- 3 Mayıs 2012
- 120
- 2
-
- Konu Sahibi omrumu_yedi
canım hukuk köşesine yazmıştın sanırım. ordaki arkadaşlar yardımcı oldularmı?
sende istersen bi avukatla konuş yüzyüze yani...
ve sadece tavsiye söyleyeceğim (uymakta senin kararın tabi )kendine bi zaman tanı bu 1 hafta olabilir-10 gün olabilir-1 ay olabilir sen belirle...bu zaman zarfı içerisinde hiç düşünme kafanı boşalt önce nasıl hissediosun kendini yokla ama aklına 9 ay evliymişin,maaş kartıymış bunları hiç getirme...sonrasında bi sürede boşanmışın herşey bitmiş gibi yaşa bi bakalım...nasıl hissediyosun kendini...
ne olursa olsun yorma üzme yıpratma kendini...çünki bu hayata 1 kez geliyoruz.. öyle değilmi cnm..
bide izelin şarkısı varya dDÜNYAYA GELİRKEN BENDE TEKTİM...
hepsini okudum cnm iyi kurtulmuşşsun manyakmıs bence... ayrıca sana sunu dıyım evlenınce hersey daha sertlesıyor ılk zamn aldıgın kıyafete aaa cok yakısmıs derken sonra kac para verdın oluyor. sakın uzulme nısandan ayrıldım falan dıye kurtulmuşsun gez dolas kafanı dagıt .. bulursun ıyı bırını merak etme acele etme... annene guven dedıgı doru hanzoymus resmen
hukuk köşesine yazdım ama net bir cevap gelmedi. tabiki en doğrusu bir avukatla görüşmek ama şu an yaşadığım yer küçük bir ilçe ve tek bir avukat var. ayrıca burda herkes birbirini tanıyor yüzyüze sorduğumda boşanmaya kesin karar vermiş olmam gerek. geçen telefonla görüştüm gelin konuşalım dedi. zaten dava açarsam da avukat aracılığıyla açmayı düşünüyorum çünkü sağolsun eşim beni hertürlü haksız çıkarır ancak bir avukat yardımıyla onunla başa çıkabilirim.
hafta içi dersin erken bittiğinde yada izin alıp il merkezine gitsen orda seni tanımayan bi avukatla konuşşsan canım..
bunlar seni boşanma yönüne olumlu baktığım için değil (şu an her kararında destekcinim canım). sadece bilgin olsun diye,çünki bilgi insanı kuvvetli kılar dimi hocam
arkadasim sana birsey diyeyim... bence uzulecegine boyle bir heriften kurtulduguna sevinmelisin canim.
ne demek para biriktirmedigin icin tektasi hak etmiyorsun? her kadin ister ne var bunda..
sendeki hata ise biriktirdigin parayi daha ortada nikah yok birsey yok onun hesabina yatirmak olmus.
dedigim gibi uzulmek yerine sevinmen lazim...ayrilmasaydin omur boyu bu adam seni somurecekti.
Arkadaşlar konuyu açalı baya oldu ama hiç yazmadım bi olay daha geldi aklıma onuda paylaşmak istyrm sizlerle...
benim eski nişanlım nişanlanalı daha 2 ay olmuştu..bunların zengin bi akrabası giymediği kıyafetlerini yollamış..
bu memlekete gitmişti beni aradı böyle böyle kıyafeler var giyermisin diye bende istemem başkasının kıyafetini dedim. çok sinirlenmiştim ve bellide ettim sonra bana dediki diğer gelinleri oda öğretmen baktı kendine uygun olanları aldı giydi ve çok beğendi..sen çok havalısın istemiosun bunları falan dedi bende baktım iş kötüye gidecek sen bilrsn dedim..
gelirken 1 koli çamaşır getirmiş bana içinde gömlek,çizme mont hepsi var..annem baban görmeden kaldır şu koliyi ortadan dedi..
2.el çamaşır sonunda ama nişanlı kıza bu gelirmi.. hadi annesi düşünemedi diyelim onun bana teklifi bile hoş değil öyle değilmi ...
haklısın arkadaşım benimde hatalarım var parayı yatırmak gibi..sessiz kalma gibi..
parayı yatırıken hiç art niyet aklıma gelmedi bizim düğüümüz için ortak paramız diye düşündüm allahtan mebla fazla değildi...
ayrılmasaydım devam edip evlenseydim nasıl bi hayatım olurmuş bazen merak edyrm....
ay canım tabiki boşamak için söylemediğini biliyorum :) çok iyisin sağol zaten ben senin evlendiğin halinim gibi geliyor bana:)) boşanma davası açıp eşyamı alıp bir ev kiralamak istiyorum. ama öncesinde bunları bir avukatla konuşmalıyım çünkü eşyamı alınca bunu mahkemede kullanbilir, herşeyi kullanmaya çalışıyor kendini haklı çıkarmak için ve bu beni deli ediyor. mesela diyor ki benim ailem aramadı ki aileler arasında kötü olmalayım diye. ne bi çim bir düşünce bu. haksız bir aile arayıp özür dilese kötü olmaz tabi onlar haksız olduğu halde üste çıkacakları için... kısacası yanlış da olsa yaptıkları ve yapmadıkları herşeyde kendilerini haklı görmekte üüstlerine yok. böyle bir aile ile ailemi nasıl muhattap ettim, bu insanlara nasıl gelin oldum kendime inanamıyorum. neyseki artık ondan kurtuldum
inanmıyoruuummm... bunu da mı yaptılar. sorması faulken bi de üstüne istemem demene kızmış tövbe ya bu insanlar ne biçim
inanmıyoruuummm... bunu da mı yaptılar. sorması faulken bi de üstüne istemem demene kızmış tövbe ya bu insanlar ne biçim
ya aynen bunuda yaptılar canım... değersizliğin örneği değilmi bu..
bide diğer gelinleri bu nu nasıl kabul ediyodur..
küçüklüğümde kuzenlerimin küçülenlerini giyiyodum sonuçta ablalrım ama nişanlıyken hiç tanımadığım insanın kıyafetini niye giyeyim dimi ama....
ayyy ayy.. Allahımm kendini bilmezlere eş etme ne olur...
sen onu da kendin gibi sanmışsı senin ne suçun var. ayrılmasaydın evlenseydin her ay maaşını isteyecekti sen aldığın bir gömlek bir penye için izin isteyecektin bi de sana burun kıvıracak kavga çıkaracaktı
aileler de hem suçlu hem güçlü maşallah. acaba rüşvet versek bizi haklı bulurlar mı :)) herşeyleri para olmuş bu gibi insanların para yoksa aramazlar tabi
vuuuu :) bu ne biçim bi insan... kurtulmuşsun zil takıp oyna keşke burda olsan birlikte oynardık :)ameliyat oldum demiştim ya canım o zamna dediki bana 6 ocakta ameliyat oldum 5 ocakda yattım hastaneye mesajlaşyrz mesajlar şunlardan oluşuo...
aslında ameliyattan önce kredi çekseydik dedi bana..nasıl şok oldum yani ameliyatta ölürsem para ona kalacak gibisinden sonra şaka yaptım dedi..
interaktif şifrelerini bana yollasana dedi.. ne olur ne olmaz lazım olur dedi...yollyrm dedim şaka dedei yine
9 gün hastanede yattım çıkınca eve kalk internetten maaşına bak ne kadar zamlı yatmış dedi (ocak ayı zammı varya)
4 aydır para biriktirecem demiştin 500 koysan her ay 2000 fazladan para olcak aç hesabını varmı o kadar para bakcam dedi.. bende derdimin arasında paramı umrumda dedim küstü bana