Nişanlımla ayrıldım yaklaşık 2 ay oldu hala içim acıo:( acaba düzelirmiydi ?

Sen sevdiğin için ve daha sonraları düzeltmeye çalıştığı için kendini suçlu hissettin düzelirmiydi pişman olmuşmudur diye
Diyelim ki iyi niyetli, diyelim ki pişman oldu, farzedelim düzeltmeye çalışıyo...

Farketmez Canım ya.. Teşbihte hata olmaz Eşeğe altın semerde vursan eşek eşektir....
Patavatsızlık var bir kere...
Şimdi pişmandır belki ama emin ol en fazla iki ay oynayabilir sana
Kendini 3-5 ay farklı gösterebilir kendisi bile değişmek istese farketmez yine özüne dönücek

O öyle biri patavatsız..konuşmayı bilmeyen..lafın nereye gittiğini düşünemeyen..
İlgisiz,saygısız,düşüncesiz vs bunlara katlanabileceksen eğer bi şans daha ver..
Ama düzelmeyecek bunu da bil..

Sen sevdiğin için ve daha sonraları düzeltmeye çalıştığı için kendini suçlu hissettin düzelirmiydi pişman olmuşmudur diye
Diyelim ki iyi niyetli, diyelim ki pişman oldu, farzedelim düzeltmeye çalışıyo...

Farketmez Canım ya.. Teşbihte hata olmaz Eşeğe altın semerde vursan eşek eşektir....
Patavatsızlık var bir kere...
Şimdi pişmandır belki ama emin ol en fazla iki ay oynayabilir sana
Kendini 3-5 ay farklı gösterebilir kendisi bile değişmek istese farketmez yine özüne dönücek

O öyle biri patavatsız..konuşmayı bilmeyen..lafın nereye gittiğini düşünemeyen..
İlgisiz,saygısız,düşüncesiz vs bunlara katlanabileceksen eğer bi şans daha ver..
Ama düzelmeyecek bunu da bil..

cnmm çok güzel söylemişin eşeğe altın semerde vursan eşek eşektir....

patavatsızlık gerçekten çok zor durummuş hiç böylesiyle karşılaşmamıştım. artık şunu diyebilyrmm sana hiç değer vermemiş diyrm kendi kendime buna kendimi inandırmak çok zor oldu..

en son bizde yazlık lastiklari vardı haber gönderdi onları aldırttı.. bu çok zoruma gitti... benim düşüncelerime bak adam lastik derdinde diye:KK43:(((

Tatlım aynı yerdeyiz işte..Değer vermemiş demişsin ya

Belkide kendine göre çok fazla değer veriyo sana
Ama tarzından dolayı cahilliğinden dolayı bilmediğinden dolayı vs nasıl nitelendirisen nitelendir
Bir sürü sebep sayabiliriz belki davranışlarına ,istediğin kadar da olumlu tarafından bakalım
Ne anlamı var ki..
Biz çevreye saygıya görgüye önem veren insanlarız
Sevgin aşkın azaldığında hayat rutine döndüğünde kişiliğiyle huyuyla anlaşıp anlaşamadığın karakteriyle karşı karşıya kalıcaksın
Çok zor inan daha çok yıpranırsın..

Ne güzel o bi işin mesleğin var ayaklarının üstündesin
Annen inanılmaz alttan almış nişanlını sırf senin için
Güzelde bi ailen var
Kendine göre anlaşabileceğin kişileri seversin de sevilirsinde ...

Tatlım aynı yerdeyiz işte..Değer vermemiş demişsin ya

Belkide kendine göre çok fazla değer veriyo sana
Ama tarzından dolayı cahilliğinden dolayı bilmediğinden dolayı vs nasıl nitelendirisen nitelendir
Bir sürü sebep sayabiliriz belki davranışlarına ,istediğin kadar da olumlu tarafından bakalım
Ne anlamı var ki..
Biz çevreye saygıya görgüye önem veren insanlarız
Sevgin aşkın azaldığında hayat rutine döndüğünde kişiliğiyle huyuyla anlaşıp anlaşamadığın karakteriyle karşı karşıya kalıcaksın
Çok zor inan daha çok yıpranırsın..

