Nişanlımla ayrıldım yaklaşık 2 ay oldu hala içim acıo:( acaba düzelirmiydi ?

ağzına sağlık arkadaşım çok güzel yazmışın.. ablanada geçmiş olsun...
evet aslında bu olay beni biraz kendime getirdi artık insanlara eskisi gibi iyi niyaetle değilde biraz madalyonun diğer tarafınıda aklıma getirerek bakıcam.. inşşş

bu iş bozulur altınları alamyız düşüncesi hiç gelmemişti wallahi aklıma.. neden olmasın ..ayrıldıktan sonra ne ailesi ne kardeşleri hiçkimse 1 kere bile aramadı... bende beni hiç istememişler demekki diye yorumlamıştım...senin yorumundan sonra demekki oğullarına güvenememişler diye geldi aklıma

Canim hicc uzulme sen en dogrusini yapmissin ayrılmakla hiç için acimasin ya evlendikten sonra
anlasayın daha kötü olurdun

Canim hicc uzulme sen en dogrusini yapmissin ayrılmakla hiç için acimasin ya evlendikten sonra
anlasayın daha kötü olurdun

evlendikten sonra anlamak evet daha kötü bu durumdu haklısın cnm ama yinede üzülüo insan...geçen günlerine verdiği emeğe, evlilik için çıktığı yoldaki kırıklığına zor bi durum Rabbim kimseyey yaşatmasın.. kimsenin karşısına hayal kırıklığı yaşatacak insan çıkarmasın...

Canım onlarda zaten, tamam bittiysede son kez arayalım helallik isteyelim,görgüsü ve zihniyeti olsaydı zaten öyle bir evlat yetiştirmezlerdi.

Canım onlarda zaten, tamam bittiysede son kez arayalım helallik isteyelim,görgüsü ve zihniyeti olsaydı zaten öyle bir evlat yetiştirmezlerdi.

cnm.. ama normalde aranmazmı bittiyse bitti tamam ama.. bi sorgulanmazmı... bi helallik alınmazmı.... aklım almıyo...

hiçmi istememiş bu insanlar beni yada oğullarının ne mal olduğunu mu biliyolarmışş

cnm.. ama normalde aranmazmı bittiyse bitti tamam ama.. bi sorgulanmazmı... bi helallik alınmazmı.... aklım almıyo...

hiçmi istememiş bu insanlar beni yada oğullarının ne mal olduğunu mu biliyolarmışş

Seni istememeleriyle alakalı değil canım bu,zihniyetleri böyle,büyük ihtimalle ailesine bitiş şeklini kendi tarafınca anlattı,senin ondan şikayetlerini onun senden gibi gösterdi belkide,zaten kendini bişey sanıyomuş baksana bide bizmi arıcaz o bitirmiş havasına girmiş olabilirler. yüzleri olmayabilir arayıp ne diyeceğiz gibi...kafana takma bunu,sorgulama kendi ayıpları,senin vicdanın rahatmı rahat,onlar düşünsün.bu dünyanın bide ötesi var.

yeni ayrıldığımız zamanlar ailen hiç aramadı bile dedim kendisine çok üzülmüşler babası 3 gün uyuyamamış annesi günlerce ağlamış ayrıldık diye..
beni çok seviyolarmışda çok üzülmüşlerde... e niye aramadılar yada gelmediler diyorumm annemi arayımmı konuşurmusun dio bana...

aramak isteyen i,nsan beni arardı numaram vardı dedim..ailemin tepkisinden korkmuşlarda o yüzden aramamışlarda amann...

bugün bi arkadaşımın sözlendiğini duydum içim cız etti.. Allahım herkesi mutlu etsin.. ben olmadım başkaları olsun inşş...

öylede olabilir canım yüzleri olmayabilir.benimde ablamın nişanı bozulmuştu bahsetmiştim bi ara çok ani olmuştu aldatmış vs. ailesi hiç aramadı,yüzleri yoktu çünkü.takma kafana boşver.

