Nişanlımla ayrıldım yaklaşık 2 ay oldu hala içim acıo:( acaba düzelirmiydi ?

ama niye hala içim acıoo niye hala üzülyrm benmi çok salağım acaba (ssz:

Çok normal maalesef duygularla mantık bazen paralel gitmiyor İnşallah en yakın zamanda hem gönlüne uygun hem mantığına uygun birisi çıkar karşına da onu nasıl sevdiğine şaşırırsın .. Seni sürekli mutsuz edecekti bir ömür hem kendini hem aileni mutsuz etmeye razı mı olsaydın..

aminn cnm inşş...tabiki kendimide ailemide üzmek istemem... hep acaba bu adam düzelirmi gibi sorularım vardı forum sayeseinde düzelmeyeceğini öğrendim....düzelirmi diye düşündüğümde daha kötü oluyodum sanki fedarlık yapmamışım gibi...

Bir de düzelir miydi demişsin ya insanlar kolay kolay değişmiyor maalesef kaç yaşında adam ailesinden almış alacağı eğitimi,daha sen bu saatten sonra ne yapsan değişmez..Herkes değişir ümidiyle devam ediyor ama eminim yüzde 1 bile değil değişenler.O değişenler de bir bunalım dönüm noktası filan atlatıp değişenlerdir herhalde yoksa kişilik değişmez yani yok mümkün değil

Aynen öyle tatlım sen ne yapsan düzelmezdi emin ol

4 yaş vardı aramızda ben 27 im...31 inden sonra adam nasıl değişsin dimi arkadaşım...

diğer kardeşleri bunun gibi değil ama ya .. abisinin eşi hepsini silmiş hiçbiriyle görüşmüo ben kadınla hiç tanışmadım tabi bunlar onu kötülüolar. 12 yıllık gelinleri aileyi hatta sülaleyi silmiş torunlar bile gelmio düşünün artık..
diğeride kendisinden 2 yaş küçük kardeşi oda evli o gelinde ailesi uzakta kendisi öğretmen bunlarla fazla vakit geçirmio.. geçirdiğindede gayet güler yüzlü ii gibi onların ilişkilerini tam çözemedim..

canim herkes sasar beser, karsindaki insan evladi degilmis. bu da sana bi tecrube olmus..-ki bir daha boyle hatalar yapmazsin bi sonraki iliskinde filan. bir insana 99% guvensende 1% lik bir hata payi koyman gerekir ne de olsa cig sut emdik hepimiz.

heleki erkeklere guven hic olmaz...cunku bir hata yaptiklarinda affedersin..ellerine bir firsat gecer ayni hatayi tekrar yaparlar. en iyi dediklerimden dahi bunu gordugum icin soyluyorum. erkeklerin elinde oyuncak olmayacaksin ve agirligini koyacaksin.

çoook haklısın arkadaşım...

umarım birdaha karşıma beni yanıltmayacak insanlar çıkar....

Yok yok kesinlikle kişilik değişmez.Bir arkadaşın dediği gibi bunalımla yapılan tarz yanlışlar olsa tamam ama bu başka

Canım Allah kımseye vermesın, anlattıklarına göre hem densiz, hem patavatsız, hem dengesiz, hem saygısız, hem de cimri bir profil ortaya cıkıyor... Nesını degiştireceksın, kimseyı degiştiremeyız ıstesek de zaten. Büyük konuşmayalım da Allah ırak etsin. Sen daha fazla zarar gormeden kurtulduguna sevin bence.

Yok yok kesinlikle kişilik değişmez.Bir arkadaşın dediği gibi bunalımla yapılan tarz yanlışlar olsa tamam ama bu başka

benim ameliyatımdan sonra kuzeni vefat etmişti ama uzun zamandır ölümünü bekliolardı..kanserdi...bana dioki cenazeye çok üzüldüğüm için kendimde değildim ne dediğimi bilemedim...

12 yaşındaki kardeşime nasıl dersin evlenince çocuk doğuru diye dedim ne var bunda adana taraflarında böyle söylenir dio...

anneme nasıl bu tarz konuşursun(anlatmıştım baş parmağını sallayarak anneme sen çok inat bi kadınsın seni kimse çekmez hele benim annem hiç çekmez demişti sadece dağ çayı yüzünden ) ne dediğimi bilmiodum üzüntüden dedi..

canım yeri gelio kurtuldum diyrm yeri gelio özlyrmm herşeye rağmen... ve o özlem oluştuğu anda değişirmidi diyrmmm?

emeklerim hayallerim hepsi yıkıldı boşa çıktı...ama hep hayırlısı diye dua ettim... belkide böylesi hayırlısı....

bence senin nisanlin su bi dizi var: eve dusen yildirim diye...ordaki saheste'nin kiz kardesinin nisanlisina benziyormus. diziye bakmiyorsan bir kac bolumune bakmani tavsiye ederim ne demek istedigimi anlarsin

hicc dertlenmeee daha once dedigim gibi esek olursan semer vurdan cok olur, ama iyikide zamaninda ayrilmissin...boyle asalak bir insanla olmak seni sadece mutsuz ederdi.

canım diziyi hiç izlemedim ama forumda bi arkadaş söylemişti oda senin gibi düşünmüş olacakki bende bi kaç bölümüne baktım o yüzden anlyrm seni...

eşek olursan semer vuran çok olur demişin ya bak şimdide şöyle düşünyrm arsız olsaydım söylediklerine tepki verseydim o zaman kendine çeki düzen verirmiydi? o şekilde yürümüydü?

Hiç kendini üzme hakkında en hayırlısı olmuş bence ..

ah canim Allahin sevdigi kuluymussun diyorum.arkana bakma ve kac derim.bu adam senin ömrünü yerdi Rabbim korumus seni.emin ol karsina daha iyileri cikicak ve mutlu olcaksin3

ah canim Allahin sevdigi kuluymussun diyorum.arkana bakma ve kac derim.bu adam senin ömrünü yerdi Rabbim korumus seni.emin ol karsina daha iyileri cikicak ve mutlu olcaksin3

ay canım okadar içten söylemişinkii hissettim bunu çok teşekkür ederim.. inşş karşıma iy,ileri çıkarda bend eiyiki ayrılmışım derim

Allah kurtarmış, bu nasıl bir insan, nasıl bir erkek. Asalak olarak yaşayacağı yer arıyormuş belli. Aklı başında birisin hala düzelir miydi diye düşünmen külliyen hata

Allah kurtarmış, bu nasıl bir insan, nasıl bir erkek. Asalak olarak yaşayacağı yer arıyormuş belli. Aklı başında birisin hala düzelir miydi diye düşünmen külliyen hata

onla beraberken hataları görmüyosunki, normal gelio yada normal gelmeyenlerde soru işareti olarak kalıo kafanda iç huzursuzluğa sebeb oluyor.kaybetme korkusu oluyo bide nişanllanmışın ayırlmak nasıl lur birsüür soru... annem destek olmasaydı belki ayrılamazdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…