Ne güzel o bi işin mesleğin var ayaklarının üstündesin
Annen inanılmaz alttan almış nişanlını sırf senin için
Güzelde bi ailen var
Kendine göre anlaşabileceğin kişileri seversin de sevilirsinde ...

sevgin aşkın azaldığında hayat rutine döndüğünde kişiliğiyle huyuyla ,anlaşıp anlaşmadığın karakteriyle karşı karşıya kalacaksın.........
bu cümle beni biraz kendime getirdi cnm...
ben nişanlımla gezerken yada bi sorun yaşadığımızda ben bununla nasıl yapcam diye sormuştum kendime... ama ayrılmayı göze alamamıştım. çünki çok sevyrdm,çok değer verydm..
amelyat olduğumda orda beklememesi cümlesine bile inandramadım kendimi...
ama sonuç olarak beklemedi ameliyattan çıkınca geldii...benim için ben ameliyattayken beklio olması çok önemliydi.....
birde biz düğün için para biriktrydk onun hesabında ayrıldıktan sonra o parayı istedim.. çok çirkin oldu istemem ama gerçekten parayamı önem verio banamı onu anlamak için istedim...
yaklaşık 1 ay olacak hala yatırmadı parayı.....

Canımm ne kadar olumlu iyimser bakmak istersen bakalım diyorum bende
Diyelim ki ameliyatın basit bi operasyondu içi rahattı o yüzden pollaynnayız ya
Farketmez ki....
Sana peçete lazım olsa , kolonya lazım olsa, su istesen, bi aksilik çıksa
Yanında olması gereken kişi ilk önce o olmalı..

Beraberken ikiniz başbaşa yaşarken çekersin belki kahrını
Ele güne karşı gerekirse ailene karşı seni yücetlmeli değer vermeli vermese bile veriyo gibi göstermeli

Ne acizliğin mecburiyetin var güzelim ya niye böyle biriyle birlikte olmayı düşünüp
İnsanların yanında saygınlığını yitirerek ve üzülerek sürekli birini düzeltmeye çalışarak yaşayasın ki

İnsan gurur yapar o parayı bi özür mesajıyla duygusal bi iki cümleyle gönderirdi belki
Yapılacak seni kararından vazgeçirecek duygu anlamında hamlesi yok bi tanem

Sen ağzınla ne istediysen onu düşünür yüzük istemiştin yüzük alır ama yaratıcılık ruhunu okşama
sıfır sıfır sıfır..... Mesleği vasfı ne olursa olsun bu kadar boş biriyle yaşama sakın...

Sen kendine layık görme herşeyden önce,
Sen kendine ne kadar değer verirsen insanlar da sana o kadar değer verir.

Paraya önem vermediğini çok iyi anladım ama miktar ne olursa olsun paranı da al
Dilenciye ver onda kalmasın ..
Çünkü karaktersiz o parayı kar sayarlar..
Ayhhhh ne yazdım beee :)))))

Canımm ne kadar olumlu iyimser bakmak istersen bakalım diyorum bende
Diyelim ki ameliyatın basit bi operasyondu içi rahattı o yüzden pollaynnayız ya
Farketmez ki....
Sana peçete lazım olsa , kolonya lazım olsa, su istesen, bi aksilik çıksa
Yanında olması gereken kişi ilk önce o olmalı..

Beraberken ikiniz başbaşa yaşarken çekersin belki kahrını
Ele güne karşı gerekirse ailene karşı seni yücetlmeli değer vermeli vermese bile veriyo gibi göstermeli

Ne acizliğin mecburiyetin var güzelim ya niye böyle biriyle birlikte olmayı düşünüp
İnsanların yanında saygınlığını yitirerek ve üzülerek sürekli birini düzeltmeye çalışarak yaşayasın ki

İnsan gurur yapar o parayı bi özür mesajıyla duygusal bi iki cümleyle gönderirdi belki
Yapılacak seni kararından vazgeçirecek duygu anlamında hamlesi yok bi tanem

Sen ağzınla ne istediysen onu düşünür yüzük istemiştin yüzük alır ama yaratıcılık ruhunu okşama
sıfır sıfır sıfır..... Mesleği vasfı ne olursa olsun bu kadar boş biriyle yaşama sakın...

Sen kendine layık görme herşeyden önce,
Sen kendine ne kadar değer verirsen insanlar da sana o kadar değer verir.

