişanlılık böyle birşeymiş' diyeceğin insan karşına çıkacak.
canını sıkacak birşey yok, kendine zaman tanımalısın. kendini eritip tüketme
tekrar söylüyorum senin vereceğin değeri hakedecek birisi elbet çıkacak karşına, mutluluk hayallerinizi taçlandırmak üzere