Nişanlımla ayrıldım yaklaşık 2 ay oldu hala içim acıo:( acaba düzelirmiydi ?

arkadaşım sadece ilk yazdığını okudum ve içimden dedimki "bu kızın anasının babasının duası başındaymış ki yol yakınken dönmüş".adam belli ki seni kadron için istiyor.yani geçim sıkıntısı olmadan sadece senin paran için.onca dangoz laflarına rağmen sen ahala ayrıldıktan sonra acaba diye düşünüyorsan bence kendine yazık edersin.en önemlisi sen canının derdindeyken o maaşının peşine düşmüş ya pes yani.hele anasının küçük oğlunun çamaşırlarını size getirmesi ayrı bi olay.içimden dedim bu anaoğulu eşşek sudan gelene kadar dövcen ama eşşeği suda bağlıcanşaka bi yana senin verdiğin değeri haketmeyen biri için canını sıkma.Rabbim karşına senin kıymetini bilecek doğdu dürüst bir insan çıkarsın.Amin...

amin arkadaşım amin...

Allah gözyaşlarımı yanına bırakmasın diyrm.. beddua etmeyim diyrm ama duramyrm...

Ürkütücü bunun havalılıkla ne alakası var ya manyak.

Ürkütücü bunun havalılıkla ne alakası var ya manyak.
ayrıldıktan sonra ben bu konuyu tekrar gündeme getirdim.. bana dioki annemi cahil köylü kadın yerine koy dedimki ben annene bişey demyrmki sana kızyrmm..anneside yeri gelince köylü yeri gelince kimseyi beğenmez...

inşş arkadaşımm.. çok kötü günler geçirdim sonuçta o kadra hayal emek var ama zaman herşeyin ilacıymış.. toplyrm kendimi...

çok iyi anlıyorum seni canım, geçmişi bi anda silip atamazsın tabi ki ama sen gereğinden fazla değer vermişsin ve bunun karşılığını da hiçbir zaman alamayacaksın.. değer, bilene verilir.. hakkında hayırlısı olsun..

değer bilir sandım o benim evleneceğim adam en yakınım olacak dedim..hiç aklıma işi bu boyuıtu gelmedi

cnm bnm ya bi an kendimi senin yerine koydumda zor bi durum ama allahtan herzaman hayırlısını iste herşeyde bi hayr varmış üzülmemeye gayret et düşünme onunla ilgili hiç bişeyi sana bi tavsiyem uzak bi yere git bi kaç gün tatil yap kafanı dağıt bence senin için en güzeli o allaha sığın dua et allahın izniyle unutursun inş. allah yardımcın olsun tatlım

sağol canım ama düşünmemek elde değil malesef...

seni resmen paralı iş hanımı 2 maaş olarak görüyor
bir yazı okumuştum kadın evlenmiş eşinden yüksek maaş alıyormuş du adama araba ev herşeyi almış
gece gezmelere gidiyormuş kadın şikayetçiydi
niye kıızyorsa halbuki herşeyi o eline vermiş
sende onun gibi olurdun eminim
boşver canım onuda alcak bir enayi bulunur hint kumaşı

İnan bana göbek bile atabilirsin yani böyle bir adamdan kurtulmuşsun:18: Allah düşmanımın başına vermesin ..

o kadında kocası diye iyi niyetle davranmıştır ne bilsin başına bu işlerin geleceğini..

benimkine ayrılabilirm demiştim ayrılırsan gider kozandan 1 ay içinde evlenirim dedi....benimle evlenmek isteyen çok kız var dedi...

3 ayı geçti ayrılalı nerdeyse 4 olacak hala evlenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…