- 6 Nisan 2012
- 440
- 0
-
- Konu Sahibi omrumu_yedi
çok saçma valla çok iyi olmuş üzülme hiç
biz dışarıdan baktığımız için senin anlatımına bağlı kalarak iyi yapmışsın hak etmiş az bile yapmışsın diyebiliyoruz..
elbette içinin yangını farklıdır az çok anlayabiliriz..
hatta düğüne iki gün kala ayrılmış bir insan olarak seni çok çok iyi anladığımı söyleyebilirim, ifadelerin neticesinde..
Ona olan sevgini bir kere ayrı bir kefeye koy sana yapılanları ayrı bir kefeye..
Sevgi ve saygı kelimelerinin yazımı farklı olduğu kadar anlamları da farklı.. Seni sevmesi sana ve ailene saygısızlık yapılması anlamına gelmiyor.. Seninde onu sevmen yaptıklarına boyun eğmen ve kişiliğinin ezilmesini kabul etmen anlamına gelmez..
Eski nişanlının yapısı demek ki böyleymiş..
Hayatın sana sunduklarını yargılayamazsın ama senin sunulanlara karşı davranış biçimin sorgulanabilir..
Bunları yaşayıp evlendiğinde ve Allah kimseye yaşatmasın ama yuvanda mutsuz olduğunda benim önüme sunuldu da ben görmemişim demek daha çok pişmanlık verir.. (sanıyorum)
Okumuşsun, mantıklı bir insansın, iyi bir işin var (şükür), kaç yaşındasın bilmiyorum ama hayat nelere kadir.. belki çok daha güzel günlere çok daha güzel bir sevgiye yelken açabilmen için kader sana birazda acının tadına bak diyor :)
Ne olursa olsun ne yaşarsan yaşa sakın umutsuz, inançsız, içinde sevgiyi kaybetmiş, bencil bir insan olma arkadaşım..
Allah öyle büyük ki şükür herşeyin sabrını veriyor
sadece baştan bir kaç cümleyi okudum ve senin için çok sevindim ne büyük bir beladan kurtulmuşsun diye. için neden nasıl acıyor hayret ettim böyle biri sevilmeye layık bile değil. seni sevmediği zaten aşikar. bununla evleneceğine bekar kal daha iyi
vallahi büyük bir hatadan dönüşü olmayan hatadan dönmüşün kızım aşk gözünü köreltmiş
ya ben bile 3.paragrafa kadar sinir 6. paragrafı da okuduktan sonra çıldırdım ve iyi ki dedim resmen kurtulmuşsun güzelim ayağının altını öpse yine dönme kızım bu resmen hanzo ötesi görgüsüzlükten farklı aç dan farklı hepsinin karışımı birşey nerde ne konuşacağını bilmeyen senin paranı yiyecek olan biri resmen afedersin ama Allah ın sevdiği kuluymuşsun kurtulmuşsun kızım adam kaç yaşında bilmiyorum ama onunla bir ortama girecek olsan utandırır kızım o seni ayrıca sen çalışmasan o sana bakmaz annen para göndersin onun tembel kızına ben mi bakıcam der bide bu adamdan çocuk mocuk güzelim valla Allah korumuş cnm yat kalk dua et
bide içinin acıması o kadar normal ki sonuçta gözünde onu çok büyütmüşün ve tüm hayallerini onun üstüne kurmuşsun ama emin ol yeni birini bulana kadar bu biraz dokunacak böyle biraz çünkü kolay değil sonuçta ömrünü paylaşmak için yola çıkıyorsun ama hergeçen gün çirkinleşen (huy olarak) bir adam hayal kırıklığı asıl bence buna acıyor iiçin çünkü bunca seni afedersin kapısındaki hayvan kadar bile değer göstermeyen adamı artık biraz da olsa unutmuşsundur diye düşünüyorum..
ama sana tavsiyem kesinlikle dönme ailecek sizi kullanmışlar ve iyi ki kurtulmuşsun... ailenide kendinide ezdirme daha fazla cnm bnm
canım ben nişanlandığımda nişanlımın işi yoktu ve o halde bil bana tek taş almıştı içimde kalmasın diye bizde durumları yok diye bişey takılmasını istemedik ama akrşı tarafın bunu ifade etme şekli çok önemli..nişanlının üslup sorunu varmış bence konuştukça batmış resmen çooook iyi yapmışsın öyle birinden ayrılmakla..biz bayanlar sürekli ilgi alaka bekliyoruz karşımızdakinin bizi sevdiğinden değer verdiğinden % 100 emin olsakta bunu belli etsin göstersin istiyoruz o yüzden böyle biriyle mutlu olamazdın şu an içinin acıma sebebi de alışkanlık hayatında o çıktıktan sonra oluşan bi boşluk var başka şeylerle doldurmaya çalış mutluluklar diliyorum sana umarım en kısa zamanda karşına seni hakettiğin gibi mutlu edecek biri çıkar..ayrıca böyle birinden ayrıldığın için senin adına çok sevindim :)
cnm inşş bundan sonrası iyi olur...
ailesinin aramamaması 2 kardeşi var evli hiç birinin umursamaması çok koydu bana...
bu kadarmı kötüydüm yanii(( hiç bi saygısızlığım olmadı onlara karşıı ((
hala üzülüyosun ama..belki bize göre demesi kolay ama böyle biri için üzülmeye değmez kurtulduğuna sevinsen daha iyi..verilmiş sadakan varmış derler ya aynen öyle :)
hala üzülüyosun ama..belki bize göre demesi kolay ama böyle biri için üzülmeye değmez kurtulduğuna sevinsen daha iyi..verilmiş sadakan varmış derler ya aynen öyle :)
cnm sen ne kadar karaktersiz biri olduğunu farketmişsin zaten..seni gerçekten sevseydi şu an ne sana laf söylerdi ne de söyletirdi..değmiycek biriymiş sende hala onu düşünüp boşuna kendini yıpratma bence...