Paraya önem vermediğini çok iyi anladım ama miktar ne olursa olsun paranı da al
Dilenciye ver onda kalmasın ..
Çünkü karaktersiz o parayı kar sayarlar..
Ayhhhh ne yazdım beee :)))))

cnm ameliyattan çıktıktan yarım saat sonra falan yanımdaydı ama acil bi işi olsa neyse neymiş biizm il müdürlüğüne gitmiş... niye eş durumunu öğrenmek için.... eşi olcak insan ameliyattayken nasıl bu kadra rahat davranıo aklım ermedi...

bide demişin ya sana kolonya lazım olsa peçete lazım olsa... ben nişanlıma dedeimki gelirken bi deodarant alırmısın? kız kardeşimle markete gitmişler benim istediğim deodarantı hatırlatınca demişki ya onların yarısı boş çıkıoo :KK43:(( ve almamış...

3 hafta önce mesaj atmıştı bana paranı yatırcam diye...hala ses yok.. ben işin parasında değilim ama bu para olayı geçekleri bir kez daha ve malesef su yüzüne çıkardı...
o parayı kar saymasıda ne kadar aşağılık dimii...

Yazılacak çoookk şeyyy var aslında
Ama düşünürsen o kişi için yazacak hiçbişey yok :)))

Sen aslında niye böyle olsun,daha güzel olabilir,
Bu kadar ciddiyete gitmişiz,herşey güzel olsun tarafındasın
Anlıyor hak veriyorum ama

İnsanları olduğu gibi kabul etmek lazım bu kişide senin kabul edemeyeceğin bir kişi
Değiştirmeye çalışmamak lazım ki değiştirsende geçici olarak değiştirebileceğin bir kişi

Hakkında hayırlısı olsun diyeceğim ama hayırlısı da olmuş bence
Düşünüp kafaya takıp acaba iyi olurmuydularla işini zorlaştırma

Yeni aşklarını konuşalım bundan sonra :KK66:))

Yazılacak çoookk şeyyy var aslında
Ama düşünürsen o kişi için yazacak hiçbişey yok :)))

Sen aslında niye böyle olsun,daha güzel olabilir,
Bu kadar ciddiyete gitmişiz,herşey güzel olsun tarafındasın
Anlıyor hak veriyorum ama

İnsanları olduğu gibi kabul etmek lazım bu kişide senin kabul edemeyeceğin bir kişi
Değiştirmeye çalışmamak lazım ki değiştirsende geçici olarak değiştirebileceğin bir kişi

Hakkında hayırlısı olsun diyeceğim ama hayırlısı da olmuş bence
Düşünüp kafaya takıp acaba iyi olurmuydularla işini zorlaştırma

Yeni aşklarını konuşalım bundan sonra :KK66:))

yeni aşk o kadar zor ve uzak görünüokii....

kafaya takıp,acaba iyi olurmuydularla işini zorlaştırma demişin ya cnm ben bu düşüncelerden hiç kurtulamyrmmm

Bi süre hayatına birini sokamaman çok normal
Bu düşüncenin uzak gelmesi daha da normal
Şimdi yeni bir aşk değil onun istemediği şeyleri yaparken diken üstünde olursun
Biriyle görüşmeye kalksan kendini suçlu hissedersin
Bu düşünce bile aldatıyomuşun ihanet ediyomuşun gibi bir his verirvs vs...
Bu süreç gelip geçecek biraz zaman..

Bi süre hayatına birini sokamaman çok normal
Bu düşüncenin uzak gelmesi daha da normal
Şimdi yeni bir aşk değil onun istemediği şeyleri yaparken diken üstünde olursun
Biriyle görüşmeye kalksan kendini suçlu hissedersin
Bu düşünce bile aldatıyomuşun ihanet ediyomuşun gibi bir his verirvs vs...
Bu süreç gelip geçecek biraz zaman..

arkadaşm ne güzel özetlemişin ...ağzına sağlık...

bi an nce geçsin bu günler.... onun doğru olmadığına mantığım,aklım kalbimede kabul ettirsin inşş...

canım benim, bencil kendinden başka kimseyi düşünmeyen ve saygısızlıkta sınır tanımayan birinden kurtulmuşsun....dilerim ileride sana ve ailene layık birini bulur, mutlu olur, bu günlerini tebessümle anarsın :KK16:

cnm, aklıma gelmişken yazayım... ben bi araba aldım eski nişanlımdada vardı bi araba ama benim ailemde araba yok yani babamın arabası yok....
nişanlım bana , ikisini satar daha iyi bi araba alırız aslında babanda araba olsaydı biz onu kullanırdık bu ikisinide satar üzerine kredi çeker ev alırdık dedi bana...
yani burdaki düşünce malesef çok ta halis değil hep bana hep bana diyen bi insanmış malesef... zamanla daha iyi anlyrmmm.. ama üzüntüm geçmiooo.. geçsin istyrm artıkk :KK43:(((