öylede olabilir canım yüzleri olmayabilir.benimde ablamın nişanı bozulmuştu bahsetmiştim bi ara çok ani olmuştu aldatmış vs. ailesi hiç aramadı,yüzleri yoktu çünkü.takma kafana boşver.

ama insanın zoruna gidio canım bu kadar basitmi diye düşünüosun...

hiç üzülme canım,
inan evlensen çok daha beterlerini yaşardın.
erkekler nişanlılık dönemlerinde kötü huylarının 10 da birini gösterirler,düşün artık sen.

nişanlın kamuda mühendismiş ,maaşı 2500 t den fazla ve bu adam 300t lik takıyı bile almamış.
6 saatlik bir ameliyat olmuşsun hastanede beklerken sıkılmış ve gitmiş.
seven adam ameliyathanenin kapısında 6 değil 16 saat dua ederek bekler nişanlısını.

kısacası karşındaki adam cimri ,duyarsız ve saygısız.

üzüleceksin biliyorum ama şimdi geri dönmek isteme sebebide daha önce söylediği gibi kamuda mühendis olman bence.

boşver sen bu adamı,
karşına daha kimler çıkar senin,
o üzülsün seni kaybettiği için.

nişanlılık döneminde 10 da 1 miii ((((((( bu olayların 10 katını düşünemyrm kanser olurmuşum heralde...
300 tllik takıyı alamadı bi tektaşı alamdı.. hiçbişeyi bana layık görmedi arkadşım....

innşşş çoook üzlür beni kaybettiği için..

teşekür ederim arkadaşım yorumun için...

Basit değil tabiki canım ama ne yapcaksın insanlar düşüncesiz,neler hissettiğini ne beklediğini biliyorum ama zamanla buda geçecek merak etme,arasalar bile, biri dese ki annesi aradı çok üzgünmüş, hmm öylemi iyi,dersin.5 saniye düşünmezsin bu konuda.zaten böyle şeylerde hep insan acısını unutup düzeldikten sonra olur.o da artık ne fayda...

haklısın canım... bu düşüncelerden bi an önce sıyrılmam gerekior..

geçen gün mesajına cevap verecektim ama özel mesaj yazma hakkım yoktu kusura bakma. durumunda bir değişiklik var mı? benimki araya girenlere pişman oldum demiş tamam maaşını istemiyorum dedi ama öylesine söylediği o kadar belli ki...

evet canım sanırım 100 mesaj olunca özelden atabiliosun...

benim durumumda bi değişiklik yol olmazda bu saatten sonra sadece ileriye bakıp iyi olmam gerkio başka yapacak bişeyim yok.

senin içinde hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım. ama sende soğukluk olupşmuş gibi hissedyrm... mantığına yatan ne ise öyle hareket et canım.

umarım güzel günler bizleri bekliyodur..

sıkıntılı günlerimde burda yazıp beni yanlız bırakmayan çocuk sahibi olan bütün forum arkadaşlarımın anneler günlerini kutluyorum....

hayırlısı olsun tabi canım. ben de soğudum bitireceğim artık onu affetmem için çok çok çokkk pişman olduğunu görmem lazım ama onda da bu durum yok şimdilik. boşanma davası açmaya niyetleniyorum ama davayı ne diyerek açacağımı bilmiyorum haklarımı tam öğrenmem lazım. nasıl bir dilekçe yazsam acaba dava için

canım hukuk köşesine yazmıştın sanırım. ordaki arkadaşlar yardımcı oldularmı?
sende istersen bi avukatla konuş yüzyüze yani...
ve sadece tavsiye söyleyeceğim (uymakta senin kararın tabi )kendine bi zaman tanı bu 1 hafta olabilir-10 gün olabilir-1 ay olabilir sen belirle...bu zaman zarfı içerisinde hiç düşünme kafanı boşalt önce nasıl hissediosun kendini yokla ama aklına 9 ay evliymişin,maaş kartıymış bunları hiç getirme...sonrasında bi sürede boşanmışın herşey bitmiş gibi yaşa bi bakalım...nasıl hissediyosun kendini...

ne olursa olsun yorma üzme yıpratma kendini...çünki bu hayata 1 kez geliyoruz.. öyle değilmi cnm..

bide izelin şarkısı varya dDÜNYAYA GELİRKEN BENDE TEKTİM...

hepsini okudum cnm iyi kurtulmuşşsun manyakmıs bence... ayrıca sana sunu dıyım evlenınce hersey daha sertlesıyor ılk zamn aldıgın kıyafete aaa cok yakısmıs derken sonra kac para verdın oluyor. sakın uzulme nısandan ayrıldım falan dıye kurtulmuşsun gez dolas kafanı dagıt .. bulursun ıyı bırını merak etme acele etme... annene guven dedıgı doru hanzoymus resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…