mrb arkadaşım, çok güzel yazmışın sanada geçmiş olsun düğüne 2 gün kala ayrılmışın .. hakkında hayırlısı olsun..
ben 27 yaşındayım , evlilik için güzel ve uygun bi yaştı ama olmadı
ayrıldığınızda o dönemleri nasıl atlattınız bu konudada yardımcı olabilirmisiniz bana ??
ama bana attığı mesajlarda hakkında kimseye kötü demedim,dememde hep sevicem keşke sende benim kadar sevseymişin diye yazıoo..
ben asla ayrılmazdım ama sen sevmiomuşun bak ayrıldın dio bana?
ya arkadaşım ailesi neden aramadı niye aramazlar bu durumlarda??
aynı yaştayız seninle..
ya canını yakan onun kaşı gözü olmuyor bak sende de aynı şey var kurulan hayaller, beklentiler, sonum olsun düşüncesi, maneviyatınla beyninin çelişmesi, alışkanlıklarının can yakması..
herşeyde onu hatırlaman normal beynimizi sevgimiz üzerine o kadar yoruyoruz ki ve herşeyin güzel olacağına o kadar inanıp kapatıyoruz ki kendimizi göz görmüyor beyin algılamıyor..
aşk dediğimiz şey bu işte:)
Tamamen bitirdim hiç görüşmüyoruz çok güçlüyüm oo süperim falan diyemem sana ama Rabbim'e şükür olsun ki farkındalıklarım arttı.. Bazen yaşadığımız acılara bile şükretmek gerektiğini öğrendim..İnsanız herşeyin bizim için olduğunu, bu hayatta başımıza herşeyin gelebileceğini idrak ettim.. bunları sorgulamak yerine başımıza gelenleri en iyi şekilde atlatmamız gerektiğine inanıyorum.
Her zaman bu kadar dirayetli olamadım ama güçlü olmam gerektiğini kendi kendime aşıladım..
Şöyle düşün, şimdi senin aldığın nefes canını yakıyordur, yaşadıklarım bir rüya olsada uyansam yine sevdiğimle mutlu mesut günlerin hayalini kursam diye düşünüyorsundur, yediğin yemek içtiğin su tat vermiyordur, acaba gözümü karartıp peşinden gitse miydim diye düşünüyorsundur, herşeyi geride bırakıp arkana bakmadan kaçasın vardır bu şekilde sana sıralayabileceğim bir sürü şey var ama şunu görmemezlikten gelme sakın her ne kadar sonu can yaksa da aşkınız güzelken sevdiğine dokunup onu hissettiğinde, onun kokusunu içine çektiğinde, onun gözlerinde kaybolduğunda, beraber gülüp ağladığında aşkın ne kadar güzel olduğunu da yaşadın..ayrıldın canın yansa bile bunu iliklerine kadar hissedebiliyorsun, bu sana saydıklarımı düşünüp akıl edebilecek bir beynin var..
ya bunları yapamayacak yaşayamayacak biri olsaydın (kesinlikle yadırgamıyorum yargılamıyorum) akıl sağlığında bir sorun olsaydı beden sağlığında ciddi bir sorun olsaydı ve ömrünün sonuna kadar aşkı, sevgiyi, terkedilişi, ağlamayı, üzülmeyi yaşayamayacak olsaydın..
Ben şükrediyorum Allaha ki önce yaşattı en güzeliyle sonra farklı yollara savurdu. mutluluğunu da yaşadım en dibe vurduğum zamanları da.. Herşeyden herkesten mahrum kalabilirim ama Allah kendi sevgisinden korkusundan mahrum etmesin.. Tek sığınacağımız O..
Amann ne pollayanacılık oynadı bu kızda diyecekler olabilir sevgiyle karşılarım :) insanı insan yapan sabır ve tefekkürdür
Ben içim acırken acıma bu şekilde yaklaşmam gerektiğini farkettim (şükür) isyanla ağlayıp sızlamayla küfürle beddua ile daha mutsuz oluyor insanlar..
insanız canımcım herşey bizim için şimdi bakma içi sıkılan psikologa gidip çare arıyor ama hayat bu arkadaş hep mutlu olsak ne anlamı var :)
Umarım suyun içinde nefes almaya çırpınmaktansa başını birazcık kaldırıp havaya kavuşursun arkadaşım
Öncelikle geçmiş olsun.
Valla verilmiş sadakan varmış arkadaşım, yazdıklarının hepsini harfien okudum ve her satırda şok oldum. Hadi aranızdaki muahbbetten ve samimiyetten arada sana takılır falan da annene karşı parmak sallamak, yok sağır kızı verdiniz falan bunlar çok çok ayıp şeyler. Yok kızınıza şiddet uygulasam ne olur Sırf bu tavır bile işleri koparmaya yeter, saygısızlığı burdan belli. Bide yazmışsın arkandan konuşuyomuş yok tek taş almadığım için ayrıldı para canlısı kız falan yok o ameliyat olsa 300 kişi beklermiş yani şuanda arkandan konuşmuş olması bile ne büyük terbiyesizlik, klitesini belli etmiş valla iyi kurtulmuşsun. Sakın yazdığı mesajlara falanda inanayım deme zaten kendisi sana açıkça söylemiş işin gücün iyi ne olursan ol bırakmam diye... Daha olaylar çok taze zamanla unutursun inanki unutursun...