Geçecek merak etme :KK43: hayatına birini sokma tabi bir süre boşluktan ötürü yine yanlış kişiyi seçersin.yada onda olmayan güzel yanları görürsende yanlışlarını göremezsin hata haa üstüne gelir.ama kendini soyutlama mutlka sosyal ortamlara gir oldumu.hassas bir dönemdesin ama geçecek arkadaşım merak etme.Kolay değil biliyorum benim ablamda çok kötü bir şekilde ayrılmıştı nişalısından (aldatmıştı haysiyetsiz) ailecek geçirdik o kötü günleri,ama 1 sene sonra dünya iyisi biriyle evlendi ailecek çok seviyoruz sanki öz abim o derece.Her şer de hayır var unutma.Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez. Mevlana derki "üzülme,kaybettiğin her şey başka bir suretle geri döner" Allah yardımcın olsun :KK43: Geleceksin üstesinden eminim.

canım benim, bencil kendinden başka kimseyi düşünmeyen ve saygısızlıkta sınır tanımayan birinden kurtulmuşsun....dilerim ileride sana ve ailene layık birini bulur, mutlu olur, bu günlerini tebessümle anarsın :KK16:

o günler biran önce gelsin....
çünki o kişinin doğru olmadığını bile bile onu özlyrmm ne olacak benim bu halimmm :KK43:(((

Geçecek merak etme :KK43: hayatına birini sokma tabi bir süre boşluktan ötürü yine yanlış kişiyi seçersin.yada onda olmayan güzel yanları görürsende yanlışlarını göremezsin hata haa üstüne gelir.ama kendini soyutlama mutlka sosyal ortamlara gir oldumu.hassas bir dönemdesin ama geçecek arkadaşım merak etme.Kolay değil biliyorum benim ablamda çok kötü bir şekilde ayrılmıştı nişalısından (aldatmıştı haysiyetsiz) ailecek geçirdik o kötü günleri,ama 1 sene sonra dünya iyisi biriyle evlendi ailecek çok seviyoruz sanki öz abim o derece.Her şer de hayır var unutma.Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez. Mevlana derki "üzülme,kaybettiğin her şey başka bir suretle geri döner" Allah yardımcın olsun :KK43: Geleceksin üstesinden eminim.

ablan ne kadar sürede kendini toplamıştı cnm...
bana hiç geçmeyecekmiş gibi gelio bu günler....
Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez evet ama ben artık çok zorlanyrm...

şimdiye kadar burada bizimle paylaştıklarını bizlerinse seni tüm yüregimizle anlayıp içimizden gelenleri bir kardeş nidasıyla anlayıp ister istemez olumsuz açıklamalarımız görüyorum ki hala senin üzüntünü azaltmaya yetmemiş lütfen kendine saygı göster böyle bir adamın kölesi olmaktan kurtulmaya çalış aksi halde geri dön dese tamamdır dönersin yazık bak demişsin babanın arabası olsa...inanamıyorum kurucak cümle dahi bulamıyorum çünki aklıma gelenlerin çocu oldukça agır.sen lütdfen olanları bizimle paylaşmaya devam et sonra bizlere anlattıklarını sanki başkaı yaşıyormuş sende okuyormuşsun gibi değerlendir umarım üzüntün azalacaktır.

İlk hafa berbat haldeydi uyumuyordu, yemiyordu vb.sonra 1 ay ruh gibi gezdi.3-4 ay moral bozukluğu vardı,bu aralarda hep şüktetti bu arada böyle birinden kurtulmuşum zaman geçtikçe daha mantılı düşüneibiliyorum demişti.kısacası ablam 6 ay kadar sonunda çok çok iyidi,herşeyi unutmuştu.

İlk hafa berbat haldeydi uyumuyordu, yemiyordu vb.sonra 1 ay ruh gibi gezdi.3-4 ay moral bozukluğu vardı,bu aralarda hep şüktetti bu arada böyle birinden kurtulmuşum zaman geçtikçe daha mantılı düşüneibiliyorum demişti.kısacası ablam 6 ay kadar sonunda çok çok iyidi,herşeyi unutmuştu.

şimdiye kadar burada bizimle paylaştıklarını bizlerinse seni tüm yüregimizle anlayıp içimizden gelenleri bir kardeş nidasıyla anlayıp ister istemez olumsuz açıklamalarımız görüyorum ki hala senin üzüntünü azaltmaya yetmemiş lütfen kendine saygı göster böyle bir adamın kölesi olmaktan kurtulmaya çalış aksi halde geri dön dese tamamdır dönersin yazık bak demişsin babanın arabası olsa...inanamıyorum kurucak cümle dahi bulamıyorum çünki aklıma gelenlerin çocu oldukça agır.sen lütdfen olanları bizimle paylaşmaya devam et sonra bizlere anlattıklarını sanki başkaı yaşıyormuş sende okuyormuşsun gibi değerlendir umarım üzüntün azalacaktır.

:KK43:(((
haklısın arkadaşım üzüntüm bazen dahada artıo..bazı zamanlarda çok rahat nefes alabilyrm işte diyorum geçtii rahatladım artık 5 dk sonra tekrar nefes alamaz hale gelyrm....
acaba düzelirmiydi?
belki bağırıp çağırsaydım kendini toplarmıydı...
bu düşünceleri atamyrm kafamdan :KK43:(
şunuda diyrm kendime belki bağırıp çağırsaydım o benden önce atardı yüzüğü...
işte böyle sürekli gel git yaşyrm...
Allah sizlerden razı olsun benim yaşadıklarımı kimseye yaşatmasın...
sabah işe gelince ilk burayı açyrm... yazıları tekrar tekrar okyrm....
bak işte doğruyu yaptın diyrm herkes öyle dio diyrmm.. sayfayı kapattyrmm yine aynıyım..
son gelişme şu şekilde benim bu adamda param vardı düğün parası diye birktirdiğimiz 1300 tl falan göndermiştim hesabına..sonra o bu parayı harcamışmış. bende ayrılınca istedim parayı...
akadaşımın ısrarıyla istedim arkadaş iste bak göndermeyecek sende gerçek yüzünü göreceksin dedi.. ve şu şekilde istedim annesine heidye almıştım kendi bana bi kaç bişey aldırmıştı (ses sistemi,yengesine doğum günü hediyesi gibi) onların parasınıda ekledim istedim... çok çirkin bi mesaj oldu ama arkadaşım nasıl bir insan olduğunu göreceksin diye ısrar etti. yaklaşık 1 ay olacak mesajı atalı..... yatırmadığı gibide bana ddediki biz beraber kurban kesmiştik kurban bayramında onun parasını düşmemeişin dedi.bide ramazan bayramında anneme bluz babam gömlek almıştı onun parasını düşmemeişin dedi. bende onları düş kaldı 900 kalanı yatır dedim... hala yatıracak..bunun üzerine bizde yazlık lastikleri vardı istedi verdik.. adam hala kendi ödüyeceğini umursamıo..
o para yüksek bi mebla değil beni ondurmayacak ama kenidisininde rahatlıkla hemen yatırabileceği bi miktar. en son 2 hafta önce mesaj attı yatırcam ödüycem diye hala ses yok..

inş bende ablan gibi bi an öönce toplarım kendimi...
günde 1 paket sigara içiyrm..
yemek yemek ölüm gibi...geceleri uykum gelmioo...sabah kalkmak istemyrm..hep uyumak istyrmm..ama iş var mecburen kalkyrm..heryerim ağrıoo..

Son düzenleme:
inş toparlayacaksın bak o seni senin onu önemsediğin kadar önemsemiyor sende başka işlerle uğraş aklına geldimi mutlaka başka bişelerle uğraş günde 1 paket sigara resmen intahar eylemindesin yazık degilmi gençliğine sağlığına en sevdiğin dostların arkadaşlarınla sıkça görüş acın azalır seni mutlu edebilecek kişilere şans ver ve doğruyu bul.peki o seni terketseydi o zaman pişman olmayacakmıydın?tabikide gene olcaktın altı üstü üzüntüydü bu sürecin önemli olan bu çıkmazda boğulmamak inanki insanlar çok basit depresyon veya çeşitli ruhsal hastalıklara hiç farkında olmadan giriyorlar düşün artık nasıl bir tehlikeyle baş başa kalırsın çok düşünürsen sigarayı hiç demiyorumda.

X